ooo hoşgeldinburası bekleme odası gibi maşallah. yoldaş oluruz elbette. aramıza hoşgeldin safa getirdin bir de bebiş getirmeni dileriz.
bende persembe gunu ilk asilama yi yapuicam aslinda biraz da korkum var ilk seferde olur insallah
kızlar bende aranıza yenı katıldım bu ay bende asılama yaptırcam ama çok endıselıyım tutmaz dıye çok korkuyorum bendede eşimdede bi problem yok ama olmuyo işte
kızlar mrb...bu gün çok zor geçti bol bol uyumaya çalıştım...yarın sabah test yapılacak ve belki belli olacak.belki diyorum çünkü karmakarışık oldum...dr dış gebelik olabilir diyorduya sanırım yine öyle oldu...çünkü kanama hala devam ediyor adet kanaması gibi değil bu ve ben normalde 3 gün adet olurum 4.5. günler akıntı olur sadece..karnımda devamlı bir ağrı var rahmin olduğu yerde ara ara batmalar oluyor...dün gece et parçası gibi bir şey geldi...bu sabah yine az miktarda geldi ...sanırım gitti...yarın sabah inşallah herşey netleşecek...küçük bir ihtimal mucize olma ihtimali var....rabbim izin verirse..
bu arada yeni gelen bir sürü arkadaş var hepinize hoşgeldiniz diyorum..hepinizin beni merak ettiğini okudum kusura bakmayın bu gün çok zordu notebooku bile açmadım....ruh gibi yattım....
3 aydır klomenle tedavi görüyorum ama olmadı bu 8. denememiz. Bu ay dr. aşılama yapabiliriz dedi bakalım yarın gideceğim ve karar verecek. Aşılamanın normal gebeliğe göre şansı biraz daha arttırdığını biliyorum ama yine de tüp bebek kadar da şans verilmiyor. Bu ayda olmazsa biraz ara vermek istiyorum çünkü bu süreç beni çok yıprattı. İnşallah aşılama yaptıran ve yaptıracak olan bütün arkadaşların çabalarının karşılığını Allah verir ve bize hayırlı, sağlıklı hamilelikler nasip eder.
ınsallah canım..Rabbım gonlune gore versın.. bnmde ılk asılamamdı buay ve tutmadı bu aksam baska bı dr a basladm bakalım hayatta herseyy kısmet Rabbım ol derse oluyo sKIN SIKma canını stres en buyuk dusmanımız tabıı hıcbırırmız bu yıpratıcı surecte sakın davranamıyoruz maaleseff
sevgili sancal ilgimdişi'na sormuşsun ama görmüşken cevap yazmadan olmazdı. :: PRE~SEED Türkiye- Doğal Yolla Hamile Kalmaya Yardımcı, Sperm Dostu Vajinal Jel :: den bilgi alabilirsin. bu spermlerin vajina içinde kolay yol almasını sağlayan onları öldürmeyen gebeliği kolaylaştırıcı bir jelmiş. ben ebay den ısmarladım ama kendi sitesinde de satılıyor online satış yapan eczanelerde de. ilaç değilmiş, ph değeri vajina ve sperme uygunmuş. denemediysen dene. başarı öyküleri beni benden aldı gerçekten.
bilge, sen bu linktekini mi aldın canım?
Pre-Seed Lubricant + Ovatel Ovulation Monitor Reusable - eBay (item 190486870220 end time Feb-03-11 1326 PST)
Elimden geldiği kadar sakin davranmaya çalışıyorum canım ama yine de biraz stres oluyor tabi. İlk ay olmamasına çok üzüldüm, böyle tedaviler normal denemeye benzemiyor. Daha fazla stres yaşatıyor ve daha fazla umutlanmamızı sağlıyor. Sonra sonuç olumsuz olunca da daha fazla hayal kırıklığı oluyor. Ama yapacak bir şey yok elimizden gelen herşeyi yapmamız ve sonrada tevekkül etmemiz gerekli. Bir yerde okumuştum ilk seferinde kadında daha fazla stres oluyormuş ve bu da tutmasını engelliyormuş. İkincisinde kadın artık ne olacağını bildiği için yani tedavinin şeklini daha önce deneyimlediği için daha rahat oluyormuş bu nedenle 2.aşılamada tutma ihtimali daha yüksekmiş. İnşallah senin de 2. aşılaman tutar. Allah hepimize yardım etsin ve dualarımızı kabul etsin inşallah.
buna benzer bı yazıyı bnde okumustum yanı 2.asılamada sans daha yuksek dıye netıcede stres daha az oluyor halıyle ama dusununce mantıklı hakıkatten ınsan nolagını bıldıgı ıcın her ıkı sonucada kendını daha ıyı hazırlıyor alıstırmıs oluyor tabırı caızse daha az kafasına takıyor ... umut umutt umutt.... yenı gun yenı umut yenı ay yenı umut bn butun ay boyunca hep bunlarla motıve etmeye calısıyorum kendımı
Elimden geldiği kadar sakin davranmaya çalışıyorum canım ama yine de biraz stres oluyor tabi. İlk ay olmamasına çok üzüldüm, böyle tedaviler normal denemeye benzemiyor. Daha fazla stres yaşatıyor ve daha fazla umutlanmamızı sağlıyor. Sonra sonuç olumsuz olunca da daha fazla hayal kırıklığı oluyor. Ama yapacak bir şey yok elimizden gelen herşeyi yapmamız ve sonrada tevekkül etmemiz gerekli. Bir yerde okumuştum ilk seferinde kadında daha fazla stres oluyormuş ve bu da tutmasını engelliyormuş. İkincisinde kadın artık ne olacağını bildiği için yani tedavinin şeklini daha önce deneyimlediği için daha rahat oluyormuş bu nedenle 2.aşılamada tutma ihtimali daha yüksekmiş. İnşallah senin de 2. aşılaman tutar. Allah hepimize yardım etsin ve dualarımızı kabul etsin inşallah.
------------alıntıdır----------------------
2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz...
İyi akşamlar arkadaşlar. Beni bazılarınız bilir, bilmeyenler için tekrar anlatayım. 2 yıldır bebek sahibi olmak için uğraşıyoruz.
İlk 1 yıl herşeyin yolunda olduğunu düşünerek beklemekle geçti. sonra eşimin sperm sayısının 2 milyon ile 3 milyon arasında olduğunu öğrendik. Hemen ne yapalım derken Mayıs 2009 da tüp bebek yaptırdık negatif sonuç aldık.
Şimdi ne oldu. Ocak ayından itibaren Allahın izniyle, değerli hocam Sayın İbrahim Adnan Saraçoğlunun sitesinden satın almış olduğumuz bitkisel çay ve eşime uyguladığım beslenme programı sayesinde geçen hafta yaptırdığımız sperm testinde 2 milyondan 76 milyona yükseldiğini gördük.
Bizi en çok bizler anlarız ve yardımcı oluruz, bunu en iyi bilenlerden biri de benim. Neler çektiğimizi bi Allah bide bizler biliyoruz.
Gelelim uyguladığım beslenme programına:
Her sabah:
1 tatlı kaşığı, cevizli--ballı--arı sütü--polen karışımı
Zeytinyağında bekletilmiş 1 incir.
Kahvaltıda mutlaka keçiboynuzu pekmezi--yumurta--peynir--kuşburnu marmelatı--
ballı süt
İşe giderken 1 elma, 3 ceviz içi, 10 adet siyah üzüm kurusu, 3 kayısı, 3 incir kurusu
Öğlen muzlu--ballı--cevizli--tarçınlı karışım
Haftada 4 kere roka--tere--kıvırcık--turp--havuç--taze soğan--dereotu--maydonuz limonlu zeytinyağlı nar ekşili salata
Haftada 1 kere brokoli salatası
Haftada 1 kere kereviz salatası
Haftada 1 kere pırasa, 1 kere ıspanak, 1 kere bürüksel lahanası
Haftada 1 kere balık,
Haftada 1 kere bol kimyon--kekik--karabiberli tavuk ve kırmızı et
Her akşam 1 su bardağı taze sıkılmış portakal suyu
Bir akşam ayçekirdeği bir akşam yerfıstığı mutlaka
Her akşam keçiboynuzu kürü
Haftada 2 kere Sayın İbrahim Adnan Saraçoğlu Hocamızdan aldığımız bitkisel çay.
kızlar mrb...bu gün çok zor geçti bol bol uyumaya çalıştım...yarın sabah test yapılacak ve belki belli olacak.belki diyorum çünkü karmakarışık oldum...dr dış gebelik olabilir diyorduya sanırım yine öyle oldu...çünkü kanama hala devam ediyor adet kanaması gibi değil bu ve ben normalde 3 gün adet olurum 4.5. günler akıntı olur sadece..karnımda devamlı bir ağrı var rahmin olduğu yerde ara ara batmalar oluyor...dün gece et parçası gibi bir şey geldi...bu sabah yine az miktarda geldi ...sanırım gitti...yarın sabah inşallah herşey netleşecek...küçük bir ihtimal mucize olma ihtimali var....rabbim izin verirse..
bu arada yeni gelen bir sürü arkadaş var hepinize hoşgeldiniz diyorum..hepinizin beni merak ettiğini okudum kusura bakmayın bu gün çok zordu notebooku bile açmadım....ruh gibi yattım....
Merhaba arkadaşlar ben de dün ilk aşılamamı yaptırdım.Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.Bu günlerde aşılama olan var mı?Şu 2 haftayı beraber bekleyelim.
Benimde ilk asilama tutmadi malesef canim dedigin gibi normal denemelere gore daha stresli oluyosun hem ilaclar geriyo insani hemde illa olmasi gerekiyomus hissine kapiliyosun. Ben daha once ilac kullanmadan adet gecikmeleri yasamistim bbim hepimizin yardimcisi olsun. ve test negatif cikinca cok uzulmustum bu defa rabbim sabir verdi eskisi kadar uzulmedim. Icimden bir his yakin zamanda olucak diyo. Cok dua ediyorum. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun ve hayirli saglikli nur topu gibi bebisler versin.:)
Bu arada ikinci asilamam mart basi gibi olur sanirim. Ayy insallah gerek kalmaz bu ay tuttururuz:)
ffatos umutlandırmak için söylemiyorum. aynı yollardan geçtim. anlamıştım zaten ama konduramıyordum adet olacağımı. nitekim 10uncu günün sabahı kırmızılar yetişti. bariz adet belirtisi olarak bildiğin şeyler 10. güne kadar çoktan gelirdi. gelmediğine göre gelişim başlamış olmalı. inşallah öyledir de mutlu mutlu yazarsın buraya biz de seviniriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?