Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yaw bu iğneler yüzünden olsa gerek göğüslerim acayip sancıyor. adet olmama 1 hafta var daha ama göğüslerime dokunamıyorum. yatakta bile dönemiyorum bu kadar ıztıraba değse bari

evet canım o çok zor oluyo işte bir süre öyle devam ediyor ama adetten sonra yavaş yavaş değişiyo eski haline geliyosun bide hamile kalan arkadaşlar ilk aylarında böyle olduklarını söylemişlerdi ama bizimki hormonların hızlı çalışmasından kaynaklanıyo işte

Bence bu iş direk stresle ilgili canım. Benim bir arkadaşım tüp yaptırdı ve çok gergindi çok korkuyordu. Sonuçta tutmadı ve çok üzüldü. Bir süre sonra eşi bir daha tüp deneyelim diye ısrar etti ama arkadaşım artık umudunu kesmişti. Sırf eşini kırmamak için kabul etti ama tedaviye giderken bile boşuna gidiyorum nasıl olsa olmayacak ama sırf kocam da olmayacağını anlasın diye yapacağım demişti. 2. denemede ikizlere hamile kaldı. Yani bu iş direk sresle ilgili. Bence bu sefer rahat olmaya çalış olmazsa da olmaz de ve oluruna bırak. Bence bunu yapabilirsen yani rahat olabilirsen bu sefer kesin olur. Bende öyle olmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Belli olmaz belki de marta kadar kendiliğinden hamile kalırsın

Evet Aylin tuhaf bir şekilde aşılamalarla uğraşırken bile hiç ummadığım bir anda kendliğinden olsun istiyorum:) Bu ay bende kendimi çok rahat hissediyorum. En azından vucudum rahatlıycak sonrası bakıcaz artık. Ben 3. hatta belki tutmazsa 4. asılamayıda dusunuyrum tup bebek aklımdan hıc gecmıyo. Rabbım hıcbırımızı mecbur bırakmasın. Sanırım hıc bır sorun yok gıbı gorundugu ıcın boyle hıssedıyorum. Bu bekleme donemını bırlıkte gecırcez. Bu arada senın normal adet dongun nedır yani yumurtalarının catlama zamanını bılıyomsun? Şimdi gecen ayki ilaçlar ve aşılamadan dolayı bu ay yumurtlama donemımde bır degısıklık olurmu acaba bilen varmııı?

canım bızım ıkımızde de sorun yok bnde sadece pko var demıstı eskı dr um yanı asılamayı yapan dr um tutmadıgı ıcın baska bı dr a gttm buaksam oda pko oldugunu soyledı ama cocuga engel degılmıs ayrıca eskı dr um yaptıgı tetkıkler hıc bır anlam ıfade etmıyormus yanı sadece guatr sekere vs.. basıt seylere bakmıs halbukı bn dr uma cok guvenmıstım bıde smear yapmıstı bana bu kdr bu aksamkı dr uma goturdum yapılan tahlıllerı sok oldu sadece bunlara dayanarakmı yaptı asılamanı dedı yanı kanal rahım fılmı cekılmeden yapılmaması gerekıuyomus asılaman yanı ya acık degılse tuplerın bosuna olmus olur dedıı yaa dusunebılıyomusun para tuzagı bu dr.larr...!!! bu aksam gttıgım dr bnm teyzemın tup bebeklerını yapan dr ızmırın en ıyısı.. ınsallah bu kez olucak dr umn dedıgıne gore belkı asılamaya bıle gerek yok dedı bır suru tetkık verdıı yarın basloıyorum canım kocacgımda baba olsun artk bnmle beraber mafoldu hastanelerde hayal kırıklıgı cok cok zormuss Rabbım ısteyen herkese versın dusmanıma bıle aratmasın .....

Böyle olumlu şeyler duymak iyi geliyo gerçekten şuan adetliyim ve bu ay kafamı boşaltmama yardımcı olacak birşeylerle uğraşmak istiyorum. Umarım butun stresımı atarım ve hayallerim gercek olur:)

Böyle olumlu şeyler duymak iyi geliyo gerçekten şuan adetliyim ve bu ay kafamı boşaltmama yardımcı olacak birşeylerle uğraşmak istiyorum. Umarım butun stresımı atarım ve hayallerim gercek olur:)

olumlu dusunucez olumlu olucak kızlar evrene ne gonderırsek o gelır bıze... bugun dr .um durumunuz ıyıyse haftasonu ıkıgunluk tatıllere cıkabılırısnız dedı kaplıcalar olabılır hem rahımede ıyı gelır dedı.. bızde bu aksam manısa salıhlı kaplıcalarına yer ayırttık ... kafanız dagılsın dedı mutlaka sporla ugras dedı bana yenı bı cevren olur hem dedı yrn kan tahlıllerımı verdıkten snra evıme en uzakk yuruyus mesafesı olan bı spor merkezı buldum oraya yazılıcam cunku bnde marta kdr dınlenmedeyım ayrıca halk egıtım merkezı vr evımın yakınında ahsap boyama kursuna gtmeyı hrezamn ıstemısımdır oraya gıdıcemcalısıtıgım ıs yerıne gırelı bı hafat oldu memnun degılım yrn ısı de bırkıcam cunku cok streslı ztn strees en buyuk dusmanımız.. bnm ıcın hayat 1 ay boyunca boyle devam edıcek kızlar bı spor ve hobı el sanatlarını tavsıye edıyorum sızede dr um ısrarla bebek sahıbı olmakta sakın ve bos bı kafanın stressız bı hayatın sansı %50 arttırdıgını soyledı

şu zamana kadar adet gelmediyse olumlu düşünelim. klomen erkenden getiriyor mösyö kırmızıyı sanırım sen de patlatacaksın müjdeyi sabırsızlıkla bekliyoruz. bu ilk aşılaman mıydı????

canım yazılarına geç yazıyorum evet ilk aşılama ve hiç bi bilgim yok ordan burdan topiklerden okuyorum ama ağzından bal damlıyor inşşş hamileyimdir senle antlyada bi kutlama yaparız gerçektende döllenme olmasaydı şimdiye olurmuydum adet ve şuan itibariyle 14.günüme girdimmmmmm

bu sabah itibariyle kırmızıları gördüm
tekrar test yapmama bile gerek kalmadı. kısmet, önümüzdeki maçlara bakıcaz artık

ne tahlilleri verdi, doktorun kimdi ? ben de izmirdeyim. ne tarafta muayenesi ? ssk anlasmali mi hastyanesi ?
ben bir südekanı biliyorum, cok iyi doktor deniyor. ama dusununce de ayni seyi yapacak, ekstra ne olacak ki diyorum. o yuzden soruyorum tahlil ne istedi diye ?

Gerçekten bazı doktorlara hiç güven olmuyor. Benim tüm testlerim yapıldı, rahim filmim çekildi, kocamın sperm testi yapıldı sonra aşılamaya geçiyoruz. Rahim filmi olmadan aşılamayı nasıl yaptılar bende anlamadım. Bana da bu son doktoruma kadar gittiğim her dr. tüp bebek dedi. Bu son doktorum ki işinde çok iyi bir prof. normal olur dedi. 3 aydır klomenle denedik olmadı. 35 yaşımda olduğum için zaman kaybetmeme adına aşılama deneyeceğiz. İnşallah tutar yoksa en fazla bir kere daha aşılama arkasından tüp bebek.

İnşallah testlerin iyi çıkar ve aşılamaya bile gerek kalmadan hamile kalırsın canım. Bende Allah isteyen herkese versin diye dua ediyorum çünkü isteyince ve olmayınca gerçekten insanın canı çok yanıyor.

kızlar bende aranıza yenı katıldım bu ay bende asılama yaptırcam ama çok endıselıyım tutmaz dıye çok korkuyorum bendede eşimdede bi problem yok ama olmuyo işte

merhaba deniz aramıza hoşgeldin. bir sorun yokmuş bu iyi bir şey. rahat ve stressiz olmak çok önemli ben bunu anladım. ilk aşılamamda olumsuz sonuç aldım bunu da işlem sırasındaki gerginliğime bağlıyorum. kendini dinleme ve derhal bir meşguliyet bul aşılamadan sonra insan dakikaları sayıyor cunku.

inşallah bu aşılaman son aşılaman olur da mutlu sona kavuşursun belgisel. kendini üzme gelecek o bebiş bir gün, rahat ol ve hep bunu düşün. ben buzdolabıma yazı astım " seni çağırıyorum gel annecim" diye. her gün mutlaka bakıyorum. karnımı okşuyorum yumurtalıklarımla konuşuyorum bana bakın salaklar bu ay bari bi işe yarayın diyorum. eşim de oynatmaya başladığımı düşünüyor

kızlar bende aranıza yenı katıldım bu ay bende asılama yaptırcam ama çok endıselıyım tutmaz dıye çok korkuyorum bendede eşimdede bi problem yok ama olmuyo işte
Normalde ben bu aşılamayı yaptırana kadar hiç stresli değildim.Bugün 3.günüm ve hiç aklımdan çıkmıyor.Bu ilk aşılamayı stressiz atlatmak pek mümkün görünmüyor bana.

Burada öyle hikayaler okudum ki, tüp bebek randevusuna giderken hamile olduğunu öğrenenler, doktorların tüp bebek şansı bile vermediği halde hamile kalanlar, 10 sene sonra gelen bebekler.... Bunları duyunca insan daha da umutlanıyor canım. Bu işte olmaz diye bir şey yok Allah dilediğine dilediği zamanda veriyor, en olmayacak şeyler oluyor. Bu nedenle bizde umudumuzu koruyalım ve kendimizi güçlü tutalım

ne güzel demek etkili bir krem. aldığıma 1 kere daha memnun oldum şimdi.

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNN merhaba kızlar ben yeni katıldım benimde aşılamam olacaktı ama olmadı nedir bu doktorlardan çektiğim ne yapacagım şaşırdım:44:

ya iyi de, ben de calisiyorum, ama kendi isimiz sayilir. hic stresim yok, kocam bi'tanedir, yemek yaptin yapmadin derdi yok, ne bulsa onu yer, disarda yedirir icirir, evi bi temizlerim, bi temizlikci getiririm, kirli olunca neden kirli demez. gül gibi hayatim var.
nisan 2010 dan beri yumurtlama gunlerime (takvim yontemiyle) denk getirerek ekstra fazla beraber olmaya calisiyorum. nisandan bir 6 ay kadar once korunmayi birakmistik. yani neredeyse kasım 2009dan beri. kanallar acik, hormonlar duzgun, her ay bir yumurtam gelisiyor, esimin sperimi tamam.
birseyler yapalim olmuyor diye direkt smyrna tup bebek merkezine gittim, hersey guzel, biz size tup bebek yapmayiz, once birkac kere asilama yapacagiz dediler. ben de bosuna orada para vermiyeyim diye disaridan yaptirmaya karar verdim. doktoru zorladim resmen yumurta gelistirici kullanalim diye, cunku her ay, tamam normal bekliyelim diyordu. bu ay yumurta destekleyicilerle 4 yumurta oldu, ogrendim ki biri bana kist olarak dönmüs.
ama 2009dan beri pekcok ay super stressizdim, olmazsa sonra olur diyordum ama sonranin sonrasi olduk iyice. artik istiyorum.
tup bebek merkezinde sizin cocugunuz olur, kimlerin oluyo, sizde problem yok deneyin demislerdi.
esimin spermlerine tekrar bakilacak yarin, olur turkiyedeyiz, belki yanlis olculmustur diye dusunduk.
ben hem 3 tane cocuk istiyorum, hangi arada olacak birini yapamiyorum daha.
ilk cocugum olsun 1,5 seneyi doldursun birakacagim korunmayi, olsun yeter ki ikinci olsun, ucuncu olsun.

topikteki herkese günaydın.bugün güne güzel haberlerle başlamanız dileğiyle ...alacağınız haberler canınızı sıkacak olursa yine de** her iste vardır bir hayır ** deyip hayata devam etmeliyiz arkadaslar.hersey gönlünüzce olsun....:79:

inşallah canım allah bir an önce yaşatsın hepimize bu mutluluğu...:)bugün 11 bitti ama ben de hala tık yok karın ağrılarım falanda geçti belirtide yok. bilemiyorum umarım vardır...

inşallah arkadaşım. moralini yüksek tut.

umutlandırmak için söylemiyorum canım gercekten adeti öne çekiyor klomen. inşallah sen pozitifsin

bu sabah itibariyle kırmızıları gördüm
tekrar test yapmama bile gerek kalmadı. kısmet, önümüzdeki maçlara bakıcaz artık

dinlenme odasına 1 kişi daha geldi yani canım üzülme bu dinlenme ayında aklına gelen ama denemediğin şeyleri dene. biz öyle yapıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…