Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNN merhaba kızlar ben yeni katıldım benimde aşılamam olacaktı ama olmadı nedir bu doktorlardan çektiğim ne yapacagım şaşırdım:44:

ecem85 dr ne gerekçe gösterdi? belki de sonrasında düşük olmasın diye yapmamıştır. benim geçen aylarda başıma geldi. rahim duvarı ince yumurta döllense de tutunamaz o nedenle aşılama yapmıycam dedi.

cerenm merhaba :) sen zaten konuya odaklanmışsın yeteri kadar stres olmussun. bebişler hep vazgecince, umudunu yitirince kapıyı çalıyorlar.

tünaydın diyim ben artık :) hayat devam ediyor gerçekten de. bakalım neler yaşayacağız. sonunda delirmeyelim de

kızlar ilk aşılamam tutmadı 2.yi deniyecem ama sunu merak ediyorum yumurta geliştirici ilaçları kullanmadan takiple sadece çatlatma iğnesi vurdurup aşılama yaptırmak mümkün mü bende hiç problem yok zaten yumurta oluyorr...

kızlar haberlerim var.....
sabahtan beri dr lardayım...sabah test yaptırdım sonuç 205 gebelik devam ediyor hemde artışlar normal seviyelerde.hatta ikiz olabilirmiş.emin olmak için test yaptırdığım hastanede başka bir dr la görüştüm karnımdan ultrasonla baktı her ley gayet normal dedi kanamam devam ediyor bu gün kanamanın 5.günü normal adet olur gibi kanama geliyor bu kullandığın ilaçtan olabilir dedi..kese şimdi görünmez beklemen lazım dedi...yani hamilesin diyor....
sonra kendi dr gittim oda altta ultrasonla baktı...yine değerler güzel artıyor ikiz olabilir dedi...ama kanama olduğu için mecbur bekleyeceğiz dış gebelik olabilir diyor değerim 1000 çıkarsa kese görünürmüş ...cumartesi yine test yapılacak ordaki değerlerim 500 üzeri olması iyi olur dedi..belki görünürmüş kese..sol tarafımdaki batma şeklindeki ağrı rahim kendini hazırlıyor diyor.yani kasılmaların sebebi gebelikten olabilirmiş..belimde ağırıyor..göğüslerim hala acıyor ve renkleri değişti...koyulaşıyor ve kenar çizgileri ortaya çıktı...gece ayak yanmalarım oluyor...hatta sabahları midem bulanıyor bile...canım çok tatlı şeyler ve çok acı şeyler çekiyor..ama nasıl acı buram buram yakan cinsten...ara ara baş dönmelerim oluyor oda progestan ilaç kullandığım için olurmuş birde düşük ihtimaline karşı progestanı günde 4 taneye çıkardı kanama biterse süper olacak...yine hamileyim diye bağıramıyorummm şimdi cumartesi beklemem lazım....hepinize dualarınızdan dolayı teşekkür ederim...yine çok korkuyorummm bir daha dış gebelik çok canımı acıtır...çok bekledim 8 yıldır artık bebeğim gelir inşallah...

canım daha ne ıstıyosunnnn.... bagır bagırabıldıgın kdr ne guzel mutlu ol artık Allah gonderdı sonunda melegını hatta meleklerını gordnmu.. hadı ınsallah cmtsı gelsn ztn beklemeye alıstk.. bnde dr dan geldm z once sabahn 6sndan berı dr dayım 10 tup kan verdm ve bırsuru daha testım vr 1 ayı buluck sonucları almamm.

super o zaman hemen bu dr a gıdıyosun ve ıkımızde bebıslerımıze kavusuyoruz... suan ızmırın en en enıyısı muayenesındekı cıhazlar ızmırde baska dr da yok ayrıca tepecık ssk nın yanı ege dogum evının de tup bebek merkezı baskanı canım... duymus olabılırsn belkı Ahmet Seckın Önoğlu... muayenesı 100 tl bır ay ıcınde gttıgınde ucret vermıyosn tekrar butun tahlıllerın ssk dogum evınde yapılıo yanı tepecık dogum evınde ve tepecıkte hıc bekelmıyosun snra sonucları alınca tekrar muayeneye gıdıosun asılamanı tup bebek tedavını hep ssk da yapıyo dogumunu bıle baska hastane tavsıye etmıyo .... canım fsh aclık ınsulın kolestrol vs... bırsuru esıme spermıyogram baa rahım fılmı uzuunnn bı lısteydıı ........ yalnız randevu alıcaksan acele et subattan once veremıyorlar cok cok yogun yanlız adam muhtesemmm guven bana bnm teyzemın tup bebeklerını o yaptı suan ıkızlerımız vr dusun teyzemın dogumunda kıbrıstaydı ve dogumu tepecıkte telefonla yonlendırerekyaptıı evuı araryıp hal hatır sorardıı.... no sunu ınternettende kolayca bulabılırsn ama ıstersen ozelınede msj atabılırm

evet bnde yadırgamıstım bu durumu ama ne dıyım ınsanın basıretımı baglanıyor nedır sorcam sorcam neden rahım fılmı cekmıyosunuz dıye soramadım gttı snrada hadı basladm dr umu bı ay kaybetmıyım blkı tutar dedımm olmadı ıste.. insallah canım bnm dualrın kabul olur ıkımızde belkı bı mucıze olur da kendılıgımızden hamıs kalırız bu ay..

bu sabah itibariyle kırmızıları gördüm
tekrar test yapmama bile gerek kalmadı. kısmet, önümüzdeki maçlara bakıcaz artık

canım uzuldum ınankıı.. Rabbım mutlu verıcek ama zamanı var ıste ne desem boz bılıyorum ıcın sogumucak ama sabretcez tekrar kolları sıvayıp bastan baslıycazz... Allahım kımseye aratmasın

valla mademkı kendı ısımız gıbı dıyosunnn ve mademkı rahatsın o zmn ıse bıle gtsen ofıste ugrascagın bısey yap ne bılıyım vakıt buldukca kupe kolye vs.. bızde bı sene bu sekkılde yumurtlama yontemını uyguladık ama ellerımız bos kaldı ınsallah smdı olucak yenı dr umdan.. valla bnde bnde bndee uc cocuk ıstıyorum ucu kız olsa mesela mafetseler bnı kavga etselerr hepsını gıydırsem sıksıkırdım gezmeye gtsek suslu kokona olsalar meselaaa..... hayal smdıık ama ınsallah gercek olucakk

canım uzuldum ınankıı.. Rabbım mutlu verıcek ama zamanı var ıste ne desem boz bılıyorum ıcın sogumucak ama sabretcez tekrar kolları sıvayıp bastan baslıycazz... Allahım kımseye aratmasın

sağol canım, 13. günkü testten sonra umutlu değildim zaten, senle de yazışmıştıkya kendimi hiç hamile hissetmiyorum diye, öyle de oldu.

şimdi ne yapsam karar veremedim. c.tesiye doktorumdan randevu aldım ama bu ay tekrar aşılama denesek mi yoksa bir kaç ay kendi haline bırakıp bu arada gene olmazsa yaza direk tüp bebek olayına mı girsem bilemedim.

aşılama şansı aslında normal birliktelikten çok çok fazla değil, ama git geli insanı çok yoruyor yıpratıyor, bu kadar çekmişken şansı daha yüksek seçeneğe mi girişsem acaba? h.sonu doktorum ne dicek bakalım, kararsızım

oleeeeeyy, hemde ikiz inşallah çoook sevindim
sende sevin artık olumsuz düşünme, herşeye rağmen bebeğin, inşallah bebeklerin seninle, beklettiler ama topluca geliyorlar bak

Gozun aydin Sermuh... Inan cok ama cok sevindim Rabbim tamamina erdirsin saglikla dogdugunu gostersin sana. Aksam aksam keyfim yerine geldi hadi hayirlsii:)

hosgeldın canım... bnde bu ay ılk asılamamı yaptırdm sonuc negatıff... bızdede bı problem yok demıstı dr um ama olmadı... hersey kısmet sakın canını sıkma stres yok

bilmiyorum valla iki üç gun once rahım fılmım cekıldı yatıyorum zaten yatak dosek ama napalım atlatıcaz insallah bunları allah isteyen kımseyı mahrum bırakmasın fazlasında gozumuz yok rabbım bı tane versın bızlerı eksık koymasın

evet canım konustmustuk gercekten ınsan hıssedıyor bn bu ay dınlenmedeyım canım ınsan gercekten yıpranıyor bıdahakı ay bn tup bebek duusnuyorm dedıgın gıbı asılamnn sansı cok cok yuksek degıl normal ılıskıden ..... gt gel evet haklısın yoruluyorz nası olsa stres oluyor o yuzden bnce sansı yuksek olanı tercıh etmek daha mantıklı .. =))) bu arada bı fırsatın vrsa yanı kesenızde musaıtse ufak bı haftasonu gezısı yada ıkı gunluk bı kaplıca tatılı asılamadan snra tup bbekten once rahım ıcın faydalı olabılırmıs dedı dr um hem stresede ıyı gelır dedııı... bız oyle yapıcaz yer ayarladık bıle

canımmm çok mutlu oluyorum senin yazdıklarını okuyunca ben de bugün hastalandım...
yarın gidip yine de bir test yaptıracağım...

kızlar size hamileyim yazabilmeyi çoook istemiştim ama bugün itibarıyle avcumu yalamış bulunmaktayım.HASTALANDIIIMMM...(((84:

canım arkadaşım....keşke birlikte başladığımız bu yolda birlikte devam edebilseydik ...o kadar çok bağırmak istiyorum kii tüm istanbul duysunn...benim için mucize oluyor...o kadar aşılama ve tüp bebekten sonra ,ilk aşılamada tek tüple hamile kalmak...mucize...ama hala risk çok fazla kanama devam ediyor..hiç pes etme ama çok rahat ol.ben daha önceki denemelerimde hep çalışıyordum hiç böyle dinlenmemiştim..şimdi işi bile bıraktım sadece buna konsantre oldum..umarım sonuca ulaşırım...
bütün akrabalar öğrendi...herkez tebrik ediyor ama hala içim cız ediyor dış gebelikse diye.çünkü kanama devam ediyor bir taraftanda üstüne görüyorsun diyorlar...belirsizlik çok zormuşş...
her yaşadığımı her hissettiğimi yazıyorum burdan herkez okusun bakın neler oluyor hemen olumsuzluğa kapılmayın ümit var diye.

oleeeeeyy, hemde ikiz inşallah çoook sevindim
sende sevin artık olumsuz düşünme, herşeye rağmen bebeğin, inşallah bebeklerin seninle, beklettiler ama topluca geliyorlar bak

canım benim yaa...kendi üzüntünle bana seviniyorsun rabbin kalbin kadar tertemiz meleğini bir an evvel versin sana...yine beklemedeyim cumartesi olacak pazartesi olacak ve artık oldu diyecem inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…