sermuhcum, 7 ocakta aşılama yapıldı ama nedense benim doktor 24 ocakta teste gel dedi. yani sizinkilerden baya bi uzun tuttu benim süreyi.yarın gideceğim eğer bugün adet olmazsam. 13 gün ayrıntısız bir kan testi yaptırdım negatif çıkmıştı(( bu yüzden umutsuzum
inşallah benimledir , inşallah senin bebişin de seninledir canım. sen de çok sıkıntı yapma eşin şehir dışındaydı sanırım, içine atma hiçbirşeyi
aranıza yeni katıldım ben de bu ayın 16 sında aşılamayaptırdım. bu gün tam 1 hafta oldu. ama adet olacakmışım gibi karın ağrısı oluyor zaman zaman. bakalım sonuç ne olacak. çok umutlu değilim açıkçası.
aranıza yeni katıldım ben de bu ayın 16 sında aşılamayaptırdım. bu gün tam 1 hafta oldu. ama adet olacakmışım gibi karın ağrısı oluyor zaman zaman. bakalım sonuç ne olacak. çok umutlu değilim açıkçası.
bilgee, neden umudum yok biliyor musun, yazmıştım 13. gün gittim negatif çıktı. bütün umutlarım çöp oldu..
bence benim durumum bu hormon haplarından dolayı hastalığım geç gelicek gibi geliyor. yani illaki olcak ama geç olcak gibi((
eğer olmazsam bugün, yarın hastaneye gidiyorum test için..
sermuhh inşallah senin kanaman çoğalmaz da yarın sen de hayırlı güzel haberler alırsın arkadaşım.
dilekcim hoşgeldin aramıza. henüz netleşmiş bir pozitif hamiş yok aramızda ama bunlardan bir sen olmayacaksın demek değil. üzme kendini. ben de bugun adet oldum. test bile yaptıramadım ona yanıyorum. ağır kaldırmadım, evi pislik götürdü temizlemedim ve sigara içemedim ama boşunaaaaymışşş. toplamaya çalışıyorum kendimi. inşallah yarın daha iyi olurum. herkeste belirti farklılık gösteriyor. boşver kendini dinleme. biz dinledik kendimizi üzdüğümüzle kaldık. inşallah sen üzülmezsin arkadaşım. sevindirirsin bizi.
bilgecim yaptıklarımız inan boşuna değil ben daha önceki uygulamalarda sigarada içtim işede gittim herşeyi yaptım yani yapmamam gereken herşeyi yaptım:)sonrada keşke yapmasaydım beliki tutardı dedim..çok pişman oldum ama geçen geçti...şimdi sigara içiyorum işe ara verdim stres yok sigara yok bol bol yatmak var en azından ben elimden geleni yaptım diyeceğim..sende öyle elinden geleni yapmakda mutluluk verecek daha sonra sana..kaç gündür sigara içmiyorum tavan yaptı artık ama içmedim elimden geleni yapmış olmak için...boşver ....
öncelikle herkese merhabalar arkadaşlar umarım güzel haber alırız hepimiz ben neler yapıyorum anlatayım benim 4. aşılama tutmayınca tüp bebek yaptırmaya karar vermiştik ve bu yüzden dün br tüp bebek merkezine ön görüşme içn gittik eşimle neyse eski tahlillerimizide götürdük bizim sorunumuz sebepsiz infertileydi ki biz öyle biliyorduk doktor eski tahlillere bakınca erkek infertilesi olduğunu söyleyinc şok olduk bize bunu eski doktorumuz nasıl söylemez ve bunun üzerine birde aşılama yapar aklım amıyor ikimizde yıkıldık hareket sıfır dedi doktorun kendide bir sperm tahlili yaptı morfolojiye bakmak için spermin başının sivri olması gerekiyormuş yumurtayı delmek için bizde oda yokmuş maalesef eğer1 mi ne çıkmış sayı zaten yıkamadan sonra 16 milyon hareket yok şekil bozukluğu var ve ben bunu bilmeden 1.5 yıldır aşılamalarla ve kendi kendime hamile kalmaya çalışıyorum ben hiç bir zaman kendiliğinden hamile kalamıyacağım eşimin moral sıfır eski doktoruma çok kızıyorum şimdi neden diyorum neden o kadar çok güvenmiştimki ona ama şimdi başka bir tüp bebek merkezine daha gideceğim oraylada görüşüp kararımı vereceğim durum bundan ibaret arkadaşlar
Allah o dr bildiği yapsın.......lanet olsun yaaaaaöncelikle herkese merhabalar arkadaşlar umarım güzel haber alırız hepimiz ben neler yapıyorum anlatayım benim 4. aşılama tutmayınca tüp bebek yaptırmaya karar vermiştik ve bu yüzden dün br tüp bebek merkezine ön görüşme içn gittik eşimle neyse eski tahlillerimizide götürdük bizim sorunumuz sebepsiz infertileydi ki biz öyle biliyorduk doktor eski tahlillere bakınca erkek infertilesi olduğunu söyleyinc şok olduk bize bunu eski doktorumuz nasıl söylemez ve bunun üzerine birde aşılama yapar aklım amıyor ikimizde yıkıldık hareket sıfır dedi doktorun kendide bir sperm tahlili yaptı morfolojiye bakmak için spermin başının sivri olması gerekiyormuş yumurtayı delmek için bizde oda yokmuş maalesef eğer1 mi ne çıkmış sayı zaten yıkamadan sonra 16 milyon hareket yok şekil bozukluğu var ve ben bunu bilmeden 1.5 yıldır aşılamalarla ve kendi kendime hamile kalmaya çalışıyorum ben hiç bir zaman kendiliğinden hamile kalamıyacağım eşimin moral sıfır eski doktoruma çok kızıyorum şimdi neden diyorum neden o kadar çok güvenmiştimki ona ama şimdi başka bir tüp bebek merkezine daha gideceğim oraylada görüşüp kararımı vereceğim durum bundan ibaret arkadaşlar
öncelikle herkese merhabalar arkadaşlar umarım güzel haber alırız hepimiz ben neler yapıyorum anlatayım benim 4. aşılama tutmayınca tüp bebek yaptırmaya karar vermiştik ve bu yüzden dün br tüp bebek merkezine ön görüşme içn gittik eşimle neyse eski tahlillerimizide götürdük bizim sorunumuz sebepsiz infertileydi ki biz öyle biliyorduk doktor eski tahlillere bakınca erkek infertilesi olduğunu söyleyinc şok olduk bize bunu eski doktorumuz nasıl söylemez ve bunun üzerine birde aşılama yapar aklım amıyor ikimizde yıkıldık hareket sıfır dedi doktorun kendide bir sperm tahlili yaptı morfolojiye bakmak için spermin başının sivri olması gerekiyormuş yumurtayı delmek için bizde oda yokmuş maalesef eğer1 mi ne çıkmış sayı zaten yıkamadan sonra 16 milyon hareket yok şekil bozukluğu var ve ben bunu bilmeden 1.5 yıldır aşılamalarla ve kendi kendime hamile kalmaya çalışıyorum ben hiç bir zaman kendiliğinden hamile kalamıyacağım eşimin moral sıfır eski doktoruma çok kızıyorum şimdi neden diyorum neden o kadar çok güvenmiştimki ona ama şimdi başka bir tüp bebek merkezine daha gideceğim oraylada görüşüp kararımı vereceğim durum bundan ibaret arkadaşlar
Allah o dr bildiği yapsın.......lanet olsun yaaaaa
bunlar para sömürücü keneler....beynim sarsıldı resmen
ben ilk yıl dr gittiğimde bana menopoza giriyorsun demişlerdi...daha 9 aylık evliydim eşime ayrılalım dedim..az kalsın boşanıyorduk 1 sene sonra öğrendik yanlış testmiş...testler karışmışşş..beni geçtik sonra eşime dediler senin çocuğun olmaz...1 senede o sürdümü bu sefer o boşanalım diye tutturdu...neler yaşandı yaa ömür tükendiiiii sonra baktılar ondada problem yok...ama yıllar şamarını vurdu vurduda geçtiii.şimdi kitap yazarım...kızlar çok okuyun çok araştırın....bizler bu dr elindeki üzerine etiket yapışacak şişeler gibiyiz....onlar için sadece işiz başka bir şey değil....
off yaaa Allah sabır versin inan çok üzüldüm ceymi...
bilgecim yaptıklarımız inan boşuna değil ben daha önceki uygulamalarda sigarada içtim işede gittim herşeyi yaptım yani yapmamam gereken herşeyi yaptım:)sonrada keşke yapmasaydım beliki tutardı dedim..çok pişman oldum ama geçen geçti...şimdi sigara içiyorum işe ara verdim stres yok sigara yok bol bol yatmak var en azından ben elimden geleni yaptım diyeceğim..sende öyle elinden geleni yapmakda mutluluk verecek daha sonra sana..kaç gündür sigara içmiyorum tavan yaptı artık ama içmedim elimden geleni yapmış olmak için...boşver ....
canım vericek allah öyle yada böyle vericek bunun işle falan alakası yok tutmayınca tutmuyo yatıncada vermiycekse vermiyo kalkıncada vermiycekse vermiyo ben ilk günler hiç bi iş yapmadan oturdum sonra tozlar beni hapşırttı alerji gibi bi durumum var ya rabbi dedim yavrum sana emanet ben ne kadar yatsamda korumaya kalksamda senin gibi koruyamam tutunduysa bebişimi sen koru mucizem sana emanet dedim hafif hafif iş yapmaya başladım dolabın önüne oturdum oturdum yerde çekmecemi yerleştirdim çoraplarımı düzenledim ama oturduğum yerde yaptım öylede oturuyorum böylede oturuyorum dedim olcaksa allah vericekse verir bence işle yapmayla yapmamayla alakası yok sen canını hiç sıkma rabbim vercek hepimize ama demekki daha çok tevekkül bekliyo bizden
canım nerde yaşadığını bilmiyorum ama ben antalyada yaşıyorum benim dr um ali fuat şengör bi çok insana umut olmuş ona gidip de bebiş sahibi olmayan kalmamış istersen nettende bakabilirsin çok meşhur bi dr benim aşılamanın yapıldığı gün niğdeden urfadan zonguldak ve hataydan gelenler vardı istersen burda seni dr a götürebilirim kalıcak yerin sorun olmaz bizde kalırsın elimden geleni yaparım senin için dr unu değiştirmek istersen ve memnun değilsen problem etme dr umu tavsiye ederim antalya 2011 de bu dr a gidiyo ali fuat dendi zaman bütün bi antalya bucak ısparta burdur bilir bu dr u istersen buraya gelebilrsin yavaş yavaş gidiyo ama emin adımlarla gidiyo mesleğine aşık bi adam gece 11 kadar hasta kabulu var ben gecen gün gece 11de girdim randevuma ama işi bilen bi dr
arkadaşlar bu sabah itibariyle adet olmaya başladım. ne yazik ki ben test yaptırma heyecanını bile yaşayamadım. kısmet böyleymiş. bebeişin gelme zamanı bu ay da değilmiş demek ki. doktorumu değiştireceğim. bu arada sabah ağladım ağladım yüzümü yıkamaya banyoya gittiğimde aynaya bir baktım gözbebeklerim devasa büyük. demek dedim hamile olsam da olmasam da farketmiyordesteğinize teşekkür ederim. çok üzgünüm. doktorumu değiştirmeye karar verdim. çünkü eşimden spermiyogram vs istemedi. yıkanmış spermleri direkt enjekte etti. belki de sperm sayısı çok çok azdı. boşuna umutlanmazdık. sabah 5 de sıkıntıyla gözümü açtım hayırlısı dedim adet olacakmışım
tabıkı uzulmemek ımkansızz.. Allahtan ümit kesılmez,ınsallah kucagımız dolucak bırgun =))) umutlu olmak zorundayız..
dr. degıstırcegım ıcın canım zaten butun testlerımı sıfırlıycak guatr,hormon kanal fılmı.. vs.. ztn bı ayı bulcak canım .. bnde cok kılo aldm o yuzden bıraz sıkayım dıyorum kendımı dıyete basladım bıle bgn =))) umudunu kaybetme tabıkıı elbet bırgun bızde guzel guzel hamıs kıyafetlerımızı gıyıp esımızı de kolumuza takıp bı guzel suslenıp dr.umuza gıdıcezz .. bnm bu baslıycagım dr ızmırdekı bır numaralı ısım unıversıte ve ssk hastanesının tup bebek baskanıı ve turkıyede odullerı vr cok tecrubelı ve bnm teyzemın tup bebek tedavısını yapan ve bızı ıkızlerımıze kavusturan dr.umuz.. bnde bu yuzden bırazda senın gıbı dusundugumden tup bebek merkezınde ılk asılamamı yaptırmıstım buda oyyle oluak ozel muayenesıne gıdıcem ama btn tahlılller ssk da olucak cok cok avantajlıı... keske bu dr.a gelebılsen duydum bn manısadan aydından denızlıden balıkkesırden gelenler vr.. ha nıye bunu yazdım burdan bızım vasıtamızla belkı ızmırde yasaynlar varsa dr fıkrı olsun dıye soyledım..
ben özel bir hastanede istiyordum tüm bu uygulamaları testleri.. eşimin bir mikroenjeksiyon uzmanı arkadaşı (amerika masterlı falan dalında iyi olan bi adam) bize ısrarla devlet hastanesini önerdi.
ben sıra olur ,şu olur ,bu olur sürünürüz diye asla gitmek istemiyordum...sırasıyla tüm testler guatr, hormon testleri, rahim filmi,ilaç takibi vs vs, eşime spermografi vs yapıldı. ve en sonrasında da aşılama.
gerçekten şaşırdım ankarada etlik zübeyde hanıma gidiyorum, ve gerçekten şaşırdım ilgiye bilgiye ve adamlar artık gözleri kapalı yapıyorlar işlerini, o denli iyiler.
arkadaşı bize özellere gitmeyin onların mahvettiği şeyleri biz düzeltmek zorunda kalıyoruz dedi. en güzel örneği daha 2 gün önce yaşadık.
kayseride bir arkadaşım özel tüp bebek merkezinde direk tüp bebek yaptırdı ama tutmadı,bebek düştü. sebebi araştırılınca meğer tüpünün biri tıkalı, rahim duvarı yapışık , rahim arkasında bir kitle vs gibi şeyler çıktı..ve bugün ankarada bir devlet hastanesinde laparoskopi oldu..bunlar daha önceden tespit edilemez miydi, edilseydi arkadaşımın bebeği ölmeyecekti
yani bu paragöz adamlar bazen hiç bir testi yapmadan, sırf gelecek parayı düşünmek adına biz kurbanlarının psikolojilerini ve fizyolojilerini bozuyorlar..özellere giden arkadaşlar en azından araştırarak sürecin neler gerektirdiğini bilerek hareket ederse özel doktorları yönlendirebilirler
tabiki her özel kliniğe ,her özel doktora kötüdür demiyorum, çünkü kendim de özel sigortalı olduğumdan genelde özel hastanelere gidiyorum. ama işte gel gör ki bazı insanlar tüccar olmuşlar.
herkese bol şans...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?