Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

rabbimden umut kesilmez dilerim sağlıklı hayırlı evlatların olur ben normal hamile kalanlardan çok böyle özlem çekip kavuşanlara daha çok seviniyorum hayırlı olsun inşallah banada dua edin lütfen kucak dolusu sevgiler

bana benim yaşadıklarımı biri anlatsa hadi be sende masal anlatma derim...ama gerçek işte hepsi benim etrafımdaki insanlarda bana aynı şeyi yapıyorlar:)))birde ikiz olursa bak sen bombayaa

dün gece 1 lt süt içtim uyku sersemi....hiç böyle huyum yoktu ama oldu sabah boş kutuyu görünce hatırladım...:)bu çocuk çok tatlı şeyler istiyor galiba ben usanmadan tatlı yiyorumm..birde acıı ama nasıl anlatamam ...acı ve talı bir arada:)

sermuh başım dönüyo böle gözüm kararıyo gibi ve adet olcak gibi kasıklarım ağrıyo özellikle çiş yaparken sende aynı durumu yaşadınmı benim 14.gün bu arada

o bende geçen hafta vardı salamur yaprak canım çekti sarma yapmak için aldığım yaprağı yedim bol acılı kısırla eşim ağzına alamadı gözünden yaş geldi tadınca arkasınada tatlı çekti bimin hazır şeker paresi varya onu cezvede şerbetide yapıp hemen yiyiverdim ama zaten geçen hafta 4 5 günlüktü sanırım benimki hamilelikten değil ölesine canımın çekmesiydi boğazıma düşkünümdür gece 11 de yaptım yedim napim canım çekti yediğimide inkar etmiyorum kilolarımla ispatlıyorum sermuh ye tatlı çıkar hakkıyı ye ekşiyi çıkar ayşeyi

canımm yaa atabiki cevapalrım seve seve..zaten başıma gelen her şeyi tek tek yazıyorum...baş dönmesini progestan diye bir ilaç veriyorlar bana aşılamadan beri kullanıyorum dr dedi o yaparmış kimisinde fazla olurmuş bende çok hafif ama oluyor ara ara..benim ağrı olmadı kasıklarımda...bazi arkadaşlar ilişki bile yapamadı ağrıdan ben aşılama yapıldı gece 1 sabah bir dedi dr yaptık..hiç sıkıntı yaşamadım sonrasındada sıkıntı olmadı...adet günüme son 1 hafta kala tam belimin ortasında bir ağrı oldu..oda geçti hemen 1-2 günde.. ama adet zamanı adet zamankine çok yakın kasık ağrılarım oldu hemen adet günü ve öncesi eyvah geldi filan dedimm gelmedi..ama bende adet tarihinden bir gün sonra kanama başladı..hala sürüyor...şakır şakır az da değil..bir şey sorucam adetliyken yasin okuyabilirmiyim...kanamam varya sen biliyormusun...

Canım Msj I'ni şimdi okudum inanırmısin bilmem ama gözlerim doldu mideme kramp girdi Dualarim seninle İnan bana seni çok ama çok iyi anlıyorum İnan ve bol bol dua et canım

inşallah arkadaşım bir parçacık dahi olsa umut olurum sizlerde rahat rahat stressiz bomba gibi hamiş haberleri verirsiniz...rabbim benim kadar bekletmesin senide...dualarımdasınız ...

canım okuma abdest tutmazsın günah ben okuyum senin için yarın yasinde abdestsiz okunmasın ama bol bol içinden dolandın gezdiğin yerde ya şafi de anlamı allahım şifa ver demekmiş ben sürekli ya şafi diyorum bol ayetel kürsü okuyorum içinden ezberden okunduğunda bişiy olmaz içini rahat tut burda sen okuyamasanda senin için okuycak birsürü kardeşlerin var başta ben okurum kayınvaldem hergün okur senin için bide o okur allah rızası için isterim ondan senin için kalbini rahat tut olumlu düşün her halikarda hamilesin bu bi gerçek şuan senin yaşadığın herşeyi bebeğin hissediyo ona bu sıkıntılarını acaba diye yaşatma konuş masal anlat i geceler dile günaydın de o artık senle 9aylık hikayen başladı onun içn günlük tut ilerde okutursun onun değerli olduğunun bi ifadesidir bu ben öyle yapıcam her anımı onun için yazıcam elimden geldiğnce bebek özlemi nedir biliriz o yüzden bütün dualar şuan senle

sermuh başım dönüyo böle gözüm kararıyo gibi ve adet olcak gibi kasıklarım ağrıyo özellikle çiş yaparken sende aynı durumu yaşadınmı benim 14.gün bu arada
tam 15 .gün yarım saat böyle salak gibiydim hatta dr gidiyorduk ben üzüldüm ondan sanıyordum..göz karaması baş dönmezi birde halsizlik...ayrıca uyku fazlalaşıyor...

sermuh bugünlerde kot giyme kuzenim ilk hamile kaldığında dr kotu yasaklamıştı neden bilmiyorum ama dar olan herşey yasaktı ilk tutunma etapında olduğundan sanırım ben hamile değilim ama aşılamdan sonra bende giymedim kot

tam 15 .gün yarım saat böyle salak gibiydim hatta dr gidiyorduk ben üzüldüm ondan sanıyordum..göz karaması baş dönmezi birde halsizlik...ayrıca uyku fazlalaşıyor...

ben bugün itibariyle 15.güne girdim eşime senden bahsettiğim için oda teste beni erken götürmüyo bak arkadaşına kaç kez heyecanla gidiyo bizde aynı olmayalım cumartesiyi bekle dedi uyku öyle bi yok ama sanırım dediğin gibi progestan hapından anlık oluyo ama allahtan uzun sürmüyo bilemeden en fazla 15 dk

bir defasında canım kabak tatlısı çekti..bu arada ben yemek yemek tatlı yemez biriyim sadece sabah kahvaltı birde akşam yemek meyve o kadar ..hele yemek canım çekip tek başımayken kalkıp onu yapmam zaten çekmez:)neyse kabak yapmaya mutfağa girdim dolapta turşu gördüm salatalık ...koca bir kase yedimmm...nasıl yedim bilmiyorum ama yedim...arkasından kabak yaptım onuda yedim 1 tencere kabak tatlısı..yani kendime ohaaa demem lazım..

walla o bebiş herşeyi yaptırıyo kapı kapı bile gezdiriyo benim kuzen hamileyken apartmandan okula gitmek için kapıyı bi açıyo bi kek kokusu hmen yan kapıyı çalıyo sizdenmi değil üstü çalıyo sizdenmi koca apartmanı aramış taramış bulmuş o keki yemeden derse gitmemiş.artık hakimiyet onun canının istediğini ye ama hergün sütünü iç ve seneye yaza artık bebişinizle antalyaya bana tatile gelirsiniz bende o nazlımı nazlı dünya tatlısı elma şekerini yerim inşalllahhhhhh ikizdirrrrr amin rabbbbimm dularımı sen kabul eyle 8 yıldır çekmiş bu kıza bi kız bi erkek ver ikisininde tadına baktır aynı anda geçmişte yaşadığı herşey aaaa mazide neler bırakmışım allahım desin diye dua ediyorum

arkadaşlarım ben yatıyorum hepinize i geceler yatmadan dualrımda hamile olanlara bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin diycem benim gibi olmaynalara ver allahım artık olcakmı diye uykusuzluktan değil çocuk ağladı mama yaptım diye uykusuzluktan olsun diye dua etcem paçama sarılan sümüklü böcüğüm olsun i geceler allaha emanet olsun

senin bu olay tv deki dizileri geçti valla sabırla semruh bugün ne yazcak acaba diye bekler olduk. hadi hayırlısı inşallah başka bi problem çıkmaz. şimdi bide taaaaaaaaaaaaa c.tesiyi bekliycez desene :90: işte o gün hamileyim diye bağarırsın İNŞALLAH

Canım Msj I'ni şimdi okudum inanırmısin bilmem ama gözlerim doldu mideme kramp girdi Dualarim seninle İnan bana seni çok ama çok iyi anlıyorum İnan ve bol bol dua et canım

aramıza hoşgeldin...umarım tez zamanda gidersin...:)gerçi bu kadar çok şey paylaştıktan sonra gitmek zor olur ama ...inşallah mutluluğu yakalarsın...yatıyorum kalkıyorum inanın hep dua ediyorum...hemde içim sızlaya sızlaya ..burda ağlıyorum çok fena oldum dediğimde gerçekten ağlıyorum...çünkü bizi b,zden başka anlayacak kimse yok...herkez konuşuyor ama boşşş hiçbiri burdaki arkadaşlarımın konuştuğu gibi değil....inşallah arkadaşım senin bebişinde bir an evvel sana gelir......

arkadaşlar merhaba bende dün aşılamamı oldum allahım inşaallah bebeklerimizi bize nasip eder bu ay aşılamadan sonra olan değişiklikleri yazarmısınız ayrıca benim çok ağrım oldu aşılama günü doktorum yumurtaların çatlıyor dedi bana sizinde yaşadıklarınız yazarmısınız

Sermuh,Öncelikle Allah yardımcın olsun inşallah bu günleri de atlatacaksın.İnşallah güzel haberler alırsın hep olumlu düşünmeye çalış.Burda herkes seni merak ediyor senin için dua ediyoruz.

Arkadaşlar benim bugün aşılamanın 4.günü.Doktor 2 ve 3.gece mutlaka ilişki demişti.Lakin ilişki sırasında benim sol yumurtalığımda öyle bir ağrı oluyor ki gözlerim yaşarıyor.Gündüz de hissettiriyor zaman zaman ağrıyor oturduğumda bile bazen hissediyorum.Bu neden olabilir aşılama günü yumurtam çatlamıştı bu ağrı yapanlar geride kalan küçük yumurtalar mıdır yoksa kist falan mı oluştu yada dış gebelik falan mı diye endişe ediyorum.Sizde böyle şeyler oldu mu?Ne olur fikir verin stres yaptı bu sol taraf bende.

Hayırlı olsun aşılaman aşılama günü benim de çok ağrım olmıuştu aynı şekilde doktor yumurtanın çatladığını söylemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…