Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ecebru aşılamamın 12.günü hastalandım daha normal tarihine vardı yani.test yaptırmak bile kısmet olmadı...

üzüldüm canım ya inşallah önümüzdeki ay hamileyim dersin dualarım senle allah cok büyük mucizesinden ümit kesilmez biliyosun bence olcak hepimizin bebişleri ama demekki daha rabbim ol dememiş

üzüldüm canım ya inşallah önümüzdeki ay hamileyim dersin dualarım senle allah cok büyük mucizesinden ümit kesilmez biliyosun bence olcak hepimizin bebişleri ama demekki daha rabbim ol dememiş

öyle canım çok haklısınb daha zamanı var demekki ama üzülmeden edemiyor işte insan...allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah:)

arkadaşım sana çok çok sevindim hayırlı yyğurlu olsun bende bir dış gebelik ve bir tüplü biri olarak bana çok moral oldu çünkü bizim işimiz daha bir zor anlıyorsun demi inşallah artık prüz çıkmaz benimde bende aşılamamın 6 günündeyim sayende moralim bomba gibi oldu çünkü çok karamsardım rabbim tüm isteyenlere versin sevgilerimle

kızlar size hamileyim yazabilmeyi çoook istemiştim ama bugün itibarıyle avcumu yalamış bulunmaktayım.HASTALANDIIIMMM...(((84:

canım inş günün biride bizde hamileyiz diye yazacağız ümidini kesme ben 2. aşılamam için daha hevesli ve ümitliyim ilkinde acemiliğimiz çıktı inş 2. de olcak olmazsa tüp bebekte bizim bebişler azıcık nazlı olsun da tek nazlı olsun

canım tebrik ederim ayyy inş ikiz olur senin bebişler cumartesi inş değerlerin 1000 e fırlar hadi bakalım topiğimizin nazar boncuğusun seni merak ettiğimden akşam eve gelir gelmez bilgisayarın başına geçiyorum eşime sermuhun durumu belli olmuştur diyorum sermuhta kim diye soruyo topikten arkadaşım diyorum gülüşüyoruz canım 8 yıllık hasret inş mutlu son ile hatta ikiz olarak sonlanır cumartesiyi merakla bekliyoruz.Arkası yarın dizilerinden daha heyecanlı be çarşambayı bekle cumartesiyi bekle nazlı bebek gel artık anneni ve burada bekleyen herkesi sevindir lütfen....

canım ben 26-28 günde bir adet oluyorum normalde 14.günün yumurtam çatlıyordu ama aşılamada iğnelerden dolayı 12. yada 13. günü çatlamış olsa gerek ki aşılamam adetimin 13. günü yapıldı bu ay yumurtlama döneminde bi değişiklik olurmu bilmiyorum ama benim adetim bir hafta erken geldi şimdi adetim bitti 10 günüm göğüslerim hafif şişti yumurtalar büyürken bu belirti oluyor yani yine 14 yada 15. günü çatlayacak bende düşünütorum yumurta çatlatma iğnesi alıp yapmayı hayırlısı bakalım bizde bu ay eşime keçi boynuzu, incir, üzüm çekirdeği kürleri yapıyoruz bende soğan kürünü deneyeceğim hakkımızda hayırlısı inş 2.aşılamamız tutar.

aylin bizde aynı durumdayız sermuh naptı acaba diyorum bugün laptopu uzatsan artık bana dedim sermuh dimi dedi ikizi olcak inşallah daha belli değil dedim hah şimdiye kadar hamileliği netleşmemişti dedi 1 haftada ikizmi değlmi başlıycak kadınlar arasında dedi güldük

canım spora gitmeyi bende çok istiyorum hem aşılama esnasında aldığım kilolar için hemde stresi yenmek için ama hemşu dershane belasından vaktim yok hemde olurki hamiş kalısam bebeğe bişey olur diye bizim spor salonunda çok ağır hareketler yaptırıyorlar özellikle karın hareketleri dr da sormuştum oda bel ve karnına dikkat et ağır spor yerine yürüyüş yap demişti ama kayseri soğuk buz gibi havada nerede yürüyeceğim daha hamiş bile olamadan hiç bi kıyafetim olmuyo yazın 56 kiloydum şimdi 60 geliyorum 4 kilo birden aldım spor yapmayı çoooook özledim sende dikkat et kendine karın ve bel hareketlerini yapma belki bebişin bu ay kendiliğinden geliverir zorunlu kalmadığın sürece ağrı kesici içme bide bugün duydum sigara kullanıyosan çekilmiş nar çekirdeği var çok güçlü bi antioksidanmış canım bide bana yumurta büyümesi için tarçınlı bi kürden bahsetmiştin on yazarmısın

canım iyi dileklerin ve duaların için tşk ederim.rabbim çok büyük inşallah sizler benim kadar beklemeden kavuşursunuz bebişlerinize...inşallah benimde bebişim yanımdadır...dualarımda rabbim düşmanıma bile böyle zorluk yaşatmasın diye dua ediyorum...mucize sanki oluyor gibi....

sermuh ilk günler içilen süt daha faydalıymış bunu bi arkadaşımdan öğrendim bebişin herşeyi yeni oluştuğu için kalsiyum ilk günlerde daha etkiliymiş bol bol süt iç tatlım bal polen karışımı ye ve canın ne istiyosa onu yediğn anda bebişe direk geçermiş o istediğin bişiyi erteleme hemen ye dualrım senle rabbim mucizeni korusun kucağına sağ salim versin

bu sabah itibariyle kırmızıları gördüm
tekrar test yapmama bile gerek kalmadı. kısmet, önümüzdeki maçlara bakıcaz artık

canım ya çok üzüldüm burada adet olanların haberin aldıkça kendi adet olduğum günki gibi üzülüyorum inan hakkımızda hayırlısı ne kısmetsiz topikmiş be şubata açalım artık umarım şubat ayı daha bereketli bi ay olur

benimde 13.gün negatifti...16.gün 15 çıktı....adet gelene kadar bekle......

sermuh hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin darısı bizlere inşallah bende yarın doktora gidecem aşılama günüm belirlenecek yumurtalarım istenilen gibi olmuşsa tabi

ayyy rabbim yanında olsun...şimdiden başla bebişinle konuşmaya.....inşallah bebişin sana gelir...

benimde 13.gün negatifti...16.gün 15 çıktı....adet gelene kadar bekle......
evet ya desica için bende aynı şeyi düşünüyorum belki geç döllenme olmuştur veya bebişlerimiz nazlı olduğundan göstermiyodur kendini hiç belli olmaz en umutsuz vaka bile bazen mucize gösteriyo bana bi arkadaşım söyledi işyerinde çalıştığı arkadaşının tek spermi varmış dr mikro tese yapalım demiş önümüzdeki ay gelin başlayalım demiş daha dr a gitmeden o tek spermle seda hamile kalmış işte mucize bu allahatan ümüt kesilmez bence desicada kesmesin ümidini

sermuh ilk hamişimiz sen oldun için sorular sana gelcek şuan felaket başım dönüyo ve adet olcak gibi kasıklarım ağrıyo sendede oldumu bugün 14.günüm benim normalmi artık başını biraz ağrıtıcaz ama napalım tek hamiş sensin yarın senin için yasin okuycam rabbim hepimize versin başta sana versin mücadeleni biliyorum çünki

yaaa gördünmüüü oluyor....ben hala inanamıyorum tek tüple pozitif sonuç....son dk kadar kese görünene kadar hala çok korkuyorum...diğeri laproskopi ameliyatı ile almışlardı.dr aşılama dediğinde ona dedim ki dr sen inanıyormusun şans varmı? dr-evet neden olmasın bir gebelik dışta olsa tüpün alınsada şu zamana olumsuz sonuçlanan 2 aşılama ve 2 tüp denemeni siler yani herşey yeni baştan başlar dedi...bende tamam o zaman sizi kırmayayım sırf siz inanıyorsunuz diye yaptırıyorum dedim....bak şimdi pozitif..dr un kendisi bile hala inanamıyor..pzt keseyi görelim kanaman var dikkat etmek lazım diyor... hiç kendini bırakma...rabbime çok dua et ondan izin iste dualarında ...herşey sadece onun izni ile oluyor ve bazı şeyler vesile oluyor...

aylin25 bende aynı şeyleri eşime söylüyorum oda merak içinde habire yazıyoırsun ne oluyor diyor...erkekler arasında böyle bir dayanışma yok...topik ne onu bile bilmiyor..şimdi okurken yüzüm bazen asılıyor bazen gülümsüyorum yazık oda bana bakıp ne olduğunu anlamaya çalışıyor...inşallah sizinkiler bu kadar bekletmeden gelir...baştan beri her şeyi paylaştık birbirimlze ...gitti gidiyor derken hala burdayım hala belirsiz yaşıyorum...tam 8 gün oldu bu belirsizlikte...ya sabır yinede cmt ve pazar bekleyeceğim kese görünürse gebelik var deniyormuş...

sermuh inan anlatamam nası sevindim allah hayırlısıyla kucana almak nasip etsin neolur dualarını eksik etme bizlerden bende çok ümitsizim ama allahtan hersey örnek alınacak okadar çok sey varki ay inanki gözlerim doldu şimdi aglıcam çok dikkat et kendine ilk bebişimizede iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…