merahaba canım bende tavsıye uzerıne baktım ebay dıye bı sıte vr ordan sıparıs verdım dun gece.. sperm dostu ve dogal yolla hamıle kalmaya yardımcı vajınalal jel canım ayrıca vajın akurulugu ıcınde kullanılıyormus ebay a uye ol 4*5 gun ıcınde gelıyo bkalımm bn denıycem ne kaybederım ki... ztn her duydugumuzu yapmıyomuyuz.. sende dene..
ebay dan baktım canım cok cok tesekkur ederım hadı ınsallahh ya her duydugumuzu yapıyoruzz buda ıse yarar da kendılıgınden kalırız hamısss =))) buarada dua edın kızlar bu aksam yenı bı dr a baslıyorum 19.15 rqndevum gelınce guzel haberler verırım ınsallah
merhaba,
bende aynı gün 10 ocakta aşılama yaptırdım, 13. gün baktrdım 1,56 negatif çıktı. doktor hamilelik yok dedi ama hala regli olmadım. bende yarın baktırmayı düşünüyorum. inşallah seninki de yükselmiştir canım.
sermuhcum merakla haberini bekliyorum,inşallah düşündüğün gibi değildir canım. dualarım seninle
bu arada ben hala adet olmadım yaa 19 gün geçti, hamilelik de yok. neden olmuyorum yaa davul gibi oldum((
desıca mrb caanım.bnde 17 gun bekledım hamılelık yok tu 18.gun adet oldm hakında hayırlısı tabıkı oncelıklı olarak ama dr um kanda cıkmadıgı ve adet olmadıgım ıcın o zmna kdr beklememı solemıstı kanda kendın ı gızlıyo olabılır demıstı tatlım bnm gıbı de de olmus olabılırsın yanı ıkı secenegın vr bırıncısı hamıslık vr gec dollendı o yuzden kanda cıkmıyor gızlıyor kendını yada canım Allah korusun yumurtaların kıste donusmus olabılır hamıslık yoktur fakat kıstlerden dolayı gec gelıcektır adetın canım bnm canın sıkılsın ıstemem ama bn senın yerınde olsam bu fıkrı kafamdan atmak ıcın bnm yaptıgımı yapmanı onerırım bn 15.gun test yaptıgımda ıckmayınca kanda dr uma alttan muayene ettırdım ha nı kıstten dolayımı gecıkıyor ogrenmek ıcın kıst olusmamıstı cok sukur bnce sende dr una muayene ol
ilgimdisi hayırlı olsun jellerimiz şimdidenyeni doktorun da hayırlı olsun. ben düşündüm hatta eşimle de konuştuk ve doktorumuzda devam kararı aldık. o yuzden dr. ali fuat'tan vazgectim. kendi keltoş doktoruma devam edeceğim. yine olmazsa kalan saçlarını yolmayı düşünüyorum.
ben de bugun doktoruma gittim, bende kist olusmus. bu ay sogan kuru yapip, civanpercemi cayi icecegim. hoplayip ziplayip kosacagim.
bir dahaki ayi bekleyecegim.
ilgimdisi , doktorumu aradım adeti beklicez dedi. bu saatten sonra yükselmez mi değer dedim yükselmez dedi. yani gizli gebelik falan hiç bişeyden bahsetmedi. çok değişik kokular gelio alttan, kafayı yicem ya, kistten falan da bahsetmedi.
bu arada sana da yeni doktorun hayırlı uğurlu gelir inşallah arkadaşım..
Merhaba Eliz81 ben bugun tekrar test yaptirdim ve hemen ardindan adet oldumYani sonucunu negatif. Yine 1 cikti haliyle. Bakalim bu ayi bos gecicez hayirlisi...
gecen ay bndede kıst olmustu adetım gecıkıyordu o yuzden off kadınlık maskaralık ya su halımıze bak =))) ah ahh ıcımızde bebıs ozlemı olmasa cerenm hıc katlanılırmı bu strese?
Artik oram buram sanciyo demekten kendimden biktim. Esimde dusunme demiyomuuuu :) deli oluyorum vucudumda bu kadar degisiklik olup biterken nasil dusunmeden durulurki??? Ne zormus bu isler yaa.. biz ilk korunmayi biraktigimizda ilk ay bilemedin 2-3 ayda kesin olur saniyodum doktorda hersey normal deyince yani isin u tarafi hic aklima gelmemisti oyle boyle derken 1,5 yil gecti.
ben de bugun doktoruma gittim, bende kist olusmus. bu ay sogan kuru yapip, civanpercemi cayi icecegim. hoplayip ziplayip kosacagim.
bir dahaki ayi bekleyecegim.
Merhaba Eliz81 ben bugun tekrar test yaptirdim ve hemen ardindan adet oldumYani sonucunu negatif. Yine 1 cikti haliyle. Bakalim bu ayi bos gecicez hayirlisi...
Insallah biran once adet olursun ve rahatlarsin. Sonra yola devam:) Bende bugun adet oldum asilamamin 15. gunuydu hem bekliyodum hemde ufakta olsa bir umudum vardi. Rabbim olmasi gereken zamanda vericek biliyorum ama sabirsizlaniyorum iste.
off ılahı bılge yaa hıc gulcegım yoktuuu hayırlı olsun canım ıkımız ıcınde.. valla yıne yuzunu gulduremezse bu dr bnde kalan sacları ıcın yardıma gelırım yahu su hale bak bır tane hamısımız yok nası bı topıc oldu burası bı sermuh vr ondanda haber yok bgn.. :S gelmedı dımı daha senınkıde.. ay bekleye bekleye bı hal oldukk =)))
evet kızlar sizlerle birlikte dinlenme odasındaki grubumuz da kalabalıklaşmış oluyor. dinlenenleri oraya alıyoruzmoralimizi bozmadan aklımıza yatan ne varsa denemek için fırsat diyelim ne yapalım elden gelen bir şey yok.
ilgimdisi seni güldürdüğüme sevindim.saç miktarı az o nedenle ben yolarım sen yorulma arkadaşım grubumuzu ziyaret eden günebakangün rumuzlu bir arkadaşımız 5 haftalık hamileymiş. onu nazar boncugumuz yapalım. sermuh da var. 2 tane oldu işte. hamişsiz topik mi olur canım?
evet kızlar sizlerle birlikte dinlenme odasındaki grubumuz da kalabalıklaşmış oluyor. dinlenenleri oraya alıyoruzmoralimizi bozmadan aklımıza yatan ne varsa denemek için fırsat diyelim ne yapalım elden gelen bir şey yok.
ilgimdisi seni güldürdüğüme sevindim.saç miktarı az o nedenle ben yolarım sen yorulma arkadaşım grubumuzu ziyaret eden günebakangün rumuzlu bir arkadaşımız 5 haftalık hamileymiş. onu nazar boncugumuz yapalım. sermuh da var. 2 tane oldu işte. hamişsiz topik mi olur canım?
ben 13 ocakta yaptırmıştım. seninki çok yeniymiş inşallah çift çizgiyi görürsün. nasıl hissediyorsun kendini?
ben hap ile 2 kez iğneylede 2 kez aşılama yaptırdım. bu son aşılamamdı ve iğneyleydi. genelde 1,5 ünite kullanılıyor ama yumurtanın gelişimine göre ilaç dozu ve adedi değişiyor. ben ilkinde 2, bunda ise 2,5 ünite kullandım. 112,5 vuruyordum hep. doz yükseldikçe kist oluşumu ve yumurta sayısı artabiliyormuş. yumurta istenilen büyüklükte olunca çatlatma iğnesi vuruyorsun, 36-48 saat sonrada aşılama yapılıyor. veeeee sonrada geçmek bilmiyen 2 hafta var önünde. şimdiden hayırlısı olsun
hadi bakalım hayırlısı :)arkadaşlar slm cumartesi doktora gittim yumurtalar kaliteli miş die bakılcaktı ya ondan yani progestN TESTİ Yaptık utrasyonla baktı benim ilk 3 yumurtam olmuştu 2si büyümüştü bu cumartesi gidişimde gördükki 2.i çatlamamış yani umudumuz tek yumurtacıma kaldı öle korktum ki test sonucu çıkNa kadar veeeeeeeeeeeeee doktorum 5 çıkars ÜMİt etmicaz 10 çıkarsa iyi yumurta demek dedi veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sonucum 20 arkadaşlar evet yumuşuma bi alkışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş kocikimimin spermler benim yumoşum elinden geleni yaptı takdir allahın allahım nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çocuğum olsun geceleri uyutmasın istiyorum sabahlara kadar ağlasın zombi olayım istiyorum her misafirliğe gidişimde ağlasın zırlasın beni bıktırsın istiyorum evin duvarlarını haritaya çevirsin delireryim istiyorum baba işten gelince önce onu öpsün kıskanayım istiyorum markette herşeye saldırsın rezil olalaım istiyorm herkez sizinkide pek yaramaz maşallah desin istiyorum istiyorum çok şey mi istiyorum anne olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahım nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr doktor mükemmel dedi allahım inşallah mucizemi yollar
hamile arkadaşım inşallah herşey normaldir hepimişz hamiş kalırız inşallahhhhhhhhhhhhhh
hoşgeldin aramıza canım benimde 6 ocakda ilk aşılamamı yaptırdım ama sonuç negatif.Bende puregon yumurta geliştirici iğne kullandım 75ml hergün aynı saatte karnımdan yaptım dozunu arttırmadık 8 gün bu iğneleri kullandıktan sonra 9.günü yumurta çatlatıcı iğne yaptırdım (yine karından)36 saat sonrada aşılamam yapıldı bu arada iğnenin 6.7. ve 8. günleri dr yumurta kontroşüne gidiyosun aşılama 5 dk sürüyor ve kolay bi işelm ancak benim rahim ağzı dar olduğu için 20 dk yakın sürdü
ve ağrılı oldu inş senin ki kolay ve başarılı olur canım mutlu haberlerini bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?