ay canım bnmm ınan bana bugun adet olduktan snra kendımden gectım artk aklım hep sendeydı... guzel haberlerını duymak ıcın heycanlanıyoruz hepımızz.. umutsuz olmak yok.. ınsallah guzel seyler olucak bır gun daha bıttıı pztsıye az kaldı gun dogmadan neler dogar.. sıkam canını once kendın ınan bebısıne o da annesıne gelsın bı an once.. ohhhh afıyett olsnn ıyı yapmıssın kafan dagılır
canım yaaa....şu yazdıkların çok hoşş...çok zor dayanıyorum artık patlayacamm....keşke güzel haberler verebilsem keşke insanlara birazzcıkta olsa ümit verebilsem..öyle bir şey olsa herkeze anlatıcam bakın oluyor bende bile oldu diyecem..
şimdi normalde şans sizelere %30 ise bende %15 direk yarısı çünkü tek tüpüm kaldı..ya oda giderse kaç kere tüp bebek yaptırabileceğim .oda giderse artık normal yoldan olma şansım sıfır...iki tüpte alınırsa sadece tüp bebek oluyor.bu kadar stres bu kadar dert yinede rabbim senden gelene razıyım...
folik asit kullanmadım ben..daha önce kullanmıştım midemi bulandırdı.yutamıyorum o hapı..dr sormadım oda bir şey demedi...gebelik olursa başlarım kullanmaya zaten 8 senedir kullansam:))folik asit ağacı çıkardı heralde..tuvalete sık çıkmak gebelik belirtisi diye biliyorum hadi hayırlısı:göğüslerim benim adete son 1 hafta kalana kadar çok şişti sonra biraz rahatladı şimdi sadece elleyince dipleri acıyor..benim birde migrenimm var Allahtan tutmadı:)
bu kadar sıkıntıya kurdeşen dökmediysek bize haytta bir şey olmaz:)))
sermuh folik asit ağacı esprine koptum arkadaşım sen çok yaşa. çişe sık gidiyorum da belki de üşüttüm hazırlamayalım kendimizi. Benim göğüs şişkinliğim indi ve fakat rengi koyu moyu değil. Bünyeden bünyeye değişiyor herhalde. Bende de var migren daha tık yok. Zaten başım bir kere bile ağrısa kesicem ümidimi çünkü regl dönemim yaklaşınca ağrımaması mümkün diil. Onun da takibindeyim. Cumaya kadar oram şöyle buram böyle derken Oynatıcam aklımı. Zaten kısıtlı kapasitede su an.
sermuhcum biz senin yanındayız o yüzden kendini hiç yanlız hissetme sen bizim umudumuzsun
sermuh folik asit ağacı esprine koptum arkadaşım sen çok yaşa. çişe sık gidiyorum da belki de üşüttüm hazırlamayalım kendimizi. benim göğüs şişkinliğim indi ve fakat rengi koyu moyu değil. bünyeden bünyeye değişiyor herhalde. bende de var migren daha tık yok. zaten başım bir kere bile ağrısa kesicem ümidimi çünkü regl dönemim yaklaşınca ağrımaması mümkün diil. onun da takibindeyim. cumaya kadar oram şöyle buram böyle derken oynatıcam aklımı. zaten kısıtlı kapasitede su an.
sonucu cumayamı alacaksın canım
migren deyince aklıma bir soru geldi..benim migren gün ışında fazla kalırsam çok aşırı sigara içersem patlak veriyor...birde son zamanlarda dikkat ettim adet olacağım gün başlıyor ağrı acaba hormon değişimlerinin etkisi varmı ..bu yüzden biz her ay adet olunca eşimle acile uçuyoruz bakıyorlar negatif ondan sonra basıyorlar iğneyi ve ben kendime geliyorum.. sende nasıl?
güllü23 son anda geldin aramıza valla sende çok hoşsun...en renkli yazılar senden...inşallah dualarınız kabul olur.bende hepimiz için dua ediyorum....
evet arkadaşım. aradım dr umu şirinlikler yaptım salı geleyim mi dedim. kızdı, gelmeyeceksin dedi keltoş. kös kös bekliyorum cumayı napim.
ne yapayım hepiniz depresyonda gibisiniz atın şu üstünüzdeki üzüntüleri ümitsizleri yahuu bak ben geldim boşunamı adım güllü gülün biraz yavrularım guzularım
adamın kulakları çınladı şimdi haaaaaaaaaaaa
topiğin adile teyzesi güllü biz de kuzucuklararamıza iyi ki katıldın. kızlar sahi bu topiğin kurucusu ceymi nerede?gebe mi acaba?
Kızlar seri olun biraz seri olun çabuk çabuk yazın guzulrım adile deyzenizi bekletmeyin dimi ama ben yaşlı bi insanım:82::82::82::82:[/Q
canım benim 2 saat bi başka bişiye bakıyorum bi döndümde topiğe 3sayfa birden atmış öne dönüp o sayfaları okurken bi bakıyorum 2 sayfa daha ilerlemiş nerde yetişicem öyle en hızlı topiğiz dimi kızlar 1 ay dolmadan 100 sayfayı devirdik
demkki ne öğreniyoruz hamle kalan bilgisayardan uzaklaşıyooooooooooooooooooor
Kızlar seri olun biraz seri olun çabuk çabuk yazın guzulrım adile deyzenizi bekletmeyin dimi ama ben yaşlı bi insanım:82::82::82::82:[/Q
canım benim 2 saat bi başka bişiye bakıyorum bi döndümde topiğe 3sayfa birden atmış öne dönüp o sayfaları okurken bi bakıyorum 2 sayfa daha ilerlemiş nerde yetişicem öyle en hızlı topiğiz dimi kızlar 1 ay dolmadan 100 sayfayı devirdik
aferin bizeeeeeeeeeeeeeeebiri de listemizi çıkarsa yapsa ne güzel olur
demkki ne öğreniyoruz hamle kalan bilgisayardan uzaklaşıyooooooooooooooooooor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?