Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sağol canım eşim dün gece geldi.....bende 6.ocakta transfer yapıldı 21 ocakta çağırdı dr..ama benim 18 ocakta sabah lekelenmem başladı bende adet oluyorum sandım...akşama kadar adet gelmeyince gittim test yaptırdım....sonuç 0,5 dr 21 inde tekrar test istedi sonuç 15,69 21 ocak bu arada adet günüm ben 28 günde bir oluyorum.şimdi yine bekle dedi kanama geldiği halde.24 ocak tekrar test yapılacak...o zaman ne olduğu belli olacak

aranıza yeni katıldım ben de bu ayın 16 sında aşılamayaptırdım. bu gün tam 1 hafta oldu. ama adet olacakmışım gibi karın ağrısı oluyor zaman zaman. bakalım sonuç ne olacak. çok umutlu değilim açıkçası.

hoşgeldinn...ama daha 1 hafta olmuş oooooo sen şimdiden başladıysannn:)baz biz 2.haftayıda devirdik...:)(şaka yapıyorum) hiç stres yapma sakin ol olsada hayırlısı olmasada hayırlısı...olmayınca dünya başımıza düşmüyor..hayat öyle yada böyle devam ediyor...biz üzüldüğümüzle kalıyoruz...o yüzden altı üstü 2 hafta bekliyorsun doya doya bekle....sanki hamileymişsin gibi 2 hafta yaşaa....inşallah bebeğin seninledir.

dilekcim hoşgeldin aramıza. henüz netleşmiş bir pozitif hamiş yok aramızda ama bunlardan bir sen olmayacaksın demek değil. üzme kendini. ben de bugun adet oldum. test bile yaptıramadım ona yanıyorum. ağır kaldırmadım, evi pislik götürdü temizlemedim ve sigara içemedim ama boşunaaaaymışşş. toplamaya çalışıyorum kendimi. inşallah yarın daha iyi olurum. herkeste belirti farklılık gösteriyor. boşver kendini dinleme. biz dinledik kendimizi üzdüğümüzle kaldık. inşallah sen üzülmezsin arkadaşım. sevindirirsin bizi.

burada mucizeler de oluyor arkadaşım. olmazsa da umut gönlümüzün ekmeği. yapacak bir şey yok. yola devam. güçlü olalım bebişler zayıf kadınlara gelmez. folic acid alıyor musun?bugun ağlayarak içtim ama bugunün yıkıntıları arasında gördüm ki ümidini de yok edemiyor insan yeni baştan başlıyor. ben keçiboynuzu ve kuru incir tüketimine ağırlık vereceğim bu ay. yapmadığım seyleri de deneyeyim de aklımda kalmasın.

bilgecim yaptıklarımız inan boşuna değil ben daha önceki uygulamalarda sigarada içtim işede gittim herşeyi yaptım yani yapmamam gereken herşeyi yaptım:)sonrada keşke yapmasaydım beliki tutardı dedim..çok pişman oldum ama geçen geçti...şimdi sigara içiyorum işe ara verdim stres yok sigara yok bol bol yatmak var en azından ben elimden geleni yaptım diyeceğim..sende öyle elinden geleni yapmakda mutluluk verecek daha sonra sana..kaç gündür sigara içmiyorum tavan yaptı artık ama içmedim elimden geleni yapmış olmak için...boşver ....

haklısın sonuna kadar sermuh. ama isyanlardayım ya normal düşünemiyorum, inşallah yarın. desteğine teşekkür ederim. bari sen mutlu et beni. sevineyim burada. ozaman ben senin yerine içerin sigara

öncelikle herkese merhabalar arkadaşlar umarım güzel haber alırız hepimiz ben neler yapıyorum anlatayım benim 4. aşılama tutmayınca tüp bebek yaptırmaya karar vermiştik ve bu yüzden dün br tüp bebek merkezine ön görüşme içn gittik eşimle neyse eski tahlillerimizide götürdük bizim sorunumuz sebepsiz infertileydi ki biz öyle biliyorduk doktor eski tahlillere bakınca erkek infertilesi olduğunu söyleyinc şok olduk bize bunu eski doktorumuz nasıl söylemez ve bunun üzerine birde aşılama yapar aklım amıyor ikimizde yıkıldık hareket sıfır dedi doktorun kendide bir sperm tahlili yaptı morfolojiye bakmak için spermin başının sivri olması gerekiyormuş yumurtayı delmek için bizde oda yokmuş maalesef eğer1 mi ne çıkmış sayı zaten yıkamadan sonra 16 milyon hareket yok şekil bozukluğu var ve ben bunu bilmeden 1.5 yıldır aşılamalarla ve kendi kendime hamile kalmaya çalışıyorum ben hiç bir zaman kendiliğinden hamile kalamıyacağım eşimin moral sıfır eski doktoruma çok kızıyorum şimdi neden diyorum neden o kadar çok güvenmiştimki ona ama şimdi başka bir tüp bebek merkezine daha gideceğim oraylada görüşüp kararımı vereceğim durum bundan ibaret arkadaşlar

ceymi merhaba. sen bir kapı açtın bizler geldik ama ben şahsen seni çok merak ediyordum. hamilesin sanıyordum. bugun bu haber çok üzücü geldi tekrardan. ümidini yitirme. işte ben farklı bir görüş olsun diye dr değişmekte kararlıyım. bazıları ticari kaygı mı taşıyor nedir? vicdanları nasıl müsade ediyor anlamadım. sen bekliyorsun onca zaman. ben bugun hastalanma ihtimaline karsı uyarılmadım hadi onu gectim adam yüzde 100 diyor ben de diyorum ki içimden bu topiklerdeki insanlarda extra bi sorun mu var hayır aynıyız ama bu böyle bir pozitif girdi biz hazırladık kendimizi. en çok da eşime üzülüyorum.

Allah o dr bildiği yapsın.......lanet olsun yaaaaa
bunlar para sömürücü keneler....beynim sarsıldı resmen
ben ilk yıl dr gittiğimde bana menopoza giriyorsun demişlerdi...daha 9 aylık evliydim eşime ayrılalım dedim..az kalsın boşanıyorduk 1 sene sonra öğrendik yanlış testmiş...testler karışmışşş..beni geçtik sonra eşime dediler senin çocuğun olmaz...1 senede o sürdümü bu sefer o boşanalım diye tutturdu...neler yaşandı yaa ömür tükendiiiii sonra baktılar ondada problem yok...ama yıllar şamarını vurdu vurduda geçtiii.şimdi kitap yazarım...kızlar çok okuyun çok araştırın....bizler bu dr elindeki üzerine etiket yapışacak şişeler gibiyiz....onlar için sadece işiz başka bir şey değil....
off yaaa Allah sabır versin inan çok üzüldüm ceymi...

Öncelikle merhaba ve çok geçmiş olsun ama yinede şükür etmek lazım ki bunu sonuçta öğrendiniz ve henüz yapılacak bişeyler var çok geç kalınmamış umarım bu sefer istediğniz herşeyin en güzeli olur tıp çok ilerledi her gün yeni bişeyler ekleniyor hayatımıza artık insanların gebe kalamaması gibi bişey yok tabi ekstrem durumlar hariç ama moralinizi her zaman yüksek tutmaya çalışın ve bu olayı hayatınızın merkezi haline getirmeyin derim bence sevgiler ....

canım nerde yaşadığını bilmiyorum ama ben antalyada yaşıyorum benim dr um ali fuat şengör bi çok insana umut olmuş ona gidip de bebiş sahibi olmayan kalmamış istersen nettende bakabilirsin çok meşhur bi dr benim aşılamanın yapıldığı gün niğdeden urfadan zonguldak ve hataydan gelenler vardı istersen burda seni dr a götürebilirim kalıcak yerin sorun olmaz bizde kalırsın elimden geleni yaparım senin için dr unu değiştirmek istersen ve memnun değilsen problem etme dr umu tavsiye ederim antalya 2011 de bu dr a gidiyo ali fuat dendi zaman bütün bi antalya bucak ısparta burdur bilir bu dr u istersen buraya gelebilrsin yavaş yavaş gidiyo ama emin adımlarla gidiyo mesleğine aşık bi adam gece 11 kadar hasta kabulu var ben gecen gün gece 11de girdim randevuma ama işi bilen bi dr

canım vericek allah öyle yada böyle vericek bunun işle falan alakası yok tutmayınca tutmuyo yatıncada vermiycekse vermiyo kalkıncada vermiycekse vermiyo ben ilk günler hiç bi iş yapmadan oturdum sonra tozlar beni hapşırttı alerji gibi bi durumum var ya rabbi dedim yavrum sana emanet ben ne kadar yatsamda korumaya kalksamda senin gibi koruyamam tutunduysa bebişimi sen koru mucizem sana emanet dedim hafif hafif iş yapmaya başladım dolabın önüne oturdum oturdum yerde çekmecemi yerleştirdim çoraplarımı düzenledim ama oturduğum yerde yaptım öylede oturuyorum böylede oturuyorum dedim olcaksa allah vericekse verir bence işle yapmayla yapmamayla alakası yok sen canını hiç sıkma rabbim vercek hepimize ama demekki daha çok tevekkül bekliyo bizden

eceebru ben istanbuldayım..bana yanlış bilgileri denzilide verdiler...ailem orda şimdi istanbuldayım burda yeni bir dr ile başladım...daha önce istanbulda alman hastanesinde mustafa bahçecinin kliniğinde de tüp bebek yaptırdım...şimdiki dr um amerikan hastanesiyle çalışıyor..
teklifin için sağol ...ben ceymiye m oral olması için paylaştım...sen ceymiyimi benimi davet ettin pek anlamadım.

ecebru ben de antalya'dayım. ben de gelecek tüp bebek merkezinde de çalışan medicalpark doktoru ünal yirmibeş'e gitmiştim seninle özelden no.larımızı alalım da görüşelim burada. olmazsa senin dr bi araştırayım ben. neredeydi?

burdur'da diyor nette. ben mi yanlış siteye girdim acaba????

canım seni ve üzüntünü çook iyi anlıyorum bende bu ay daha test bile yaptıramadan adet oldum aşılamamın 10.gününde ama nasıl olsa tutmayacakmış böylesi daha ii oldu test yaptırma zamanı gelince insan daha çok ümitleniyo napalım bozma moralini hayatın sonu değil bir kere daha deneriz burada mutlu haberlerimizi veririiz.Çok kısmetsiz bi ay oldu bu şubatta acısını çıkarırız inş.yeni topik yeni umutlar hakkımızda hayırlısı...

ben özel bir hastanede istiyordum tüm bu uygulamaları testleri.. eşimin bir mikroenjeksiyon uzmanı arkadaşı (amerika masterlı falan dalında iyi olan bi adam) bize ısrarla devlet hastanesini önerdi.
ben sıra olur ,şu olur ,bu olur sürünürüz diye asla gitmek istemiyordum...sırasıyla tüm testler guatr, hormon testleri, rahim filmi,ilaç takibi vs vs, eşime spermografi vs yapıldı. ve en sonrasında da aşılama.
gerçekten şaşırdım ankarada etlik zübeyde hanıma gidiyorum, ve gerçekten şaşırdım ilgiye bilgiye ve adamlar artık gözleri kapalı yapıyorlar işlerini, o denli iyiler.
arkadaşı bize özellere gitmeyin onların mahvettiği şeyleri biz düzeltmek zorunda kalıyoruz dedi. en güzel örneği daha 2 gün önce yaşadık.
kayseride bir arkadaşım özel tüp bebek merkezinde direk tüp bebek yaptırdı ama tutmadı,bebek düştü. sebebi araştırılınca meğer tüpünün biri tıkalı, rahim duvarı yapışık , rahim arkasında bir kitle vs gibi şeyler çıktı..ve bugün ankarada bir devlet hastanesinde laparoskopi oldu..bunlar daha önceden tespit edilemez miydi, edilseydi arkadaşımın bebeği ölmeyecekti
yani bu paragöz adamlar bazen hiç bir testi yapmadan, sırf gelecek parayı düşünmek adına biz kurbanlarının psikolojilerini ve fizyolojilerini bozuyorlar..özellere giden arkadaşlar en azından araştırarak sürecin neler gerektirdiğini bilerek hareket ederse özel doktorları yönlendirebilirler
tabiki her özel kliniğe ,her özel doktora kötüdür demiyorum, çünkü kendim de özel sigortalı olduğumdan genelde özel hastanelere gidiyorum. ama işte gel gör ki bazı insanlar tüccar olmuşlar.
herkese bol şans...

canım inş yeni dr sana uğur getirir ben kayseride yaşıyorum burada yeni açılan bi tüp bebek merkezi var oraya gitmeyi düşünüyorum aşılamamı yapan dr ankarada bi tüp bebek merkezini tavsiye etti ama ankaraya gitmeyeceğim abimde ankarada ama kendi evin de daha rahat olur benimde adetim bitti bugün yarın giderim heralde

ayy canım korktum ben şimdi bende kayseride yaşıyorum ve arkadaşının gittiği tüp bebek merkezine gitmeye karar veridim gerçi burada iki tane tüp bebek merkezi var arkadaşın hangisinde yaptırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…