Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sevgili kuntizella paylaşımak istediğin her an biz buradayız. aynı kaderi paylaşıyoruz. seni de dinlemekten zevk alırız.

Teşekkür ederim arkadasım Derdimi anlayabilecek kisiler arasındayim biliyorum.....

Merhaba arkadaşlar ben de dün ilk aşılamamı yaptırdım.Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.Bu günlerde aşılama olan var mı?Şu 2 haftayı beraber bekleyelim.

Merhaba arkadaşlar ben de dün ilk aşılamamı yaptırdım.Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.Bu günlerde aşılama olan var mı?Şu 2 haftayı beraber bekleyelim.

ooo hoşgeldin burası bekleme odası gibi maşallah. yoldaş oluruz elbette. aramıza hoşgeldin safa getirdin bir de bebiş getirmeni dileriz.

aa ben bu iletiyi yeni okuyorum. günebakangün sen hamileymişsin. tebrik ederim. Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin bebişine. darısı hepimize inşallah.

kızlar dün akşam karnıma bir batma oldu arkasından bir kanama ve et parçaları geldi...gece sabaha kadar ayakalarım yandı...meraktan çatlıyorum acaba hamilelikte böyle şeyler olurmu yoksa dış gebelikmiydi de düştü offf offf....yarın test günü bu günnasıl geçecek..yine sabaha kadar uyuyamadım...

hoşgeldin ..umarım aşılaman sağlıklı sonuç veriri rabbim dayanma gücü versinn...

ebay dan baktım canım cok cok tesekkur ederım hadı ınsallahh ya her duydugumuzu yapıyoruzz buda ıse yarar da kendılıgınden kalırız hamısss =))) buarada dua edın kızlar bu aksam yenı bı dr a baslıyorum 19.15 rqndevum gelınce guzel haberler verırım ınsallah

kızlar iyi geceler sermuhcum çok sevindim allah kucana almak nasip etsin hayırlısıyla ben preseed nedir çok merak ettim ilgimdişi cevap yazarsan sevinirim netten baktım ama anlamadım ilaçmı ne

merahaba canım bende tavsıye uzerıne baktım ebay dıye bı sıte vr ordan sıparıs verdım dun gece.. sperm dostu ve dogal yolla hamıle kalmaya yardımcı vajınalal jel canım ayrıca vajın akurulugu ıcınde kullanılıyormus ebay a uye ol 4*5 gun ıcınde gelıyo bkalımm bn denıycem ne kaybederım ki... ztn her duydugumuzu yapmıyomuyuz.. sende dene..

canımmm.... hemen hemenn test gununu beklemeden gıt dr.una hayır olsn ama et parcası dıyosun korktum bn kader arkadasım bnm... bırak butun ısını gucunu gt hemen oldumu kan da baksınlar dgerlerınde dusme vs.. Allah korusun olmus olmasın.. dualrım senınle ınsallah dusuk degıldır canım

sermuh canım bencede bir doktora git dış gebeliksede vakitli farkederler.bekleyipte kendine stres yapma ALLAH herşeyin hayırlısını versin.

sermuhcum merakla haberini bekliyorum,inşallah düşündüğün gibi değildir canım. dualarım seninle

bu arada ben hala adet olmadım yaa 19 gün geçti, hamilelik de yok. neden olmuyorum yaa davul gibi oldum ((

merhaba,
bende aynı gün 10 ocakta aşılama yaptırdım, 13. gün baktrdım 1,56 negatif çıktı. doktor hamilelik yok dedi ama hala regli olmadım. bende yarın baktırmayı düşünüyorum. inşallah seninki de yükselmiştir canım.

canım Allah yardımcın olsun inşallah bebeğin seninledir.Ama doktora mutlaka git tehlikeli birşey olmasın. Değerinin yükseldiğini okuduğumda inan ki çok sevindim. Dualarım seninle inşallah herşey yolundadır.

sermuhcum merakla haberini bekliyorum,inşallah düşündüğün gibi değildir canım. dualarım seninle

bu arada ben hala adet olmadım yaa 19 gün geçti, hamilelik de yok. neden olmuyorum yaa davul gibi oldum ((

desıca mrb caanım.bnde 17 gun bekledım hamılelık yok tu 18.gun adet oldm hakında hayırlısı tabıkı oncelıklı olarak ama dr um kanda cıkmadıgı ve adet olmadıgım ıcın o zmna kdr beklememı solemıstı kanda kendın ı gızlıyo olabılır demıstı tatlım bnm gıbı de de olmus olabılırsın yanı ıkı secenegın vr bırıncısı hamıslık vr gec dollendı o yuzden kanda cıkmıyor gızlıyor kendını yada canım Allah korusun yumurtaların kıste donusmus olabılır hamıslık yoktur fakat kıstlerden dolayı gec gelıcektır adetın canım bnm canın sıkılsın ıstemem ama bn senın yerınde olsam bu fıkrı kafamdan atmak ıcın bnm yaptıgımı yapmanı onerırım bn 15.gun test yaptıgımda ıckmayınca kanda dr uma alttan muayene ettırdım ha nı kıstten dolayımı gecıkıyor ogrenmek ıcın kıst olusmamıstı cok sukur bnce sende dr una muayene ol

canım, bende eşimde 3 ay boyunca keçiboynuzu kürünü yaptım. bizde asıl sorun morfoloji bozukluğuydu. 3 ay sonunda sayıda hareketlilikte yarı yarıya azaldı. morfoloji aynı kaldı. herkesde aynı etkiyi yaratmıyor yani. ben artık hiçbir kür uygulamamaya karar verdim.

bende persembe gunu ilk asilama yi yapuicam aslinda biraz da korkum var ilk seferde olur insallah

hayırlı olsun hatiis.. korkulcak bısey yok hıc mı hıc hıssetmıyorsu muayenedeki acı hıssı kdr dusun yani.. hele smear aldırdıysan hıc problem yok ondan daha az acıyor.. stres yapma 6 ocakta bnde ılk asılamamı yaptırdım tutmadı ınsallah senınkı tutar canımm her ıkı sonucada alıstır kendını dr un solemıstır asılamada sans %20 ıle 25 arasında.. ılk deneme de tutanda vr tutmayanda Rabbım ol derse olur canım dua et bol bol..

sermuh bu pekiç açıcı bir haber değil arkadaşım. yarını beklemeden gitsen iyi olur ya da tel.de söylesen?

bunu duyduğum hiç iyi olmadı. napıcam ben yaa o zaman? sperm nakli mi? bu ay sadece deneyeyim diyorum. 3 ay uzunmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…