saol canım yumurta geliştirici vuruyorum şuanda beş gün oldu bugün doktora gittim iğnenin dozunu artırdı yeterli gelmemiş perşembe günü kontrol var bana süreç hakkında bilgi verirmisiniz
arkadaşlar slm cumartesi doktora gittim yumurtalar kaliteli miş die bakılcaktı ya ondan yani progestN TESTİ Yaptık utrasyonla baktı benim ilk 3 yumurtam olmuştu 2si büyümüştü bu cumartesi gidişimde gördükki 2.i çatlamamış yani umudumuz tek yumurtacıma kaldı öle korktum ki test sonucu çıkNa kadar veeeeeeeeeeeeee doktorum 5 çıkars ÜMİt etmicaz 10 çıkarsa iyi yumurta demek dedi veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sonucum 20 arkadaşlar evet yumuşuma bi alkışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş kocikimimin spermler benim yumoşum elinden geleni yaptı takdir allahın allahım nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çocuğum olsun geceleri uyutmasın istiyorum sabahlara kadar ağlasın zombi olayım istiyorum her misafirliğe gidişimde ağlasın zırlasın beni bıktırsın istiyorum evin duvarlarını haritaya çevirsin delireryim istiyorum baba işten gelince önce onu öpsün kıskanayım istiyorum markette herşeye saldırsın rezil olalaım istiyorm herkez sizinkide pek yaramaz maşallah desin istiyorum istiyorum çok şey mi istiyorum anne olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahım nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr doktor mükemmel dedi allahım inşallah mucizemi yollar
hamile arkadaşım inşallah herşey normaldir hepimişz hamiş kalırız inşallahhhhhhhhhhhhhh
ayy inş canım cuma günü bize mutlu haberlerini verirsin hadi değiştirin şu topiğin olumsuz kaderini gelsin Hamişler....
sevgili ninya umudunu sakın ha sakın kaybetme. aklın zaten test gününe kilitlenmiş belli ki :) moralini yüksek tut. sen de bize hamiş haberleri ver.
sevgili kuntizella paylaşımak istediğin her an biz buradayız. aynı kaderi paylaşıyoruz. seni de dinlemekten zevk alırız.
ffatos bence sen hamilesin. adet gelseydi çoktaaan gelirdi arkadaşım. çünkü klomen öne çekiyor eger döllenme olmadıysa. rahat ol. bence senden ++++++haber alıcaz bizz
saol canım yumurta geliştirici vuruyorum şuanda beş gün oldu bugün doktora gittim iğnenin dozunu artırdı yeterli gelmemiş perşembe günü kontrol var bana süreç hakkında bilgi verirmisiniz
kızlar iyi geceler sermuhcum çok sevindim allah kucana almak nasip etsin hayırlısıyla ben preseed nedir çok merak ettim ilgimdişi cevap yazarsan sevinirim netten baktım ama anlamadım ilaçmı ne
sağolun kızlar inş hep birlikte çok güzel haberler yazarız buraya ben doza 75le başladım şimdi 150 oldu bakalım ben bir kez tüp bebek yaptırdım iğneye alıştım oradan bu sefer bir boşlukdayım umarım bebeğim doldurur bu yeri tüp bebekde çok umutluydum okadar emindimki hazırlık yapmaya başlamıştım şimdi hiç bir şeye uzanmıyo elim bilemiyorum umarım bunu bebişimin haberi ile gideririm
Arkadaslar bir suredir bu forumu takip ediyorum ama ilk defa yaziyorum. Bizde 1,5 yil sebepsiz bebek sahibi olamayinca asilama denedik ve bugun asilamamin 14. gunu. Ben sabirsiz davranip 10. gun test yaptirdim ama negatif cikti malesef. Doktorum bu sonucun degisecegini pek sanmiyorum ama yinede 14. gune kadar adet gormezsen tekrar test yaptir dedi. Henuz adet gormedim ama kasiklarimda ara sira batmalar ve karnimda adet olacakmisim gibi sivi birikintisi hisseidyorum. Ben bide ruyalarimdan fazlasiyla etkilenip kendimi fizyolojik olarakta yonlendiriyo olabilirmiyim aacaba. 10. gun test negatif ciktigi icin aslinda suan adet gormeyi bekliyorum. Hayirlisi ...
yaw sen böyle yazınca umudum kırıldı. bende tüm ümitlerimi tüp bebeğe bağlıyorum. bu aşılamadan sonra tüp bebek raporu çıkırtıcam. sizin sorun neydi
bu ay sen de ben de işlemden geçmiycez. preseed de normal doğal bir jel "sperm dostu"kullan ne olacak ki. hatta kk da topikleri var ara bulursun. su an ben linki bulsam atacağım sana
sağolun kızlar inş hep birlikte çok güzel haberler yazarız buraya ben doza 75le başladım şimdi 150 oldu bakalım ben bir kez tüp bebek yaptırdım iğneye alıştım oradan bu sefer bir boşlukdayım umarım bebeğim doldurur bu yeri tüp bebekde çok umutluydum okadar emindimki hazırlık yapmaya başlamıştım şimdi hiç bir şeye uzanmıyo elim bilemiyorum umarım bunu bebişimin haberi ile gideririm
bide beeeeeen bu ay bende dinlenenler arasındayım bizde eşime keçi boynozu başladık sperm hareketliliğinde problem var ileri hareketlilik %4 sigara kullanıyor eşim nasıl bıraktıracağım bilmiyorum geçen yıllarda 6 ay bırakmıştı %10 çıkmıştı dr sayı ve morfolojisi normal hareketlilik aşılamanın tutmamasına engel olacak düzeyde değil diyor yıkanınca ileri hareketlilik%27 olmuştu.Ama yinede iyi değil keçi boynozundan başka neler yapabiliriz bilmiyorum ki 1 ay dinleme esnasında böyle şeylerle uğraşacağız kızlar artık bende incir kürü yapacağım kendime.Hadi kızlaaaaaar kaynatın keçi boynozları yiyin incirleri bekle şubat biz geliyoz.......
ben 13 ocakta yaptırmıştım. seninki çok yeniymiş inşallah çift çizgiyi görürsün. nasıl hissediyorsun kendini?
Merhaba bende 10 Ocak ta ılk aşılamamı yaptırdım. Doktorum 14. gun gel test ıcın dedi ama ben dayanamayıp 10. gün gittim ve sonuç 1.00 cıktı yani negatif. Ama doktorum yinede 14. güne kadar adet olmazsan yine gel dedi bakalım yarın 15. gün ve henuz bısey yok sabaha kadar olmazsa gıdıcem test için. Şuan adet olacakmışım gibi hissediyorum karnım şişkin ve bel ağrım var. Başka böylehisseden varmıııı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?