Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hayırlı olsun sermuh çok sevindim.rabbim kucağına almayı nasip etsin analı babalı büyütsün inşallah.ocak ayında bir sen varsın herhalde aşılaması tutan.inş.hayırlısıyla biz de böyle seviniriz.benim ocak başında oldu tutmadı.ikinci kez hüsran..bazen umudumu tamamen yitiriyorum.tüp bebek de olmazsa artık en kötü ihtimal evlatlık alırız diyorum.eşim sıcak bakmıyor.ama içimde çok fazla çocuk sevgisi var belki de imtihanım bu aşırı sevgidendir.komşunun çocuğunu bile bağrıma basıyorsam çok seviyorsam kendimği sevdiriyorsam evlatlıkta olur gibi geliyor.ama tabi eşimin rızası önemli.bize dua et.sevgiler

canımyaaa içim ürperdi..bak ben araştırırken bunları buldum..çoğunuda uyguladım...
*Çoçugu olmayan kimse 707 kere "Ya Varis" okursa Allahin izniylehayirli evlat sahibi olur. (bunu her gün yaptım)
*Çoçugu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere "Ya Evvel" okumalidir.*Düsük ihtimali olan hamile bayanlar esleriyle beraber "El Mübdi" okur.

1 "İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm " = "Muhak-kak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir " âyetini gecele-ri 1267 kere tekrar eder ve bunu üç ay boyunca sürdürür
2 Veya; "Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" = "Muhak-kak ki Allah dosttur ve yaratandır " âyetini beraber olmadan önce 289 kere tekrar eder (bunuda yaptım.aşılamaya giderken yoldada hep okudum.)
3 Veya; "HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" = "O yaratandır ve yok-tan var edendir " âyetini 1054 kere tekrar eder )

4 Veya; Tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine ya-kın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "Bismillâ-hirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır (Hâmile kalın-caya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır

4- Adakta bulunmalı. Mesela, (Şununla evlenirsem, sevabı Seyyidet Nefise hazretlerine olmak üzere, Allah için, üç Yasin okumak nezrim olsun) denince, bu dileğin kabul olduğu tecrübe edilmiştir.
(ben eşimle birlikte adadım kesin hamilelik duyulduğunda denizlide kurban kesilecek tamamı çocuk esirgeme kurumuna verilecek..doğum gerçekleşince tekrar kurban kesilecek tamamı ihtiyaç sahipler,ine dağıtılacak ..birde hamilelik netleşirse doğum olana kadar 500 yasin okuyacağım diye adaklarda bulundum)
ilk başta Allahım artık bana benim paramın peşinde olan duygularımı inciltecek yerler nasip etme diye çok dua ettim..çünkü burası koskaca bir şehir ve burda çok alternatif var..şu anda maddi durumumuz yeterli seviyede bu zafiyetle olmadık yerlere düşmek istemedim.nitekim çok salaş acınak halde bir dr gidiyorum..
sonra aşılamaya gitmeden önce gusulabdesti aldım 2 rekat namaz kıldım rabbim senin izninle bu yola çıktm hayırlar nasip eyle diye dua ettim eşimle birlikte...öyle gittik...sonra şükür için yine 2 rekat kıldım..elimde devamlı otomatik tesbiklerden var yattığım yerde devamlı çekiyorum....arada sübhanallah da çekiyorum...her gece eşim elini karnıma koydu ve nazar duaları okudu ...bol bol ayetel kürsi okudum...özellikle ayetel kürsi bana sanki inanılmaz bir güç ve rahatlık verdi...yani neredeyse her dakikamızdan rabbim izin ver biz ve bizim gibi isteyenlere hayırlı birer evlat nasip eyle diye dua ettik...önemli olan birde sadece kendin için istemeyecekmişsin başkalarınaa dua edecekmişsin müslümanın müslümana karşılıksız yaptığı dua kabul olurmuş ...belki birilerinin duası kabul oldu..belki benim duam kabul olur birileri sevinir...
sonra umreye giden bir arkadaşım vardım ondan dua istedim zaten dua edecekti her şekilde:)ama dua edebilmiş orda yapılan dualar kabul olurmuş...ve olmayacak şeyler insanın aklına gelip dua edemezmiş insan...halada dua ediyorum şu kanamam bitsin yine devam edeceğim...okumaya..şimdi ezbere bildiklerimi okuyorum...

ninya evet yaaa roman halt etti..eşim kitap yaz bari diyor..(ben devamlı szilere yazıyorumya) ben diyorum ki kitabı geçtik ansiklopedi oldu benimki ...inşallah bu sefer kavuşurum bebeğime...rabbim hepimizi bir an evvel kavuştursun...sende en kısa zamanda kavuşursun inşallah..

aşılaman hayırlı olsun...biz baştan beri herşeyi yazdık...hepimizde farklı şeyler oluyor..kimisinde ağrı var kimisinde yok...enterasan şeyler oluyor..sen yaşadıkalrını yazarsan bizde şöyledir böyledir diyebiliriz...kendini strese sokma 15 gün hamileymişsin gibi mutlu ol kendini rahat bırak...adetin gelsede testini yaptır.gelmezse zaten hiç gelene kadar endişelenme...inşallah bebişin sendedir...bol bol yat devamlı istirahat et.

gizemx sağol canım..o ağrı muhtemelen geride kalan yumurtalarından kaynaklanıyor...bu arada üşütmüş de olabilrsin gaz sancısı filanda olabilir...aşılamada ben daha öncekinde gaz almıştım çok sancılıydım..bu sefer bekelrken her yerimi polar battaniye ile örttürdüm..üşümedim bir şey olmadı..ayaklarını sıcak tut..

canım hiçbir zaman kendini şartalndırma...ölüm engel olamayacağımız gibi doğumada sebep olamayız.sadece rabbim isterse olacak...çocuk her şey demek değil...çocuksuzda hayat güzel tamam çocukla daha güzel ama çocuk olmadanda o kadar güzellik varki yaşanacak bunları bilip yaşamak lazım...Allah tan geleni kabul etmek lazım..yapacak başka hiç bir şeyimiz yok....sabret lütfen...dualarım sizinle..rabbim bir an evvel kavuştursun cümlemimizi bebişlerimizle...

selam arkadaşlar, size bir şe y danışmak istiyorum.
bugün aşılamamın 12. günü. adet olacakmış gibi kramplar ve ağrılar hissediyorum. ben devlet hastanesinde yaptırdım aşılamamı ve açıkçası sonrasında ne yapacağımla ilgili tek bir bilgi bile vermediler.sadece ben ne zaman belli olur diye sordum, doktor da adet gecikmesi olunca dedi.
kendimi adet olacak gibi hissettiğim için tahlil yapmak istemiyorum. ama buradan okuduklarım kafamı biraz karıştırdı.kanama gördüğü halde hamile olan sermuh un yazdıkları mesela.
şimdi benim adetlerim çok ağrılı geçer. adet olursam ilaç almadan dayanamam. o yüzden test yapıp emin olmak istiyorum. olursam rahat rahat ilaç içebilmek için..
ne dersininz.

canım aynı ağrıları hepimiz yaşadık bu ağrılar çok normal sadece kafana takıp gün sayma adet sancısı gibi ağrıların olcak bugün benim 15.gün hala ağrım var kasıklarımda çok azda olsa var

canım sakın ilaç içme yinede tahlilini yaptır belki üstüne görürsün benim teyzem aylarca bilmeden hamile kaldığı halde adet görmüştü sormak istediğin varsa sor hiç çekinme birbirimize burda yorulmadan ccevap vermek zorundayız hepimiz aynıyız

canım bende aşılama yapılırken sürekli besmele çektim rabbim sen büyüksün allahümme ala seyyidina muhammed mustafa hürmetine yarabbi dedim allaha teslim oldum bizde de kurban adakları var canım inş olurda kestiririz

dileksultan sana bilgi vermemeleri çok yanlış benim dr um mutlaka test yaptırmam gerektiğini eğerki hamileysem hemen değerlerime bakıp ona göre düşük varmı yokmu ilaça başlıyca için 2hafta sonra test dedi öncesinde gitme dolu dolu aşılamdan sonra 2haftan geçsin dedi benim 13 ocaktı perşembe tam 3.perşembe aşılamayla birlikte cumartesi test günüm aslında bugün gidelim dedik ama sermuh gözümüzün önüne geldi ve sık sık kan tahliline gitmeyelim die cumartesi gitcez aşılama sonrası dr un ne hap verdi eşinin sperm sonucu yıkama sonrası ne kaldı ve sorun hanginizde

sorun bende canım eşimde hiç bir sorun yok. pko luyum. aşılamadan sonra hiç bir ilaç kullanmadım. zaten aşılamam hafta sonuna denk geldiği için pek ilgilenmediler.

sorun bende canım eşimde hiç bir sorun yok. pko luyum. aşılamadan sonra hiç bir ilaç kullanmadım. zaten aşılamam hafta sonuna denk geldiği için pek ilgilenmediler.

canım burda bi çok insanda yumurta tembelliği var bendede var ama aşılama sonrası hemen hemen bütün arkadaşalara burda ya jel ya hap yada vajinadan alınıcak bi ilaç verilmiş ve nerde yaşıyosun canım hastane bu kadar kötümüydü senle bu çok özel durumunda ilgilenilmedi

valla istanbulun hatta türkiyenin en önemli hastanesine gidiyorum. isim vermem doğru mu bilmiyorum. sorun olmazsa veririm.

valla istanbulun hatta türkiyenin en önemli hastanesine gidiyorum. isim vermem doğru mu bilmiyorum. sorun olmazsa veririm.

yok canım olmaz burda hepimiz gittiğimiz dr u hastaneyi yazıyoruz birbirimize öneriyoruz madem bu kadar önemli ve iyi neden bilgi vermedilerki sormadınmı sen yada sonra dr unu arayıp bilgi almak falan için aramadınmı

yok canım olmaz burda hepimiz gittiğimiz dr u hastaneyi yazıyoruz birbirimize öneriyoruz madem bu kadar önemli ve iyi neden bilgi vermedilerki sormadınmı sen yada sonra dr unu arayıp bilgi almak falan için aramadınmı

istanbul üniv. tıp fakültesi hastanesine gidiyorum. aşılamayı daha önce hiç görmediğim bi dr yaptı. haftasonuna denk gelmişti çünkü.

istanbul üniv. tıp fakültesi hastanesine gidiyorum. aşılamayı daha önce hiç görmediğim bi dr yaptı. haftasonuna denk gelmişti çünkü.

rabbim kucaklarımızı bebişlerle doldursun artık çocuğumuzun dişi çıkıyo ateş oldu aşı vurulucak gece uyumadı bunları konuşsak rabbim sanada banada burda isteyen herkese versin canım dularım senle de

evet ikiz olsun, cok guzel bir haber bu.
c.tesi guzel haberini bekliyoruz.

100 tl birsey degilmis, sartlari da cok iyi gorunuyor. telefonu bulurum o kolay, tesekkur ederim canım. ben bugun esimi gonderdim, spermiyogram yaptiracak. evet kendi isimiz ama buradakilerin cocuk yapmaya ugrastigimizdan haberi yok, yani benim simdiki doktorum da universite hastanesinde ama sabahlari gittigimde ilk beni alır, 5-10 dakikada isimi halleder, 9-9.30da isim bitmis olur. simdi yeni bir yer gozumu korkutuyor. haliyle sıra bekle, su , bu. bu ay kistim var, ot icip gecireyim, martta ilk asilamami yapayım diye dusundum.
kafami karistirdin yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…