Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
offf ne ıyı oldu bana narkozla yapılıyo dıye akıl verdıgın dedıgın gıbı ınsanın o acıdan gozu cocuk bıle gormez oluyooo... ıcım rahatladı artk korkmadan gıdebılırım..

buarada evet bızden spermıyogram ıstemedı ayrıca ama dedıklerı gıbı canım asılamadan once spermler yıkandıktan snra bı kagıt verıyolar kii bn o kagıdı unuttum dogumhane hatırlıyorum sonucları %85 hareketlı 141mılyon sperm yazıyodu ve dr um ıyı demıstı ama dr degıstırdım ya bılsemde smdı bı daha ıstıycek...

offf ne ıyı oldu bana narkozla yapılıyo dıye akıl verdıgın dedıgın gıbı ınsanın o acıdan gozu cocuk bıle gormez oluyooo... ıcım rahatladı artk korkmadan gıdebılırım..

malesef bu konudada diğer konularda olduğu gibi bilinçsiz olursan sana mal gibi davranıyorlar.bilinçli olup söylersen utanmadan evet öyle bir şey var diyorlar...bazende çok bilgili isen bundan rahatsız olup gıcık gıcık davranıyorlar...Allahtan şimdiki dr ve hemşirem çok sabırlı hiç olumsuz bir şey yaşamadım...sanki olacak çocuk onlarınmış gibi ilgiyle davranıyorlar

hayatta boyle ıyı nıyetlı ınsanların hala varoldugunu bılmek ne kadar mutlu ettı bnı anlatamam canım... Allah razı olsun ınsallahh kaderımde Ankarada o dr a gelmek vardır e artık rahatsız ederım senı... dedıgın gııbı 40 yıllık ahpap gıbıyız bn en nyakın arkadasma anlatmıyorm bnları..[/QUOTE]

Rahatsızlık ne demek canım gerçekten başımın üstünde yerin var.Her zaman beklerim.Zaten biz burda gurmetteyiz kimsemiz de yok bol bol rahatsız edebilirsin .Sen hangi şehirdeydin?

belkide sevgıyloe davrandıkları ıcın bebısın daha cabuk gelır canım sıkma canını ... bırak kanamalrın olsn madem cok degılmıs ustune gorenler vr erkek olan cocukta lekelenme yada gorenler vr sermuh yarına az kaldıı tahlıl yaptırcaktn dımı beklıyorm haberını..

buarada bılge yaa canım madem cok gelmemıs panık yapma dedıklerı gıbı yerlesme kanaması da olabılır kımı kadınlar hamıle oldugunu ogrense bıle doguma kadar her ay kasık agrısı ve lekelenmelerı yasıyormuss umutsuz olmakk yokkk...

Rahatsızlık ne demek canım gerçekten başımın üstünde yerin var.Her zaman beklerim.Zaten biz burda gurmetteyiz kimsemiz de yok bol bol rahatsız edebilirsin .Sen hangi şehirdeydin?[/QUOTE]

canımm cok cok tesekkur ederımmmm.... ızmırdeyım canım bn salı gunune burdakı en ıyı dr dan prof tan randevu aldım ızmırde bılmeyen yok hatta subatın 18ıne vermıstı randevu en erken teyzemn tup bebeklerının dr u dıye salı ya cekebıldık...ızmırde tanımayan yoktur Ahmet Seckın Önoglu bı umut burayı deneylımmm olmazsa Ankarayı duydum Ankaraya gelıcem artıkkk tekrar tesekkur ederm canım bnm

teşekkür ederim arkadaşım hoşbuldum, iyi ki de buldum burayı..
kendim gibi nice insanlarla aynı şeyleri yaşıyor olmak endişelerimi azaltıyor.
bugün 17. günüm ..
ara ara sancılar girior ama onun dışında herhangi bir belirti yok ,kanama yok hiçbişey yok..normalde 25-26 günde bir adet olurdum. bugün 30. günüm,meraktan ölmek üzereyim. hayırlısı neyse o olsun offf

canımm cok cok tesekkur ederımmmm.... ızmırdeyım canım bn salı gunune burdakı en ıyı dr dan prof tan randevu aldım ızmırde bılmeyen yok hatta subatın 18ıne vermıstı randevu en erken teyzemn tup bebeklerının dr u dıye salı ya cekebıldık...ızmırde tanımayan yoktur Ahmet Seckın Önoglu bı umut burayı deneylımmm olmazsa Ankarayı duydum Ankaraya gelıcem artıkkk tekrar tesekkur ederm canım bnm[/QUOTE]

Rica ederim canımmm hayırlısı olsun inşallah bu prof sana uğurlu gelsin şubat ayındaki tedavilerimiz sonuç versin.

kızlar ne olursa olsun yaşadığınız her şeyin evrağını saklayın...ben 8 yıldır her şeyi sakladım..onları birde tarih sırasına göre düzenledim...dr gittmi al bunlara bak diyorum...tek tek anlatıyorum...isterseniz yenileyelim diyorum .her ne kadar yeniden isteselerde eski değerleri dr görmesi önemli....her türlü size verilen evrağı saklayın verdiğiniz yerlerden birer kopya alıp dosyanıza koyun..bu dr hepsini tek tek inceledi...yeniden sperm testi yeniden rahim filmi istemedi her şey gayet güzel saklamışsınız dedi sadece mevcut e2 değerlerim için test istedi.hatta ben tüp bebek yaptırdığım hastanalerden bile yapılan işlem hakkında rapor istedim..yeni bir işlemde onların yaptıkları önemli..ısrarla isterseniz veriyorlar...

desica inşallah pozitif çıkar sonucun

Desica hoş geldin aramıza.17. günüm yazmışsın ne zaman test yaptıracaksın.Genelde doktorlar 15. belli olur diyolar.

desica inşallah pozitif çıkar sonucun

bilgee, neden umudum yok biliyor musun, yazmıştım 13. gün gittim negatif çıktı. bütün umutlarım çöp oldu..
bence benim durumum bu hormon haplarından dolayı hastalığım geç gelicek gibi geliyor. yani illaki olcak ama geç olcak gibi((
eğer olmazsam bugün, yarın hastaneye gidiyorum test için..
sermuhh inşallah senin kanaman çoğalmaz da yarın sen de hayırlı güzel haberler alırsın arkadaşım.

ayyy ayyy masallah ne guzell... hadı ınsallah alalım guzel bı hamıs haberını yaaa =))) stres yapma canımm

desica hoş geldin...kendine dikkat et...dr seni çağırmadımı dr günün ne zaman?inşallah bebişin seninledir...

Rica ederim canımmm hayırlısı olsun inşallah bu prof sana uğurlu gelsin şubat ayındaki tedavilerimiz sonuç versin.[/QUOTE]

kızlar ocakta bnm gıbı bebısıne kavusamaynlar bı topıc acalımm subat ayında asılama yaptırcaklar ıcınn ok??? ınsallahh hayırlı ugurlu gelsınnn

Kızlar bir yazı buldum belki işinize yarar ben deneyeceğim

Uzmanlara göre yaş ortalaması 42 olan erkekler, 2 hafta boyunca her gün domates çorbası içtiğinde, spermdeki likopen oranı artıyor, bu da spermin “süper sperm”haline gelmesini sağlıyor. Yani sperm daha etkili ve dayanıklı hale geliyor. Domatese kırmızı rengini veren likopen maddesinin, spermin gücünü nasıl artırdığı tam olarak bilinmiyor. Ancak kısır erkeklerde daha az bulunduğu için spermin gücünü etkilediği tahmin ediliyor. Alıntıdır.

evet canım bnde ısrarla hemsırelerden ıstıyorummm valla vermek zorunda kalıyolarr bn ogun dogumhanede dınlenırken asılamadan snra yanımda normal dogum yapıldı bı paravan gıbı bıseyın ardından azda olsa ızledım spermıyogram sonucu elımdeydı gıyınırken korkudan heralde unutmusum ıste dalgınlık eve gelınce aklıma geldı.. her testımın sonucunu bnde ayına ve gunune gore hatta kullandıgım ılacların kutularından ısımlerını koparıp saklıyorumm vr gttıgım zmn dr um tesekkur edıyor bırtek spermıyogram eksıkk ooffff yaaaaaaa.... smdı ugrasıcaz tekrar esım cok utanıyor herkes gıbı sperm verırken

benim aşılamanın 13.gün negatif çıktı..yani 0,5 16.günü 15,69 çıktı dr 13 .günü yapılanı dikkate almıyor...pozitifse ok ama negaifse adetin gelmediyse test takrarlanıyor...

desica hoş geldin...kendine dikkat et...dr seni çağırmadımı dr günün ne zaman?inşallah bebişin seninledir...

sermuhcum, 7 ocakta aşılama yapıldı ama nedense benim doktor 24 ocakta teste gel dedi. yani sizinkilerden baya bi uzun tuttu benim süreyi.yarın gideceğim eğer bugün adet olmazsam. 13 gün ayrıntısız bir kan testi yaptırdım negatif çıkmıştı (( bu yüzden umutsuzum
inşallah benimledir , inşallah senin bebişin de seninledir canım. sen de çok sıkıntı yapma eşin şehir dışındaydı sanırım, içine atma hiçbirşeyi

Rica ederim canımmm hayırlısı olsun inşallah bu prof sana uğurlu gelsin şubat ayındaki tedavilerimiz sonuç versin.

kızlar ocakta bnm gıbı bebısıne kavusamaynlar bı topıc acalımm subat ayında asılama yaptırcaklar ıcınn ok??? ınsallahh hayırlı ugurlu gelsınnn[/QUOTE]

tamam okey bende varı mutlaka şubata özeel açalım...inşallah şubat hayırlı gelir hepimize...

benim aşılamanın 13.gün negatif çıktı..yani 0,5 16.günü 15,69 çıktı dr 13 .günü yapılanı dikkate almıyor...pozitifse ok ama negaifse adetin gelmediyse test takrarlanıyor...

zaten içimde minnacık bir umut ışığı varsa bu da senin başına gelen şeyden dolayı. ikimiz de 13. gün ilk testi yaptırdık. inşallah benimki de seninki gibi artmıştır.elim ayağım titriyor bu belirsizlik öldürecek beni.en azından ilk değerimi bilseydim fikir sahibi olurdum. salak gibi sabredemedim ertesi gün ayrıntılı testi veririz dediler "yok hemen öğrencem pozitif mi negatif mi "dedim. sonra da aldım ağzımın payını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…