Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sermuh ve bilge79 iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.buradan olumsuz değil olumlu haberler paylaşırız inşallah.

mrb kızlar neler yaptınız dünden beri aramıza yeni arkadaşlar katılmış HOŞGELDİNİZ KIZLARRRRRRRRRRRRRR

canım benimde 13.günde yani dün 1.56 çıktı, bende şimdi regliyi bekliyorum, iki gün içinde gelmezse bir daha test yaptırıcam bakalım.
doktorum gebelik yok umutlanma dedi ama bana da senin gibi sermuh'un durumu umut oldu.

kızlar aranızda preseed hamile kalma jeli kullanan var mı? Bir başka topikte negatif tüp bebek tedavi sonucu almış olan fakat bu jelle doğal yoldan kalan arkadaşlar önerdi. Spermleri öldürmeden hızlanmasını vs vs sağlıyormuş biraz pahalı ama denemeden olmaz diyorum. Sizinle paylaşmak istedim. Ben gittigidiyor'dan almayı düşünüyorum.

testlerinizin hayırlısıyla pozitif çıkıp bizleri sevindirmesini diliyoruz.

Bilgecim çok üzüldüm, off ya biz ne zaman bebiş haberlerini alıp sevinicez

yanlız benim doktorum regli görsen bile test yapıcaz demişti. regli gördüğün halde hamile olabilirmişsin. burda arkadaşlarda regli gördüğü için hamile kaldığını anlamayan tanıdıklarını anlatmışlar, sende test gününde yaptırsan mı acaba? doktoruna bir sor istersen.

ilk defa duyuyorum canım, sağol paylaştığın için bende araştırıyim, iki ay arka arkaya aşılama yaptırmak istemiyorum,bu ay bende kullanırım belki.

ilk defa duyuyorum canım, sağol paylaştığın için bende araştırıyim, iki ay arka arkaya aşılama yaptırmak istemiyorum,bu ay bende kullanırım belki.

canım ilgine teşekkürler. yarın sabah arayacağım doktorumu. bakalım ne diyecek. ama umudum sıffffıııırrrrrr tabii ki. bu ürüne gittigidiyor'da ovulasyon mikroskobu diye bir ürünle birlikte 150 tl. tükürükten yumurtlama gününe bakıyorsun o mikrokopla ruja benzetmişler kabını ve sınırsız kullanım. bizim için hedefle ve vur durumu oluyor. ben de eşimi bekliyorum evet al desin hemen alacağım, onsuz içim rahat etmedi.

PRESİD Hamile Kalma Jeli+Ovulasyon Mikroskobu GittiGidiyor.com'da #34437108

burada da preseed kullananlar topik açmışlar ona da bakın. alalım valla ne olacak ki. ama idareli kullanmak gerekiyormuş.

off ooff kızlar... sermuh aylın25 bılge 79 sanırım acıl bı fıkır verın bana .... dun adet gordum bılıyosunuz dunden berı parca parca dusuyo adetımle beraber sumukumsu ama camur gıbı kızlar yanı kanlı akıntı degıll daha katı bısey.. noluyoo anlamadım elım ayagım tıtrıyoo cok acaıp bısey bı gelenler kan pıhtısı dıcem ama hıc bole olmamıstım sız ce nedır bu yrn adetımın 3.gunu dr a gıdıcem sorucam hemen

bana sormadın ama bence bi doktorunu ara yada hastaneye acile git belki düşük yapıyosundur allah esirgesin

canım benim de senin gibi oldu. adetim ilk defa farklıydı bu sefer. parça parça kan geldi. ayrıca inanılmaz fazla kanamam oldu. herhalde kullandıgım aspirin kanı sulandırdıgı için fazla adet oldum .ama o kan parçaları nedendi anlayamadım. neyse ki 1 gün sürdü adetim normale döndü şimdi

sevgili eliz sana da bol şans diliyorum. Allahım istediklerine ulaştırsın..
bende hala bişi yok.789 kez wc ye gidip bakmak dışında devamlı oldum gibi gelio koşuyorum.Hayırlısı hepimiz hakkında

ben aldım ve kullandık yine olmadı tatlım sperm dostu diye de biliniyo dr umda çok önermemişti zaten ama yinede almıştık olmadı dahda evde var duruyo vajinal kuruluğu önlüyo

güllü23 evet sağlıklı biz aldık kullandık ama hamile kalamadım yinede bunu kullanıpta hamile kalamayanlarda ama bi okadarda kalan var bi sitede okudum elma yağı ile hamile kalanlar olmuş yine bu kulüpte yağıda aldık ama daha denemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…