Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ooo hoşgeldin burası bekleme odası gibi maşallah. yoldaş oluruz elbette. aramıza hoşgeldin safa getirdin bir de bebiş getirmeni dileriz.

Hoşbulduk İnşallah bebiş artık gelir 4,5 yıldır çok nazlandı.Umarım hepimiz güzel müjdeli haberleri paylaşırız.

kızlar bende aranıza yenı katıldım bu ay bende asılama yaptırcam ama çok endıselıyım tutmaz dıye çok korkuyorum bendede eşimdede bi problem yok ama olmuyo işte

kızlar bende aranıza yenı katıldım bu ay bende asılama yaptırcam ama çok endıselıyım tutmaz dıye çok korkuyorum bendede eşimdede bi problem yok ama olmuyo işte

hosgeldın canım... bnde bu ay ılk asılamamı yaptırdm sonuc negatıff... bızdede bı problem yok demıstı dr um ama olmadı... hersey kısmet sakın canını sıkma stres yok

kader arkadasımm... ıyı yapmssın uyuyarak .. sıkma canını hersey olcagına varır yenı gun yenı umut ama ınsan hıssedıyor degılmı...? egerkı ıcıne dogdugu gıbı dıs gebelıkse dr unada bravo kac gundur dıs gebelık olabılır dıyo ama hıc bısey yapmıyo bekle dıyo mafettı senıı.... ınankı cok uzuluyorum canım bnm...

bnde yenı bı dr a basladm bgn ızmırın en ıyı dr u cok guzel muayenemı yaptı bırsuru tahlıl verdii yrn baslıyorum tahlıllere ama umutluyum bu kez.. Rabbım ol derse olucak.. hem merak etme Allahın ıznıyle bebısın senınledır ınsallahh

3 aydır klomenle tedavi görüyorum ama olmadı bu 8. denememiz. Bu ay dr. aşılama yapabiliriz dedi bakalım yarın gideceğim ve karar verecek. Aşılamanın normal gebeliğe göre şansı biraz daha arttırdığını biliyorum ama yine de tüp bebek kadar da şans verilmiyor. Bu ayda olmazsa biraz ara vermek istiyorum çünkü bu süreç beni çok yıprattı. İnşallah aşılama yaptıran ve yaptıracak olan bütün arkadaşların çabalarının karşılığını Allah verir ve bize hayırlı, sağlıklı hamilelikler nasip eder.

ınsallah canım..Rabbım gonlune gore versın.. bnmde ılk asılamamdı buay ve tutmadı bu aksam baska bı dr a basladm bakalım hayatta herseyy kısmet Rabbım ol derse oluyo sKIN SIKma canını stres en buyuk dusmanımız tabıı hıcbırırmız bu yıpratıcı surecte sakın davranamıyoruz maaleseff

Elimden geldiği kadar sakin davranmaya çalışıyorum canım ama yine de biraz stres oluyor tabi. İlk ay olmamasına çok üzüldüm, böyle tedaviler normal denemeye benzemiyor. Daha fazla stres yaşatıyor ve daha fazla umutlanmamızı sağlıyor. Sonra sonuç olumsuz olunca da daha fazla hayal kırıklığı oluyor. Ama yapacak bir şey yok elimizden gelen herşeyi yapmamız ve sonrada tevekkül etmemiz gerekli. Bir yerde okumuştum ilk seferinde kadında daha fazla stres oluyormuş ve bu da tutmasını engelliyormuş. İkincisinde kadın artık ne olacağını bildiği için yani tedavinin şeklini daha önce deneyimlediği için daha rahat oluyormuş bu nedenle 2.aşılamada tutma ihtimali daha yüksekmiş. İnşallah senin de 2. aşılaman tutar. Allah hepimize yardım etsin ve dualarımızı kabul etsin inşallah.

bilge, sen bu linktekini mi aldın canım?
Pre-Seed Lubricant + Ovatel Ovulation Monitor Reusable - eBay (item 190486870220 end time Feb-03-11 1326 PST)

Ben geçen ay bu ürünü kullandım ve kimyasal gebelik yaşadım. 7 aydır olmadığı için ilk kullandığım ayda kimyasal da olsa işe yaraması güzel. Ben Türkiye'den almıştım ve biraz pahalıydı. Şimdi aşılama yaptıracağım için kullanmıyorum ama gerekirse yeniden alacağım ve kullanacağım. Gerçi klomen kullanıyorum pree seed den hamile kaldım diyemem ama ilk kullandığım ay kimyasal da olsa gebelik oluştu. Bende bu ürünü öneririm.

buna benzer bı yazıyı bnde okumustum yanı 2.asılamada sans daha yuksek dıye netıcede stres daha az oluyor halıyle ama dusununce mantıklı hakıkatten ınsan nolagını bıldıgı ıcın her ıkı sonucada kendını daha ıyı hazırlıyor alıstırmıs oluyor tabırı caızse daha az kafasına takıyor ... umut umutt umutt.... yenı gun yenı umut yenı ay yenı umut bn butun ay boyunca hep bunlarla motıve etmeye calısıyorum kendımı

Sorması ayıp olmazsa sizde sorun nedir, sen de mi, eşin de mi sorun var. Yoksa nedensiz mi diyorlar canım. Benim kendi hormon sorunlarım var fsh yüksek ama son gittiğim dr. tüp bebeğe gerek yok dedi. 3 aydır klomen ile denedik olmadı. Bu ay aşılama dedi artık o da olmazsa tüp diyecek herhalde. Tüp bebekte şans % 35-40 civarıymış yani daha yüksek ama aşılama denemeden tüp yapmakta istemiyorum. Umut hiç bitmiyor, inan ilk hormon sorunlarımı öğrendiğimde ve dr. bana tüp ile bile % 20 şansın var dediğinde sabaha kadar ağlamıştım. Ama ertesi ay yine normal denedim yine idrar testlerinden evi laboratuara çevirdim. Yani dr. lar ne derse desin her ay aynı umudu taşıyoruz. Zaten umudumuzu kayberdesek elimizde başka bir şeyimiz kalmaz. Allah'tan umut kesilmez ben olacağın inanıyorum. Biz elimizden geleni yapalım gerisi artık Allah'ın takdiri. İnşallah bu ay tutar da bundan sonrası güzel olur. Senin içinde dua edeceğim.

Benimde ilk asilama tutmadi malesef canim dedigin gibi normal denemelere gore daha stresli oluyosun hem ilaclar geriyo insani hemde illa olmasi gerekiyomus hissine kapiliyosun. Ben daha once ilac kullanmadan adet gecikmeleri yasamistim bbim hepimizin yardimcisi olsun. ve test negatif cikinca cok uzulmustum bu defa rabbim sabir verdi eskisi kadar uzulmedim. Icimden bir his yakin zamanda olucak diyo. Cok dua ediyorum. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun ve hayirli saglikli nur topu gibi bebisler versin.:)

Bu arada ikinci asilamam mart basi gibi olur sanirim. Ayy insallah gerek kalmaz bu ay tuttururuz:)

Son düzenleme:

Bilge sağol canım paylaşımın için yalnız bunları yemek de sorun hazırlamak da ama ne yapalım bebiş için yaparız dinlenme süresince deneyelim bakalım inş 2. aşılamada değerlerimiz yükselir bide sigarayı bıraktırabilsem eşime sigara da çok etkiliyor

sermuhcum dinlendiğine ii etmişin et parçası gelmesi korkuttu beni inş mucizen gelir ama yinede sen her iki, sonucada kendini hazırla inş yarın güzel haberlerini alırız.

Merhaba arkadaşlar ben de dün ilk aşılamamı yaptırdım.Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.Bu günlerde aşılama olan var mı?Şu 2 haftayı beraber bekleyelim.

aşılaman hayırlı olsun gizemx inş güzel haberlerini buradan hep beraber paylaşırız biz ocak başında yaptırdık ve sonuç negatif bu ay dinleneceğiz dinlenme topiği oldu sanki burası:)dinlen sende kendini yoracak işler yapma stres yapma çok kafana takma benim rüyalarıma dahi giriyordu bir dk bile aklımdan çıkmıyordu 2. aşılamamda kendimi bukadar çok dinlemeyeceğim sende öyle yap hakkımızda hayırlısı...

2. aşılamamız aynı zamana denk geliyor canım bizde mart başı gibi yaptıracağız oda tutmazsa yaza tüp bebek inş bu işler çok stresli gerçekten bu ay bi tedavi olmadığı için çok rahatım inş kebdiliğinden olurda aşılamay gerek kalmaz martta aşılama maceralarımızı paylaşırız artık:)

slm kızlar nasılsınız ben dün yazmıştım aşılama yaptırıyorum iye şuanda iğne vurulan varmı benim perşembe yumurtalarımın durumu belli olacak bakallım olumlu olursa bir haftadan aşılama olacak dua edin bana olurmu

yaw bu iğneler yüzünden olsa gerek göğüslerim acayip sancıyor. adet olmama 1 hafta var daha ama göğüslerime dokunamıyorum. yatakta bile dönemiyorum bu kadar ıztıraba değse bari

inşallah canım allah bir an önce yaşatsın hepimize bu mutluluğu...:)bugün 11 bitti ama ben de hala tık yok karın ağrılarım falanda geçti belirtide yok. bilemiyorum umarım vardır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…