Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm kızlar nasılsınız ben bugün doktora gittim yumurtalarım istenildiği gibi büyümediği için tedaviyi bitirdi doktor sizler kaç gün ilaç kullandınız

ben biliyorum rahim kendini hazırlıyor sanki bıçak saplanmış gibi ama kısa süreli oluyor...bendede oldu dr bu şekilde açıklama yaptı...

slm kızlar nasılsınız ben bugün doktora gittim yumurtalarım istenildiği gibi büyümediği için tedaviyi bitirdi doktor sizler kaç gün ilaç kullandınız

iyi olmuş yapıpta seni boşuna bekletmemiş..para uğruna yapıyorlar çok duyuyoruz...sıkma canını hayırlısı olsun...olacağı bir gün mutalaka vardır..

inşallah arkadaşım bir parçacık dahi olsa umut olurum sizlerde rahat rahat stressiz bomba gibi hamiş haberleri verirsiniz...rabbim benim kadar bekletmesin senide...dualarımdasınız ...

inş. allah razı olsun bende 5sene oldum ama inş.fazla beklemem allahın izniyle ikizler ya ne tatlı olurlar şimdi bir isterken ikitane allahın lutfu ne güzellik rabbim bu topikteki herkese nasip etsin inş.

canım hayırlı olur insallah aman kendıne dıkkat et hayırlısıyla kucagına almayı allah nasıp etsın allah isteyen herkeze versın
amin sağol canım...
inşallah yaa bak bir gün daha bitti 1 gün kaldı cmt teste..::)
Maşallah Allah'ım senide bebeğinide korusun.İnşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
amin sağol canım...
hamileyimmmmm diye bağırmanı sabırsızlıkla bekliyorum.allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.duacınız.
bende sabırsızlıkla bekliyorum...
hayırlı olsun sermuh çok sevindim.Allah tamamına erdirsin.eceebruyuda heyecanla bekliyorum.
canım benim sağolasın..inşallah..

canım ben gonal f igne kullandım ilk kullanımda benimde olmamıstı doktor bitirmişti tedavimi 75 dozkullanmıstım ozaman ikincide 75le basladık sonra 75 vurundum sonra 112.5 çkardı büyüdü yumuşlar yaptırdım aşılama ama tutmadı nasip işte şimdi kist oluşmuş bırak dedi doktor adet görünce gitcem bakalım hayırlısı allah hepimize nasip etsin inş.bebiş

bilge aşkolsun seni unutmak imkanı varmı...inşallah şu jel hayırlı olur...ben o konuyu hiç bilmediğim için hiç yorum yapmadım...ağzından bal dökülüyorda çift gelirse o ballar bizi amma uğraştırcak:)kanamam bitti..dr iyi dedi bakalım ne olacak bundan sonra:)darısı başına......bir ikizleri sende gör bakalım...

sevgili ergitess adet belirtileriyle bebiş belirtileri çok benziyor. burada da cok farklı reaksiyonlar oldu. ben mesela emindim gebe oldugumdan -doktorum yüzde yüz gibi atmasyon konuşunca- ama teste bile gidemedim. bir ay içinde 2 kere regl olunur mu ben oldum. o yuzden kendini rahat bırak hatta be gebeyim de. ağır kaldırma x rayden geçme. dikkat et. çağır bebeğini.

sermuhcum yanlış anlama ben darılır mıyım hiç size? hepiniz çok özelsiniz. sen bu ara ben bir yana herseyi bosver kendine bak su an en cok sen önemlisin. bizim umut mesalemizi tasıyorsun misyonun büyük. ikizleri ben zor görürüm cunku asılamayla ikiz ihtimali düsük diye biliyorum. bir de taaaaa marta kaldım ya işim gücüm preseed :26:

sermuhcum çok sevindim senin adına, inşallah kuacğına almak da nasip olur.

benim de kasıklarıma ve rahmime( bazen de alttan) çok şiddetli kramplar giriyor. 3-4 gündür böyle. adet olurum diye bekliyorum o da yok. normal mi bu ağrılar onu da bilmiyorum.

çok kötüyüm yaaaaaaaaaaa sabah kalktığımda kahve rengi bi akıntı gelmiş çok az öldüm bittim ağlamaktan maf oldum hala kırmızılar gelmedi kahrolası ümit hala benimle olmadı işte ama beni rahat bırakmıyo bırakmıyo yemin ederim inançsız olsam çoktan öldürürdüm kendimi intihar edenleri çok iyi anlıyorum çekip gitmek istiyorum eşimden kurtulmak daha doğrusu kendimden kurtarmak istiyorum bir iki gün ay belki sonra unutur onnda çocuğu olur olmuyo işte tıp çare b ulamıyo allahım beni böle sınıyo olmuyo dicam artık bittim ölümümü beklicam bu hayat sadece imtihan benim için dua eden arkadaşlarıma teşekkür ederim çaresizlilk ne zor ne kadar acizim bu dünyada allh tek gerçek herşey yalan çocuğum olsa nolcak göz açıp kapayana kadar büyücek ve ben yada ölücek ne istiyorum bu kadar anlamıyorum şeytanın işi bu ben hiç cenneti istemedim bu kadar içten bu kadar ağlayarak kahrolmadım allah affetsin diye ölmüşüm sankide cesedimi gezdiriyorum adet olayım geçer gene başlarız baştan ondan bundan meded umarım yazarım buraya ballandıra ballandıra sonrada bu sefer olucak yazarım herkeze dua et derim ve gene olmaz olmaz olmaz hamileyim diyemicam ben hiç olsun nabayım elimden hiç bişi gelmiyo içimde hiç bişi kalmadı kalmadı tükendim doktorumu aradım söyledim abah akşama kadar bekle gene ara beni dedi aradım geldimi dedi yok dedim o zaman beklicaz cumartesi tekrar ara ama o zamana kadar olursan gene ara dedi ama yarın yapıcam testi poliklinikte sonrada ümit etmicam allahım tek yardımcım sensin aklıma mukayet ol beni yanlız bırakma senden başka herşey yalan bana bunu unutturma

canım bende gonalf kullandım 75 ile başladık 150ye çıkardı olmadı sen toplamda kaç gün vurdun iğneyi ben tüp bebekde hiç sorun yaşamamıştım bende pko var bundan dolayı yumurta sayım çok olmalıydı şimdi kiste çevirecek kötü olmasından korkuyorum

lütfen kendini bu kadar yıpratma çocuk insan için her haliyle bir imtihandır, varken de yokken de. bize düşen yapmamız gerekeni yapıp, allaha tevekkül etmek.o en doğru zamanı bilir elbet. sen hayatını en güzel,en dolu haliyle yaşamaya bak. yoksa bebeğin olsa bile senin ona vereceğin birşey kalmamış olur.
bunları hariçten gazel okumak sayma. ben de aynı durumdayım. hayatımın bu mücadeleden ibaret olmaması için uğraşıyorum.

arkadaşım üzme hırpalama kendini. okudukça ben de üzüldüm. umudunu kaybetme. tüp bebek topiklerinde neler okuyoruz. hayatta hersey mümkün. eşini bırakmak sorunu çözecek mi sanki? lütfen koyverme kendini. biz buradayız. daraldıkça yaz bize. ama lütfen isyan etme, üzülme. kendini bir kısır döngüye sokma.

orası öyle ama canım ister isteez sıkılıyorsun sen toplam kaç gün ilaç kullandın

adetin 3.günü başladım..karından iğne yaptım menagon ampül iğne 4 gün kullandım menoral ampül 4 gün kullandım...sonrada 1 gün boşluk sonra çatlatma iğnesi ertesi günü 6 ocak aşılama

adetin
01.günü 25 aralık idi
03.günü 27 aralık menagon
04.günü 28 aralık menagon
05.günü 29 aralık menagon
06.günü 30 aralık menagon
07.günü 31 aralık menoral 75 lik
08.günü 01 ocak menoral 75 lik
09.günü 02 ocak menoral 75 lik
10.günü 03 ocak menoral 75 lik
12.günü 05 ocak gece 12.00 de çatlatma iğnesi olivett olması lazım..
13.günü 06 ocak aşılama yapıldı..

canım üzme kandini bak biz böyle yaparsak bebişlerimiz nasıl bulacak bizi bu moralle bende bugün çok yıkıldım ağladım şükürler olsun Rabbim kaldırmayacak yük vermesin kimseye dua edelim hayra ulaşalım

çatlatma iğnen OVITRELLE olmasın sermuh?

valla yanlıs hatırlamıosam 14gün 75 doz sonraki 1hafta veya 4 5günde 112.5 kullanmiştım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…