Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
olumsuz seyler dusunme lutfen. ne guzel evdeymissin, uzat ayaklarini dinlen.
hem teyzende de boyle olmus, bak genetik olabilir.
hic aklina kotu birsey getirme :)

anacığının hormonlarınıalt üst edip ağlattığına göre bu bebiş dış gebelik değil arkadaş! olamaz o senin karnında. ama sen de toparlan. bak ben doktorumu aradım kan testine bile gerek görmedi. ya seninki de gözardı edip başka bahara vs deseydi. yine iyi doktormuş bak. şükredelim de çarşamba güzel ve en son haberi alıp sevinelim arkadaşım.

bebişin fahri teyzesi olarak düşündüm de kıyamadım, vurma annesi.

amanda amann topıgımızın ılk hamısııı bugun bızı ne kadar sevındırmıs boyle.... sakın kotu dusunmee bebegın annesıyle beraberr aksı olsa degerlerın dusukte cıkabılırdı canım benımm gozun aydın bak sabrın sonu selametmıs ıste ınsallah kavusucaksın bebegıne ne ellerın bombos kalıcak ne de kucagın Rabbım guldu yuzune sonunda ınsallah gezıceksın karnını gere gere herkesede anlatıcaksın bebegım su kdr kılo olmus sukdr cm olmus dıye hadı bı bekleyelım bakalım carsambayıı gunlerı gecırmeye alıstık nası olsa goruceksın bak ferah tut ıcıne hakkımızda hayırlısı dıye dıye geldık bak bu gunlere smdıkı duamızda Rabbım kucagında saglıklı bı bebek gostersın dıye oldumu canım....

buarada sabahtan dr uma gttım adetımden parca gelıyo demıstım ya o da sessız dusuk olabılır dedı yanı kımyasal dıye soyledı ama nysekii dun cok cok yogundu ama bı gun surdu bu sabahtan berı yok... Allahım buyuk bızım ıcın hayırlısı nyse oyle oluyor

inşallah normal ve sağlıklı bir gebeliktir de doya doya kutlarsın canım. iyi haberlerini bekliyoruz..

geçmiş olsun canım. buna da şükür ya dış gebelik falan olsaydı Allah korusun. sen de düşünme artık bırak. bugun ben hiç ağlamadım. dün fenaydım ama. ben bu ay dinlenmedeymişim şubat adetinde gel dedi doktor. çok kızmıştım ama tel.de konusurken düşündüm ki bu adamcağız neylesin kaderde bu varsa, değil mi? preseed siparişi verdim gelsin ovulasyon testiyle kullanıcam bakalım. belki de 2. aşılamaya gerek kalmaz. ne dersiniz? ilgimdisi sen kullandin mi preseed?

Arkadaslar bir suredir bu forumu takip ediyorum ama ilk defa yaziyorum. Bizde 1,5 yil sebepsiz bebek sahibi olamayinca asilama denedik ve bugun asilamamin 14. gunu. Ben sabirsiz davranip 10. gun test yaptirdim ama negatif cikti malesef. Doktorum bu sonucun degisecegini pek sanmiyorum ama yinede 14. gune kadar adet gormezsen tekrar test yaptir dedi. Henuz adet gormedim ama kasiklarimda ara sira batmalar ve karnimda adet olacakmisim gibi sivi birikintisi hisseidyorum. Ben bide ruyalarimdan fazlasiyla etkilenip kendimi fizyolojik olarakta yonlendiriyo olabilirmiyim aacaba. 10. gun test negatif ciktigi icin aslinda suan adet gormeyi bekliyorum. Hayirlisi ...

merhaba aramıza hoşgeldin. burada 12. günkü test sonucu 0.50 çikan sonra da değerleri fırlayan bir arkadaşımız var. hayırlısıyla perşembe net bir bilgimiz olacak gebeliğiyle ilgili. umudunu kesme. her doktor ayrı çatlak oluyor sanırım. benimki 12. gün teste geleyim mi dedim ona bile kızdı erken dedi. nitekim 10. gün adet oldum. vücut ısın düşüyor mu? üşümeler varsa adet geliyor herhalde çünkü ben çok çok üşümüştüm. ilk defa migrenim tutmadı ümitlendim ama olmadı. senin de negatif çıkarsa üzme kendini. ben bugun ebay den preseed sipariş ettim bir bak istersen. ben de sebepsiz infertiliteyim.

Son düzenleme:

inşallahhhh....yattım yatıyorum...:)bu çocuk bana çok tatlı yedirtti..şimdi yanımda 1 kutu şeker ve su yatmaya devammm sabır çarşambaya....darısı hepinizi başına...

bu dr çok süperdi vallaaa....şimdike kadar o kadar lüx yerlere gittimki inanamazsınız..hemde deli paralar harcadım yazık bu garibim her seferinde bira pahalı diyor rakamı söylüypr biz eşimle içimizden ohaaa diyoruz...hatta aşılama yapılırken mikrop kaparmıyım acaba diye korktum...adamın kliması var çalışmıyor soğuktan dondum...aşılama yapıldı 15-20 dk yatıyoruzya battaniye filan örttüler üşümeyeyim diye...hamile kalırsam ona ufo alacam dedim..:)ben dondum bari başkaları donmasın diyee...:)
boş ver teyzesi bu bebiş haketti..süründük resmen yaaa ..sözde ailelere söylemedik burda daha fazla insan süründü bizimle birlikte...

kader arkadaşım bak bana ne zorluklardan sonra oluyor gibi ...dış gebelikte olsa olsun tutmuş diye seviniyorum...ne olur dua etmeyi bırakmayın rabbimden izin isteyin gece gündüz dua edin...ben her zaman dua edicem...hepinize...çok korkuyorum yine dış gebelikse diye ...inşallah bebeğim benimledir...darısı başına güzelim...ama yine şakır şakır kanamam devam ediyor...

hoşgeldin aramıza..inşallah bebeğin tutunmuştur annesine...erken yapılan tesler negatifse dikkate almıyorlar hatta adet görsen bile dikkate almıyorlar benim aşılamanın 13.günü lekelenmem geldi test yaptırdım 0,5 (negatif) çıktı 16.günü test yaptırdım 15,69 (pozitif) 17.günü adet oldum...19.günü tekrar test 75,36 pozitif şimdi çarşambayi bekliyorum.dış gebelikmi normalmi diye..hemde benim tek tüpüm yok üstelik daha önce tüp bebekte yaptırdım 2 kere...şimdi çarşambayı bekliyorum...bol bol dua et...rabbimden iste sen ne yaparsan yap o istemezse olmaz ....

senin haylaz oğlan herhalde. ye tatlıyı doğur atlıyı demişler

bilmiyorum ama inanılmaz tatlı yiyorum normalde haytta yemem..tatlı yiyorum üstüne koca bir tabak turşu yiyorum ne biçim mide oldu...birde canım çok acılı şeyler istiyor...bol acılı tarhana bol acılı çemen......inşallah yerindedir...bu arada çok fazla oğlan rüyası gördüm..rüyamda kiliseye gitmişim,ayak parmaklarım,horoz ,ikiz oğlanlar vb bir sürü şey hep anlamı oğlan diyor...ama ben kız olsa derdim hep...ayyy bu çarşamba nasıl gelecek....

tesekkur ederım canım... bnde oyle ılk adet oldugumda agladım cok ama ıkı gundur ıyıyım cabuk toparldm kendımı dussekte yılmadan kalkmak zorundayız kızlar mademki bebıs ıstıyoruz... buarada bnde eskı dr uma gttım bgn kendım dedım ıstemıyorm bu ay dıye o da sen cok hırpaladn kendını dınlenmen en dgrusu ztn dedı halbukı bn baska dr a gıdıcem yrn ama yınede yenıden testler vs.. bı ayı bulucak ztn =)) umutluyum hala bu arada b preseed kullanamdım canım cevremde de duymadım ama arastırıyorm faydası olanda vr olmayanda kararsızım

ınsallah canım bızım umudumuz bı dahakı aya kaldı artık ama bk sen yınede beklıyosun ..... evet Rabbımden ızın ıstıycez o ol derse olucakk... senınledır canım bnm ıcımden oyle gecıyoo kanaman olabılır bı kac kısı duymustum bn hamıl eoldugu halde doguma kdr adet goren sabır canım sabır...

arkadaşlar benimde olmadı bugün 11. günüm lekelenmeler başladı bundan sonra ne yapacağımı bilmiyorumm..........

Cok tesekkur ederim... Umutlandim tekrar ama olumsuz sonuclarada hazirim hala:) benim 10. gunde 1.00 cikti. Eger yarina kadar olmazsam tekra gidicem test yaptirmaya. Asilamamin 15. gunu olacak yarin. Bu arada ben daha once test yaptitdigimda 0.1 felan cikmisti buda bugun aklima geldi. Ben genelde cabuk usurum zaten ama bu aralar bazen yaniyorum arada. Cok dua ediyorum. Rabbim senin icinde en hayirlisini versin kendim icin de hep bunu istiyorum...

sermuh arkadaşım. senin adına ne kadar mutlu oldum anlatamam. Allah tamamına erdirsin, hayırlı güzel sağlıklı bir bebiş dünyaya getir inşallah. ve hep olumlu düşün , içindeki korkuları at. bebeğin seninle biliyorum...
gel gelelim bana:
bugün aşılamanın 18. günü...hala adet olmadım ve test sonucum 0 arkadaşlar. adet olmadığım için umutluydum ama olmadı çıkmadı tutunamadı ((
garip duygular içerisindeyim çok üzgünüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…