Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ecebru elma yağını ne yapıcaz? ayrıca biz görüşelim seninle burada ne dersin? ben uncalıdayım sen?

dr dedikten sonra arştırdım kimyasal gebelik ne diye bu şekilde bir şey aşağıda yazıyor.yani hamile kalmış düşürmüş olabilirisin...
Kimyasal gebelik, biyokimyasal gebelik ve sessiz düşük nedir, ne demektir. Tedavi gerektirir mi, tedavisi nasıldır?

Döllenen yumurtanın sağlıklı bir embriyo gelişimi ile devam etmemesi ve gebeliğin sadece laboratuar tetkikleri ve gebelik testleri ile tespit edilebilmesi sonucu kadınlar bu düşüğü algılayamamaktadır genelde adet gecikmesi sanmaktadırlar.

Fakat aslında düşük yapmaktadırlar. Kimyasal gebelik sessiz düşük olarak da isimlendirilmektedir.

Kimyasal gebelik şüphesi tespit edildiği zaman bazen dış gebelik de sanılmaktadır. Fakat takip sonucunda B HCG oranlarında hızlı bir düşüş görülmektedir. Diğer gebelik sorunlarında olduğu gibi kürtaj veya takip gerektirmez.

Bu içerik kimyasal gebelik, kimyasal gebelik neden olur, kimyasal gebelik nedir, kimyasal gebelik tedavisi, Kımyasal düsük, kimyasal gebelik belirtileri, kimyasal düşükler, kimyasal gebelikte bhcg, kimyasal gebelik nedenleri, kimyasal gebelikten sonra adet, biyokimyasal gebelik nedenleri, kimyasal gebelik sonrası tedavi, bthcg, sessiz düşük, biyokimyasal düşük nedir, biyokimyasal gebelik belirtileri, biyokimyasal gebelik, kimyasal gebelik sonrası, kimyasal gebelik sonrası adet, kimyasal gebelikte beta hcg konularını barındırır.

ben yeni aldim gecen ilk defa denedim, bakalim görecez faydalimi degilmi :)

slm canim aynisi bendede oldu asilamadan sonraki ilk adetim öyle geldi, doktor düsük yapmis olabilirsin dedi...

Bilge merhaba, aldın mı canım jeli?
Eger henüz almadıysan bence attığın linkteki satıcıdan alma.
Asıl ürünün adı preseed, bu satıcı üstüne basa basa presid yazmış, birde presid’in orjinaliymiş!!
Bütün ilanlarında presid yazıyor, birde presid’i renklendirmiş, insan sattığı ürünün adını üstüne basa basa yanlış yazmaz herhalde.
Bana soracak olursan sen eczaneden al, bende öyle yapıcam.

merhaba, bir dahaki sefere tutar umarım.
spermiyogram istememesi normal, cunku sperm yıkama isleminde goruyorlar sperimin kalitesini zaten, en iyi durumda olanlari veriyorlar sana. keske asilamadan sonra kac milyon yıkanmıs sperm cikti diye sorsaydin, ya da durum iyi miydi, normal miydi gibi birseyler danissaydin.
zaten asilama yapilacak hastalara bazı doktorlar 2 kez masraf olmasin diye onceden test yaptırmıyor. asilama oncesi inceleniyor diye.

aşılamanın 19.günü kızlar sonuç 75,36....bu teste göre 3,5 haftalık hamileyim ama kanamam devam ediyor normal adet görür gibi ped değiştiriyorum..çarşamba tekrar test yapılacak dr kanama olduğu için dış gebelik olabilir diyor...şimdi 2 ihitimal kaldı ya dış gebelik ya normal gebelik...kimyasaldan düşükten kurtuldum...inşallah çarşamba güzel haberler vermek nasip olur...
yine ne kutlayabiliyoruz ne ağlayabiliyoruz.....roman oldum en son oturupo kitap yazsam olacak..
ara ara karnımda bıçak sokmuşlar gibi batmalar oluyor sol tarafımda rahmin sol tarafı gibi benim daha önce sol tüpüm alınmıştı...şimdi tek tüpüm var..olduysa hamileysem işte mucizeeee derim...
ne olur beni yalnız bırakmayın çok korkuyorum...8 senedir bu anı bekliyorum....

tekrar dış gebelik yaşıyorsam mahvoldum zaten tek tüpüm kalmıştı oda giderse sadece tüp bebekle olur...Allahım sen yardım et...ve tekrar ameliyat tekrar aynı acılar tekrar bebeğimi kaybetmek çok zorrrrr nasıl dayanıcammm

şimdiden hayırlı olsuuuun.o zaman kaldıysan sag tüpünle hamile kaldın.kötü birşey aklına getirme.peki birşey sormak istiyorum bu ay yumurtlaman hangi tarafta oldu?

sermuh çok sevindim. Ilk hamişimiz geldiiii. Kötü düşünme lütfen bence o normal bir gebelik. üzme kendini. Sabahtan beri uyanığım ama dedim ki bu ancak 14.00 gibi yazar sonucu 2 saatte verirler vs vs. Yoksa öldüm meraktan. Ama değdi. Bebiş yola çıkmış. çok mutluyum senin adına. Allahım başka sıkıntı vermesin karnını gere gere gezmeler nasip etsin sana sağlıkla canım. Inan çok mutlu ettin beni.

canım içini rahat tut artık, bak değerin daha da yükselmiş ne güzel.
tereddütsüz doya doya sevinmek için çarşambayı mı bekliyoruz şimdide. neyse biz alıştık çarşamba da gelir nasıl olsa

şimdiden hayırlı olsuuuun.o zaman kaldıysan sag tüpünle hamile kaldın.kötü birşey aklına getirme.peki birşey sormak istiyorum bu ay yumurtlaman hangi tarafta oldu?

sağdan yumurtlamıştım..daha önceki dış gebelikte de sağdan yumurtlamıştım ama sol tüpte kalmıştı bebeğim...şimdi yine sağ tarafta yumurtladım...şu anda sadece sağda tüpüm var

YOK CANIM bunu almadım. ebay'e üye oldum oradan aldım. 4-5 günde geliyormuş. hayırlısı bakalım.

sağdan yumurtlamıştım..daha önceki dış gebelikte de sağdan yumurtlamıştım ama sol tüpte kalmıştı bebeğim...şimdi yine sağ tarafta yumurtladım...şu anda sadece sağda tüpüm var

sermuh bu nazlı bebişin nasip olur da doğarsa bizim için popişine hafifçe vur çok beklete beklete geldi. bize günleri saydırdı.

bilge çok kötü oldum yaaa hüngür hüngür ağladım yine zaten bu hormonlar insanı mahvediyor herşeye ağlıyorum... benim için o kadar hayalki hamile olmak .....karnımı gere gere gezmek banada nasip olacakmı acaba...yoksa yinemi avuçlarım bomboş kalacak.....rabbim sana sığındım demekten başka bir şey yok elimde....

ben bir iki ay kullandim, kullanmasi kolay ama bende fayda etmedi. ebayden almıstım, yaninda ovulasyon testi de vermiti, yanlis hatirlamiyorsam 40-50 tl arası birseydi fiyati. eski ebay hesabimdan aldigim icin tam rakama bakamiyorum, o ebaye bagli mailimin sifresi hacklenmisti.

canım içini rahat tut artık, bak değerin daha da yükselmiş ne güzel.
tereddütsüz doya doya sevinmek için çarşambayı mı bekliyoruz şimdide. neyse biz alıştık çarşamba da gelir nasıl olsa

bu bebiş nasıl bir şey anlamadım beklete beklete geliyor...ne anası ne babası tembel değil çok çalışkanız ama bu tembelmi acaba bize böyle çektire çektire geliyor...hele bi gelsin kesin poposuna yiyecek inanın affetmiyeceğim...

Son düzenleme:
sermuh bu nazlı bebişin nasip olur da doğarsa bizim için popişine hafifçe vur çok beklete beklete geldi. bize günleri saydırdı.

evet gelirse başına gelecek çok...bizi zaten 8 yıldır bekletti....son dakikalarda yine 2 gün saydırıp duruyor....cuma bekle pzt bekle şimdi perşembe bekle...ya sabırrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…