Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benim adet olmadan bitti deme...geç döllenmiş olabilir....

inşallahhhh....yattım yatıyorum...:)bu çocuk bana çok tatlı yedirtti..şimdi yanımda 1 kutu şeker ve su yatmaya devammm sabır çarşambaya....darısı hepinizi başına...

canım hayırlı olsun kendim hamile kalmış gibi sevindim inşallah benimkide tutar cumartesi test günüm inşallah bizimde yüzümüz güler tekrar hayırlı olsun bebişin

ne zormuş kızlar gün saymak yaa geçmek bilmedi.cuma büyük gün...:)
tuvalete her girişimde yüreğim ağzıma geliyor...çok gerilmeye başladım.düşünmeyim diyorum ama olmuyor.allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

aloooooo kimse yokmu hiçmi merak etmediniz...aşkolsunn....

Canım burada sorunlarımız farklı farklı belki ama yüce Rabbimden hepimizin istegi aynı.isten gelir gelmez sabırsızlıkla yeni haberleri okumaya başladım.umarım bebeğin seninledir ve hayirlisiyla sağlıklı bir sekilde kucağına alırsın.ben çok yazmaktan ve anlatmaktan hoşlanmayan bir ınsanım (belki de anlatmaktan yoruldum bilemiyorum).bu demek değil ki benim bir hikayem yok.bir gün anlatırım ben de hikayelerimi.bu vesileyle Allah burada yazan ya da yazmayan isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin dilerim

sermuhcum canııım tebrik ederim değerlerinin yükselmesi süper bişey inş gerçek bayram sevincini çarşamba yaşarız senin bu bebiş çok nazlı olacak be hayırlısı ile annesi onu kucağına alır inş annesine buradaki teyzelerine neler çektirdi merakla çarşambayı güzel haberlerini bekliyoruz canım dualarımız seninle..

ayy inş canım cuma günü bize mutlu haberlerini verirsin hadi değiştirin şu topiğin olumsuz kaderini gelsin Hamişler....

canım benim adet olmadan bitti deme...geç döllenmiş olabilir....

canım geç döllenme ne demek? 18. gün hala 0'sa bence hiç döllenme yok. doktorumu göremedim bugün.bana bilgi verir misin? çıksa çıkardı değil mi. bu kadar da gecikmezdi.

hayırlı olsun canım, Allah tamamını erdirsin inşallah. benimde aşılamamın 8. günü bugün. klasik bel ve kasık ağrılarım var. ama hiç önemsemiyorum valla, pek bi umudum yok yani. ama kendimi gün saymaktanda alıkoyamıyorum pazar günü test yaparım artık

sevgili ninya umudunu sakın ha sakın kaybetme. aklın zaten test gününe kilitlenmiş belli ki :) moralini yüksek tut. sen de bize hamiş haberleri ver.

sevgili kuntizella paylaşımak istediğin her an biz buradayız. aynı kaderi paylaşıyoruz. seni de dinlemekten zevk alırız.

ffatos bence sen hamilesin. adet gelseydi çoktaaan gelirdi arkadaşım. çünkü klomen öne çekiyor eger döllenme olmadıysa. rahat ol. bence senden ++++++haber alıcaz bizz

bu ay sen de ben de işlemden geçmiycez. preseed de normal doğal bir jel "sperm dostu" kullan ne olacak ki. hatta kk da topikleri var ara bulursun. su an ben linki bulsam atacağım sana

ben 20 acakta oldum 3. aşılamaı aynı tarihte olan var MI?

Son düzenleme:
benimkide 13 ocak bilgecim hafta sonu sonuç alıcam bakalım

şu zamana kadar adet gelmediyse olumlu düşünelim. klomen erkenden getiriyor mösyö kırmızıyı sanırım sen de patlatacaksın müjdeyi sabırsızlıkla bekliyoruz. bu ilk aşılaman mıydı????

slm kızlar bende aşılama yaptırıyorum şuanda iğne vuruluyorum bakalım nasipte varsa bebek sahibi olmak adım attık bidaha

slm kızlar bende aşılama yaptırıyorum şuanda iğne vuruluyorum bakalım nasipte varsa bebek sahibi olmak adım attık bidaha

hoşgeldin arkadaşım. yumurta geliştirici mi vuruluyorsun yoksa çatlatma iğnesi mi? Allah yardımcın olsun inşallah ilk denemede BOMBA BOMBA BOMBA

bu ay sen de ben de işlemden geçmiycez. preseed de normal doğal bir jel "sperm dostu" kullan ne olacak ki. hatta kk da topikleri var ara bulursun. su an ben linki bulsam atacağım sana

evet arastırdım canım dogalmıs dedgn gıbı zararsızmışş... evımın karsısında eczane vr gttım ama yok preseed .. nerden bulurum ınternetten sıparıs versemmı?

evet arastırdım canım dogalmıs dedgn gıbı zararsızmışş... evımın karsısında eczane vr gttım ama yok preseed .. nerden bulurum ınternetten sıparıs versemmı?

gittigidiyor'a baktım presid diye çakmasını koymuş adiler. neyse preseed diye orjinali var oda ovulasyon kiti ile birlikte 150 tl. ben ebay'e üye oldum ovulasyon kiti + preseed toplam 32 usd tuttu. fiyat farkı çok. 4-5 günde geliyormuş, bekliyorum. adet bitimine gelecek olması lazım.

"preseed satın al" diye yaz google'a orada online satış yapan eczaneleri döküyor. en sağlamı eczaneden almak. hem sanırım 6 taksit imkanı var. benim eşim fiyat farkını görünce "boşver ya ebay den al" dedi ben o nedenle ebay den alıyorum.

hoşgeldin arkadaşım. yumurta geliştirici mi vuruluyorsun yoksa çatlatma iğnesi mi? Allah yardımcın olsun inşallah ilk denemede BOMBA BOMBA BOMBA

saol canım yumurta geliştirici vuruyorum şuanda beş gün oldu bugün doktora gittim iğnenin dozunu artırdı yeterli gelmemiş perşembe günü kontrol var bana süreç hakkında bilgi verirmisiniz

saol canım yumurta geliştirici vuruyorum şuanda beş gün oldu bugün doktora gittim iğnenin dozunu artırdı yeterli gelmemiş perşembe günü kontrol var bana süreç hakkında bilgi verirmisiniz

valla ben ilk aşılamamı 13 ocakta yaptırmıştım 23 ocakta zortladım yani negatif benim yumurtalarımı klomen denen hapla geliştirdi doktorum iğneyi bilemiyorum açıkçası. diğer arkadaşlardan destek bilgi gelir merak etme. yumurtaların oluşup istenen olgunluğa ulaştığında karından çatlatma iğnesi vuruluyorsun 36 saat sonra da aşılama oluyor. aşılama da çok kısa sürüyor hiçbir şey anlamıyorsun, ağrı sızı yok. umarım bize mutlu haberler verirsin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…