bilge çok kötü oldum yaaa hüngür hüngür ağladım yine zaten bu hormonlar insanı mahvediyor herşeye ağlıyorum...benim için o kadar hayalki hamile olmak .....karnımı gere gere gezmek banada nasip olacakmı acaba...yoksa yinemi avuçlarım bomboş kalacak.....rabbim sana sığındım demekten başka bir şey yok elimde....
aşılamanın 19.günü kızlar sonuç 75,36....bu teste göre 3,5 haftalık hamileyim ama kanamam devam ediyor normal adet görür gibi ped değiştiriyorum..çarşamba tekrar test yapılacak dr kanama olduğu için dış gebelik olabilir diyor...şimdi 2 ihitimal kaldı ya dış gebelik ya normal gebelik...kimyasaldan düşükten kurtuldum...inşallah çarşamba güzel haberler vermek nasip olur...
yine ne kutlayabiliyoruz ne ağlayabiliyoruz.....roman oldum en son oturupo kitap yazsam olacak..
ara ara karnımda bıçak sokmuşlar gibi batmalar oluyor sol tarafımda rahmin sol tarafı gibi benim daha önce sol tüpüm alınmıştı...şimdi tek tüpüm var..olduysa hamileysem işte mucizeeee derim...
ne olur beni yalnız bırakmayın çok korkuyorum...8 senedir bu anı bekliyorum....
aşılamanın 19.günü kızlar sonuç 75,36....bu teste göre 3,5 haftalık hamileyim ama kanamam devam ediyor normal adet görür gibi ped değiştiriyorum..çarşamba tekrar test yapılacak dr kanama olduğu için dış gebelik olabilir diyor...şimdi 2 ihitimal kaldı ya dış gebelik ya normal gebelik...kimyasaldan düşükten kurtuldum...inşallah çarşamba güzel haberler vermek nasip olur...
yine ne kutlayabiliyoruz ne ağlayabiliyoruz.....roman oldum en son oturupo kitap yazsam olacak..
ara ara karnımda bıçak sokmuşlar gibi batmalar oluyor sol tarafımda rahmin sol tarafı gibi benim daha önce sol tüpüm alınmıştı...şimdi tek tüpüm var..olduysa hamileysem işte mucizeeee derim...
amanda amann topıgımızın ılk hamısııı bugun bızı ne kadar sevındırmıs boyle....sakın kotu dusunmee bebegın annesıyle beraberr aksı olsa degerlerın dusukte cıkabılırdı canım benımm gozun aydın bak sabrın sonu selametmıs ıste ınsallah kavusucaksın bebegıne ne ellerın bombos kalıcak ne de kucagın Rabbım guldu yuzune sonunda ınsallah gezıceksın karnını gere gere herkesede anlatıcaksın bebegım su kdr kılo olmus sukdr cm olmus dıye hadı bı bekleyelım bakalım carsambayıı gunlerı gecırmeye alıstık nası olsa goruceksın bak ferah tut ıcıne hakkımızda hayırlısı dıye dıye geldık bak bu gunlere smdıkı duamızda Rabbım kucagında saglıklı bı bebek gostersın dıye oldumu canım....
buarada sabahtan dr uma gttım adetımden parca gelıyo demıstım ya o da sessız dusuk olabılır dedı yanı kımyasal dıye soyledı ama nysekii dun cok cok yogundu ama bı gun surdu bu sabahtan berı yok... Allahım buyuk bızım ıcın hayırlısı nyse oyle oluyor
Arkadaslar bir suredir bu forumu takip ediyorum ama ilk defa yaziyorum. Bizde 1,5 yil sebepsiz bebek sahibi olamayinca asilama denedik ve bugun asilamamin 14. gunu. Ben sabirsiz davranip 10. gun test yaptirdim ama negatif cikti malesef. Doktorum bu sonucun degisecegini pek sanmiyorum ama yinede 14. gune kadar adet gormezsen tekrar test yaptir dedi. Henuz adet gormedim ama kasiklarimda ara sira batmalar ve karnimda adet olacakmisim gibi sivi birikintisi hisseidyorum. Ben bide ruyalarimdan fazlasiyla etkilenip kendimi fizyolojik olarakta yonlendiriyo olabilirmiyim aacaba. 10. gun test negatif ciktigi icin aslinda suan adet gormeyi bekliyorum. Hayirlisi ...
olumsuz seyler dusunme lutfen. ne guzel evdeymissin, uzat ayaklarini dinlen.
hem teyzende de boyle olmus, bak genetik olabilir.
hic aklina kotu birsey getirme :)
inşallahhhh....yattım yatıyorum...:)bu çocuk bana çok tatlı yedirtti..şimdi yanımda 1 kutu şeker ve su yatmaya devammm sabır çarşambaya....darısı hepinizi başına...
anacığının hormonlarınıalt üst edip ağlattığına göre bu bebiş dış gebelik değil arkadaş! olamaz o senin karnında. ama sen de toparlan. bak ben doktorumu aradım kan testine bile gerek görmedi. ya seninki de gözardı edip başka bahara vs deseydi. yine iyi doktormuş bak. şükredelim de çarşamba güzel ve en son haberi alıp sevinelim arkadaşım.
bebişin fahri teyzesi olarak düşündüm de kıyamadım, vurma annesi.
amanda amann topıgımızın ılk hamısııı bugun bızı ne kadar sevındırmıs boyle....sakın kotu dusunmee bebegın annesıyle beraberr aksı olsa degerlerın dusukte cıkabılırdı canım benımm gozun aydın bak sabrın sonu selametmıs ıste ınsallah kavusucaksın bebegıne ne ellerın bombos kalıcak ne de kucagın Rabbım guldu yuzune sonunda ınsallah gezıceksın karnını gere gere herkesede anlatıcaksın bebegım su kdr kılo olmus sukdr cm olmus dıye hadı bı bekleyelım bakalım carsambayıı gunlerı gecırmeye alıstık nası olsa goruceksın bak ferah tut ıcıne hakkımızda hayırlısı dıye dıye geldık bak bu gunlere smdıkı duamızda Rabbım kucagında saglıklı bı bebek gostersın dıye oldumu canım....
buarada sabahtan dr uma gttım adetımden parca gelıyo demıstım ya o da sessız dusuk olabılır dedı yanı kımyasal dıye soyledı ama nysekii dun cok cok yogundu ama bı gun surdu bu sabahtan berı yok... Allahım buyuk bızım ıcın hayırlısı nyse oyle oluyor
inşallah normal ve sağlıklı bir gebeliktir de doya doya kutlarsın canım. iyi haberlerini bekliyoruz..
Arkadaslar bir suredir bu forumu takip ediyorum ama ilk defa yaziyorum. Bizde 1,5 yil sebepsiz bebek sahibi olamayinca asilama denedik ve bugun asilamamin 14. gunu. Ben sabirsiz davranip 10. gun test yaptirdim ama negatif cikti malesef. Doktorum bu sonucun degisecegini pek sanmiyorum ama yinede 14. gune kadar adet gormezsen tekrar test yaptir dedi. Henuz adet gormedim ama kasiklarimda ara sira batmalar ve karnimda adet olacakmisim gibi sivi birikintisi hisseidyorum. Ben bide ruyalarimdan fazlasiyla etkilenip kendimi fizyolojik olarakta yonlendiriyo olabilirmiyim aacaba. 10. gun test negatif ciktigi icin aslinda suan adet gormeyi bekliyorum. Hayirlisi ...
senin haylaz oğlan herhalde. ye tatlıyı doğur atlıyı demişler
geçmiş olsun canım. buna da şükür ya dış gebelik falan olsaydı Allah korusun. sen de düşünme artık bırak. bugun ben hiç ağlamadım. dün fenaydım ama. ben bu ay dinlenmedeymişim şubat adetinde gel dedi doktor. çok kızmıştım ama tel.de konusurken düşündüm ki bu adamcağız neylesin kaderde bu varsa, değil mi? preseed siparişi verdim gelsin ovulasyon testiyle kullanıcam bakalım. belki de 2. aşılamaya gerek kalmaz. ne dersiniz? ilgimdisi sen kullandin mi preseed?
kader arkadaşım bak bana ne zorluklardan sonra oluyor gibi ...dış gebelikte olsa olsun tutmuş diye seviniyorum...ne olur dua etmeyi bırakmayın rabbimden izin isteyin gece gündüz dua edin...ben her zaman dua edicem...hepinize...çok korkuyorum yine dış gebelikse diye ...inşallah bebeğim benimledir...darısı başına güzelim...ama yine şakır şakır kanamam devam ediyor...
hoşgeldin aramıza..inşallah bebeğin tutunmuştur annesine...erken yapılan tesler negatifse dikkate almıyorlar hatta adet görsen bile dikkate almıyorlar benim aşılamanın 13.günü lekelenmem geldi test yaptırdım 0,5 (negatif) çıktı 16.günü test yaptırdım 15,69 (pozitif) 17.günü adet oldum...19.günü tekrar test 75,36 pozitif şimdi çarşambayi bekliyorum.dış gebelikmi normalmi diye..hemde benim tek tüpüm yok üstelik daha önce tüp bebekte yaptırdım 2 kere...şimdi çarşambayı bekliyorum...bol bol dua et...rabbimden iste sen ne yaparsan yap o istemezse olmaz ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?