Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar cumartesi yaklaştıkça heyecanım dahada çok artıyo napcam nasıl zaman geçicek geçmiyo ya aklım sürekli testte napmam lazım çıldırıcam yoksa aklım sürekli sonuç ne olayında ve hasta olmadım şu vakte kadar bu acaba umutlu bişiymi

yapma testi erken yapınca negatif çıkarsa çok zor oluyor bekle zamanını farzet hamilesin...devamlı tesbih çek internette takıl...bol bol uyu vakit geçityor...ama stres yapma...

evet canım benim dr da 2 aşılama yeterli diyor tüp bebek raporu için 2 aşılama yeterli imiş hem başarı şansı az hem maliyeti çok hemde psikolojimiz bozuluyo bir daha deneyeceğiz yazın tüp bebek yaptıracağız inş ikiz tutar diyorum tek seferde ne güzel olur Ayyy hayale bak teki bulduk ikiz istiyoruz hakkımızda hayırlısı canım bekleyeceğiz vakti zamanı vardır.

canım ne güzel yazmışsın ellerine sağlık bu tesbihleri deneyeceğim bende geçen yaz umreye gittim eşimle beraber bol bol oralarda dua ettim ben ve benim gibi evlet hasreti çeken herkese...Tam teslimiyetle edilen dualar kabul olurmuş rabbim dualarımızı kabul etsin.

Sermuh öyle güzel anlatmışsınki okuyunca işte bu olması gereken tevekkül dedim.Allah Razı Olsun

benim ağrılarımda ilişki sırasında ağlatıyodu beni resmen takılma bunlara yinede gir ilişkiye.

doğru söylüyorsun ama işte soldaki ağrı beni mahvetti.

AMİİİİİN!

canım en son test 18. gün yapıldı ve 3-5 değil 0 çıktı snuç(yani hiç bir ümit yoktu.hayırlısı böyleymiş napalım. yarın yine doktora gideceğim ve bakalım neler olacak...

desıca cım cok cok uzuldum napalım kısmet degılmıs dıyıp bıdahakı sefere daha ınanclı devam etmek zorundayız yolumuza.. ama sermuh haklı bncede dusukten olabılır tatlım.. bı gıt dr una

sağolun canlar.devam tabiki yılmak yok. zor elde edilen şeyler daha kıymetli olur:)yarın gidiyorum doktoruma yazarım buraya gelişmeleri.

kızlar kanama bitti gibi bir şey bu gün sadece 1 damla çok az geldi..dr aradım gayet iyi diyor.karın ve bel ağrılarım var normal diyor..cmt bakalım tekrar dedi...bu arada düşük riskine karşı progestan 100mg hapı günde 4 taneye çıkardı..bol bol istirahat ediyorum...

ay ay ayyy masallahhh canım bnm... bak nazlı bebısınn yada bebıslerın mı demelıyım bılemedım smdıı en sonunda ınat etmekten vazgectıı gordunmu annesii... vallahı tüylerım dıken dıken olduu dınlen dınlen sakın kalkmaa yavas yavas yuru evın ıcınde hepsı bu canımmm Rabbım kucagında gostersın ınsallahh

canım hayırlı olur insallah aman kendıne dıkkat et hayırlısıyla kucagına almayı allah nasıp etsın allah isteyen herkeze versın

Maşallah Allah'ım senide bebeğinide korusun.İnşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

SELAM KIZLAR,
NASILSINIZ BAKALIM? DÜN GİREMEDİM. BUGUN HARİKA HABERLER ALDIM. SERMUH ÇOK SEVİNDİM CANIM. "DEMİŞTİM" DEMEYİ ÇOK SEVERİM VE "BEN SANA DEMİŞTİM" DEĞİL Mİ ARKADAŞIM? TATLILARI OĞLUN EKŞİLERİ KIZIN İÇİN Mİ YİYORSUN ACABA?????HADİ İNŞALLAH. BU GÜZEL OLAYA ŞAHİT OLMASI BİLE ZEVKLİ. ÇOK SEVİNDİM. ALLAHIM DEVAMINI GETİRSİN. SAĞLIK VE MUTLULUKLA.

ECEEBRUCUM BENİ SEN MERAK ETMİŞSİN BİR DE. CANIM. TEŞEKKÜR EDERİM. KONTROL ETTİM USA DAN KARGOYA VERİLMİŞ PRESEED. HEYECANLA BEKLEMEKTEYİM.

HEPİNİZİ ÖPÜYORUM, SEVGİLERİMİ YOLLUYORUM ŞEKERLER...

hayırlı olsun sermuh çok sevindim.Allah tamamına erdirsin.eceebruyuda heyecanla bekliyorum.

hamileyimmmmm diye bağırmanı sabırsızlıkla bekliyorum.allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.duacınız.

bugün aşılamamın 7 günü ilk önce birşey hissetmedim ama şimdi akrnımın içinde arada sızlama aradada bıçak batar gibi oluyor bir fikrinizzz varmı neden olabilir ara ara sızı girip çıkıyor yorumlarınızı bekliyorum sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…