canım bende aşılama zannetmiştim tüp bebek mi yaptırıyosun?
Merhaba arkadaşlar ben de dün ilk aşılamamı yaptırdım.Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.Bu günlerde aşılama olan var mı?Şu 2 haftayı beraber bekleyelim.
Selam sizde benim gibi yenisiniz galiba bu sitede evet bende ilk aşılamamı olmuştum dr. 12 gün gel demişti bhcg baktırmıştım vede 24 çıkmıştı aynen anlattığınız gibi bel ağrısı ve adet olacakmışım gibi ağrım vardı vede halen var, benim 14 gün 108 a 16 gün 314 e 18 gün 723 vede 20 gün 2142 e çıkmıştı şu an beş haftalık hamileyim inşallah sonuna kadar devam eder Allahtan ümit kesilmez inşallah hayırlısı olur ama dinlenin biraz ve kafanızı başka şeylerle meşkul edin sürekli aynı şeyleri düşünerek kafanıza takmayın derim Allah herkesin kalbine göre versin inşallah değerleriniz yükselirde mutlu haberleri burdan alırız
hayırlı geceler
Merhaba arkadaşlar ben de dün ilk aşılamamı yaptırdım.Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.Bu günlerde aşılama olan var mı?Şu 2 haftayı beraber bekleyelim.
gittigidiyor'a baktım presid diye çakmasını koymuş adiler. neyse preseed diye orjinali var oda ovulasyon kiti ile birlikte 150 tl. ben ebay'e üye oldum ovulasyon kiti + preseed toplam 32 usd tuttu. fiyat farkı çok. 4-5 günde geliyormuş, bekliyorum. adet bitimine gelecek olması lazım.
"preseed satın al" diye yaz google'a orada online satış yapan eczaneleri döküyor. en sağlamı eczaneden almak. hem sanırım 6 taksit imkanı var. benim eşim fiyat farkını görünce "boşver ya ebay den al" dedi ben o nedenle ebay den alıyorum.
kızlar iyi geceler sermuhcum çok sevindim allah kucana almak nasip etsin hayırlısıyla ben preseed nedir çok merak ettim ilgimdişi cevap yazarsan sevinirim netten baktım ama anlamadım ilaçmı ne
kızlar dün akşam karnıma bir batma oldu arkasından bir kanama ve et parçaları geldi...gece sabaha kadar ayakalarım yandı...meraktan çatlıyorum acaba hamilelikte böyle şeyler olurmu yoksa dış gebelikmiydi de düştü offf offf....yarın test günü bu günnasıl geçecek..yine sabaha kadar uyuyamadım...
kızlar dün akşam karnıma bir batma oldu arkasından bir kanama ve et parçaları geldi...gece sabaha kadar ayakalarım yandı...meraktan çatlıyorum acaba hamilelikte böyle şeyler olurmu yoksa dış gebelikmiydi de düştü offf offf....yarın test günü bu günnasıl geçecek..yine sabaha kadar uyuyamadım...
Merhaba bende 10 Ocak ta ılk aşılamamı yaptırdım. Doktorum 14. gun gel test ıcın dedi ama ben dayanamayıp 10. gün gittim ve sonuç 1.00 cıktı yani negatif. Ama doktorum yinede 14. güne kadar adet olmazsan yine gel dedi bakalım yarın 15. gün ve henuz bısey yok sabaha kadar olmazsa gıdıcem test için. Şuan adet olacakmışım gibi hissediyorum karnım şişkin ve bel ağrım var. Başka böylehisseden varmıııı????
sermuhcum merakla haberini bekliyorum,inşallah düşündüğün gibi değildir canım. dualarım seninle
bu arada ben hala adet olmadım yaa 19 gün geçti, hamilelik de yok. neden olmuyorum yaa davul gibi oldum((
bugun doğal keçiboynuzu pekmezi aldım aşırı yoğun. biz de ona başlayacağız. ayrıca yine burada okudum erkek infertilitesinden muzdarip bir bayan eşine ibrahim saraçoğlu'nun sitesindeki bitki çayını içirmiş, keçiboynuzu ve zeytinyağında bekletilmiş incir yedirmiş vsvs (birazdan kopyalıycam buraya) sperm sayısı 2 milyondan bilin bakalım kaça çıkmış? tam 76 milyon. şaka değil arkadaşlar.
bende araniza katilayim simdiden ozaman, 30 aralik asilamam olacak, artik devamini buraya yazarim :)
insallah hepimiz muradimiza ereriz
bende persembe gunu ilk asilama yi yapuicam aslinda biraz da korkum var ilk seferde olur insallah
canım, bende eşimde 3 ay boyunca keçiboynuzu kürünü yaptım. bizde asıl sorun morfoloji bozukluğuydu. 3 ay sonunda sayıda hareketlilikte yarı yarıya azaldı. morfoloji aynı kaldı. herkesde aynı etkiyi yaratmıyor yani. ben artık hiçbir kür uygulamamaya karar verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?