Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba arkadaslar benmde ilk asılamam bugun oldu suan dinleniorum allah isteyen herkese verir inş

merhaba arkadasım bende bursada oturuyorum.pembe mavıye gıdıyorum.cok da memnunum.bu ay asılamam olacak orada yaptırıcam.ınsallah tutar.umarım sende bu asamalara gerek kalmadan hamıs olursun.

mrb cevabın için tsk ler pembe mavi yi biliyorum orda tüp yaptıran tanıdıklarım var umarım gerek kalmaz senin de inş aşılaman tutar allah yardımcın olsun

merhaba tatlımmm evettt 12.5 tA oldu bnmde agrılarım belım ve bacaklarım cok cok agrıyor.. sol kasıgıma bazen bıcak saplanıyo gıbı oluyor ve sankı gaz sancım var yavas yavas 2 saaatte bır kalkıp 5 dk yuruyorum ıyı gelıyo.. bn 14 gun snra 20sınde gtcem dr a kan tahlılı ıcn.. ınsallah canım benımm allah kucagımızda gostersın umutsuz olma evrene ne gonderır sen o olur.. burdann haberleselımm ıyı haberler verelım..

uzulme evrene ne gonderırsen o olurr mesela bn asılamam olurken bıle cok oksurdum ama nasıbımde vrsa olcak Allahım nasıp edıcek dıyorum hayal kırıklıgın olmasınn kesnlıkle sanslısın dedımya en azından olusmuss ınsallh bosa gtmez emeklerımızz amıınn

canımm kurlerı bılmıyorum ama bn 3 mm dı ılk gıttıgımde duydum pekmezle tarcın yedım 11 MM oldu enson 18mm dı asılmm oldu teyzem tup bebektn once bunu yapmıstı tuttu ve ıncır yedı kuru ıncır gunde 3 tane pekmezde 1 yemek kasığı tarcın 1 cay kasıgı karıstr ıkı kere dene bıse olmaz hayırlısı

evet canım ilk olmasına rağmen yine de umutlanıyorum ben sürekli yatamıyorum drm normal hayatına hemen dönebilirsin dedi ağır bi iş yapmıyorum ama kendi çapımda dolanıyorum buradan haberleşelim inş hamiş kalırız çok heyecanlıyım:)

Bizim aralık 2010 grubunun devamı olacak bu grup, aralıkta hamiş olanlar ,ocakta hamiş olanlar ve ocakta işlem yaptıracaklar haydi buradan devam deneyimlerimize

mrh ben aranıza şuanda katıldım ve bugun aşılama işlemi için igneye başladım salı günü tekrar gidicem ama cok heyecanlıyım . bende de eşimdede sorun yok 1 buçuk yıldır evliyiz ama olmadı deniyoruz aşılama da ilkinde tutuyormu cvp bekliyorum tşk ederimm

deneyeyim o zaman.cevap için teşekkür ederim.bende aşılama için gün sayıyorum heyecanlıyım.

bndee cok heycanlıyım... evet evet dedıgın gıbı hıc bı işe yaramıyorum ama dolanıyorum ortalıkta sakın uzanma egılme agır kaldırma oyle camasır falan asmak yok aylin25 sımdıden hamıle gıbı naz yapıyoruzz cunku bebıss ozlemımız cokk degılmı???? ınsallah canım yaaaa bız elımızden gelenı yaptık elımızden gelmeyenler ıcın ellerımızı Allaha actık o kabul etsın dualarımızı... evet evet mutlaka guzel haberler beklıyorum ya bıde sende gaz sancısı gıbı dolgunluk varmı kasıklarında...?

hosgeldınn teri.. mrhba.. valla guzelım Allah bılır bnde 1.5 senelık evlıyım 1 senedır korunmuyoruz bnde polıkıstık over vr esımın spermı %85 hareketlı 14mılyon sayısı dr um cok ıyı dedı.. ama olmuyo bızımde smdı bnmde ılk asılamam bgn 3.gunum gerıye sayıyorum bakalım ... ınsallah senınde bnmde ısteyen herkesın tutar Rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın dualarım sızlerle

kızlar uzun zamandır takip ediyorum bu bölümü msj yazmakta nasip bugüneymiş. ben de bugun akşam 5.00 de aşılama olucam. puregon + pregnyl kullandım.doktorum aşılamaya idrara sıkışık olarak gel dedi sizde de öyle mi oldu? inşallah tutar da bu özlemimiz sona erer. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

happyness aşılama sırasında rahat ol.şimdiden hayırlı olsun.evet aşılama ve tüpde idrara sıkışık olursun.

aylin25 aşılaman hayırlı olsun.teri hoşgeldin aramıza bende daha 3 gün önce katıldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…