Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet aylincim haklısın.doktorum bu ay beklememi istedi.kullandığımız ilaçlar çok ağır etkisi birkaç ay devam edecek birçok hastam aşılamadan sonraki ay kendiliğinden hamile kaldı dedi.bakalım bu ayı boş geçircez olmazsa önümüzdeki ay tekrar aşılama oda olmazsa tüp bebek benim doktorum sadece 2 kez aşılama tavsiye ediyor.6 7 kere yaptıranları okuyorum ne sabır varmış millette...:)

Arkadaşlar bende 21 ocak 2011de ilk aşılamamı yaptırdım ... sabırla ve umutla 7 şubatı bekliyorum ... umarım Allah hepimizin gönlüne göre verir...herkese sevgiler...

benim ağrılarımda ilişki sırasında ağlatıyodu beni resmen takılma bunlara yinede gir ilişkiye.

canım geçmiş olsun..kötüyü düşünme..kendini kasma..benimki 13.gün negatif çıktı ..bazıalrında 13.günde belli oluyor ama belli olmadığı da oluyor benim gibi..ve dr um 13.negatif çıkanı hiç dikkate almadı...ben adeti yani kanamayı adet tarihimden 1 gün sonra görmeye başladım..6 gündür sürüyor sadece bu gün biraz araldı...

sermuh arkadaşım ben yeniyim sayfanızda yazılarını okudum seni merak ettim gebeliğin devam ediyormu??

Arkadaşlar bende 21 ocak 2011de ilk aşılamamı yaptırdım ... sabırla ve umutla 7 şubatı bekliyorum ... umarım Allah hepimizin gönlüne göre verir...herkese sevgiler...

hoşgeldin...gözün aydın 1 hafta bitmiş...:)1 hafta kalmış hadi hayırlısı umarım bebeiğin seninledir...

sermuh arkadaşım ben yeniyim sayfanızda yazılarını okudum seni merak ettim gebeliğin devam ediyormu??

evet hala devam ediyor...kanamam adet günümün 1 gün sonrası başladı 6 gündür devam ediyor bu gün çok çok azladı sanki bitti gibi...et parçaları bile geldi ama hala gebelik devam ediyor..inşallah bebeğim tutunmuştur...

canım çok streslisin...aşılamayı kim yapmış nerde yapmış takma kafana evet devlet hastaneleri üniv benzeri yerlerde yapılan işlemde çok feci davranıyorlar...ben ilk aşılamamı özelde yaptırmıştım bayan bir dr du özel muanesinde yapıldı....kadın bana ne yapacağını anlatmadı ne de aşılamadan sonra olacakları yani hiçbirşey anlatmadı.o çatala çıkardılar ben yatıyorum..tir tir titriyorum üstüm başım açık herşey ortada kadına ne kadar sürecek bu işlem diye sordum tam o arada spermleri yerleştiriyordu süreceği kadar sürecek dedi...yani birde fırça yedim..o arada tam işlem yapılacakken birde yardımcılarına bağırdı...ortam gergin ben ödü patlak işlem yapıldı..bu yüzden kendin araştırıp öğreneceksin bak bizler burda herşeyi yazıyoruz hem öğreniyoruz hem öğretiyoruz.....olacak oldumu öyle yada böyle olur...rabbimden iste dua et...kendini adet olucam diye kasıp durma...

allah yardımcınız olsun ne biçim doktoprmuş bu?şikayet edin.biz şikayetçi olmayınca oyle oluyor.zaten stresli bir tedavi birde onlar oyle davranırsa allah aşkına başka gitmeyin o doktora dilim dönmüyor ona doktor demeye bile.

canım çok streslisin...aşılamayı kim yapmış nerde yapmış takma kafana evet devlet hastaneleri üniv benzeri yerlerde yapılan işlemde çok feci davranıyorlar...ben ilk aşılamamı özelde yaptırmıştım bayan bir dr du özel muanesinde yapıldı....kadın bana ne yapacağını anlatmadı ne de aşılamadan sonra olacakları yani hiçbirşey anlatmadı.o çatala çıkardılar ben yatıyorum..tir tir titriyorum üstüm başım açık herşey ortada kadına ne kadar sürecek bu işlem diye sordum tam o arada spermleri yerleştiriyordu süreceği kadar sürecek dedi...yani birde fırça yedim..o arada tam işlem yapılacakken birde yardımcılarına bağırdı...ortam gergin ben ödü patlak işlem yapıldı..bu yüzden kendin araştırıp öğreneceksin bak bizler burda herşeyi yazıyoruz hem öğreniyoruz hem öğretiyoruz.....olacak oldumu öyle yada böyle olur...rabbimden iste dua et...kendini adet olucam diye kasıp durma...

kesinlikle haklısın zaten yaşadığımız stres bi de dr böyle davranırsa biz nasıl çocuk sahibi olcaz dr un herşeyden önce bize bilgi vermesi lazım kısa bi işlem acı biraz var toplamda şukadar dkka gibi sonrası böyle olur gibi dr çok önemli dr seni ne kadar rahatlatırsa senin kendine özgüvenin bu konuda okadar gelişir vermezse zaten köpek gibi davrandı benlede cok ilgilenmedi tutmuycak der gibi düşünür kendimizi olumsuza itekleyerek olumsuz düşüncez eeee nerde kaldı moral ve bebek

benimde 13.gün negatifti...16.gün 15 çıktı....adet gelene kadar bekle......

kalbi güzel arkadaşlarım, keşke tahminleriniz olsaydı ama malesef bugün adet oldum. aşılamanın 21. günü adet oldum ama feci bir kanam feci pıhtı gibi şeyler gelio:S sancı da cabası.

haklısın canım dıkkat etmem gerekıyor spor yaparken bılıyorum.. ınsallah kendılıgınden gelır bu ay ınsallahh.. canım 1 yemek kasıgı dut pekmezıne 1 cay kasıgı tarcın koycaksın karıstır sabah oglen aksam ye onu yemekten once yada snra farketmez ama cok faydası oluyoo denenmıstır yanıı =)

kalbi güzel arkadaşlarım, keşke tahminleriniz olsaydı ama malesef bugün adet oldum. aşılamanın 21. günü adet oldum ama feci bir kanam feci pıhtı gibi şeyler gelio:S sancı da cabası.

canım yaa çok geçmiş olsunn...hayırlısı demekten başka br şey gelmiyor elimizde...en son kan testi ne zaman yapılmıştı...acaba düşükmü yapıyorsun....bana dr öyle dedi o yüzden acaba diyorum...

canım ya benimde bugün 15.gün cumartesi teste gitcem geciktikçe hasta olmam seviniyorum kırmızıları görmek istemiyorum ama bide senin gibi geç hasta olursam die de korkuyorum offf ya hep başa dön hep başa dön

cerenm Allah yardımcın olsun bnmde kendı annem ve en nyakın bır arkadasım dısında kımse bılmıyor ve ınankı gercekten cok cok zor oluyor cocuk ıcın ugrasırken gızlı gızlı testlerı vs.. halletmek bu dr cok ıyı canım ıstersen nettende sen bı bak hakkında cok guzel seyler yazıyor bnce bırkezde olsa bı muayeneye gt ne kaybedersınkı hem bundada beklemıyosun en gec 10 da ısın bıtıyor dusun tepecık gbı bı yerde.. haber ver canım bana olurmu meraklanırım bn smdıı

desıca cım cok cok uzuldum napalım kısmet degılmıs dıyıp bıdahakı sefere daha ınanclı devam etmek zorundayız yolumuza.. ama sermuh haklı bncede dusukten olabılır tatlım.. bı gıt dr una

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…