Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Gozun aydin Sermuh... Inan cok ama cok sevindim Rabbim tamamina erdirsin saglikla dogdugunu gostersin sana. Aksam aksam keyfim yerine geldi hadi hayirlsii:)

dualarım hepinizle kalbimden burada yazan arkadaşlar için apayrı dua ediyorum...kusura bakmayın herkeze tek tek yazamıyorum...vakit geçsin diye bol bol uyuyorum yada hastanelerde test sonuçlarını bekleyip dr peşlerinde koşuyorum...rabbim bizim gibi isteyen herkezin kucağını boş bırakmasın...bizde artık karnımızı gere gere kırmızıları görmeden yaşayalım sabahlara kadar uykusuz kalalım ama bebişlerimiz melekelerimiz bize gelsin...

kızlar size hamileyim yazabilmeyi çoook istemiştim ama bugün itibarıyle avcumu yalamış bulunmaktayım.HASTALANDIIIMMM...(((84:

canım benim geçmiş olsun şükredin kii dış gebelik değil yada o kadar kötü şeyler varki onlara yakalanmamış olmak bile çok büyük mucize...büyük harflerle hastalandım diyebilmek bile güzel...hepinize dua ediyorum...ama yılmayın stres yapmayın rabbimin iznini isteyin ondan hayırlısını isteyin...ben hep öyle yapıyorum...rabbim bizden çokkkkk dua istiyor....tıpta mucizeler var unutmamak lazım...sakın kendinizi bırakmayın elinizden gelen herşeyi yapın...ama kesin olacak diye bir şey yok..bende de kesin oldu diye bir şey yok...her an dış gebelik patlayabilir...rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın....

amin sermuhcum allah dualarımızı kabul etsin.herşeyin hayırlısı...

Gerçekten çok sevindim 8 sene çok uzun bir zaman ve çok sabretmişsin canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bence içini ferah tut ve stres yapma. Stres bebeğe daha fazla zarar verir. İnşallah kanamanda en kısa zamanda biter

kızlar size hamileyim yazabilmeyi çoook istemiştim ama bugün itibarıyle avcumu yalamış bulunmaktayım.HASTALANDIIIMMM...(((84:

fatoşcum hangi gün yapıldı aşılaman ve hasta olman tarihimiydi bilgi verirmisin ve çok üzüldüm kendim hasta oldum sandım off ya rabbim yüzümüzü güldürsün

sermuhhh gözün aydın allah sana iki bebiş vercek inşallah hadi canım ya gözünaydın cooookk sevindim darısı başıma

bilge nerlerdesin seninde aşılama 13nde yapılmıştı sen aşılamadan kaç gün sonra hasta oldun

sermuhhh gözün aydın allah sana iki bebiş vercek inşallah hadi canım ya gözünaydın cooookk sevindim darısı başıma

arkadaşım inşallah bebiş vardı rinşallah ssanada gelir ama kötüyse düşmanımın başına bile gelmesin...şimdi senin yazdıkalrını okudum bir şey öğrendim onu paylaşacağım.dr bu gün bana daha önce hiç adet tarihinde adet olup test yaptırmışmıydın dedi (kan testi) hayır dedim...dr daha öncede hamilelik olup düşük yaşamış olabilrisin dedi...kafam karmakarışık oldu ne biçim iştir bu böyle...yani adet görürken hamile olabilirmişim ama test yaptırmadığım için bilmeden hareket ettim ilaç içtim (ağzı kesici) gelen gitti mi acaba? yani aman dikkat edin....

canımmmmmm.... ne kadar sevindim, işte bu haberi bekliyordum , bak eşin nasıl da biliyor bebeğimiz bizimle diyor, senin pimpiriklenmeni engelliyor. böyle bir eşin olduğu için de çok şanslısn. 8 yıldan sonra böyle bir duyguya nail olduğun için de çok şanslısın...Allahım tamamına erdirsin , inşallah ikizdir ama değilse de güzel, her şekliyle güzel. yeterki senle olsun, senin olsun ,kucağında olsun.. Allah kalbine göre versin güzel arkadaşım.
bu arada ben 20. gündeyim ve hala hasta olamadımDdelirmek üzereyim:))

arkadaşım inşallah bebiş vardı rinşallah ssanada gelir ama kötüyse düşmanımın başına bile gelmesin...şimdi senin yazdıkalrını okudum bir şey öğrendim onu paylaşacağım.dr bu gün bana daha önce hiç adet tarihinde adet olup test yaptırmışmıydın dedi (kan testi) hayır dedim...dr daha öncede hamilelik olup düşük yaşamış olabilrisin dedi...kafam karmakarışık oldu ne biçim iştir bu böyle...yani adet görürken hamile olabilirmişim ama test yaptırmadığım için bilmeden hareket ettim ilaç içtim (ağzı kesici) gelen gitti mi acaba? yani aman dikkat edin....

canım ya olabilir farkında olmadan üstüne görmüşündür adetin sancılıysa içmişindir olabilir mantıklı bence artık olumsuz düşünme ikiz annesi olarak biliyosn tüp bebekte ve aşılamda ikiz olma ihtimali çok yüksek nedenide verilen uyarıcı iğnelerin yan etkisi olarak yumurta çokluğu artık hamileyim de acaba dersen acabada kalır bence herşey normal ve sen ikiz annesisin benim çoğundada gözüm yok rabbim tek versin ama versin o bile yetcek bana dualrım senle umarım sorunsuz güzel bi hamilelik geçirir bebişlerini kucağını alırsın ve buraya resimleri koyarsın diğer umut yolcularına umut olursun şuan topikteki hamişimiz sensin ve tek tüpünle kaldın hamile işte mucize bu RABBİM MUCİZENİ KORUSUN arkdaşım

ahhhhh bir müjdede senden gelecek galiba hadi hayırlısı...beklemek çok zor....çok iyi biliyorum ben 2 güne bir bekliyorum...:)tam haykıracam ......bekleeee hayırlısı....ya sabır cümlemize....

arkadaşım çok sevindim senin adına son günlerde takip ettim seni hep merak ettim ve dua ettim hikayeni okuduktan sonra 8 yıl uzun bir süre sabrın sonu selamettir inş herşey yolunda gider bebeğine kavuşursun allahın izniyle

fatoşcum hangi gün yapıldı aşılaman ve hasta olman tarihimiydi bilgi verirmisin ve çok üzüldüm kendim hasta oldum sandım off ya rabbim yüzümüzü güldürsün

ecebru aşılamamın 12.günü hastalandım daha normal tarihine vardı yani.test yaptırmak bile kısmet olmadı...

hayırlı olsun sermuh, inşallah bir sorun çıkmaz kucağına alırsın bebeğini hatta belki bebeklerini. allah şifa versin.

ahhhhh bir müjdede senden gelecek galiba hadi hayırlısı...beklemek çok zor....çok iyi biliyorum ben 2 güne bir bekliyorum...:)tam haykıracam ......bekleeee hayırlısı....ya sabır cümlemize....

desica hangi aşılaman yapıldı canım ve test yaptırmadınmı

canlarım benim testim negatif, yani hamilelik yok. 13 gün ve 18 gün test yaptırdım ama negatif . işin garip tarafı hala adet de olmadım. dr adeti bekleyelim en geç 1 hafta içinde olursun dedi. malesef ben müjdeli haber paylaşamıcam sizinle

sermuh hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin darısı bizlere inşallah bende yarın doktora gidecem aşılama günüm belirlenecek yumurtalarım istenilen gibi olmuşsa tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…