- 22 Ocak 2011
- 808
- 23
- 318
zaten içimde minnacık bir umut ışığı varsa bu da senin başına gelen şeyden dolayı. ikimiz de 13. gün ilk testi yaptırdık. inşallah benimki de seninki gibi artmıştır.elim ayağım titriyor bu belirsizlik öldürecek beni.en azından ilk değerimi bilseydim fikir sahibi olurdum. salak gibi sabredemedim ertesi gün ayrıntılı testi veririz dediler "yok hemen öğrencem pozitif mi negatif mi "dedim. sonra da aldım ağzımın payını
canım benimde 13.günde yani dün 1.56 çıktı, bende şimdi regliyi bekliyorum, iki gün içinde gelmezse bir daha test yaptırıcam bakalım.
Doktorum gebelik yok umutlanma dedi ama bana da senin gibi sermuh'un durumu umut oldu.
arkadaşlar bu sabah itibariyle adet olmaya başladım. ne yazik ki ben test yaptırma heyecanını bile yaşayamadım. kısmet böyleymiş. bebeişin gelme zamanı bu ay da değilmiş demek ki. doktorumu değiştireceğim. bu arada sabah ağladım ağladım yüzümü yıkamaya banyoya gittiğimde aynaya bir baktım gözbebeklerim devasa büyük. demek dedim hamile olsam da olmasam da farketmiyordesteğinize teşekkür ederim. çok üzgünüm. doktorumu değiştirmeye karar verdim. çünkü eşimden spermiyogram vs istemedi. yıkanmış spermleri direkt enjekte etti. belki de sperm sayısı çok çok azdı. boşuna umutlanmazdık. sabah 5 de sıkıntıyla gözümü açtım hayırlısı dedim adet olacakmışım
kızlar aranızda preseed hamile kalma jeli kullanan var mı? Bir başka topikte negatif tüp bebek tedavi sonucu almış olan fakat bu jelle doğal yoldan kalan arkadaşlar önerdi. Spermleri öldürmeden hızlanmasını vs vs sağlıyormuş biraz pahalı ama denemeden olmaz diyorum. Sizinle paylaşmak istedim. Ben gittigidiyor'dan almayı düşünüyorum.
ilk defa duyuyorum canım, sağol paylaştığın için bende araştırıyim, iki ay arka arkaya aşılama yaptırmak istemiyorum,bu ay bende kullanırım belki.
off ooff kızlar... Sermuh aylın25 bılge 79 sanırım acıl bı fıkır verın bana .... Dun adet gordum bılıyosunuz dunden berı parca parca dusuyo adetımle beraber sumukumsu ama camur gıbı kızlar yanı kanlı akıntı degıll daha katı bısey.. Noluyoo anlamadım elım ayagım tıtrıyoo cok acaıp bısey bı gelenler kan pıhtısı dıcem ama hıc bole olmamıstım sız ce nedır bu yrn adetımın 3.gunu dr a gıdıcem sorucam hemen
off ooff kızlar... sermuh aylın25 bılge 79 sanırım acıl bı fıkır verın bana .... dun adet gordum bılıyosunuz dunden berı parca parca dusuyo adetımle beraber sumukumsu ama camur gıbı kızlar yanı kanlı akıntı degıll daha katı bısey.. noluyoo anlamadım elım ayagım tıtrıyoo cok acaıp bısey bı gelenler kan pıhtısı dıcem ama hıc bole olmamıstım sız ce nedır bu yrn adetımın 3.gunu dr a gıdıcem sorucam hemen
canım benimde 13.günde yani dün 1.56 çıktı, bende şimdi regliyi bekliyorum, iki gün içinde gelmezse bir daha test yaptırıcam bakalım.
doktorum gebelik yok umutlanma dedi ama bana da senin gibi sermuh'un durumu umut oldu.
bana sormadın ama bence bi doktorunu ara yada hastaneye acile git belki düşük yapıyosundur allah esirgesin
kızlar siz beni takmıyosunuz en iyisi ben artık buraya girmeyeyim ELVEDA herkese
ya bu sağlıklımıdır jel
burdur'da diyor nette. ben mi yanlış siteye girdim acaba????
kızlar aranızda preseed hamile kalma jeli kullanan var mı? Bir başka topikte negatif tüp bebek tedavi sonucu almış olan fakat bu jelle doğal yoldan kalan arkadaşlar önerdi. Spermleri öldürmeden hızlanmasını vs vs sağlıyormuş biraz pahalı ama denemeden olmaz diyorum. Sizinle paylaşmak istedim. Ben gittigidiyor'dan almayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?