arkadaşlar cumartesi yaklaştıkça heyecanım dahada çok artıyo napcam nasıl zaman geçicek geçmiyo ya aklım sürekli testte napmam lazım çıldırıcam yoksa aklım sürekli sonuç ne olayında ve hasta olmadım şu vakte kadar bu acaba umutlu bişiymi
evet aylincim haklısın.doktorum bu ay beklememi istedi.kullandığımız ilaçlar çok ağır etkisi birkaç ay devam edecek birçok hastam aşılamadan sonraki ay kendiliğinden hamile kaldı dedi.bakalım bu ayı boş geçircez olmazsa önümüzdeki ay tekrar aşılama oda olmazsa tüp bebek benim doktorum sadece 2 kez aşılama tavsiye ediyor.6 7 kere yaptıranları okuyorum ne sabır varmış millette...:)
canımyaaa içim ürperdi..bak ben araştırırken bunları buldum..çoğunuda uyguladım...
*Çoçugu olmayan kimse 707 kere "Ya Varis" okursa Allahin izniylehayirli evlat sahibi olur. (bunu her gün yaptım)
*Çoçugu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere "Ya Evvel" okumalidir.*Düsük ihtimali olan hamile bayanlar esleriyle beraber "El Mübdi" okur.
1 "İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm " = "Muhak-kak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir " âyetini gecele-ri 1267 kere tekrar eder ve bunu üç ay boyunca sürdürür
2 Veya; "Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" = "Muhak-kak ki Allah dosttur ve yaratandır " âyetini beraber olmadan önce 289 kere tekrar eder (bunuda yaptım.aşılamaya giderken yoldada hep okudum.)
3 Veya; "HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" = "O yaratandır ve yok-tan var edendir " âyetini 1054 kere tekrar eder )
4 Veya; Tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine ya-kın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "Bismillâ-hirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır (Hâmile kalın-caya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır
4- Adakta bulunmalı. Mesela, (Şununla evlenirsem, sevabı Seyyidet Nefise hazretlerine olmak üzere, Allah için, üç Yasin okumak nezrim olsun) denince, bu dileğin kabul olduğu tecrübe edilmiştir.
(ben eşimle birlikte adadım kesin hamilelik duyulduğunda denizlide kurban kesilecek tamamı çocuk esirgeme kurumuna verilecek..doğum gerçekleşince tekrar kurban kesilecek tamamı ihtiyaç sahipler,ine dağıtılacak ..birde hamilelik netleşirse doğum olana kadar 500 yasin okuyacağım diye adaklarda bulundum)
ilk başta Allahım artık bana benim paramın peşinde olan duygularımı inciltecek yerler nasip etme diye çok dua ettim..çünkü burası koskaca bir şehir ve burda çok alternatif var..şu anda maddi durumumuz yeterli seviyede bu zafiyetle olmadık yerlere düşmek istemedim.nitekim çok salaş acınak halde bir dr gidiyorum..
sonra aşılamaya gitmeden önce gusulabdesti aldım 2 rekat namaz kıldım rabbim senin izninle bu yola çıktm hayırlar nasip eyle diye dua ettim eşimle birlikte...öyle gittik...sonra şükür için yine 2 rekat kıldım..elimde devamlı otomatik tesbiklerden var yattığım yerde devamlı çekiyorum....arada sübhanallah da çekiyorum...her gece eşim elini karnıma koydu ve nazar duaları okudu ...bol bol ayetel kürsi okudum...özellikle ayetel kürsi bana sanki inanılmaz bir güç ve rahatlık verdi...yani neredeyse her dakikamızdan rabbim izin ver biz ve bizim gibi isteyenlere hayırlı birer evlat nasip eyle diye dua ettik...önemli olan birde sadece kendin için istemeyecekmişsin başkalarınaa dua edecekmişsin müslümanın müslümana karşılıksız yaptığı dua kabul olurmuş ...belki birilerinin duası kabul oldu..belki benim duam kabul olur birileri sevinir...
sonra umreye giden bir arkadaşım vardım ondan dua istedim zaten dua edecekti her şekilde:)ama dua edebilmiş orda yapılan dualar kabul olurmuş...ve olmayacak şeyler insanın aklına gelip dua edemezmiş insan...halada dua ediyorum şu kanamam bitsin yine devam edeceğim...okumaya..şimdi ezbere bildiklerimi okuyorum...
Arkadaşlar bende 21 ocak 2011de ilk aşılamamı yaptırdım ... sabırla ve umutla 7 şubatı bekliyorum ... umarım Allah hepimizin gönlüne göre verir...herkese sevgiler...
canım hiçbir zaman kendini şartalndırma...ölüm engel olamayacağımız gibi doğumada sebep olamayız.sadece rabbim isterse olacak...çocuk her şey demek değil...çocuksuzda hayat güzel tamam çocukla daha güzel ama çocuk olmadanda o kadar güzellik varki yaşanacak bunları bilip yaşamak lazım...Allah tan geleni kabul etmek lazım..yapacak başka hiç bir şeyimiz yok....sabret lütfen...dualarım sizinle..rabbim bir an evvel kavuştursun cümlemimizi bebişlerimizle...
benim ağrılarımda ilişki sırasında ağlatıyodu beni resmen takılma bunlara yinede gir ilişkiye.
canım ne güzel yazmışsın ellerine sağlık bu tesbihleri deneyeceğim bende geçen yaz umreye gittim eşimle beraber bol bol oralarda dua ettim ben ve benim gibi evlet hasreti çeken herkese...Tam teslimiyetle edilen dualar kabul olurmuş rabbim dualarımızı kabul etsin.
canım yaa çok geçmiş olsunn...hayırlısı demekten başka br şey gelmiyor elimizde...en son kan testi ne zaman yapılmıştı...acaba düşükmü yapıyorsun....bana dr öyle dedi o yüzden acaba diyorum...
Arkadaşlar bende 21 ocak 2011de ilk aşılamamı yaptırdım ... sabırla ve umutla 7 şubatı bekliyorum ... umarım Allah hepimizin gönlüne göre verir...herkese sevgiler...
desıca cım cok cok uzuldum napalım kısmet degılmıs dıyıp bıdahakı sefere daha ınanclı devam etmek zorundayız yolumuza.. ama sermuh haklı bncede dusukten olabılır tatlım.. bı gıt dr una
kızlar kanama bitti gibi bir şey bu gün sadece 1 damla çok az geldi..dr aradım gayet iyi diyor.karın ve bel ağrılarım var normal diyor..cmt bakalım tekrar dedi...bu arada düşük riskine karşı progestan 100mg hapı günde 4 taneye çıkardı..bol bol istirahat ediyorum...
kızlar kanama bitti gibi bir şey bu gün sadece 1 damla çok az geldi..dr aradım gayet iyi diyor.karın ve bel ağrılarım var normal diyor..cmt bakalım tekrar dedi...bu arada düşük riskine karşı progestan 100mg hapı günde 4 taneye çıkardı..bol bol istirahat ediyorum...
canım ya benimde bugün 15.gün cumartesi teste gitcem geciktikçe hasta olmam seviniyorum kırmızıları görmek istemiyorum ama bide senin gibi geç hasta olursam die de korkuyorum offf ya hep başa dön hep başa dön[/QUOTE
ÇOK AZ KALMIŞ,HADİ BAKALIM İNŞ.SENİN DE HAYIRLI HABERLERİNİ ALIRIZ.SEVGİLER
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?