yaw bu iğneler yüzünden olsa gerek göğüslerim acayip sancıyor. adet olmama 1 hafta var daha ama göğüslerime dokunamıyorum. yatakta bile dönemiyorumbu kadar ıztıraba değse bari
Benimde ilk asilama tutmadi malesef canim dedigin gibi normal denemelere gore daha stresli oluyosun hem ilaclar geriyo insani hemde illa olmasi gerekiyomus hissine kapiliyosun. Ben daha once ilac kullanmadan adet gecikmeleri yasamistim bbim hepimizin yardimcisi olsun. ve test negatif cikinca cok uzulmustum bu defa rabbim sabir verdi eskisi kadar uzulmedim. Icimden bir his yakin zamanda olucak diyo. Cok dua ediyorum. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun ve hayirli saglikli nur topu gibi bebisler versin.:)
Bu arada ikinci asilamam mart basi gibi olur sanirim. Ayy insallah gerek kalmaz bu ay tuttururuz:)
2. aşılamamız aynı zamana denk geliyor canım bizde mart başı gibi yaptıracağız oda tutmazsa yaza tüp bebek inş bu işler çok stresli gerçekten bu ay bi tedavi olmadığı için çok rahatım inş kebdiliğinden olurda aşılamay gerek kalmaz martta aşılama maceralarımızı paylaşırız artık:)
Sorması ayıp olmazsa sizde sorun nedir, sen de mi, eşin de mi sorun var. Yoksa nedensiz mi diyorlar canım. Benim kendi hormon sorunlarım var fsh yüksek ama son gittiğim dr. tüp bebeğe gerek yok dedi. 3 aydır klomen ile denedik olmadı. Bu ay aşılama dedi artık o da olmazsa tüp diyecek herhalde. Tüp bebekte şans % 35-40 civarıymış yani daha yüksek ama aşılama denemeden tüp yapmakta istemiyorum. Umut hiç bitmiyor, inan ilk hormon sorunlarımı öğrendiğimde ve dr. bana tüp ile bile % 20 şansın var dediğinde sabaha kadar ağlamıştım. Ama ertesi ay yine normal denedim yine idrar testlerinden evi laboratuara çevirdim. Yani dr. lar ne derse desin her ay aynı umudu taşıyoruz. Zaten umudumuzu kayberdesek elimizde başka bir şeyimiz kalmaz. Allah'tan umut kesilmez ben olacağın inanıyorum. Biz elimizden geleni yapalım gerisi artık Allah'ın takdiri. İnşallah bu ay tutar da bundan sonrası güzel olur. Senin içinde dua edeceğim.
Bence bu iş direk stresle ilgili canım. Benim bir arkadaşım tüp yaptırdı ve çok gergindi çok korkuyordu. Sonuçta tutmadı ve çok üzüldü. Bir süre sonra eşi bir daha tüp deneyelim diye ısrar etti ama arkadaşım artık umudunu kesmişti. Sırf eşini kırmamak için kabul etti ama tedaviye giderken bile boşuna gidiyorum nasıl olsa olmayacak ama sırf kocam da olmayacağını anlasın diye yapacağım demişti. 2. denemede ikizlere hamile kaldı. Yani bu iş direk sresle ilgili. Bence bu sefer rahat olmaya çalış olmazsa da olmaz de ve oluruna bırak. Bence bunu yapabilirsen yani rahat olabilirsen bu sefer kesin olur. Bende öyle olmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Belli olmaz belki de marta kadar kendiliğinden hamile kalırsın
Böyle olumlu şeyler duymak iyi geliyo gerçekten şuan adetliyim ve bu ay kafamı boşaltmama yardımcı olacak birşeylerle uğraşmak istiyorum. Umarım butun stresımı atarım ve hayallerim gercek olur:)
şu zamana kadar adet gelmediyse olumlu düşünelim. klomen erkenden getiriyor mösyö kırmızıyısanırım sen de patlatacaksın müjdeyi sabırsızlıkla bekliyoruz. bu ilk aşılaman mıydı????
kader arkadasımm... ıyı yapmssın uyuyarak .. sıkma canını hersey olcagına varır yenı gun yenı umut ama ınsan hıssedıyor degılmı...? egerkı ıcıne dogdugu gıbı dıs gebelıkse dr unada bravo kac gundur dıs gebelık olabılır dıyo ama hıc bısey yapmıyo bekle dıyo mafettı senıı.... ınankı cok uzuluyorum canım bnm...
bnde yenı bı dr a basladm bgn ızmırın en ıyı dr u cok guzel muayenemı yaptı bırsuru tahlıl verdii yrn baslıyorum tahlıllere ama umutluyum bu kez.. Rabbım ol derse olucak.. hem merak etme Allahın ıznıyle bebısın senınledır ınsallahh
canım bızım ıkımızde de sorun yok bnde sadece pko var demıstı eskı dr um yanı asılamayı yapan dr um tutmadıgı ıcın baska bı dr a gttm buaksam oda pko oldugunu soyledı ama cocuga engel degılmıs ayrıca eskı dr um yaptıgı tetkıkler hıc bır anlam ıfade etmıyormus yanı sadece guatr sekere vs.. basıt seylere bakmıs halbukı bn dr uma cok guvenmıstımbıde smear yapmıstı bana bu kdr bu aksamkı dr uma goturdum yapılan tahlıllerı sok oldu sadece bunlara dayanarakmı yaptı asılamanı dedı yanı kanal rahım fılmı cekılmeden yapılmaması gerekıuyomus asılaman yanı ya acık degılse tuplerın bosuna olmus olur dedıı yaa dusunebılıyomusun para tuzagı bu dr.larr...!!! bu aksam gttıgım dr bnm teyzemın tup bebeklerını yapan dr ızmırın en ıyısı.. ınsallah bu kez olucak dr umn dedıgıne gore belkı asılamaya bıle gerek yok dedı bır suru tetkık verdıı yarın basloıyorum canım kocacgımda baba olsun artk bnmle beraber mafoldu hastanelerde hayal kırıklıgı cok cok zormuss Rabbım ısteyen herkese versın dusmanıma bıle aratmasın .....
kızlar bende aranıza yenı katıldım bu ay bende asılama yaptırcam ama çok endıselıyım tutmaz dıye çok korkuyorum bendede eşimdede bi problem yok ama olmuyo işte
3 aydır klomenle tedavi görüyorum ama olmadı bu 8. denememiz. Bu ay dr. aşılama yapabiliriz dedi bakalım yarın gideceğim ve karar verecek. Aşılamanın normal gebeliğe göre şansı biraz daha arttırdığını biliyorum ama yine de tüp bebek kadar da şans verilmiyor. Bu ayda olmazsa biraz ara vermek istiyorum çünkü bu süreç beni çok yıprattı. İnşallah aşılama yaptıran ve yaptıracak olan bütün arkadaşların çabalarının karşılığını Allah verir ve bize hayırlı, sağlıklı hamilelikler nasip eder.
Normalde ben bu aşılamayı yaptırana kadar hiç stresli değildim.Bugün 3.günüm ve hiç aklımdan çıkmıyor.Bu ilk aşılamayı stressiz atlatmak pek mümkün görünmüyor bana.kızlar bende aranıza yenı katıldım bu ay bende asılama yaptırcam ama çok endıselıyım tutmaz dıye çok korkuyorum bendede eşimdede bi problem yok ama olmuyo işte
aşılaman hayırlı olsun gizemx inş güzel haberlerini buradan hep beraber paylaşırız biz ocak başında yaptırdık ve sonuç negatif bu ay dinleneceğiz dinlenme topiği oldu sanki burası:)dinlen sende kendini yoracak işler yapma stres yapma çok kafana takma benim rüyalarıma dahi giriyordu bir dk bile aklımdan çıkmıyordu 2. aşılamamda kendimi bukadar çok dinlemeyeceğim sende öyle yap hakkımızda hayırlısı...[/QUOTEBen 2 aşılamanın 1.aşılamaya göre daha stressiz olabileceği düşüncesindeyim.Çünkü 2.de herşeyi biliyorsunuz.Bugün 3.günüm benim de aklımdan çıkmıyor.Bir de doktor aşılamadan 1 gün sonraya ilişki vermişti ama benim sol yumurta tarafım öyle bir ağrıdı ki ilişki değil işkenceydi.Sonra başladım düşünmeye solumda ne var yumurta mı kist mi eyvah yoksa dış gebelik mi geçiriyorum gibi bir sürü endişeyle sabahı zor ettim.Nasıl rahatlayacapım stresi önleyeceğim bilemiyorum
bu sabah itibariyle kırmızıları gördüm
tekrar test yapmama bile gerek kalmadı. kısmet, önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
İnşallah bundan sonraki tutar.Üzülmeyin.
Böyle olumlu şeyler duymak iyi geliyo gerçekten şuan adetliyim ve bu ay kafamı boşaltmama yardımcı olacak birşeylerle uğraşmak istiyorum. Umarım butun stresımı atarım ve hayallerim gercek olur:)
bilge, sen bu linktekini mi aldın canım?
Pre-Seed Lubricant + Ovatel Ovulation Monitor Reusable - eBay (item 190486870220 end time Feb-03-11 1326 PST)
Ben geçen ay bu ürünü kullandım ve kimyasal gebelik yaşadım. 7 aydır olmadığı için ilk kullandığım ayda kimyasal da olsa işe yaraması güzel. Ben Türkiye'den almıştım ve biraz pahalıydı. Şimdi aşılama yaptıracağım için kullanmıyorum ama gerekirse yeniden alacağım ve kullanacağım. Gerçi klomen kullanıyorum pree seed den hamile kaldım diyemem ama ilk kullandığım ay kimyasal da olsa gebelik oluştu. Bende bu ürünü öneririm.
olumlu dusunucez olumlu olucak kızlar evrene ne gonderırsek o gelır bıze... bugun dr .um durumunuz ıyıyse haftasonu ıkıgunluk tatıllere cıkabılırısnız dedı kaplıcalar olabılır hem rahımede ıyı gelır dedı.. bızde bu aksam manısa salıhlı kaplıcalarına yer ayırttık ... kafanız dagılsın dedı mutlaka sporla ugras dedı bana yenı bı cevren olur hem dedı yrn kan tahlıllerımı verdıkten snra evıme en uzakk yuruyus mesafesı olan bı spor merkezı buldum oraya yazılıcam cunku bnde marta kdr dınlenmedeyım ayrıca halk egıtım merkezı vr evımın yakınında ahsap boyama kursuna gtmeyı hrezamn ıstemısımdır oraya gıdıcemcalısıtıgım ıs yerıne gırelı bı hafat oldu memnun degılım yrn ısı de bırkıcam cunku cok streslı ztn strees en buyuk dusmanımız.. bnm ıcın hayat 1 ay boyunca boyle devam edıcek kızlar bı spor ve hobı el sanatlarını tavsıye edıyorum sızede dr um ısrarla bebek sahıbı olmakta sakın ve bos bı kafanın stressız bı hayatın sansı %50 arttırdıgını soyledı
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNmerhaba kızlar ben yeni katıldım benimde aşılamam olacaktı ama olmadı nedir bu doktorlardan çektiğim ne yapacagım şaşırdım:44:
inşallah canım allah bir an önce yaşatsın hepimize bu mutluluğu...:)bugün 11 bitti ama ben de hala tık yok karın ağrılarım falanda geçti belirtide yok. bilemiyorum umarım vardır...
canım yazılarına geç yazıyorum evet ilk aşılama ve hiç bi bilgim yok ordan burdan topiklerden okuyorum ama ağzından bal damlıyor inşşş hamileyimdir senle antlyada bi kutlama yaparız gerçektende döllenme olmasaydı şimdiye olurmuydum adet ve şuan itibariyle 14.günüme girdimmmmmm
bu sabah itibariyle kırmızıları gördüm
tekrar test yapmama bile gerek kalmadı. kısmet, önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?