merhaba arkadasım bende bursada oturuyorum.pembe mavıye gıdıyorum.cok da memnunum.bu ay asılamam olacak orada yaptırıcam.ınsallah tutar.umarım sende bu asamalara gerek kalmadan hamıs olursun.
mrb arkadaşım seninle aynı gün yaptırmışız aşılamayı bende dün 12 de yaptırdım hala ağrılarım var özellikle sağ yumurtalarım ve belim çok ağrıyor senin böyle problemin varmı sonucu nezaman alacaksın benim dr 21 de dedi daha çok var inş emeklerimiz boşa gitmez canım:)
haklısın arkadasım kesınlıkle ama ıste ben bıraz daha fazla yumosum olur dıye sevınıyorum.ılk defa ıgne kullanıyorum.klomenlede hep bır yumurta oldu bende.ıgneler daha etkılı dıye dusunmustum.ondan hayaş kırıklıgına ugrasım bıraz(
ınsallah hepımızınkı tutar emeklerımız bosa gıtmez.
merhaba arkadaslar benmde ilk asılamam bugun oldu suan dinleniorum allah isteyen herkese verir inş
merhaba arkadaslar benmde ilk asılamam bugun oldu suan dinleniorum allah isteyen herkese verir inş
merhaba kızlar.ceymi ne güzel yapmışsın bu konuyu açmakla.
bende aralıkta 1.aşılamamı yaptırmıştım.olmadı.bu ayda yumoşların gelişimine göre karar verilcek.nette ve siteden araştırdım.yumurta gelişimi için,çatlama için bir sürü kür var.ben yine klomen kullanıyorum.bunlarıda yapsam mı ?bu aşılamadan 3 gün sonra gitmiştim doktora yumurta çatlamamıştı
rabbim bu ay hayırlısıyla yüzümüzü güldürür inşallah
merhaba tatlımmm evettt 12.5 tA oldu bnmde agrılarım belım ve bacaklarım cok cok agrıyor.. sol kasıgıma bazen bıcak saplanıyo gıbı oluyor ve sankı gaz sancım var yavas yavas 2 saaatte bır kalkıp 5 dk yuruyorum ıyı gelıyo.. bn 14 gun snra 20sınde gtcem dr a kan tahlılı ıcn.. ınsallah canım benımm allah kucagımızda gostersın umutsuz olma evrene ne gonderır sen o olur.. burdann haberleselımm ıyı haberler verelım..
Bizim aralık 2010 grubunun devamı olacak bu grup, aralıkta hamiş olanlar ,ocakta hamiş olanlar ve ocakta işlem yaptıracaklar haydi buradan devam deneyimlerimize
canımm kurlerı bılmıyorum ama bn 3 mm dı ılk gıttıgımde duydum pekmezle tarcın yedım 11 MM oldu enson 18mm dı asılmm oldu teyzem tup bebektn once bunu yapmıstı tuttu ve ıncır yedı kuru ıncır gunde 3 tane pekmezde 1 yemek kasığı tarcın 1 cay kasıgı karıstr ıkı kere dene bıse olmaz hayırlısı
ilgimdisi aşılaman hayırlı olsun.aALLAH DUALARINI KABUL ETSİN
evet canım ilk olmasına rağmen yine de umutlanıyorum ben sürekli yatamıyorum drm normal hayatına hemen dönebilirsin dedi ağır bi iş yapmıyorum ama kendi çapımda dolanıyorum buradan haberleşelim inş hamiş kalırız çok heyecanlıyım:)
mrh ben aranıza şuanda katıldım ve bugun aşılama işlemi için igneye başladım salı günü tekrar gidicem ama cok heyecanlıyım . bende de eşimdede sorun yok 1 buçuk yıldır evliyiz ama olmadı deniyoruz aşılama da ilkinde tutuyormu cvp bekliyorum tşk ederimm
kızlar uzun zamandır takip ediyorum bu bölümü msj yazmakta nasip bugüneymiş. ben de bugun akşam 5.00 de aşılama olucam. puregon + pregnyl kullandım.doktorum aşılamaya idrara sıkışık olarak gel dedi sizde de öyle mi oldu? inşallah tutar da bu özlemimiz sona erer. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?