canım inş günün biride bizde hamileyiz diye yazacağız ümidini kesme ben 2. aşılamam için daha hevesli ve ümitliyim ilkinde acemiliğimiz çıktı inş 2. de olcak olmazsa tüp bebekte bizim bebişler azıcık nazlı olsun da tek nazlı olsun
sermuh,öncelikle allah yardımcın olsun inşallah bu günleri de atlatacaksın.inşallah güzel haberler alırsın hep olumlu düşünmeye çalış.burda herkes seni merak ediyor senin için dua ediyoruz.
Arkadaşlar benim bugün aşılamanın 4.günü.doktor 2 ve 3.gece mutlaka ilişki demişti.lakin ilişki sırasında benim sol yumurtalığımda öyle bir ağrı oluyor ki gözlerim yaşarıyor.gündüz de hissettiriyor zaman zaman ağrıyor oturduğumda bile bazen hissediyorum.bu neden olabilir aşılama günü yumurtam çatlamıştı bu ağrı yapanlar geride kalan küçük yumurtalar mıdır yoksa kist falan mı oluştu yada dış gebelik falan mı diye endişe ediyorum.sizde böyle şeyler oldu mu?ne olur fikir verin stres yaptı bu sol taraf bende.
selam arkadaşlar, size bir şe y danışmak istiyorum.
bugün aşılamamın 12. günü. adet olacakmış gibi kramplar ve ağrılar hissediyorum. ben devlet hastanesinde yaptırdım aşılamamı ve açıkçası sonrasında ne yapacağımla ilgili tek bir bilgi bile vermediler.sadece ben ne zaman belli olur diye sordum, doktor da adet gecikmesi olunca dedi.
kendimi adet olacak gibi hissettiğim için tahlil yapmak istemiyorum. ama buradan okuduklarım kafamı biraz karıştırdı.kanama gördüğü halde hamile olan sermuh un yazdıkları mesela.
şimdi benim adetlerim çok ağrılı geçer. adet olursam ilaç almadan dayanamam. o yüzden test yapıp emin olmak istiyorum. olursam rahat rahat ilaç içebilmek için..
ne dersininz.
evet ikiz olsun, cok guzel bir haber bu.
c.tesi guzel haberini bekliyoruz.
Arkadaşlar bende 21 ocak 2011de ilk aşılamamı yaptırdım ... sabırla ve umutla 7 şubatı bekliyorum ... umarım Allah hepimizin gönlüne göre verir...herkese sevgiler...
dileksultan sana bilgi vermemeleri çok yanlış benim dr um mutlaka test yaptırmam gerektiğini eğerki hamileysem hemen değerlerime bakıp ona göre düşük varmı yokmu ilaça başlıyca için 2hafta sonra test dedi öncesinde gitme dolu dolu aşılamdan sonra 2haftan geçsin dedi benim 13 ocaktı perşembe tam 3.perşembe aşılamayla birlikte cumartesi test günüm aslında bugün gidelim dedik ama sermuh gözümüzün önüne geldi ve sık sık kan tahliline gitmeyelim die cumartesi gitcez aşılama sonrası dr un ne hap verdi eşinin sperm sonucu yıkama sonrası ne kaldı ve sorun hanginizde
allah yardımcınız olsun ne biçim doktoprmuş bu?şikayet edin.biz şikayetçi olmayınca oyle oluyor.zaten stresli bir tedavi birde onlar oyle davranırsa allah aşkına başka gitmeyin o doktora dilim dönmüyor ona doktor demeye bile.canım çok streslisin...aşılamayı kim yapmış nerde yapmış takma kafana evet devlet hastaneleri üniv benzeri yerlerde yapılan işlemde çok feci davranıyorlar...ben ilk aşılamamı özelde yaptırmıştım bayan bir dr du özel muanesinde yapıldı....kadın bana ne yapacağını anlatmadı ne de aşılamadan sonra olacakları yani hiçbirşey anlatmadı.o çatala çıkardılar ben yatıyorum..tir tir titriyorum üstüm başım açık herşey ortada kadına ne kadar sürecek bu işlem diye sordum tam o arada spermleri yerleştiriyordu süreceği kadar sürecek dedi...yani birde fırça yedim..o arada tam işlem yapılacakken birde yardımcılarına bağırdı...ortam gergin ben ödü patlak işlem yapıldı..bu yüzden kendin araştırıp öğreneceksin bak bizler burda herşeyi yazıyoruz hem öğreniyoruz hem öğretiyoruz.....olacak oldumu öyle yada böyle olur...rabbimden iste dua et...kendini adet olucam diye kasıp durma...
allah yardımcınız olsun ne biçim doktoprmuş bu?şikayet edin.biz şikayetçi olmayınca oyle oluyor.zaten stresli bir tedavi birde onlar oyle davranırsa allah aşkına başka gitmeyin o doktora dilim dönmüyor ona doktor demeye bile.
benimde 13.gün negatifti...16.gün 15 çıktı....adet gelene kadar bekle......
evet ya desica için bende aynı şeyi düşünüyorum belki geç döllenme olmuştur veya bebişlerimiz nazlı olduğundan göstermiyodur kendini hiç belli olmaz en umutsuz vaka bile bazen mucize gösteriyo bana bi arkadaşım söyledi işyerinde çalıştığı arkadaşının tek spermi varmış dr mikro tese yapalım demiş önümüzdeki ay gelin başlayalım demiş daha dr a gitmeden o tek spermle seda hamile kalmış işte mucize bu allahatan ümüt kesilmez bence desicada kesmesin ümidini
slm özel değilse neden özgünsün çok merak ettim?????????
canım spora gitmeyi bende çok istiyorum hem aşılama esnasında aldığım kilolar için hemde stresi yenmek için ama hemşu dershane belasından vaktim yok hemde olurki hamiş kalısam bebeğe bişey olur diye bizim spor salonunda çok ağır hareketler yaptırıyorlar özellikle karın hareketleri dr da sormuştum oda bel ve karnına dikkat et ağır spor yerine yürüyüş yap demişti ama kayseri soğuk buz gibi havada nerede yürüyeceğim daha hamiş bile olamadan hiç bi kıyafetim olmuyo yazın 56 kiloydum şimdi 60 geliyorum 4 kilo birden aldım spor yapmayı çoooook özledim sende dikkat et kendine karın ve bel hareketlerini yapma belki bebişin bu ay kendiliğinden geliverir zorunlu kalmadığın sürece ağrı kesici içme bide bugün duydum sigara kullanıyosan çekilmiş nar çekirdeği var çok güçlü bi antioksidanmış canım bide bana yumurta büyümesi için tarçınlı bi kürden bahsetmiştin on yazarmısın
kalbi güzel arkadaşlarım, keşke tahminleriniz olsaydı ama malesef bugün adet oldum. aşılamanın 21. günü adet oldum ama feci bir kanam feci pıhtı gibi şeyler gelio:S sancı da cabası.
kalbi güzel arkadaşlarım, keşke tahminleriniz olsaydı ama malesef bugün adet oldum. aşılamanın 21. günü adet oldum ama feci bir kanam feci pıhtı gibi şeyler gelio:S sancı da cabası.
100 tl birsey degilmis, sartlari da cok iyi gorunuyor. telefonu bulurum o kolay, tesekkur ederim canım. ben bugun esimi gonderdim, spermiyogram yaptiracak. evet kendi isimiz ama buradakilerin cocuk yapmaya ugrastigimizdan haberi yok, yani benim simdiki doktorum da universite hastanesinde ama sabahlari gittigimde ilk beni alır, 5-10 dakikada isimi halleder, 9-9.30da isim bitmis olur. simdi yeni bir yer gozumu korkutuyor. haliyle sıra bekle, su , bu. bu ay kistim var, ot icip gecireyim, martta ilk asilamami yapayım diye dusundum.
kafami karistirdin yani :)
canım yaa çok geçmiş olsunn...hayırlısı demekten başka br şey gelmiyor elimizde...en son kan testi ne zaman yapılmıştı...acaba düşükmü yapıyorsun....bana dr öyle dedi o yüzden acaba diyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?