bir defasında canım kabak tatlısı çekti..bu arada ben yemek yemek tatlı yemez biriyim sadece sabah kahvaltı birde akşam yemek meyve o kadar ..hele yemek canım çekip tek başımayken kalkıp onu yapmam zaten çekmez:)neyse kabak yapmaya mutfağa girdim dolapta turşu gördüm salatalık ...koca bir kase yedimmm...nasıl yedim bilmiyorum ama yedim...arkasından kabak yaptım onuda yedim 1 tencere kabak tatlısı..yani kendime ohaaa demem lazım..
canım okuma abdest tutmazsın günah ben okuyum senin için yarın yasinde abdestsiz okunmasın ama bol bol içinden dolandın gezdiğin yerde ya şafi de anlamı allahım şifa ver demekmiş ben sürekli ya şafi diyorum bol ayetel kürsü okuyorum içinden ezberden okunduğunda bişiy olmaz içini rahat tut burda sen okuyamasanda senin için okuycak birsürü kardeşlerin var başta ben okurum kayınvaldem hergün okur senin için bide o okur allah rızası için isterim ondan senin için kalbini rahat tut olumlu düşün her halikarda hamilesin bu bi gerçek şuan senin yaşadığın herşeyi bebeğin hissediyo ona bu sıkıntılarını acaba diye yaşatma konuş masal anlat i geceler dile günaydın de o artık senle 9aylık hikayen başladı onun içn günlük tut ilerde okutursun onun değerli olduğunun bi ifadesidir bu ben öyle yapıcam her anımı onun için yazıcam elimden geldiğnce bebek özlemi nedir biliriz o yüzden bütün dualar şuan senle
senin bu olay tv deki dizileri geçti vallasabırla semruh bugün ne yazcak acaba diye bekler olduk. hadi hayırlısı inşallah başka bi problem çıkmaz. şimdi bide taaaaaaaaaaaaa c.tesiyi bekliycez desene :90: işte o gün hamileyim diye bağarırsın İNŞALLAH
arkadaşlar merhaba bende dün aşılamamı oldum allahım inşaallah bebeklerimizi bize nasip eder bu ay aşılamadan sonra olan değişiklikleri yazarmısınız ayrıca benim çok ağrım oldu aşılama günü doktorum yumurtaların çatlıyor dedi bana sizinde yaşadıklarınız yazarmısınız
Sermuh,Öncelikle Allah yardımcın olsun inşallah bu günleri de atlatacaksın.İnşallah güzel haberler alırsın hep olumlu düşünmeye çalış.Burda herkes seni merak ediyor senin için dua ediyoruz.
Arkadaşlar benim bugün aşılamanın 4.günü.Doktor 2 ve 3.gece mutlaka ilişki demişti.Lakin ilişki sırasında benim sol yumurtalığımda öyle bir ağrı oluyor ki gözlerim yaşarıyor.Gündüz de hissettiriyor zaman zaman ağrıyor oturduğumda bile bazen hissediyorum.Bu neden olabilir aşılama günü yumurtam çatlamıştı bu ağrı yapanlar geride kalan küçük yumurtalar mıdır yoksa kist falan mı oluştu yada dış gebelik falan mı diye endişe ediyorum.Sizde böyle şeyler oldu mu?Ne olur fikir verin stres yaptı bu sol taraf bende.
hayırlı olsun sermuh çok sevindim.rabbim kucağına almayı nasip etsin analı babalı büyütsün inşallah.ocak ayında bir sen varsın herhalde aşılaması tutan.inş.hayırlısıyla biz de böyle seviniriz.benim ocak başında oldu tutmadı.ikinci kez hüsran..bazen umudumu tamamen yitiriyorum.tüp bebek de olmazsa artık en kötü ihtimal evlatlık alırız diyorum.eşim sıcak bakmıyor.ama içimde çok fazla çocuk sevgisi var belki de imtihanım bu aşırı sevgidendir.komşunun çocuğunu bile bağrıma basıyorsam çok seviyorsam kendimği sevdiriyorsam evlatlıkta olur gibi geliyor.ama tabi eşimin rızası önemli.bize dua et.sevgiler
arkadaşlar merhaba bende dün aşılamamı oldum allahım inşaallah bebeklerimizi bize nasip eder bu ay aşılamadan sonra olan değişiklikleri yazarmısınız ayrıca benim çok ağrım oldu aşılama günü doktorum yumurtaların çatlıyor dedi bana sizinde yaşadıklarınız yazarmısınız
selam arkadaşlar, size bir şe y danışmak istiyorum.
bugün aşılamamın 12. günü. adet olacakmış gibi kramplar ve ağrılar hissediyorum. ben devlet hastanesinde yaptırdım aşılamamı ve açıkçası sonrasında ne yapacağımla ilgili tek bir bilgi bile vermediler.sadece ben ne zaman belli olur diye sordum, doktor da adet gecikmesi olunca dedi.
kendimi adet olacak gibi hissettiğim için tahlil yapmak istemiyorum. ama buradan okuduklarım kafamı biraz karıştırdı.kanama gördüğü halde hamile olan sermuh un yazdıkları mesela.
şimdi benim adetlerim çok ağrılı geçer. adet olursam ilaç almadan dayanamam. o yüzden test yapıp emin olmak istiyorum. olursam rahat rahat ilaç içebilmek için..
ne dersininz.
canımyaaa içim ürperdi..bak ben araştırırken bunları buldum..çoğunuda uyguladım...
*Çoçugu olmayan kimse 707 kere "Ya Varis" okursa Allahin izniylehayirli evlat sahibi olur. (bunu her gün yaptım)
*Çoçugu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere "Ya Evvel" okumalidir.*Düsük ihtimali olan hamile bayanlar esleriyle beraber "El Mübdi" okur.
1 "İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm " = "Muhak-kak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir " âyetini gecele-ri 1267 kere tekrar eder ve bunu üç ay boyunca sürdürür
2 Veya; "Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" = "Muhak-kak ki Allah dosttur ve yaratandır " âyetini beraber olmadan önce 289 kere tekrar eder (bunuda yaptım.aşılamaya giderken yoldada hep okudum.)
3 Veya; "HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" = "O yaratandır ve yok-tan var edendir " âyetini 1054 kere tekrar eder )
4 Veya; Tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine ya-kın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "Bismillâ-hirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır (Hâmile kalın-caya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır
4- Adakta bulunmalı. Mesela, (Şununla evlenirsem, sevabı Seyyidet Nefise hazretlerine olmak üzere, Allah için, üç Yasin okumak nezrim olsun) denince, bu dileğin kabul olduğu tecrübe edilmiştir.
(ben eşimle birlikte adadım kesin hamilelik duyulduğunda denizlide kurban kesilecek tamamı çocuk esirgeme kurumuna verilecek..doğum gerçekleşince tekrar kurban kesilecek tamamı ihtiyaç sahipler,ine dağıtılacak ..birde hamilelik netleşirse doğum olana kadar 500 yasin okuyacağım diye adaklarda bulundum)
ilk başta Allahım artık bana benim paramın peşinde olan duygularımı inciltecek yerler nasip etme diye çok dua ettim..çünkü burası koskaca bir şehir ve burda çok alternatif var..şu anda maddi durumumuz yeterli seviyede bu zafiyetle olmadık yerlere düşmek istemedim.nitekim çok salaş acınak halde bir dr gidiyorum..
sonra aşılamaya gitmeden önce gusulabdesti aldım 2 rekat namaz kıldım rabbim senin izninle bu yola çıktm hayırlar nasip eyle diye dua ettim eşimle birlikte...öyle gittik...sonra şükür için yine 2 rekat kıldım..elimde devamlı otomatik tesbiklerden var yattığım yerde devamlı çekiyorum....arada sübhanallah da çekiyorum...her gece eşim elini karnıma koydu ve nazar duaları okudu ...bol bol ayetel kürsi okudum...özellikle ayetel kürsi bana sanki inanılmaz bir güç ve rahatlık verdi...yani neredeyse her dakikamızdan rabbim izin ver biz ve bizim gibi isteyenlere hayırlı birer evlat nasip eyle diye dua ettik...önemli olan birde sadece kendin için istemeyecekmişsin başkalarınaa dua edecekmişsin müslümanın müslümana karşılıksız yaptığı dua kabul olurmuş ...belki birilerinin duası kabul oldu..belki benim duam kabul olur birileri sevinir...
sonra umreye giden bir arkadaşım vardım ondan dua istedim zaten dua edecekti her şekilde:)ama dua edebilmiş orda yapılan dualar kabul olurmuş...ve olmayacak şeyler insanın aklına gelip dua edemezmiş insan...halada dua ediyorum şu kanamam bitsin yine devam edeceğim...okumaya..şimdi ezbere bildiklerimi okuyorum...
dileksultan sana bilgi vermemeleri çok yanlış benim dr um mutlaka test yaptırmam gerektiğini eğerki hamileysem hemen değerlerime bakıp ona göre düşük varmı yokmu ilaça başlıyca için 2hafta sonra test dedi öncesinde gitme dolu dolu aşılamdan sonra 2haftan geçsin dedi benim 13 ocaktı perşembe tam 3.perşembe aşılamayla birlikte cumartesi test günüm aslında bugün gidelim dedik ama sermuh gözümüzün önüne geldi ve sık sık kan tahliline gitmeyelim die cumartesi gitcez aşılama sonrası dr un ne hap verdi eşinin sperm sonucu yıkama sonrası ne kaldı ve sorun hanginizde
sorun bende canım eşimde hiç bir sorun yok. pko luyum. aşılamadan sonra hiç bir ilaç kullanmadım. zaten aşılamam hafta sonuna denk geldiği için pek ilgilenmediler.
canım burda bi çok insanda yumurta tembelliği var bendede var ama aşılama sonrası hemen hemen bütün arkadaşalara burda ya jel ya hap yada vajinadan alınıcak bi ilaç verilmiş ve nerde yaşıyosun canım hastane bu kadar kötümüydü senle bu çok özel durumunda ilgilenilmedi
valla istanbulun hatta türkiyenin en önemli hastanesine gidiyorum. isim vermem doğru mu bilmiyorum. sorun olmazsa veririm.
yok canım olmaz burda hepimiz gittiğimiz dr u hastaneyi yazıyoruz birbirimize öneriyoruz madem bu kadar önemli ve iyi neden bilgi vermedilerki sormadınmı sen yada sonra dr unu arayıp bilgi almak falan için aramadınmı
istanbul üniv. tıp fakültesi hastanesine gidiyorum. aşılamayı daha önce hiç görmediğim bi dr yaptı. haftasonuna denk gelmişti çünkü.
rabbim kucaklarımızı bebişlerle doldursun artık çocuğumuzun dişi çıkıyo ateş oldu aşı vurulucak gece uyumadı bunları konuşsak rabbim sanada banada burda isteyen herkese versin canım dularım senle de
kızlar haberlerim var.....
sabahtan beri dr lardayım...sabah test yaptırdım sonuç 205 gebelik devam ediyor hemde artışlar normal seviyelerde.hatta ikiz olabilirmiş.emin olmak için test yaptırdığım hastanede başka bir dr la görüştüm karnımdan ultrasonla baktı her ley gayet normal dedi kanamam devam ediyor bu gün kanamanın 5.günü normal adet olur gibi kanama geliyor bu kullandığın ilaçtan olabilir dedi..kese şimdi görünmez beklemen lazım dedi...yani hamilesin diyor....
sonra kendi dr gittim oda altta ultrasonla baktı...yine değerler güzel artıyor ikiz olabilir dedi...ama kanama olduğu için mecbur bekleyeceğiz dış gebelik olabilir diyor değerim 1000 çıkarsa kese görünürmüş ...cumartesi yine test yapılacak ordaki değerlerim 500 üzeri olması iyi olur dedi..belki görünürmüş kese..sol tarafımdaki batma şeklindeki ağrı rahim kendini hazırlıyor diyor.yani kasılmaların sebebi gebelikten olabilirmiş..belimde ağırıyor..göğüslerim hala acıyor ve renkleri değişti...koyulaşıyor ve kenar çizgileri ortaya çıktı...gece ayak yanmalarım oluyor...hatta sabahları midem bulanıyor bile...canım çok tatlı şeyler ve çok acı şeyler çekiyor..ama nasıl acı buram buram yakan cinsten...ara ara baş dönmelerim oluyor oda progestan ilaç kullandığım için olurmuş birde düşük ihtimaline karşı progestanı günde 4 taneye çıkardı kanama biterse süper olacak...yine hamileyim diye bağıramıyorummm şimdi cumartesi beklemem lazım....hepinize dualarınızdan dolayı teşekkür ederim...yine çok korkuyorummm bir daha dış gebelik çok canımı acıtır...çok bekledim 8 yıldır artık bebeğim gelir inşallah...
super o zaman hemen bu dr a gıdıyosun ve ıkımızde bebıslerımıze kavusuyoruz... suan ızmırın en en enıyısı muayenesındekı cıhazlar ızmırde baska dr da yok ayrıca tepecık ssk nın yanı ege dogum evının de tup bebek merkezı baskanı canım... duymus olabılırsn belkı Ahmet Seckın Önoğlu... muayenesı 100 tl bır ay ıcınde gttıgınde ucret vermıyosn tekrar butun tahlıllerın ssk dogum evınde yapılıo yanı tepecık dogum evınde ve tepecıkte hıc bekelmıyosun snra sonucları alınca tekrar muayeneye gıdıosun asılamanı tup bebek tedavını hep ssk da yapıyo dogumunu bıle baska hastane tavsıye etmıyo .... canım fsh aclık ınsulın kolestrol vs... bırsuru esıme spermıyogram baa rahım fılmı uzuunnn bı lısteydıı ........ yalnız randevu alıcaksan acele et subattan once veremıyorlar cok cok yogun yanlız adam muhtesemmm guven bana bnm teyzemın tup bebeklerını o yaptı suan ıkızlerımız vr dusun teyzemın dogumunda kıbrıstaydı ve dogumu tepecıkte telefonla yonlendırerekyaptıı evuı araryıp hal hatır sorardıı.... no sunu ınternettende kolayca bulabılırsn ama ıstersen ozelınede msj atabılırm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?