happyness aşılama sırasında rahat ol.şimdiden hayırlı olsun.evet aşılama ve tüpde idrara sıkışık olursun.
kızlar uzun zamandır takip ediyorum bu bölümü msj yazmakta nasip bugüneymiş. ben de bugun akşam 5.00 de aşılama olucam. puregon + pregnyl kullandım.doktorum aşılamaya idrara sıkışık olarak gel dedi sizde de öyle mi oldu? inşallah tutar da bu özlemimiz sona erer. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
kzılar benim 6 ocakta ev 7 ocakta çok çokkkkkk az kan geldi o günleri 1. ve 2. gün mü sayıyoruz
bu gün 3. gün ve çoğaldı kan o günleri 1. ve 2. gün sayacakmıyız ona göre iğne yaptırcam
doktor 3. gün başla dedi ma bgün sanki 1. gün kan çok o günler minicik kan geldi
kzılar benim 6 ocakta ev 7 ocakta çok çokkkkkk az kan geldi o günleri 1. ve 2. gün mü sayıyoruz
bu gün 3. gün ve çoğaldı kan o günleri 1. ve 2. gün sayacakmıyız ona göre iğne yaptırcam
doktor 3. gün başla dedi ma bgün sanki 1. gün kan çok o günler minicik kan geldi
mrb arkadaşlar
ben tüp bebek tedavisi görüyorum kendimle ilgli deilde bi arkadaşımın olacağı aşılama hakkında sormak istiyorum acil olarak..
1 buçuk senelik evliler ve yaklaşık 6 aydır bebek istiyorlar..perşembe günü dr a gittiler ve eşiyle testlerini verdikten sonra biraz önce almışlar sonuçları..dr un dediğine göre spermlerde biraz hareketsizlik varmış ve arkadaşımında 1 tane gelişmiş yumurtası varmış vakit kaybetmeden yumurtada varken aşlama yapalım demiş..bu akşam 10 da olması için çatlatma iğnesi vermiş ve salı günü aşılama yapalım demiş..Garip geldi bizede bukadar çabuk gelişebilirmi bi aşılama süreci diye merak ettik..cevaplarsanız sevinirim
canım çok teşekkür ederim..Bu yoldaki herkesin yüzünü güldürsün inşallah rabbim..Hayırlı günler..merhaba ... bndde ır bucuk senelık evlıyım 1 senedır cocuk ıstıyoruz persmbe gunu oldum asılama bnmde bı tane gelısmıs yumurtam vardı esımın tahlılı olmadan asılama demıstı ılk basta bnde sormustum pekı sperm yetersızse bosuna olmus olmucakmı dıye sormustum dr umd a sperm yıkama da bellı olucak ztn tek bır tanede sperm olsa bu gelısmıs yumurtanı kacıramam dedı.. anlıcagın bu kdr cabuk gelısebılır asılama olayı he bnm ıkı hafta surdu tedavım ama bnm yumurtam gec olgunlastıı hayırlısı olsun arkadasın ıcın Rabbım herkese nasıp etsın..
kızlar az evvel tuvalette az bişey kahverenkli akıntım oldu adet oluyorum galiba zaten diyodum hep 3gündür adet ağrısı gibi ağrım var diye ama normalde salı gibi olmam lazımdı çok üzüldüm ama kısmet demekki sonuç bekleyenlerin allah yüzünü güldürsün bana kısmet olmadı
Dün oldu aşılamam bu sefer birz zor geçti.İnşallah sonu iyi olur.Dünden beri az az kanamam oluyo bide karnım çok acıyo sanki içinden birşeyler kopuyor.İlk aşılamada hiç böyle şeyler olmamıştı neden acaba
kızlar az evvel tuvalette az bişey kahverenkli akıntım oldu adet oluyorum galiba zaten diyodum hep 3gündür adet ağrısı gibi ağrım var diye ama normalde salı gibi olmam lazımdı çok üzüldüm ama kısmet demekki sonuç bekleyenlerin allah yüzünü güldürsün bana kısmet olmadı
Dün oldu aşılamam bu sefer birz zor geçti.İnşallah sonu iyi olur.Dünden beri az az kanamam oluyo bide karnım çok acıyo sanki içinden birşeyler kopuyor.İlk aşılamada hiç böyle şeyler olmamıştı neden acaba
bndee cok heycanlıyım... evet evet dedıgın gıbı hıc bı işe yaramıyorum ama dolanıyorum ortalıkta sakın uzanma egılme agır kaldırma oyle camasır falan asmak yok aylin25 sımdıden hamıle gıbı naz yapıyoruzz cunku bebıss ozlemımız cokk degılmı???? ınsallah canım yaaaa bız elımızden gelenı yaptık elımızden gelmeyenler ıcın ellerımızı Allaha actık o kabul etsın dualarımızı... evet evet mutlaka guzel haberler beklıyorum ya bıde sende gaz sancısı gıbı dolgunluk varmı kasıklarında...?
aylin25 aşılaman hayırlı olsun.teri hoşgeldin aramıza bende daha 3 gün önce katıldım.
merhaba herkeze .ben ve benim gibiisteyen herkeze versin diye dua ediyorum.ben 6.ocakta aşılama oldum 21 ocakta sonuç belli olacak.daha önce 2 kere aşılama 2 kere tüp bebek yaptırdım 1 dış gebeliğim var tüplerimin biri malessef gebelikte alındı.şimdi tekrar başladık bu gebelik sonrası ilk aşılama .Allahım herkeze gönlünce nasip etsin inşallah
merhaba ceylin ben de pzt.günü yaptırdım 2.aşılamamı benimde ilk aşılamaya göre çok daha kötü geçti.karnım şişti kisler oluşmuş falan ama bende kanama olmadı.kimisinde oluyormuş kanama.aşılamada bazılarının ilki kolay geçp 2.ağrılı olabiliyormuş
sendn hbr beklıyordum nasıl gectı dıye hayırlısı olsun canım.. ıyı olur ıyı ıcını ferah tut bnm bgn 3.gunum hala karnımda agrım vr kımılerı agrı olursa tutmustur dıyor kımılerı ıse agrı olmazsa tutmustur dıyor bnm hıc kanamam olmadı ama dr um adet gununden oncekı kanamalrı cok cok cıddıye alma ıslemden dolayı dedı asılamadan snra... ama ınan bılmıyorym acının sebebıı.. dua etmekten sabretmekten baska care yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?