offf ne ıyı oldu bana narkozla yapılıyo dıye akıl verdıgın dedıgın gıbı ınsanın o acıdan gozu cocuk bıle gormez oluyooo... ıcım rahatladı artk korkmadan gıdebılırım..
offf ne ıyı oldu bana narkozla yapılıyo dıye akıl verdıgın dedıgın gıbı ınsanın o acıdan gozu cocuk bıle gormez oluyooo... ıcım rahatladı artk korkmadan gıdebılırım..
malesef bu konudada diğer konularda olduğu gibi bilinçsiz olursan sana mal gibi davranıyorlar.bilinçli olup söylersen utanmadan evet öyle bir şey var diyorlar...bazende çok bilgili isen bundan rahatsız olup gıcık gıcık davranıyorlar...Allahtan şimdiki dr ve hemşirem çok sabırlı hiç olumsuz bir şey yaşamadım...sanki olacak çocuk onlarınmış gibi ilgiyle davranıyorlar
hosgeldın aramıza , burda moralımızın bozuk olması mumkun degılkii hep destek tam destekk.. sabah adet gordum cok agladım bagıra bagıra smdı gectım annemlere geldımm keyfım yerınde.. tabıkı hayal ettıgım seylerı unutmadım ıcımde uhde kaldı yıne ama hemen adet gordukten 2 saat snra prof bı dr dan randevu aldım ıkıncı asılama ıcın ... elbettekı Rabbım duyucak dualarımızı sende kendıne dıkkat et bn 17.gunde adet oldumm canını sıkma stres yok dedıgın gıbı.. hersey guzel olucak...
teşekkür ederim arkadaşım hoşbuldum, iyi ki de buldum burayı..
kendim gibi nice insanlarla aynı şeyleri yaşıyor olmak endişelerimi azaltıyor.
bugün 17. günüm ..
ara ara sancılar girior ama onun dışında herhangi bir belirti yok ,kanama yok hiçbişey yok..normalde 25-26 günde bir adet olurdum. bugün 30. günüm,meraktan ölmek üzereyim. hayırlısı neyse o olsun offf
bugün 17. günüm ..
ara ara sancılar girior ama onun dışında herhangi bir belirti yok ,kanama yok hiçbişey yok..normalde 25-26 günde bir adet olurdum. bugün 30. günüm,meraktan ölmek üzereyim. hayırlısı neyse o olsun offf
desica inşallah pozitif çıkar sonucun
bugün 17. günüm ..
bugün 17. günüm ..
canımm cok cok tesekkur ederımmmm.... ızmırdeyım canım bn salı gunune burdakı en ıyı dr dan prof tan randevu aldım ızmırde bılmeyen yok hatta subatın 18ıne vermıstı randevu en erken teyzemn tup bebeklerının dr u dıye salı ya cekebıldık...ızmırde tanımayan yoktur Ahmet Seckın Önoglu bı umut burayı deneylımmm olmazsa Ankarayı duydum Ankaraya gelıcem artıkkk tekrar tesekkur ederm canım bnm
kızlar ne olursa olsun yaşadığınız her şeyin evrağını saklayın...ben 8 yıldır her şeyi sakladım..onları birde tarih sırasına göre düzenledim...dr gittmi al bunlara bak diyorum...tek tek anlatıyorum...isterseniz yenileyelim diyorum .her ne kadar yeniden isteselerde eski değerleri dr görmesi önemli....her türlü size verilen evrağı saklayın verdiğiniz yerlerden birer kopya alıp dosyanıza koyun..bu dr hepsini tek tek inceledi...yeniden sperm testi yeniden rahim filmi istemedi her şey gayet güzel saklamışsınız dedi sadece mevcut e2 değerlerim için test istedi.hatta ben tüp bebek yaptırdığım hastanalerden bile yapılan işlem hakkında rapor istedim..yeni bir işlemde onların yaptıkları önemli..ısrarla isterseniz veriyorlar...
bilgee, neden umudum yok biliyor musun, yazmıştım 13. gün gittim negatif çıktı. bütün umutlarım çöp oldu..
bence benim durumum bu hormon haplarından dolayı hastalığım geç gelicek gibi geliyor. yani illaki olcak ama geç olcak gibi((
eğer olmazsam bugün, yarın hastaneye gidiyorum test için..
sermuhh inşallah senin kanaman çoğalmaz da yarın sen de hayırlı güzel haberler alırsın arkadaşım.
desica hoş geldin...kendine dikkat et...dr seni çağırmadımı dr günün ne zaman?inşallah bebişin seninledir...
Rica ederim canımmm hayırlısı olsun inşallah bu prof sana uğurlu gelsin şubat ayındaki tedavilerimiz sonuç versin.
benim aşılamanın 13.gün negatif çıktı..yani 0,5 16.günü 15,69 çıktı dr 13 .günü yapılanı dikkate almıyor...pozitifse ok ama negaifse adetin gelmediyse test takrarlanıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?