Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar slm cumartesi doktora gittim yumurtalar kaliteli miş die bakılcaktı ya ondan yani progestN TESTİ Yaptık utrasyonla baktı benim ilk 3 yumurtam olmuştu 2si büyümüştü bu cumartesi gidişimde gördükki 2.i çatlamamış yani umudumuz tek yumurtacıma kaldı öle korktum ki test sonucu çıkNa kadar veeeeeeeeeeeeee doktorum 5 çıkars ÜMİt etmicaz 10 çıkarsa iyi yumurta demek dedi veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sonucum 20 arkadaşlar evet yumuşuma bi alkışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş kocikimimin spermler benim yumoşum elinden geleni yaptı takdir allahın allahım nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çocuğum olsun geceleri uyutmasın istiyorum sabahlara kadar ağlasın zombi olayım istiyorum her misafirliğe gidişimde ağlasın zırlasın beni bıktırsın istiyorum evin duvarlarını haritaya çevirsin delireryim istiyorum baba işten gelince önce onu öpsün kıskanayım istiyorum markette herşeye saldırsın rezil olalaım istiyorm herkez sizinkide pek yaramaz maşallah desin istiyorum istiyorum çok şey mi istiyorum anne olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahım nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr doktor mükemmel dedi allahım inşallah mucizemi yollar

hamile arkadaşım inşallah herşey normaldir hepimişz hamiş kalırız inşallahhhhhhhhhhhhhh

saol canım yumurta geliştirici vuruyorum şuanda beş gün oldu bugün doktora gittim iğnenin dozunu artırdı yeterli gelmemiş perşembe günü kontrol var bana süreç hakkında bilgi verirmisiniz

ben hap ile 2 kez iğneylede 2 kez aşılama yaptırdım. bu son aşılamamdı ve iğneyleydi. genelde 1,5 ünite kullanılıyor ama yumurtanın gelişimine göre ilaç dozu ve adedi değişiyor. ben ilkinde 2, bunda ise 2,5 ünite kullandım. 112,5 vuruyordum hep. doz yükseldikçe kist oluşumu ve yumurta sayısı artabiliyormuş. yumurta istenilen büyüklükte olunca çatlatma iğnesi vuruyorsun, 36-48 saat sonrada aşılama yapılıyor. veeeee sonrada geçmek bilmiyen 2 hafta var önünde. şimdiden hayırlısı olsun

hadi bakalım inşallah diyelim. sende potansiyel görüyorum kendimde görmediğim kadar hem de. hamiş haberine hepimiz çok sevineceğiz bundan emin olabilirsin. isteklerine gelince bunlar çok masum ve haklı istekler Allahım duysun inşallah. Duysun da sana android bir organizma göndersin ve sen de zombiye dön sevindirmeni bekliyoruz bak.

kızlar iyi geceler sermuhcum çok sevindim allah kucana almak nasip etsin hayırlısıyla ben preseed nedir çok merak ettim ilgimdişi cevap yazarsan sevinirim netten baktım ama anlamadım ilaçmı ne

saol bilge eyvallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hepimize inşallah göndersin rabbimmmmmmmmmm

ayyh bilge ağzından bal damlıyor.puregon iğne kullandım ben ama ne adet belirtisi ne gebelik belirtisi var bugün 10. günüm.cumaya belli olcak sonuç...inşallah olur çok ümitliyim...hepimize nasip olur inşallah bir an önce:)

saol canım yumurta geliştirici vuruyorum şuanda beş gün oldu bugün doktora gittim iğnenin dozunu artırdı yeterli gelmemiş perşembe günü kontrol var bana süreç hakkında bilgi verirmisiniz

hoşgeldin aramıza canım benimde 6 ocakda ilk aşılamamı yaptırdım ama sonuç negatif.Bende puregon yumurta geliştirici iğne kullandım 75ml hergün aynı saatte karnımdan yaptım dozunu arttırmadık 8 gün bu iğneleri kullandıktan sonra 9.günü yumurta çatlatıcı iğne yaptırdım (yine karından)36 saat sonrada aşılamam yapıldı bu arada iğnenin 6.7. ve 8. günleri dr yumurta kontroşüne gidiyosun aşılama 5 dk sürüyor ve kolay bi işelm ancak benim rahim ağzı dar olduğu için 20 dk yakın sürdü
ve ağrılı oldu inş senin ki kolay ve başarılı olur canım mutlu haberlerini bekliyoruz.

sağolun kızlar inş hep birlikte çok güzel haberler yazarız buraya ben doza 75le başladım şimdi 150 oldu bakalım ben bir kez tüp bebek yaptırdım iğneye alıştım oradan bu sefer bir boşlukdayım umarım bebeğim doldurur bu yeri tüp bebekde çok umutluydum okadar emindimki hazırlık yapmaya başlamıştım şimdi hiç bir şeye uzanmıyo elim bilemiyorum umarım bunu bebişimin haberi ile gideririm

kızlar iyi geceler sermuhcum çok sevindim allah kucana almak nasip etsin hayırlısıyla ben preseed nedir çok merak ettim ilgimdişi cevap yazarsan sevinirim netten baktım ama anlamadım ilaçmı ne

sevgili sancal ilgimdişi'na sormuşsun ama görmüşken cevap yazmadan olmazdı. :: PRE~SEED Türkiye- Doğal Yolla Hamile Kalmaya Yardımcı, Sperm Dostu Vajinal Jel :: den bilgi alabilirsin. bu spermlerin vajina içinde kolay yol almasını sağlayan onları öldürmeyen gebeliği kolaylaştırıcı bir jelmiş. ben ebay den ısmarladım ama kendi sitesinde de satılıyor online satış yapan eczanelerde de. ilaç değilmiş, ph değeri vajina ve sperme uygunmuş. denemediysen dene. başarı öyküleri beni benden aldı gerçekten.

yaw sen böyle yazınca umudum kırıldı. bende tüm ümitlerimi tüp bebeğe bağlıyorum. bu aşılamadan sonra tüp bebek raporu çıkırtıcam. sizin sorun neydi

meraba hosgeldin aramıza inş,hayırlısı olur allahın izniyle

ffatos umutlandırmak için söylemiyorum. aynı yollardan geçtim. anlamıştım zaten ama konduramıyordum adet olacağımı. nitekim 10uncu günün sabahı kırmızılar yetişti. bariz adet belirtisi olarak bildiğin şeyler 10. güne kadar çoktan gelirdi. gelmediğine göre gelişim başlamış olmalı. inşallah öyledir de mutlu mutlu yazarsın buraya biz de seviniriz.

Son düzenleme:
yaw sen böyle yazınca umudum kırıldı. bende tüm ümitlerimi tüp bebeğe bağlıyorum. bu aşılamadan sonra tüp bebek raporu çıkırtıcam. sizin sorun neydi

canım ümidini kırma ne olacağı belli olmuyo ben pkoluyum eşimde varikosel var spermlerin harekette problem var bizim biraz merkez kaynaklıda oldu aslında nasip değilmiş belkide herşey bahane sen moralini yüksek tut ve yoluna devam et moral çok önemli bu aşamalarda her şeye rağmen bebişlerimiz için mutlu olmalıyızki onlarda iyi tutunsunlar bize

bu ay sen de ben de işlemden geçmiycez. preseed de normal doğal bir jel "sperm dostu" kullan ne olacak ki. hatta kk da topikleri var ara bulursun. su an ben linki bulsam atacağım sana

bide beeeeeen bu ay bende dinlenenler arasındayım bizde eşime keçi boynozu başladık sperm hareketliliğinde problem var ileri hareketlilik %4 sigara kullanıyor eşim nasıl bıraktıracağım bilmiyorum geçen yıllarda 6 ay bırakmıştı %10 çıkmıştı dr sayı ve morfolojisi normal hareketlilik aşılamanın tutmamasına engel olacak düzeyde değil diyor yıkanınca ileri hareketlilik%27 olmuştu.Ama yinede iyi değil keçi boynozundan başka neler yapabiliriz bilmiyorum ki 1 ay dinleme esnasında böyle şeylerle uğraşacağız kızlar artık bende incir kürü yapacağım kendime.Hadi kızlaaaaaar kaynatın keçi boynozları yiyin incirleri bekle şubat biz geliyoz.......

canım bende aşılama zannetmiştim tüp bebek mi yaptırıyosun?

bugun doğal keçiboynuzu pekmezi aldım aşırı yoğun. biz de ona başlayacağız. ayrıca yine burada okudum erkek infertilitesinden muzdarip bir bayan eşine ibrahim saraçoğlu'nun sitesindeki bitki çayını içirmiş, keçiboynuzu ve zeytinyağında bekletilmiş incir yedirmiş vsvs (birazdan kopyalıycam buraya) sperm sayısı 2 milyondan bilin bakalım kaça çıkmış? tam 76 milyon. şaka değil arkadaşlar.

------------alıntıdır----------------------
2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz...
İyi akşamlar arkadaşlar. Beni bazılarınız bilir, bilmeyenler için tekrar anlatayım. 2 yıldır bebek sahibi olmak için uğraşıyoruz.
İlk 1 yıl herşeyin yolunda olduğunu düşünerek beklemekle geçti. sonra eşimin sperm sayısının 2 milyon ile 3 milyon arasında olduğunu öğrendik. Hemen ne yapalım derken Mayıs 2009 da tüp bebek yaptırdık negatif sonuç aldık.

Şimdi ne oldu. Ocak ayından itibaren Allahın izniyle, değerli hocam Sayın İbrahim Adnan Saraçoğlunun sitesinden satın almış olduğumuz bitkisel çay ve eşime uyguladığım beslenme programı sayesinde geçen hafta yaptırdığımız sperm testinde 2 milyondan 76 milyona yükseldiğini gördük.

Bizi en çok bizler anlarız ve yardımcı oluruz, bunu en iyi bilenlerden biri de benim. Neler çektiğimizi bi Allah bide bizler biliyoruz.

Gelelim uyguladığım beslenme programına:
Her sabah:
1 tatlı kaşığı, cevizli--ballı--arı sütü--polen karışımı
Zeytinyağında bekletilmiş 1 incir.
Kahvaltıda mutlaka keçiboynuzu pekmezi--yumurta--peynir--kuşburnu marmelatı--
ballı süt

İşe giderken 1 elma, 3 ceviz içi, 10 adet siyah üzüm kurusu, 3 kayısı, 3 incir kurusu

Öğlen muzlu--ballı--cevizli--tarçınlı karışım

Haftada 4 kere roka--tere--kıvırcık--turp--havuç--taze soğan--dereotu--maydonuz limonlu zeytinyağlı nar ekşili salata

Haftada 1 kere brokoli salatası
Haftada 1 kere kereviz salatası
Haftada 1 kere pırasa, 1 kere ıspanak, 1 kere bürüksel lahanası
Haftada 1 kere balık,
Haftada 1 kere bol kimyon--kekik--karabiberli tavuk ve kırmızı et
Her akşam 1 su bardağı taze sıkılmış portakal suyu
Bir akşam ayçekirdeği bir akşam yerfıstığı mutlaka
Her akşam keçiboynuzu kürü
Haftada 2 kere Sayın İbrahim Adnan Saraçoğlu Hocamızdan aldığımız bitkisel çay.

Son düzenleme:
ben 13 ocakta yaptırmıştım. seninki çok yeniymiş inşallah çift çizgiyi görürsün. nasıl hissediyorsun kendini?

Merhaba bende 10 Ocak ta ılk aşılamamı yaptırdım. Doktorum 14. gun gel test ıcın dedi ama ben dayanamayıp 10. gün gittim ve sonuç 1.00 cıktı yani negatif. Ama doktorum yinede 14. güne kadar adet olmazsan yine gel dedi bakalım yarın 15. gün ve henuz bısey yok sabaha kadar olmazsa gıdıcem test için. Şuan adet olacakmışım gibi hissediyorum karnım şişkin ve bel ağrım var. Başka böylehisseden varmıııı????

Selam sizde benim gibi yenisiniz galiba bu sitede evet bende ilk aşılamamı olmuştum dr. 12 gün gel demişti bhcg baktırmıştım vede 24 çıkmıştı aynen anlattığınız gibi bel ağrısı ve adet olacakmışım gibi ağrım vardı vede halen var, benim 14 gün 108 a 16 gün 314 e 18 gün 723 vede 20 gün 2142 e çıkmıştı şu an beş haftalık hamileyim inşallah sonuna kadar devam eder Allahtan ümit kesilmez inşallah hayırlısı olur ama dinlenin biraz ve kafanızı başka şeylerle meşkul edin sürekli aynı şeyleri düşünerek kafanıza takmayın derim Allah herkesin kalbine göre versin inşallah değerleriniz yükselirde mutlu haberleri burdan alırız
hayırlı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…