Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ilgimdisi hayırlı olsun jellerimiz şimdiden yeni doktorun da hayırlı olsun. ben düşündüm hatta eşimle de konuştuk ve doktorumuzda devam kararı aldık. o yuzden dr. ali fuat'tan vazgectim. kendi keltoş doktoruma devam edeceğim. yine olmazsa kalan saçlarını yolmayı düşünüyorum.

ben de bugun doktoruma gittim, bende kist olusmus. bu ay sogan kuru yapip, civanpercemi cayi icecegim. hoplayip ziplayip kosacagim.
bir dahaki ayi bekleyecegim.

Merhaba Eliz81 ben bugun tekrar test yaptirdim ve hemen ardindan adet oldum Yani sonucunu negatif. Yine 1 cikti haliyle. Bakalim bu ayi bos gecicez hayirlisi...

sermuhcum merakla haberini bekliyorum,inşallah düşündüğün gibi değildir canım. dualarım seninle

bu arada ben hala adet olmadım yaa 19 gün geçti, hamilelik de yok. neden olmuyorum yaa davul gibi oldum ((

Insallah biran once adet olursun ve rahatlarsin. Sonra yola devam:) Bende bugun adet oldum asilamamin 15. gunuydu hem bekliyodum hemde ufakta olsa bir umudum vardi. Rabbim olmasi gereken zamanda vericek biliyorum ama sabirsizlaniyorum iste.

ilgimdisi , doktorumu aradım adeti beklicez dedi. bu saatten sonra yükselmez mi değer dedim yükselmez dedi. yani gizli gebelik falan hiç bişeyden bahsetmedi. çok değişik kokular gelio alttan, kafayı yicem ya, kistten falan da bahsetmedi.
bu arada sana da yeni doktorun hayırlı uğurlu gelir inşallah arkadaşım..

off ılahı bılge yaa hıc gulcegım yoktuuu hayırlı olsun canım ıkımız ıcınde.. valla yıne yuzunu gulduremezse bu dr bnde kalan sacları ıcın yardıma gelırım yahu su hale bak bır tane hamısımız yok nası bı topıc oldu burası bı sermuh vr ondanda haber yok bgn.. :S gelmedı dımı daha senınkıde.. ay bekleye bekleye bı hal oldukk =)))

ben de bugun doktoruma gittim, bende kist olusmus. bu ay sogan kuru yapip, civanpercemi cayi icecegim. hoplayip ziplayip kosacagim.

gecen ay bndede kıst olmustu adetım gecıkıyordu o yuzden off kadınlık maskaralık ya su halımıze bak =))) ah ahh ıcımızde bebıs ozlemı olmasa cerenm hıc katlanılırmı bu strese?

sagol arkadasım hepımız ıcın herseyın hayırlısı... gızlı gebelık yoktur bahsetmedıgıne gore onceden kıstın yoksa bahsetmemıs olabılır bnm onceden vrdı kıstlerm vr adetım gecıkırdı canım ama bnce sen ıkı gun ıcınde adet olmazsan kokuyu bahane et ve alttan muayenenı ol,burda bnmle hem fıkır olan arkadaslar vr dr ların cogu paracı kemırıyolar resmen tedavı ne kdr uzun surerse o kdr ıyı onlar ıcın ok arkadasımm.. sen bı baktırmak ıcın sansını dene

Merhaba Eliz81 ben bugun tekrar test yaptirdim ve hemen ardindan adet oldum Yani sonucunu negatif. Yine 1 cikti haliyle. Bakalim bu ayi bos gecicez hayirlisi...

hayırlısı olsun canım.. ztn bu kırmızılar dr dan korkuyo hemen gelıverıyo testten snraa.. bnmde oyle oldu senın gıbı.. bnde bu ayı bos gecıcez bu aksam baska bı dr a gıdıyorumm Rabbım neylerse guzel eyler bklıycez kızlar

gecen ay bndede kıst olmustu adetım gecıkıyordu o yuzden off kadınlık maskaralık ya su halımıze bak =))) ah ahh ıcımızde bebıs ozlemı olmasa cerenm hıc katlanılırmı bu strese?

Artik oram buram sanciyo demekten kendimden biktim. Esimde dusunme demiyomuuuu :) deli oluyorum vucudumda bu kadar degisiklik olup biterken nasil dusunmeden durulurki??? Ne zormus bu isler yaa.. biz ilk korunmayi biraktigimizda ilk ay bilemedin 2-3 ayda kesin olur saniyodum doktorda hersey normal deyince yani isin u tarafi hic aklima gelmemisti oyle boyle derken 1,5 yil gecti.

evet evet yaaa ... hastalık hastası oldun sen smdıden boyloe naz yapıyosun hamıle olunca nolcak dıooo ..... hay Allahım yaaa.. =)))) ztn ınsan hassas oluyo herseye aglıyo.. bnde bekarken hamıle haberı alan annem cok sevındıgınde sasırırdım ne vr bunda abartılcak derdımm.. demekkıı neymıss ha deyınce olmuyormus bızde korunduk bır sene bır senedır de olmuyo hemen olur dıyodum bı kac snra halbukı smdıkı aklım olsa hıc korunmazdım evlenecek olan arkadaslrıma sakın korunmayın dıyorumm hemne olsun bı tane snra korunursunuz dıyorum Rabbım aratmasın kımseye

sermuh nasıl oldun?bize bi haber ver. yumurtam olsaydı çatlamıştı malesef yumurta değil ben çatlıycam :44: iyisindir umuyorum

Insallah biran once adet olursun ve rahatlarsin. Sonra yola devam:) Bende bugun adet oldum asilamamin 15. gunuydu hem bekliyodum hemde ufakta olsa bir umudum vardi. Rabbim olmasi gereken zamanda vericek biliyorum ama sabirsizlaniyorum iste.

evet kızlar sizlerle birlikte dinlenme odasındaki grubumuz da kalabalıklaşmış oluyor. dinlenenleri oraya alıyoruz moralimizi bozmadan aklımıza yatan ne varsa denemek için fırsat diyelim ne yapalım elden gelen bir şey yok.

ilgimdisi seni güldürdüğüme sevindim. saç miktarı az o nedenle ben yolarım sen yorulma arkadaşım grubumuzu ziyaret eden günebakangün rumuzlu bir arkadaşımız 5 haftalık hamileymiş. onu nazar boncugumuz yapalım. sermuh da var. 2 tane oldu işte. hamişsiz topik mi olur canım?

ay ayyy cok sevındım gunebakangun arkadasım Allah kucagında gostersın ınsallah... bızede nasıp etsın.. sermuhtan haber yok merak edıyorumm bırazdan cıkıcam dr ıcın ızmırın en ıyı dr u bakalım hayırlısıyla... buarada acaba subat ayında dınlenmede olanlar dıye topıc mı acsakk kızlarr?

ay ayyy cok sevındım gunebakangun arkadasım Allah kucagında gostersın ınsallah... bızede nasıp etsın.. sermuhtan haber yok merak edıyorumm bırazdan cıkıcam dr ıcın ızmırın en ıyı dr u bakalım hayırlısıyla... buarada acaba subat ayında dınlenmede olanlar dıye topıc mı acsakk kızlarr?

kızlar mrb...bu gün çok zor geçti bol bol uyumaya çalıştım...yarın sabah test yapılacak ve belki belli olacak.belki diyorum çünkü karmakarışık oldum...dr dış gebelik olabilir diyorduya sanırım yine öyle oldu...çünkü kanama hala devam ediyor adet kanaması gibi değil bu ve ben normalde 3 gün adet olurum 4.5. günler akıntı olur sadece..karnımda devamlı bir ağrı var rahmin olduğu yerde ara ara batmalar oluyor...dün gece et parçası gibi bir şey geldi...bu sabah yine az miktarda geldi ...sanırım gitti...yarın sabah inşallah herşey netleşecek...küçük bir ihtimal mucize olma ihtimali var....rabbim izin verirse..
bu arada yeni gelen bir sürü arkadaş var hepinize hoşgeldiniz diyorum..hepinizin beni merak ettiğini okudum kusura bakmayın bu gün çok zordu notebooku bile açmadım....ruh gibi yattım....

sermuhcum bugün bi gelişme varmı kanmadan dr a falan gittinmi durumun ne merak içerisindeyim benimde aşılamada bugün 13.gün cumartesi teste gitcem duaların benlede olsun canım hamile insanın duası kabul olurmuş inşşş tutmuştur yapışmıştır bana bebişim

dr aramadım...eşim çok pimpiriklendiğimi düşünüyor...arattırmadı o hala bebeğimizin bizimle olduğunu düşünüyor...ben ne olduğunu bilmiyorum bu kanama beni alt üst etti...neyse yarın sabah olunca her şey belli olacak...

ben 13 ocakta yaptırmıştım. seninki çok yeniymiş inşallah çift çizgiyi görürsün. nasıl hissediyorsun kendini?

ilk 2 aşılamada olduğu gibi hiissediyorum farklı bişeey yok
ama karın ağrısı var 6. gün olmasına rağmen bugün ağrıyor.
gerçi daha öncekilerde de ağrımıştı sanki :)
yarın progestreron testi için gideceğim çatlamış mı diye

cenı m ben de 150 ile başlayıp 75 e düşürdüpğümde yumurtalasrım daha erken gelişiyordu 12. aşılama oluyıordu 1.5 ünite gidiyordu bu ay 111.5 ile başladı geç gelişti 15. gün aşılama oldum 2 ünite iğne gititi .ama her işte bir hayır vardır diye düşünüyorum bakalım artık :)

hadi bakalım hayırlısı :)

benim de kanal darmış bu ay ilk kez idrara sıkışık yapıldı asistan yaptı benimkini hep profesör yapıyıordu ultrasaonda bakmazdıprof .asistan daha çok uğraştı ultrasonda bakarak ve idrara sıkışık yaptı bakalım artık :) kanal darmış ondam mı geçmiyor bziim spermler acaba doğal yoola hamiş olamadık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…