ecebru aşılamamın 12.günü hastalandım daha normal tarihine vardı yani.test yaptırmak bile kısmet olmadı...
canlarım benim testim negatif, yani hamilelik yok. 13 gün ve 18 gün test yaptırdım ama negatif . işin garip tarafı hala adet de olmadım. dr adeti bekleyelim en geç 1 hafta içinde olursun dedi. malesef ben müjdeli haber paylaşamıcam sizinle
bende hastamı olcam nedir kasıklarımda acayip bi ağrı var
üzüldüm canım ya inşallah önümüzdeki ay hamileyim dersin dualarım senle allah cok büyük mucizesinden ümit kesilmez biliyosun bence olcak hepimizin bebişleri ama demekki daha rabbim ol dememiş
kızlar haberlerim var.....
sabahtan beri dr lardayım...sabah test yaptırdım sonuç 205 gebelik devam ediyor hemde artışlar normal seviyelerde.hatta ikiz olabilirmiş.emin olmak için test yaptırdığım hastanede başka bir dr la görüştüm karnımdan ultrasonla baktı her ley gayet normal dedi kanamam devam ediyor bu gün kanamanın 5.günü normal adet olur gibi kanama geliyor bu kullandığın ilaçtan olabilir dedi..kese şimdi görünmez beklemen lazım dedi...yani hamilesin diyor....
sonra kendi dr gittim oda altta ultrasonla baktı...yine değerler güzel artıyor ikiz olabilir dedi...ama kanama olduğu için mecbur bekleyeceğiz dış gebelik olabilir diyor değerim 1000 çıkarsa kese görünürmüş ...cumartesi yine test yapılacak ordaki değerlerim 500 üzeri olması iyi olur dedi..belki görünürmüş kese..sol tarafımdaki batma şeklindeki ağrı rahim kendini hazırlıyor diyor.yani kasılmaların sebebi gebelikten olabilirmiş..belimde ağırıyor..göğüslerim hala acıyor ve renkleri değişti...koyulaşıyor ve kenar çizgileri ortaya çıktı...gece ayak yanmalarım oluyor...hatta sabahları midem bulanıyor bile...canım çok tatlı şeyler ve çok acı şeyler çekiyor..ama nasıl acı buram buram yakan cinsten...ara ara baş dönmelerim oluyor oda progestan ilaç kullandığım için olurmuş birde düşük ihtimaline karşı progestanı günde 4 taneye çıkardı kanama biterse süper olacak...yine hamileyim diye bağıramıyorummm şimdi cumartesi beklemem lazım....hepinize dualarınızdan dolayı teşekkür ederim...yine çok korkuyorummm bir daha dış gebelik çok canımı acıtır...çok bekledim 8 yıldır artık bebeğim gelir inşallah...
kızlar size hamileyim yazabilmeyi çoook istemiştim ama bugün itibarıyle avcumu yalamış bulunmaktayım.HASTALANDIIIMMM...((( 84:
dualarım hepinizle kalbimden burada yazan arkadaşlar için apayrı dua ediyorum...kusura bakmayın herkeze tek tek yazamıyorum...vakit geçsin diye bol bol uyuyorum yada hastanelerde test sonuçlarını bekleyip dr peşlerinde koşuyorum...rabbim bizim gibi isteyen herkezin kucağını boş bırakmasın...bizde artık karnımızı gere gere kırmızıları görmeden yaşayalım sabahlara kadar uykusuz kalalım ama bebişlerimiz melekelerimiz bize gelsin...
Evet Aylin tuhaf bir şekilde aşılamalarla uğraşırken bile hiç ummadığım bir anda kendliğinden olsun istiyorum:) Bu ay bende kendimi çok rahat hissediyorum. En azından vucudum rahatlıycak sonrası bakıcaz artık. Ben 3. hatta belki tutmazsa 4. asılamayıda dusunuyrum tup bebek aklımdan hıc gecmıyo. Rabbım hıcbırımızı mecbur bırakmasın. Sanırım hıc bır sorun yok gıbı gorundugu ıcın boyle hıssedıyorum. Bu bekleme donemını bırlıkte gecırcez. Bu arada senın normal adet dongun nedır yani yumurtalarının catlama zamanını bılıyomsun? Şimdi gecen ayki ilaçlar ve aşılamadan dolayı bu ay yumurtlama donemımde bır degısıklık olurmu acaba bilen varmııı?
canım tebrik ederim ayyy inş ikiz olur senin bebişler cumartesi inş değerlerin 1000 e fırlar hadi bakalım topiğimizin nazar boncuğusun seni merak ettiğimden akşam eve gelir gelmez bilgisayarın başına geçiyorum eşime sermuhun durumu belli olmuştur diyorum sermuhta kim diye soruyo topikten arkadaşım diyorum gülüşüyoruz canım 8 yıllık hasret inş mutlu son ile hatta ikiz olarak sonlanır cumartesiyi merakla bekliyoruz.Arkası yarın dizilerinden daha heyecanlı be çarşambayı bekle cumartesiyi bekle nazlı bebek gel artık anneni ve burada bekleyen herkesi sevindir lütfen....
olumlu dusunucez olumlu olucak kızlar evrene ne gonderırsek o gelır bıze... bugun dr .um durumunuz ıyıyse haftasonu ıkıgunluk tatıllere cıkabılırısnız dedı kaplıcalar olabılır hem rahımede ıyı gelır dedı.. bızde bu aksam manısa salıhlı kaplıcalarına yer ayırttık ... kafanız dagılsın dedı mutlaka sporla ugras dedı bana yenı bı cevren olur hem dedı yrn kan tahlıllerımı verdıkten snra evıme en uzakk yuruyus mesafesı olan bı spor merkezı buldum oraya yazılıcam cunku bnde marta kdr dınlenmedeyım ayrıca halk egıtım merkezı vr evımın yakınında ahsap boyama kursuna gtmeyı hrezamn ıstemısımdır oraya gıdıcemcalısıtıgım ıs yerıne gırelı bı hafat oldu memnun degılım yrn ısı de bırkıcam cunku cok streslı ztn strees en buyuk dusmanımız.. bnm ıcın hayat 1 ay boyunca boyle devam edıcek kızlar bı spor ve hobı el sanatlarını tavsıye edıyorum sızede dr um ısrarla bebek sahıbı olmakta sakın ve bos bı kafanın stressız bı hayatın sansı %50 arttırdıgını soyledı
arkadaşım çok sevindim senin adına son günlerde takip ettim seni hep merak ettim ve dua ettim hikayeni okuduktan sonra 8 yıl uzun bir süre sabrın sonu selamettir inş herşey yolunda gider bebeğine kavuşursun allahın izniyle
hayırlı olsun sermuh, inşallah bir sorun çıkmaz kucağına alırsın bebeğini hatta belki bebeklerini. allah şifa versin.
bu sabah itibariyle kırmızıları gördüm
tekrar test yapmama bile gerek kalmadı. kısmet, önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
canlarım benim testim negatif, yani hamilelik yok. 13 gün ve 18 gün test yaptırdım ama negatif . işin garip tarafı hala adet de olmadım. dr adeti bekleyelim en geç 1 hafta içinde olursun dedi. malesef ben müjdeli haber paylaşamıcam sizinle
sermuh hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin darısı bizlere inşallahbende yarın doktora gidecem aşılama günüm belirlenecek yumurtalarım istenilen gibi olmuşsa tabi
evet ya desica için bende aynı şeyi düşünüyorum belki geç döllenme olmuştur veya bebişlerimiz nazlı olduğundan göstermiyodur kendini hiç belli olmaz en umutsuz vaka bile bazen mucize gösteriyo bana bi arkadaşım söyledi işyerinde çalıştığı arkadaşının tek spermi varmış dr mikro tese yapalım demiş önümüzdeki ay gelin başlayalım demiş daha dr a gitmeden o tek spermle seda hamile kalmış işte mucize bu allahatan ümüt kesilmez bence desicada kesmesin ümidinibenimde 13.gün negatifti...16.gün 15 çıktı....adet gelene kadar bekle......
arkadaşım sana çok çok sevindim hayırlı yyğurlu olsun bende bir dış gebelik ve bir tüplü biri olarak bana çok moral oldu çünkü bizim işimiz daha bir zor anlıyorsun demi inşallah artık prüz çıkmaz benimde bende aşılamamın 6 günündeyim sayende moralim bomba gibi oldu çünkü çok karamsardım rabbim tüm isteyenlere versin sevgilerimle
canım tebrik ederim ayyy inş ikiz olur senin bebişler cumartesi inş değerlerin 1000 e fırlar hadi bakalım topiğimizin nazar boncuğusun seni merak ettiğimden akşam eve gelir gelmez bilgisayarın başına geçiyorum eşime sermuhun durumu belli olmuştur diyorum sermuhta kim diye soruyo topikten arkadaşım diyorum gülüşüyoruz canım 8 yıllık hasret inş mutlu son ile hatta ikiz olarak sonlanır cumartesiyi merakla bekliyoruz.Arkası yarın dizilerinden daha heyecanlı be çarşambayı bekle cumartesiyi bekle nazlı bebek gel artık anneni ve burada bekleyen herkesi sevindir lütfen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?