lafı üstüme almadım çünkü benim hamiş olduğum belli değil...
şimdi teyzemle konuşuyordum onunda hamileliğinde 5 ay boyunca adet görmüş çocuk karnında hareket etmeye başlayınca anlamış hamile olduğunu...benim kanamam arttıyor bu arada..yine hayırlısı...
canım yaaa....şu yazdıkların çok hoşş...çok zor dayanıyorum artık patlayacamm....keşke güzel haberler verebilsem keşke insanlara birazzcıkta olsa ümit verebilsem..öyle bir şey olsa herkeze anlatıcam bakın oluyor bende bile oldu diyecem..
şimdi normalde şans sizelere %30 ise bende %15 direk yarısı çünkü tek tüpüm kaldı..ya oda giderse kaç kere tüp bebek yaptırabileceğim .oda giderse artık normal yoldan olma şansım sıfır...iki tüpte alınırsa sadece tüp bebek oluyor.bu kadar stres bu kadar dert yinede rabbim senden gelene razıyım...
aldım folic acidimi içtim, onu yazmayı unutmuşum tabii, özür.:44: ben dinlememeye çalışıyorum kendimi. biraz da kırmızılara hazırlamaya çalışıyorum ne olur ne olmaz diye malum kırıldı direncim:2: siz canlarım üzüldünüz gözümün önünde. bugun çamaşır asıyodum başladı karın ağrım evet dedim bilge olmadı kızım. ama tüm gün kontrol ettim var olan azıcık akıntım da azaldı. resmen direniyorum umuda kapılmamak için. ben de böyle bir yol buldum.
bi de bugun ilk korunmasız ilişkisinde hamile kalan bi dostumla tel.de konuştum. sen nasıl anlamıştın dedim "göğüs uçlarımın rengi koyulaşmıştı" dedi. adetine 3 gün kala idrar testi yapmış çıkmış. biz kaç yıldır deniyoruz. salak bana diyor ki keşke ben de azıcık deneseydm de olsaydı. kıymet bilmiyor işte.bu bahsettiğim kişiyi ve haylaz oğlunu çok sevmesem nasıl delirirdim, nasıl kızardım.
sermuh folik asit ağacı esprine koptum arkadaşım sen çok yaşa. çişe sık gidiyorum da belki de üşüttüm hazırlamayalım kendimizi. benim göğüs şişkinliğim indi ve fakat rengi koyu moyu değil. bünyeden bünyeye değişiyor herhalde. bende de var migren daha tık yok. zaten başım bir kere bile ağrısa kesicem ümidimi çünkü regl dönemim yaklaşınca ağrımaması mümkün diil. onun da takibindeyim. cumaya kadar oram şöyle buram böyle derken oynatıcam aklımı. zaten kısıtlı kapasitede su an.
Kızlar günaydın akşam misafirliğe gitmiştik ordaki bayanın 5 yıl çocuğu olmamış daha doğrusu 2 kez olmuş 3 aylıkken düşmüş.Çok acılar çekmiş çok göz yaşı dökmüş.Sonra bir doktor bulmuş Ankaradan o onun problemini bulmuş kanıyla ilgiliymiş.Hergün iğne vurunarak kolay hamilelik geçirmiş.Şimdi 7 yaşında oğlu var.Şimdiye kadar kime bu doktoru tavsiye ettiysem çocuğu oldu diyor.Bizim gibi zor şekilde hamile kalan bayanlar çok güçlü oluyor.Acılara dayanıklı oluyor dedi hatta doğum anında uyuşturu iğne falan olmadan doğum yapmış dikişleri atılmış hepsini izledim diyor hiç acı hissetmedim daha önceki acılarımın yanında hiçti dedi.Hatta hamileyken her ay ultrason kontrolüne gittiğinde dr gizli kamerayla onu eşini ve karnındaki bebeği o an konuştukarını herşeyi çekmiş film haline getirmiş,doğumdan sonra hediye etmiş.Şimdi ara ara izliyorlarmış.Çok hoşuma gitti.Bakalım bu ay bu doktorla görüşcem hayırlısı.Demekki hiçbir zaman umudumuzu kaybetmiyoruz.Sadece sabır gösterip dua ediyoruz
gunaydın canımm... evet bızım gıbı kadınlar hakıkatten cok guclu oluyor bn sadece rahım fılmınden korkuyorum ıtıraf edıyorumm =)))) yalnız dr da harıka bı dr mus keske ımkanım olsada Ankaraya gelebılsem hadı gelmesıne geldım nasıl kalırım ordaa tedavı boyunca hıc akrabam tanıdıgım yokk... kısmetımızde vrsa burda da olucak... ama Ankarada ve cevresınde ebbeıs hasretı cekenler ıcın bnce d r un adını yaz canm burdan blkı gıtmek ısteyen olur
arkadaşlar bu sabah itibariyle adet olmaya başladım. ne yazik ki ben test yaptırma heyecanını bile yaşayamadım. kısmet böyleymiş. bebeişin gelme zamanı bu ay da değilmiş demek ki. doktorumu değiştireceğim. bu arada sabah ağladım ağladım yüzümü yıkamaya banyoya gittiğimde aynaya bir baktım gözbebeklerim devasa büyük. demek dedim hamile olsam da olmasam da farketmiyordesteğinize teşekkür ederim. çok üzgünüm. doktorumu değiştirmeye karar verdim. çünkü eşimden spermiyogram vs istemedi. yıkanmış spermleri direkt enjekte etti. belki de sperm sayısı çok çok azdı. boşuna umutlanmazdık. sabah 5 de sıkıntıyla gözümü açtım hayırlısı dedim adet olacakmışım
bilge_79 çok geçmiş olsun ama bak bana bekle diyorlar senin daha cuma günü değilmiydi bu kadar erken gelmesi normalmi?dikkat et dış gebelik olabilir.dr mutlaka ara söyle.dündenberi benimde şakır şakır aynı adet gibi hatta gece karnım bile ağrıyordu...ama bekle dedielr yüreğim ağzımda bekliyorum...eşinin eskiden sperm testi vardıysa istemiyorlar birde transfer için sper verdiğinde size bir kağıt vermişlerdir oda sperm değerlerş mutlaka yazar..sabret guzelim sabreden derviş muradına erermiş umarım bizlerde muratlarıma ereriz...
arkadaşlar bu sabah itibariyle adet olmaya başladım. ne yazik ki ben test yaptırma heyecanını bile yaşayamadım. kısmet böyleymiş. bebeişin gelme zamanı bu ay da değilmiş demek ki. doktorumu değiştireceğim. bu arada sabah ağladım ağladım yüzümü yıkamaya banyoya gittiğimde aynaya bir baktım gözbebeklerim devasa büyük. demek dedim hamile olsam da olmasam da farketmiyordesteğinize teşekkür ederim. çok üzgünüm. doktorumu değiştirmeye karar verdim. çünkü eşimden spermiyogram vs istemedi. yıkanmış spermleri direkt enjekte etti. belki de sperm sayısı çok çok azdı. boşuna umutlanmazdık. sabah 5 de sıkıntıyla gözümü açtım hayırlısı dedim adet olacakmışım
gunaydın canımm... evet bızım gıbı kadınlar hakıkatten cok guclu oluyor bn sadece rahım fılmınden korkuyorum ıtıraf edıyorumm =)))) yalnız dr da harıka bı dr mus keske ımkanım olsada Ankaraya gelebılsem hadı gelmesıne geldım nasıl kalırım ordaa tedavı boyunca hıc akrabam tanıdıgım yokk... kısmetımızde vrsa burda da olucak... ama Ankarada ve cevresınde ebbeıs hasretı cekenler ıcın bnce d r un adını yaz canm burdan blkı gıtmek ısteyen olur
sermuh canımm arkadaşım ağlattın beni. gerçi bugun böyle kesin. ağlamadan duramayacağım. bize kağıt mağıt vermediler. direkt yıkamışlar. ileri hareketlilik vs bilmiyoruz. benim aşılamanın 10.günü bugun. 2 subatta bekliyorduk adeti. zaten cok koyu renk daha kanama gibi değil ama karnım ağrıyor. umudumu direkt kestim. eşimde varikosel var benim. ameliyat olmadı. 2005 de 8 milyondu bu sene tekrar yaptırdık 12 milyon olmuş fakat ne kadarı hareketli vs bilmiyoruz. dolayısıyla boşuna umutlanmışım ona yanıyorum. kör gözüne gittik doktora, yolumuzu el yordamıyla bulmaya çalıştık. doktorun cebi yok bende özel hastane doktoru. yarın ararım o da normal mi onu sormak için. daha da gitmeyi düşünmüyorum.
ilgimdisi rahim filmini ilk narkoz almadan çektirmiştim.ve film çekildikten sonra bayılmıştım ve hastanelik olmuştum.çok feci canım yanmıştı..tekrar film dediklerinde çocuk filan gözüm görmeyecek kadar çok canım yanmıştı..sonra öğrendim narkozla yapıyorlar süper bir şey...özel bir hastanede yaptırdım az bir narkoz veriyorlar hemen uyuyorsun hiç bir şey hatırlmaıyorsun ve acıda olmuyor.tavsiye ederim..o zaman bu şekilde yaptırmamı öneren prof üniv.kadın doğ.ana bilim dalı başk.idi.yani hepsinin en tepesindeki adam..bir problemde olmuyor...
ilgimdisi rahim filmini ilk narkoz almadan çektirmiştim.ve film çekildikten sonra bayılmıştım ve hastanelik olmuştum.çok feci canım yanmıştı..tekrar film dediklerinde çocuk filan gözüm görmeyecek kadar çok canım yanmıştı..sonra öğrendim narkozla yapıyorlar süper bir şey...özel bir hastanede yaptırdım az bir narkoz veriyorlar hemen uyuyorsun hiç bir şey hatırlmaıyorsun ve acıda olmuyor.tavsiye ederim..o zaman bu şekilde yaptırmamı öneren prof üniv.kadın doğ.ana bilim dalı başk.idi.yani hepsinin en tepesindeki adam..bir problemde olmuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?