sermuh arkadaşım. senin adına ne kadar mutlu oldum anlatamam. Allah tamamına erdirsin, hayırlı güzel sağlıklı bir bebiş dünyaya getir inşallah. ve hep olumlu düşün , içindeki korkuları at. bebeğin seninle biliyorum...
gel gelelim bana:
bugün aşılamanın 18. günü...hala adet olmadım ve test sonucum 0 arkadaşlar. adet olmadığım için umutluydum ama olmadı çıkmadı tutunamadı((
garip duygular içerisindeyim çok üzgünüm.
inşallahhhh....yattım yatıyorum...:)bu çocuk bana çok tatlı yedirtti..şimdi yanımda 1 kutu şeker ve su yatmaya devammm sabır çarşambaya....darısı hepinizi başına...
aloooooo kimse yokmu hiçmi merak etmediniz...aşkolsunn....
aşılamanın 19.günü kızlar sonuç 75,36....bu teste göre 3,5 haftalık hamileyim ama kanamam devam ediyor normal adet görür gibi ped değiştiriyorum..çarşamba tekrar test yapılacak dr kanama olduğu için dış gebelik olabilir diyor...şimdi 2 ihitimal kaldı ya dış gebelik ya normal gebelik...kimyasaldan düşükten kurtuldum...inşallah çarşamba güzel haberler vermek nasip olur...
yine ne kutlayabiliyoruz ne ağlayabiliyoruz.....roman oldum en son oturupo kitap yazsam olacak..
ara ara karnımda bıçak sokmuşlar gibi batmalar oluyor sol tarafımda rahmin sol tarafı gibi benim daha önce sol tüpüm alınmıştı...şimdi tek tüpüm var..olduysa hamileysem işte mucizeeee derim...
ne olur beni yalnız bırakmayın çok korkuyorum...8 senedir bu anı bekliyorum....
ne zormuş kızlar gün saymak yaa geçmek bilmedi.cuma büyük gün...:)
tuvalete her girişimde yüreğim ağzıma geliyor...çok gerilmeye başladım.düşünmeyim diyorum ama olmuyor.allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
canım benim adet olmadan bitti deme...geç döllenmiş olabilir....
aşılamanın 19.günü kızlar sonuç 75,36....bu teste göre 3,5 haftalık hamileyim ama kanamam devam ediyor normal adet görür gibi ped değiştiriyorum..çarşamba tekrar test yapılacak dr kanama olduğu için dış gebelik olabilir diyor...şimdi 2 ihitimal kaldı ya dış gebelik ya normal gebelik...kimyasaldan düşükten kurtuldum...inşallah çarşamba güzel haberler vermek nasip olur...
yine ne kutlayabiliyoruz ne ağlayabiliyoruz.....roman oldum en son oturupo kitap yazsam olacak..
ara ara karnımda bıçak sokmuşlar gibi batmalar oluyor sol tarafımda rahmin sol tarafı gibi benim daha önce sol tüpüm alınmıştı...şimdi tek tüpüm var..olduysa hamileysem işte mucizeeee derim...
ne olur beni yalnız bırakmayın çok korkuyorum...8 senedir bu anı bekliyorum....
hayırlı olsun canım, Allah tamamını erdirsin inşallah. benimde aşılamamın 8. günü bugün. klasik bel ve kasık ağrılarım var. ama hiç önemsemiyorum valla, pek bi umudum yok yani. ama kendimi gün saymaktanda alıkoyamıyorumpazar günü test yaparım artık
Canım burada sorunlarımız farklı farklı belki ama yüce Rabbimden hepimizin istegi aynı.isten gelir gelmez sabırsızlıkla yeni haberleri okumaya başladım.umarım bebeğin seninledir ve hayirlisiyla sağlıklı bir sekilde kucağına alırsın.ben çok yazmaktan ve anlatmaktan hoşlanmayan bir ınsanım (belki de anlatmaktan yoruldum bilemiyorum).bu demek değil ki benim bir hikayem yok.bir gün anlatırım ben de hikayelerimi.bu vesileyle Allah burada yazan ya da yazmayan isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin dilerim
ne zormuş kızlar gün saymak yaa geçmek bilmedi.cuma büyük gün...:)
tuvalete her girişimde yüreğim ağzıma geliyor...çok gerilmeye başladım.düşünmeyim diyorum ama olmuyor.allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
tesekkur ederım canım... bnde oyle ılk adet oldugumda agladım cok ama ıkı gundur ıyıyım cabuk toparldm kendımı dussekte yılmadan kalkmak zorundayız kızlar mademki bebıs ıstıyoruz... buarada bnde eskı dr uma gttım bgn kendım dedım ıstemıyorm bu ay dıye o da sen cok hırpaladn kendını dınlenmen en dgrusu ztn dedı halbukı bn baska dr a gıdıcem yrn ama yınede yenıden testler vs.. bı ayı bulucak ztn =)) umutluyum hala bu arada b preseed kullanamdım canım cevremde de duymadım ama arastırıyorm faydası olanda vr olmayanda kararsızım
ben 20 acakta oldum 3. aşılamaı aynı tarihte olan var MI?
ben 13 ocakta yaptırmıştım. seninki çok yeniymiş inşallah çift çizgiyi görürsün. nasıl hissediyorsun kendini?
benimkide 13 ocak bilgecim hafta sonu sonuç alıcam bakalım
slm kızlar bende aşılama yaptırıyorum şuanda iğne vuruluyorum bakalım nasipte varsa bebek sahibi olmak adım attık bidaha
bu ay sen de ben de işlemden geçmiycez. preseed de normal doğal bir jel "sperm dostu"kullan ne olacak ki. hatta kk da topikleri var ara bulursun. su an ben linki bulsam atacağım sana
evet arastırdım canım dogalmıs dedgn gıbı zararsızmışş... evımın karsısında eczane vr gttım ama yok preseed .. nerden bulurum ınternetten sıparıs versemmı?
hoşgeldin arkadaşım. yumurta geliştirici mi vuruluyorsun yoksa çatlatma iğnesi mi? Allah yardımcın olsun inşallah ilk denemede BOMBA BOMBA BOMBA
saol canım yumurta geliştirici vuruyorum şuanda beş gün oldu bugün doktora gittim iğnenin dozunu artırdı yeterli gelmemiş perşembe günü kontrol var bana süreç hakkında bilgi verirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?