bu sabah itibariyle kırmızıları gördüm
tekrar test yapmama bile gerek kalmadı. kısmet, önümüzdeki maçlara bakıcaz artık[/QUO
Canim hayirlisi olsun... Ilk asilamaydi degilmi seninde? Benimde dun test yaptirdiktan hemen sonra geldi sinir oldum. ?Ben bu ay bir kac gunlugune de olsa kaplica gibi biryere gitmek istiyorum ama bakalim.
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNmerhaba kızlar ben yeni katıldım benimde aşılamam olacaktı ama olmadı nedir bu doktorlardan çektiğim ne yapacagım şaşırdım:44:
ya iyi de, ben de calisiyorum, ama kendi isimiz sayilir. hic stresim yok, kocam bi'tanedir, yemek yaptin yapmadin derdi yok, ne bulsa onu yer, disarda yedirir icirir, evi bi temizlerim, bi temizlikci getiririm, kirli olunca neden kirli demez. gül gibi hayatim var.
nisan 2010 dan beri yumurtlama gunlerime (takvim yontemiyle) denk getirerek ekstra fazla beraber olmaya calisiyorum. nisandan bir 6 ay kadar once korunmayi birakmistik. yani neredeyse kasım 2009dan beri. kanallar acik, hormonlar duzgun, her ay bir yumurtam gelisiyor, esimin sperimi tamam.
birseyler yapalim olmuyor diye direkt smyrna tup bebek merkezine gittim, hersey guzel, biz size tup bebek yapmayiz, once birkac kere asilama yapacagiz dediler. ben de bosuna orada para vermiyeyim diye disaridan yaptirmaya karar verdim. doktoru zorladim resmen yumurta gelistirici kullanalim diye, cunku her ay, tamam normal bekliyelim diyordu. bu ay yumurta destekleyicilerle 4 yumurta oldu, ogrendim ki biri bana kist olarak dönmüs.
ama 2009dan beri pekcok ay super stressizdim, olmazsa sonra olur diyordum ama sonranin sonrasi olduk iyice. artik istiyorum.
tup bebek merkezinde sizin cocugunuz olur, kimlerin oluyo, sizde problem yok deneyin demislerdi.
esimin spermlerine tekrar bakilacak yarin, olur turkiyedeyiz, belki yanlis olculmustur diye dusunduk.
ben hem 3 tane cocuk istiyorum, hangi arada olacak birini yapamiyorum daha.
ilk cocugum olsun 1,5 seneyi doldursun birakacagim korunmayi, olsun yeter ki ikinci olsun, ucuncu olsun.
topikteki herkese günaydın.bugün güne güzel haberlerle başlamanız dileğiyle ...alacağınız haberler canınızı sıkacak olursa yine de** her iste vardır bir hayır ** deyip hayata devam etmeliyiz arkadaslar.hersey gönlünüzce olsun....:79:
tekrar test yapmama bile gerek kalmadı. kısmet, önümüzdeki maçlara bakıcaz artık[/QUO
Canim hayirlisi olsun... Ilk asilamaydi degilmi seninde? Benimde dun test yaptirdiktan hemen sonra geldi sinir oldum. ?Ben bu ay bir kac gunlugune de olsa kaplica gibi biryere gitmek istiyorum ama bakalim.
evet canım benimde ilk aşılamaydı. 13. gün 1.56 çıkmıştı, bugün tekrar test yaptırmayı planlarken kırmızıları görüverdim. Umutlu değildim zaten, kısmet değilmiş.
şimdi ne yapsam karar veremedim, bu ay tekrar denesem mi yoksa bir ay beklesem mi, c.tesi doktorumdan randevu aldım, bakalım o ne dicek.
sen bu ay tekrar aşılama denemicen herhalde dimi canım?
kızlar haberlerim var.....
sabahtan beri dr lardayım...sabah test yaptırdım sonuç 205 gebelik devam ediyor hemde artışlar normal seviyelerde.hatta ikiz olabilirmiş.emin olmak için test yaptırdığım hastanede başka bir dr la görüştüm karnımdan ultrasonla baktı her ley gayet normal dedi kanamam devam ediyor bu gün kanamanın 5.günü normal adet olur gibi kanama geliyor bu kullandığın ilaçtan olabilir dedi..kese şimdi görünmez beklemen lazım dedi...yani hamilesin diyor....
sonra kendi dr gittim oda altta ultrasonla baktı...yine değerler güzel artıyor ikiz olabilir dedi...ama kanama olduğu için mecbur bekleyeceğiz dış gebelik olabilir diyor değerim 1000 çıkarsa kese görünürmüş ...cumartesi yine test yapılacak ordaki değerlerim 500 üzeri olması iyi olur dedi..belki görünürmüş kese..sol tarafımdaki batma şeklindeki ağrı rahim kendini hazırlıyor diyor.yani kasılmaların sebebi gebelikten olabilirmiş..belimde ağırıyor..göğüslerim hala acıyor ve renkleri değişti...koyulaşıyor ve kenar çizgileri ortaya çıktı...gece ayak yanmalarım oluyor...hatta sabahları midem bulanıyor bile...canım çok tatlı şeyler ve çok acı şeyler çekiyor..ama nasıl acı buram buram yakan cinsten...ara ara baş dönmelerim oluyor oda progestan ilaç kullandığım için olurmuş birde düşük ihtimaline karşı progestanı günde 4 taneye çıkardı kanama biterse süper olacak...yine hamileyim diye bağıramıyorummm şimdi cumartesi beklemem lazım....hepinize dualarınızdan dolayı teşekkür ederim...yine çok korkuyorummm bir daha dış gebelik çok canımı acıtır...çok bekledim 8 yıldır artık bebeğim gelir inşallah...
ne tahlilleri verdi, doktorun kimdi ? ben de izmirdeyim. ne tarafta muayenesi ? ssk anlasmali mi hastyanesi ?
ben bir südekanı biliyorum, cok iyi doktor deniyor. ama dusununce de ayni seyi yapacak, ekstra ne olacak ki diyorum. o yuzden soruyorum tahlil ne istedi diye ?
Gerçekten bazı doktorlara hiç güven olmuyor. Benim tüm testlerim yapıldı, rahim filmim çekildi, kocamın sperm testi yapıldı sonra aşılamaya geçiyoruz. Rahim filmi olmadan aşılamayı nasıl yaptılar bende anlamadım. Bana da bu son doktoruma kadar gittiğim her dr. tüp bebek dedi. Bu son doktorum ki işinde çok iyi bir prof. normal olur dedi. 3 aydır klomenle denedik olmadı. 35 yaşımda olduğum için zaman kaybetmeme adına aşılama deneyeceğiz. İnşallah tutar yoksa en fazla bir kere daha aşılama arkasından tüp bebek.
İnşallah testlerin iyi çıkar ve aşılamaya bile gerek kalmadan hamile kalırsın canım. Bende Allah isteyen herkese versin diye dua ediyorum çünkü isteyince ve olmayınca gerçekten insanın canı çok yanıyor.
tekrar test yapmama bile gerek kalmadı. kısmet, önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
ya iyi de, ben de calisiyorum, ama kendi isimiz sayilir. hic stresim yok, kocam bi'tanedir, yemek yaptin yapmadin derdi yok, ne bulsa onu yer, disarda yedirir icirir, evi bi temizlerim, bi temizlikci getiririm, kirli olunca neden kirli demez. gül gibi hayatim var.
nisan 2010 dan beri yumurtlama gunlerime (takvim yontemiyle) denk getirerek ekstra fazla beraber olmaya calisiyorum. nisandan bir 6 ay kadar once korunmayi birakmistik. yani neredeyse kasım 2009dan beri. kanallar acik, hormonlar duzgun, her ay bir yumurtam gelisiyor, esimin sperimi tamam.
birseyler yapalim olmuyor diye direkt smyrna tup bebek merkezine gittim, hersey guzel, biz size tup bebek yapmayiz, once birkac kere asilama yapacagiz dediler. ben de bosuna orada para vermiyeyim diye disaridan yaptirmaya karar verdim. doktoru zorladim resmen yumurta gelistirici kullanalim diye, cunku her ay, tamam normal bekliyelim diyordu. bu ay yumurta destekleyicilerle 4 yumurta oldu, ogrendim ki biri bana kist olarak dönmüs.
ama 2009dan beri pekcok ay super stressizdim, olmazsa sonra olur diyordum ama sonranin sonrasi olduk iyice. artik istiyorum.
tup bebek merkezinde sizin cocugunuz olur, kimlerin oluyo, sizde problem yok deneyin demislerdi.
esimin spermlerine tekrar bakilacak yarin, olur turkiyedeyiz, belki yanlis olculmustur diye dusunduk.
ben hem 3 tane cocuk istiyorum, hangi arada olacak birini yapamiyorum daha.
ilk cocugum olsun 1,5 seneyi doldursun birakacagim korunmayi, olsun yeter ki ikinci olsun, ucuncu olsun.
canım uzuldum ınankıı.. Rabbım mutlu verıcek ama zamanı var ıste ne desem boz bılıyorum ıcın sogumucak ama sabretcez tekrar kolları sıvayıp bastan baslıycazz... Allahım kımseye aratmasın
sabahtan beri dr lardayım...sabah test yaptırdım sonuç 205 gebelik devam ediyor hemde artışlar normal seviyelerde.hatta ikiz olabilirmiş.emin olmak için test yaptırdığım hastanede başka bir dr la görüştüm karnımdan ultrasonla baktı her ley gayet normal dedi kanamam devam ediyor bu gün kanamanın 5.günü normal adet olur gibi kanama geliyor bu kullandığın ilaçtan olabilir dedi..kese şimdi görünmez beklemen lazım dedi...yani hamilesin diyor....
sonra kendi dr gittim oda altta ultrasonla baktı...yine değerler güzel artıyor ikiz olabilir dedi...ama kanama olduğu için mecbur bekleyeceğiz dış gebelik olabilir diyor değerim 1000 çıkarsa kese görünürmüş ...cumartesi yine test yapılacak ordaki değerlerim 500 üzeri olması iyi olur dedi..belki görünürmüş kese..sol tarafımdaki batma şeklindeki ağrı rahim kendini hazırlıyor diyor.yani kasılmaların sebebi gebelikten olabilirmiş..belimde ağırıyor..göğüslerim hala acıyor ve renkleri değişti...koyulaşıyor ve kenar çizgileri ortaya çıktı...gece ayak yanmalarım oluyor...hatta sabahları midem bulanıyor bile...canım çok tatlı şeyler ve çok acı şeyler çekiyor..ama nasıl acı buram buram yakan cinsten...ara ara baş dönmelerim oluyor oda progestan ilaç kullandığım için olurmuş birde düşük ihtimaline karşı progestanı günde 4 taneye çıkardı kanama biterse süper olacak...yine hamileyim diye bağıramıyorummm şimdi cumartesi beklemem lazım....hepinize dualarınızdan dolayı teşekkür ederim...yine çok korkuyorummm bir daha dış gebelik çok canımı acıtır...çok bekledim 8 yıldır artık bebeğim gelir inşallah...
evet canım benimde ilk aşılamaydı. 13. gün 1.56 çıkmıştı, bugün tekrar test yaptırmayı planlarken kırmızıları görüverdim. Umutlu değildim zaten, kısmet değilmiş.
şimdi ne yapsam karar veremedim, bu ay tekrar denesem mi yoksa bir ay beklesem mi, c.tesi doktorumdan randevu aldım, bakalım o ne dicek.
sen bu ay tekrar aşılama denemicen herhalde dimi canım?
Iyi dusun tabi ama bence 1 ayda olsa ara ver bu bir aylik surecte de tekrar asilama mi yoksa tup bebekmi karar verirsiniz.
hosgeldın canım... bnde bu ay ılk asılamamı yaptırdm sonuc negatıff... bızdede bı problem yok demıstı dr um ama olmadı... hersey kısmet sakın canını sıkma stres yok
sağol canım, 13. günkü testten sonra umutlu değildim zaten, senle de yazışmıştıkya kendimi hiç hamile hissetmiyorum diye, öyle de oldu.
şimdi ne yapsam karar veremedim. c.tesiye doktorumdan randevu aldım ama bu ay tekrar aşılama denesek mi yoksa bir kaç ay kendi haline bırakıp bu arada gene olmazsa yaza direk tüp bebek olayına mı girsem bilemedim.
aşılama şansı aslında normal birliktelikten çok çok fazla değil, ama git geli insanı çok yoruyor yıpratıyor, bu kadar çekmişken şansı daha yüksek seçeneğe mi girişsem acaba? h.sonu doktorum ne dicek bakalım, kararsızım
canım daha ne ıstıyosunnnn.... bagır bagırabıldıgın kdr ne guzel mutlu ol artık Allah gonderdı sonunda melegını hatta meleklerını gordnmu.. hadı ınsallah cmtsı gelsn ztn beklemeye alıstk.. bnde dr dan geldm z once sabahn 6sndan berı dr dayım 10 tup kan verdm ve bırsuru daha testım vr 1 ayı buluck sonucları almamm.
oleeeeeyy, hemde ikiz inşallah çoook sevindim
sende sevin artık olumsuz düşünme, herşeye rağmen bebeğin, inşallah bebeklerin seninle, beklettiler ama topluca geliyorlar bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?