Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kzılar benim 6 ocakta ev 7 ocakta çok çokkkkkk az kan geldi o günleri 1. ve 2. gün mü sayıyoruz
bu gün 3. gün ve çoğaldı kan o günleri 1. ve 2. gün sayacakmıyız ona göre iğne yaptırcam
doktor 3. gün başla dedi ma bgün sanki 1. gün kan çok o günler minicik kan geldi

hosgeldınn happyness hayırlısı olsun oncelıkle sakın sttres yapma rahat ol ve cok cok onemlı olan dr una guven asılama cok basıt bı ıslem 5 dk kdr suruyoo canın yanıo ama adet sancısı kdr korkulck bısede yok bana sıkısık gel vs.. demedı hatta bn ılışkı gıbı dusundm hanı hmn tuvalete gtmıyım dıye asılamdan once sık sık wc ye bıle gttım ınankıı... ınsallh tutar cnm 5 te aklımda olcksın ınan bana dualarım senınle ve bızım gıbı bebıs ısteyenlerde.. aminn ısteyen herkese versın..

canım mrhaba oncelıkle hayırlı olsun bnm bıldıgım bır damla da olsa kan geldıgı gun adetının ılkgunu.. bgn 3 oluyo ve ıgnenı yaptırman gerekıo ama ıcın rahat etsın dıyosan dr una sor derım eger kacırırsan bıdahakı aya kalmasın tatlım bool bolll duaa bızımde bebısımız olucak elbet Allahın hazınesınde coktur..

canım bende de aynı şey olmuştu ben sormuştum doktora oda az çok farketmez damla bile olsa adetin başlamış demektir dedi bugün 3.günün yani

mrb arkadaşlar
ben tüp bebek tedavisi görüyorum kendimle ilgli deilde bi arkadaşımın olacağı aşılama hakkında sormak istiyorum acil olarak..
1 buçuk senelik evliler ve yaklaşık 6 aydır bebek istiyorlar..perşembe günü dr a gittiler ve eşiyle testlerini verdikten sonra biraz önce almışlar sonuçları..dr un dediğine göre spermlerde biraz hareketsizlik varmış ve arkadaşımında 1 tane gelişmiş yumurtası varmış vakit kaybetmeden yumurtada varken aşlama yapalım demiş..bu akşam 10 da olması için çatlatma iğnesi vermiş ve salı günü aşılama yapalım demiş..Garip geldi bizede bukadar çabuk gelişebilirmi bi aşılama süreci diye merak ettik..cevaplarsanız sevinirim

merhaba ... bndde ır bucuk senelık evlıyım 1 senedır cocuk ıstıyoruz persmbe gunu oldum asılama bnmde bı tane gelısmıs yumurtam vardı esımın tahlılı olmadan asılama demıstı ılk basta bnde sormustum pekı sperm yetersızse bosuna olmus olmucakmı dıye sormustum dr umd a sperm yıkama da bellı olucak ztn tek bır tanede sperm olsa bu gelısmıs yumurtanı kacıramam dedı.. anlıcagın bu kdr cabuk gelısebılır asılama olayı he bnm ıkı hafta surdu tedavım ama bnm yumurtam gec olgunlastıı hayırlısı olsun arkadasın ıcın Rabbım herkese nasıp etsın..

canım çok teşekkür ederim..Bu yoldaki herkesin yüzünü güldürsün inşallah rabbim..Hayırlı günler..

Dün oldu aşılamam bu sefer birz zor geçti.İnşallah sonu iyi olur.Dünden beri az az kanamam oluyo bide karnım çok acıyo sanki içinden birşeyler kopuyor.İlk aşılamada hiç böyle şeyler olmamıştı neden acaba

kızlar az evvel tuvalette az bişey kahverenkli akıntım oldu adet oluyorum galiba zaten diyodum hep 3gündür adet ağrısı gibi ağrım var diye ama normalde salı gibi olmam lazımdı çok üzüldüm ama kısmet demekki sonuç bekleyenlerin allah yüzünü güldürsün bana kısmet olmadı

Salı olman gerekiyorsa belki adet değildir bazı arkadaşların adet gününe yakın az az kahverengi akıntı gelmiş bir iki gün sürmüş ve bitmiş.Sonra hamile olduklarını anlamışlar inşallah seninde öyledir canım bozma moralini Allahım yardımcımız olsun.

sendn hbr beklıyordum nasıl gectı dıye hayırlısı olsun canım.. ıyı olur ıyı ıcını ferah tut bnm bgn 3.gunum hala karnımda agrım vr kımılerı agrı olursa tutmustur dıyor kımılerı ıse agrı olmazsa tutmustur dıyor bnm hıc kanamam olmadı ama dr um adet gununden oncekı kanamalrı cok cok cıddıye alma ıslemden dolayı dedı asılamadan snra... ama ınan bılmıyorym acının sebebıı.. dua etmekten sabretmekten baska care yok

canım sakıın ol lutfen bnm dr um adet gunune kadar az azgelen kahverengı ve pebemsi lekelerı cok olmadıktan snra onemseme dedı eger salı ya kadar kırmızılar tesrıf ederse haklısın kısmet demekte baska caremız yk bılıyosun ama bnce bekle az az gelse bıle sen salı gunu kan tahlılınını yaptır mutlaka..

merhaba ceylin ben de pzt.günü yaptırdım 2.aşılamamı benimde ilk aşılamaya göre çok daha kötü geçti.karnım şişti kisler oluşmuş falan ama bende kanama olmadı.kimisinde oluyormuş kanama.aşılamada bazılarının ilki kolay geçp 2.ağrılı olabiliyormuş

evet canım gaz sancısı gibi dolgunluk var ve arada bi karnıma sanki içinden kesiyorlar gibi bi ağrı giriyor bide müthiş iştahım açıldı bu tabi iğnelerden olabilir ayrıca göğüslerimde çok şiş ve hassas of inş tutar çabuk gelsin 21ocak.:)

merhaba herkeze .ben ve benim gibiisteyen herkeze versin diye dua ediyorum.ben 6.ocakta aşılama oldum 21 ocakta sonuç belli olacak.daha önce 2 kere aşılama 2 kere tüp bebek yaptırdım 1 dış gebeliğim var tüplerimin biri malessef gebelikte alındı.şimdi tekrar başladık bu gebelik sonrası ilk aşılama .Allahım herkeze gönlünce nasip etsin inşallah

merhaba canım öncelikle aşılaman hayırlı olsun aynı gün yaptırmışız bende 6 ocakda yaptırdım inş bu sefer tutar şu aşamadan sonra dua etmekten başka çaremiz yok Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.

Aşılaman hayırlı olsun canım.Sanırım dr dan kaynaklandı ilkini bayan dr çok kibar yapmıştı bu sefer erkek dr idi biraz sert taktı o aleti ondan sanırım kanama oldu.Hakkımızda hayırlısı inşallah.

Anlattığım gibi biraz zor geçti ama bebiş için feda olsun :) Dünden beri yatıyorum bol bol kanamalarım azaldı sadece ağrı var özellikle yürürken göbeğim düşecek gibi.Sadece dua ediyorum inşallah hepimiz iyi haberleri burdan paylaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…