yaaa gördünmüüü oluyor....ben hala inanamıyorum tek tüple pozitif sonuç....son dk kadar kese görünene kadar hala çok korkuyorum...diğeri laproskopi ameliyatı ile almışlardı.dr aşılama dediğinde ona dedim ki dr sen inanıyormusun şans varmı? dr-evet neden olmasın bir gebelik dışta olsa tüpün alınsada şu zamana olumsuz sonuçlanan 2 aşılama ve 2 tüp denemeni siler yani herşey yeni baştan başlar dedi...bende tamam o zaman sizi kırmayayım sırf siz inanıyorsunuz diye yaptırıyorum dedim....bak şimdi pozitif..dr un kendisi bile hala inanamıyor..pzt keseyi görelim kanaman var dikkat etmek lazım diyor... hiç kendini bırakma...rabbime çok dua et ondan izin iste dualarında ...herşey sadece onun izni ile oluyor ve bazı şeyler vesile oluyor...
aylin bizde aynı durumdayız sermuh naptı acaba diyorum bugün laptopu uzatsan artık bana dedim sermuh dimi dedi ikizi olcak inşallah daha belli değil dedim hah şimdiye kadar hamileliği netleşmemişti dedi 1 haftada ikizmi değlmi başlıycak kadınlar arasında dedi güldük
sermuh ilk günler içilen süt daha faydalıymış bunu bi arkadaşımdan öğrendim bebişin herşeyi yeni oluştuğu için kalsiyum ilk günlerde daha etkiliymiş bol bol süt iç tatlım bal polen karışımı ye ve canın ne istiyosa onu yediğn anda bebişe direk geçermiş o istediğin bişiyi erteleme hemen ye dualrım senle rabbim mucizeni korusun kucağına sağ salim versin
dün gece 1 lt süt içtim uyku sersemi....hiç böyle huyum yoktu ama oldu sabah boş kutuyu görünce hatırladım...:)bu çocuk çok tatlı şeyler istiyor galiba ben usanmadan tatlı yiyorumm..birde acıı ama nasıl anlatamam ...acı ve talı bir arada:)
sermuh ilk hamişimiz sen oldun için sorular sana gelcek şuan felaket başım dönüyo ve adet olcak gibi kasıklarım ağrıyo sendede oldumu bugün 14.günüm benim normalmi artık başını biraz ağrıtıcaz ama napalım tek hamiş sensin yarın senin için yasin okuycam rabbim hepimize versin başta sana versin mücadeleni biliyorum çünki
kızlar haberlerim var.....
sabahtan beri dr lardayım...sabah test yaptırdım sonuç 205 gebelik devam ediyor hemde artışlar normal seviyelerde.hatta ikiz olabilirmiş.emin olmak için test yaptırdığım hastanede başka bir dr la görüştüm karnımdan ultrasonla baktı her ley gayet normal dedi kanamam devam ediyor bu gün kanamanın 5.günü normal adet olur gibi kanama geliyor bu kullandığın ilaçtan olabilir dedi..kese şimdi görünmez beklemen lazım dedi...yani hamilesin diyor....
..
sermuh inan anlatamam nası sevindim allah hayırlısıyla kucana almak nasip etsin neolur dualarını eksik etme bizlerden bende çok ümitsizim ama allahtan hersey örnek alınacak okadar çok sey varki ay inanki gözlerim doldu şimdi aglıcam çok dikkat et kendine ilk bebişimizede iyi bak
canımm yaa atabiki cevapalrım seve seve..zaten başıma gelen her şeyi tek tek yazıyorum...baş dönmesini progestan diye bir ilaç veriyorlar bana aşılamadan beri kullanıyorum dr dedi o yaparmış kimisinde fazla olurmuş bende çok hafif ama oluyor ara ara..benim ağrı olmadı kasıklarımda...bazi arkadaşlar ilişki bile yapamadı ağrıdan ben aşılama yapıldı gece 1 sabah bir dedi dr yaptık..hiç sıkıntı yaşamadım sonrasındada sıkıntı olmadı...adet günüme son 1 hafta kala tam belimin ortasında bir ağrı oldu..oda geçti hemen 1-2 günde.. ama adet zamanı adet zamankine çok yakın kasık ağrılarım oldu hemen adet günü ve öncesi eyvah geldi filan dedimm gelmedi..ama bende adet tarihinden bir gün sonra kanama başladı..hala sürüyor...şakır şakır az da değil..bir şey sorucam adetliyken yasin okuyabilirmiyim...kanamam varya sen biliyormusun...
tam 15 .gün yarım saat böyle salak gibiydim hatta dr gidiyorduk ben üzüldüm ondan sanıyordum..göz karaması baş dönmezi birde halsizlik...ayrıca uyku fazlalaşıyor...sermuh başım dönüyo böle gözüm kararıyo gibi ve adet olcak gibi kasıklarım ağrıyo özellikle çiş yaparken sende aynı durumu yaşadınmı benim 14.gün bu arada
tam 15 .gün yarım saat böyle salak gibiydim hatta dr gidiyorduk ben üzüldüm ondan sanıyordum..göz karaması baş dönmezi birde halsizlik...ayrıca uyku fazlalaşıyor...
o bende geçen hafta vardı salamur yaprak canım çekti sarma yapmak için aldığım yaprağı yedim bol acılı kısırla eşim ağzına alamadı gözünden yaş geldi tadınca arkasınada tatlı çekti bimin hazır şeker paresi varya onu cezvede şerbetide yapıp hemen yiyiverdim ama zaten geçen hafta 4 5 günlüktü sanırım benimki hamilelikten değil ölesine canımın çekmesiydi boğazıma düşkünümdür gece 11 de yaptım yedim napim canım çekti yediğimide inkar etmiyorum kilolarımla ispatlıyorum sermuh ye tatlı çıkar hakkıyı ye ekşiyi çıkar ayşeyi
bir defasında canım kabak tatlısı çekti..bu arada ben yemek yemek tatlı yemez biriyim sadece sabah kahvaltı birde akşam yemek meyve o kadar ..hele yemek canım çekip tek başımayken kalkıp onu yapmam zaten çekmez:)neyse kabak yapmaya mutfağa girdim dolapta turşu gördüm salatalık ...koca bir kase yedimmm...nasıl yedim bilmiyorum ama yedim...arkasından kabak yaptım onuda yedim 1 tencere kabak tatlısı..yani kendime ohaaa demem lazım..
kızlar haberlerim var.....
sabahtan beri dr lardayım...sabah test yaptırdım sonuç 205 gebelik devam ediyor hemde artışlar normal seviyelerde.hatta ikiz olabilirmiş.emin olmak için test yaptırdığım hastanede başka bir dr la görüştüm karnımdan ultrasonla baktı her ley gayet normal dedi kanamam devam ediyor bu gün kanamanın 5.günü normal adet olur gibi kanama geliyor bu kullandığın ilaçtan olabilir dedi..kese şimdi görünmez beklemen lazım dedi...yani hamilesin diyor....
sonra kendi dr gittim oda altta ultrasonla baktı...yine değerler güzel artıyor ikiz olabilir dedi...ama kanama olduğu için mecbur bekleyeceğiz dış gebelik olabilir diyor değerim 1000 çıkarsa kese görünürmüş ...cumartesi yine test yapılacak ordaki değerlerim 500 üzeri olması iyi olur dedi..belki görünürmüş kese..sol tarafımdaki batma şeklindeki ağrı rahim kendini hazırlıyor diyor.yani kasılmaların sebebi gebelikten olabilirmiş..belimde ağırıyor..göğüslerim hala acıyor ve renkleri değişti...koyulaşıyor ve kenar çizgileri ortaya çıktı...gece ayak yanmalarım oluyor...hatta sabahları midem bulanıyor bile...canım çok tatlı şeyler ve çok acı şeyler çekiyor..ama nasıl acı buram buram yakan cinsten...ara ara baş dönmelerim oluyor oda progestan ilaç kullandığım için olurmuş birde düşük ihtimaline karşı progestanı günde 4 taneye çıkardı kanama biterse süper olacak...yine hamileyim diye bağıramıyorummm şimdi cumartesi beklemem lazım....hepinize dualarınızdan dolayı teşekkür ederim...yine çok korkuyorummm bir daha dış gebelik çok canımı acıtır...çok bekledim 8 yıldır artık bebeğim gelir inşallah...
Canım Msj I'ni şimdi okudum inanırmısin bilmem ama gözlerim doldu mideme kramp girdi Dualarim seninle İnan bana seni çok ama çok iyi anlıyorum İnan ve bol bol dua et canım
arkadaşlar merhaba bende dün aşılamamı oldum allahım inşaallah bebeklerimizi bize nasip eder bu ay aşılamadan sonra olan değişiklikleri yazarmısınız ayrıca benim çok ağrım oldu aşılama günü doktorum yumurtaların çatlıyor dedi bana sizinde yaşadıklarınız yazarmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?