Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
şimdi teyzemle konuşuyordum onunda hamileliğinde 5 ay boyunca adet görmüş çocuk karnında hareket etmeye başlayınca anlamış hamile olduğunu...benim kanamam arttıyor bu arada..yine hayırlısı...

şimdi teyzemle konuşuyordum onunda hamileliğinde 5 ay boyunca adet görmüş çocuk karnında hareket etmeye başlayınca anlamış hamile olduğunu...benim kanamam arttıyor bu arada..yine hayırlısı...

canım ya evet benim teyzemde öyle olmuş ara ara adet tarihi değişmiş heralde menopoza gircem başladı yavaş yavaş bende diye düşünmüş 2 çocuk doğurdum artık hormonlarda değişti falan diye düşünmüş sonra adet tarihi 2hafta gecikince menopozmu diye gidiyo bebek haberini alıyo sıkma canını sen tatlım belkide tutunma kanamalarıdır belli olmaz allah nelere kadir değil acile gitme imkanın varsa kadın doğum üzerine çalışan bi hastanenin aciline git istersen

umut verıceksın canım bak Behcet Necatıgıl ne demıs; Çaresizseniz Çare Sizsiniz* Ümitsizseniz Ümit Sizsiniz... boyle sansım sıfır falan dusunme bnm dualrm senınle.. Rabbım neylerse guzel eyler.. bı hadıste soyle dıyor bak: ''süphesızkı mahserde sızın en hayırlınz cocugu olmayan kullarımdır..'' cunku bu kullar sabretmıstır Rabbıne ısyan etmemıstırr... Cok sukur halımıze guzel gunler bebıslı gunler bızı bekler.. =)))

uzulduk canımm ama dusup dusup daha guclu kalkmayı ogrenıcez anne olmk neden kutsal ıste bu yuzden fedakarlık yapmaya smdıden baslamıyomuyuz..? ıyıyede kotuyede hazırla kendını sonu kotu olucak bıset ıcın bastan uzulmeye gerek yok ornegın anın keyfını cıkarmak lazım e bıde sonunun ıyı oldugunu dusun kat be kat fazla sevınıceksın n herkese hamıleyım dıceksınn... gogus uclarının koyulastıgını duymustum kızlar gozbebklerınınde buyudugunu burdan okumustuk hatırladınızmıı... bnmde bı arkadasımın kızı gecen gun bendeydı herseyımı kırdı doktu sevımlılıgıyle gonlumu fethetmese bnde kızardım aynı seyı annesı olan arkadasımda dıyo o da farkında olmadan hamıle kaldıı keske daha olmasaydı ıstedıgım yere gıdemıyorum dıoo Allahın gucuune gıder arkadasım deme boyle dıyorumm bk bn ne kdr ugrasıyorum dıyorumm snra susuyooo... ahh ahhh Rabbım sabırlar versın uykular kacıo gece 1 de 2 de yatıp sabahın kor vaktı kalkıyorumm...

kızlar yardımcı olabılcekmıyım bılmıyorum ama bnm annem mıgren yuzunden hastanelık olurdu bı gun tv de duyduk bıberıye yagı ve cayı cok ıyı gelıyormus mıgrene.. cayını alıyosunuz bıberıyenın sabah oglen aksam bı fıncan demleyıp ıcıyosunuz 10*15 gun ve hergecede yagını alnınıza suruyosunuz ısaret parmagınızla.. bu da aynı gun suresıncee masallah o gunden berı annemın mıgrenı hıc mı hıc tutmadı tabikii 3 ayda bır bu kuru tekrarlıyo kızlarr yaklasık 3*4 sene oldu yapalı hıc mıgren krızı tutmadı bn bunu ısyerımdekı muhasebecı arkadasımıdada tavsıye ettım oda denedı smdı tık yok ne zaman gorussek Allah razı olsun dıyoo yengem hacıya gttı oda oraya alsın dıye tavsıye etmıstım mıgren ataklı olurdu sık sık bakın gttı geldı hala mıgrenı yok.. bı deneyın bısey kaybetmezsınız cok ucuz zaten..

Kızlar günaydın akşam misafirliğe gitmiştik ordaki bayanın 5 yıl çocuğu olmamış daha doğrusu 2 kez olmuş 3 aylıkken düşmüş.Çok acılar çekmiş çok göz yaşı dökmüş.Sonra bir doktor bulmuş Ankaradan o onun problemini bulmuş kanıyla ilgiliymiş.Hergün iğne vurunarak kolay hamilelik geçirmiş.Şimdi 7 yaşında oğlu var.Şimdiye kadar kime bu doktoru tavsiye ettiysem çocuğu oldu diyor.Bizim gibi zor şekilde hamile kalan bayanlar çok güçlü oluyor.Acılara dayanıklı oluyor dedi hatta doğum anında uyuşturu iğne falan olmadan doğum yapmış dikişleri atılmış hepsini izledim diyor hiç acı hissetmedim daha önceki acılarımın yanında hiçti dedi.Hatta hamileyken her ay ultrason kontrolüne gittiğinde dr gizli kamerayla onu eşini ve karnındaki bebeği o an konuştukarını herşeyi çekmiş film haline getirmiş,doğumdan sonra hediye etmiş.Şimdi ara ara izliyorlarmış.Çok hoşuma gitti.Bakalım bu ay bu doktorla görüşcem hayırlısı.Demekki hiçbir zaman umudumuzu kaybetmiyoruz.Sadece sabır gösterip dua ediyoruz.

arkadaşlar bu sabah itibariyle adet olmaya başladım. ne yazik ki ben test yaptırma heyecanını bile yaşayamadım. kısmet böyleymiş. bebeişin gelme zamanı bu ay da değilmiş demek ki. doktorumu değiştireceğim. bu arada sabah ağladım ağladım yüzümü yıkamaya banyoya gittiğimde aynaya bir baktım gözbebeklerim devasa büyük. demek dedim hamile olsam da olmasam da farketmiyor desteğinize teşekkür ederim. çok üzgünüm. doktorumu değiştirmeye karar verdim. çünkü eşimden spermiyogram vs istemedi. yıkanmış spermleri direkt enjekte etti. belki de sperm sayısı çok çok azdı. boşuna umutlanmazdık. sabah 5 de sıkıntıyla gözümü açtım hayırlısı dedim adet olacakmışım

bilge_79 çok geçmiş olsun ama bak bana bekle diyorlar senin daha cuma günü değilmiydi bu kadar erken gelmesi normalmi?dikkat et dış gebelik olabilir.dr mutlaka ara söyle.dündenberi benimde şakır şakır aynı adet gibi hatta gece karnım bile ağrıyordu...ama bekle dedielr yüreğim ağzımda bekliyorum...eşinin eskiden sperm testi vardıysa istemiyorlar birde transfer için sper verdiğinde size bir kağıt vermişlerdir oda sperm değerlerş mutlaka yazar..sabret guzelim sabreden derviş muradına erermiş umarım bizlerde muratlarıma ereriz...

sermuh canımm arkadaşım ağlattın beni. gerçi bugun böyle kesin. ağlamadan duramayacağım. bize kağıt mağıt vermediler. direkt yıkamışlar. ileri hareketlilik vs bilmiyoruz. benim aşılamanın 10.günü bugun. 2 subatta bekliyorduk adeti. zaten cok koyu renk daha kanama gibi değil ama karnım ağrıyor. umudumu direkt kestim. eşimde varikosel var benim. ameliyat olmadı. 2005 de 8 milyondu bu sene tekrar yaptırdık 12 milyon olmuş fakat ne kadarı hareketli vs bilmiyoruz. dolayısıyla boşuna umutlanmışım ona yanıyorum. kör gözüne gittik doktora, yolumuzu el yordamıyla bulmaya çalıştık. doktorun cebi yok bende özel hastane doktoru. yarın ararım o da normal mi onu sormak için. daha da gitmeyi düşünmüyorum.

gunaydın canımm... evet bızım gıbı kadınlar hakıkatten cok guclu oluyor bn sadece rahım fılmınden korkuyorum ıtıraf edıyorumm =)))) yalnız dr da harıka bı dr mus keske ımkanım olsada Ankaraya gelebılsem hadı gelmesıne geldım nasıl kalırım ordaa tedavı boyunca hıc akrabam tanıdıgım yokk... kısmetımızde vrsa burda da olucak... ama Ankarada ve cevresınde ebbeıs hasretı cekenler ıcın bnce d r un adını yaz canm burdan blkı gıtmek ısteyen olur[/QUOTE]

Ankaraya gelmek istersen kalmak için yer hiç dert etme laf olsun diye söylemiyorum bizi ancak biz gibi bu uğurda çabalayanlar anlar.Birlikte gider geliriz. Burda birbirimizi hiç tanımıyoruz ama sanki 40 yıldır tanışıyoruz gibi herşeyimizi rahatlıkla anlatıyoruz.Bu arada dr adı Serdar Oral.Diyorum ki içimden birgün bebeğim olsa bile bu siteden ayrılmayacağım bebek için uğraşan kişilere bildiğim yada yaşadığım tecrübelerle yardımcı olmaya çalışacağım.

ilgimdisi rahim filmini ilk narkoz almadan çektirmiştim.ve film çekildikten sonra bayılmıştım ve hastanelik olmuştum.çok feci canım yanmıştı..tekrar film dediklerinde çocuk filan gözüm görmeyecek kadar çok canım yanmıştı..sonra öğrendim narkozla yapıyorlar süper bir şey...özel bir hastanede yaptırdım az bir narkoz veriyorlar hemen uyuyorsun hiç bir şey hatırlmaıyorsun ve acıda olmuyor.tavsiye ederim..o zaman bu şekilde yaptırmamı öneren prof üniv.kadın doğ.ana bilim dalı başk.idi.yani hepsinin en tepesindeki adam..bir problemde olmuyor...

Son düzenleme:

kader arkadasıyız ıste napalım alın yazımız bu katlanıcaz sabredıcez... evet bebıslerımız buayda annelerıne tutunamadı gelemedıler bı gelseler vurucam dogunca kıcına kıcına nerde kaldın dıye.. =) canımmm cok cok uzuldum bılıyosn aynılarını yasıyorum bnde dr um u degıstırdım bılıosn baska dr dan randevu aldm en ıyısını yaparsn bnmkı rahım fılmı vs.. cekmemıstı bnmkıde spermıyogram ıstemedı... hakkımzda hayırlısı ama ınsana malum oluyo bnde hıssetmıstm dun adet olucagımı..

Ankaraya gelmek istersen kalmak için yer hiç dert etme laf olsun diye söylemiyorum bizi ancak biz gibi bu uğurda çabalayanlar anlar.Birlikte gider geliriz. Burda birbirimizi hiç tanımıyoruz ama sanki 40 yıldır tanışıyoruz gibi herşeyimizi rahatlıkla anlatıyoruz.Bu arada dr adı Serdar Oral.Diyorum ki içimden birgün bebeğim olsa bile bu siteden ayrılmayacağım bebek için uğraşan kişilere bildiğim yada yaşadığım tecrübelerle yardımcı olmaya çalışacağım.[/QUOTE]

ceylin4306 bende çok dr değiştirdim ama rahim filmini tekrarlatmadılar hatta neden tekrarlatmıyorlar diye kızardım..nitekim benim ilk çektirdiğim filmde kanallarım açık çıkmıştı.aradan geçen 5 sene sonra dış gebelikte bebek tüpte tıkalı kalmıştı.ameliyat sonrası film tekrar çektirdim kalan tüpün açık olup olmadığına bakmak için,problem çıkmadı..ama tüpleri en çok etkileyen şey sigara kullanımı...asla kullanmamak lazım....

Benim eşimde de varikosel vardı ameliyat oldu 4. aydayız tam iyileşme süresi 1 yıl diyolar.Şuan 19 milyon.Bakalım zamanla ne kadar yükselecek. Aşılama öncesi spermler yıkandıktan sonra bir kağıt veriyorlar onda kaç milyon yıkanmış ne kadar hareketli yazıyor size neden vermediler acaba?Koyu renk kanama tutunma kanaması olabilir canım hemen ümidini kesme belki arkası gelmez.İnşallah bebişin senledir.

Ankaraya gelmek istersen kalmak için yer hiç dert etme laf olsun diye söylemiyorum bizi ancak biz gibi bu uğurda çabalayanlar anlar.Birlikte gider geliriz. Burda birbirimizi hiç tanımıyoruz ama sanki 40 yıldır tanışıyoruz gibi herşeyimizi rahatlıkla anlatıyoruz.Bu arada dr adı Serdar Oral.Diyorum ki içimden birgün bebeğim olsa bile bu siteden ayrılmayacağım bebek için uğraşan kişilere bildiğim yada yaşadığım tecrübelerle yardımcı olmaya çalışacağım.[/QUOTE]

hayatta boyle ıyı nıyetlı ınsanların hala varoldugunu bılmek ne kadar mutlu ettı bnı anlatamam canım... Allah razı olsun ınsallahh kaderımde Ankarada o dr a gelmek vardır e artık rahatsız ederım senı... dedıgın gııbı 40 yıllık ahpap gıbıyız bn en nyakın arkadasma anlatmıyorm bnları..

offf ne ıyı oldu bana narkozla yapılıyo dıye akıl verdıgın dedıgın gıbı ınsanın o acıdan gozu cocuk bıle gormez oluyooo... ıcım rahatladı artk korkmadan gıdebılırım..

Sermuh ben de sen gibi çok zor çektirdim.Masadan kalkınca hafif bir baygınlık geçirdim ayaklarım tutmadı.Sonradan öğrendim narkozla çekildiğini hatta yeni makinalar varmış hiç bayıltmadan ağrısız çekiyormuş.İnşallah bir daha çektirmek gerekmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…