Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ya merabalar ben yeni buldum bu siteyi daha yeni kayıt oldum ama birsürü yazdım yazdıgım şeyleri bidaha bulamadım nası girip bulunuo yardımcı olurmusunuz bende 3 ocakta asılama yaptırdım ilk defa inş.tutar 18belli olcak ama cok sancım var karnımda ğöğüslerimde cokfena acıolar bilmiorum rabbim yardımcımız olsun herkse evlat nasip etsin

çok saolasın canım. az önce geldim aşılamadan. dediğin gibi stres yapmadım çok rahattım hatta hiç anlamadım nasıl oldu bir baktım olmuş bitmiş bile.ağrım sızım da yok allaha şükür.duaların için de allah razı olsun. benim dualarım da bizim gibi bebek işteyen herkesle...

evet canım inşalalh bekliyorum bakalım 1 buçuk yıldır gelen giden yok ama ALAHTAN UMUT Kesilmez :)cevapladaığın için teşekkür edrim

canım bende de aynı şey olmuştu ben sormuştum doktora oda az çok farketmez damla bile olsa adetin başlamış demektir dedi bugün 3.günün yani

saol aybencim :) iğnemi yapayım şimdi hayaırlısı 3. olacak bu ay bakalım :)

canı üsttte sağda ismin var ona tıukla yazdığın cevaplar geliyor sonra ad tıklayıp girebiliyrsun

fareden isminin üstüne sağ tıklatıp yeni se4kmede aç dersen yeni sayfada açılır eski sayfalarad kaybolmaz öyle de yap isteerrsen

canım üsttte sağda ismin var ona tıukla yazdığın cevaplar geliyor sonra ad tıklayıp girebiliyrsun

fareden isminin üstüne sağ tıklatıp yeni se4kmede aç dersen yeni sayfada açılır eski sayfalarad kaybolmaz öyle de yap isteerrsen

Bende pazartesı gunu 2.asılamı yaptırıcam. Ama cuma gunu akıntım geldı sıskınlık gıttı bıraz. Bugun ıcıme kurt dustu doktoru aradım acaba yumurta kendlıgınden catlamıs oalbılırmı dıye olabılırde olmayabılırde dedı sen yıne cumartesı aksamı catlatma ıgnenı yap pazt. sabah bakarız zaten yumurta kendını bellı eder asılamayı yaparız yada ıptal ederız dedı. Dua edın arkadaslarım ınsallah ıptal olmaz gercı suan kasıklarımda sıslık ve batma var ınsallah catlamamıstır. 3 yıldır beklıyorum melegımı...

bnmde ıstahım acık dedıgın gıbı ya ıgnelerden yada psıkolojık dıyorum bn cok saskınım kendı kendıme konusmaya basladm dua edıyorm anlamadan gecıversın dıye gunler gelmıyoo 20ocak...

merhaba canım.. amın dıyorumm dualarına Allah gonlumuzdekını versın.. bnde 6 ocakta yaptrdım aylın25 sen ve bn aynı gun ogrenıcez ınsallah hamısızdır ztn tutmussa suan bebıslerımız bızımledır kızlar!!

ınsallah canım.. bn 9 ay bıle razıyım bu agrılara yeterkı Allahım melegımı gondersın bana.. hayırlısıyla nasıp etsın hepımıze... bnmde sıkayetım oyle gobegımı tutarak kalkıyorum oyle yuruyorumm.. burdan nmutlu haberlerımızı verıcez kızlar umudumuzu kaybetmek yok...

sımdıden hayırlsı olsun aybalam00,dr unu aramakla ıyı etmıssın kendılıgınden catlamısta olabılır kısmet canım belkıde asılamaya hıc gerek kalmaz kendılıgınden hamıs kalırsın.. meleklerımızı Allahın ıznıyle alıcaz kucagımızaa..

saate bktım tam 5 ınn Allahım yanında olsun dıye gecırdım ıcımden.. hepımız ıcın hayırlısı

arkadaşlar bence herkez yaşadıkalrını anlatırsa daha rahat geçiririz..örneğinn benim göğüslerim çok şişti neredeyse patlayacak gibi acıyor.karnım çok şişti .kanama sadace aşılama yapıldığı gün hafif pembemsi geldi ondan sonra gelmedi.bol bol istirahat ediyorum.asla sigara içmiyorum içilen yerde bulunmuyorum.dr bize aşılama günü akşamı ve ertesi sabah birlikte olmamımızı söyledi.progeston kulanıyorum sabah akşam 1 kere adet görene kadar kullanıcam.asla ağır bir şey kaldırmıyorum.ev süpürmek çamaşır asmak gibi işler yok.en azından ilk bir hafta dikkat etmek lazım.

bnm kanamam olmadı hıc karnımda da sıslık yok ama kasıklarmda gaz vrmıs gıbı dolgunluk vr hafıf mıdem yanıo gecelerı bzn sabh bulntım vr ama psikolojık mı dıye de duşunmuo deılm..goguslerm sert normalde adetttn 2gun once bole olurdum ınsallah 21 ınde ocak annesı oluruzz 3umuzde.. bızede de ılışkı dedı ama ılk ıkıgun cok agrım vrdı olmadı esım bıde sureklı mesaı yorgun gelıo.. bıse olmaz dımı yaa? bnde camasr vs..upurge fln tutmuyormm batarsa batsınnn evet en azndan 1hafta

canım bende de aynı şey olmuştu ben sormuştum doktora oda az çok farketmez damla bile olsa adetin başlamış demektir dedi bugün 3.günün yani

ya ben kaç aydır yanlış mı kullanıyorum ilaçları:18: 5.gün klomene başlıyordum bu hesaba göre 6. gün oluyo.ondan mı hep bi yumurta oluyo yaben nasıl böyle bir hata yaptım

sermuh ve ilgimsi inş canlarım 21 ocak bizim için dönüm noktası olur benim bel ağrılarım geçmedi arada bi kasıklarıma sancı giriyo uzun süre ayakta kalınca ve üşüyünce oluyo bende bi iş yapmamaya çalışıyorum stresten uzak durmak gerekiyor düşünmemeye çalışın dr bize ilişkiye girebilirsiniz dedi ama benim ağrılarım çok olduğu için olmadı yarın dinlenmem sona eriyor dersaneye gitmek zorundayım

ya ben kaç aydır yanlış mı kullanıyorum ilaçları:18: 5.gün klomene başlıyordum bu hesaba göre 6. gün oluyo.ondan mı hep bi yumurta oluyo yaben nasıl böyle bir hata yaptım

canım tek yumurta olmasının sebebi klomen çok kuvvetli bi ilaç olmadığından olabilir ben geçen sene 3 kutu klomen bitirdim yumurtalarım çok ii gelişmemişti bide stres yapmıştım dr bu ilacı kullanmadan yumurtaların daha ii gelişiyodu dedi aşılamamda pregon iğnesini kullandım 8 gün yumurtalarım 21 mm diğeri 19 mm olmuştu çok sayıdada küçük yumurta vardı iğne biraz pahalı ama yumurtalar gelişiyo bide stres yapma oda yumurta gelişimini çok etkiliyo

kızlar dr bana progestan kullanmamı söyledi.vajinal kullanırsam daha ii olur dedi. ancak dışarı çıkıyo bir miktar. galiba ağızdan alsam daha ii olacak.bide faydasını göremezsem bu arada hiçbir ağrı sızı yok bende. çok erken ondan mı acaba?

kızlarr ben de 3. aşılalm için dün itibariyle iğnelerime başladım adetimin 4. günü bugün 12 ya da 13. gün aşılalam oluyor genelde
bu sonuncu Allahın hakkı 3 tür
sonra serbest bırakmayı düşünüyorurm hayılrlıs bkaalım

Şuanda benimde gögüslerim şişlik ve acıma var karnım şiş değil ama gaz sıkışması gibi birşeyler var.Bide psikolojik mi bilmiyorum ama sürekli aç gibiyim.Yedikçe yiyesim var.Kanama aşılamadan sonra 2 gün oldu şimdi birşey yok.Dr ilişki içinde gün aşırı demişti.Yani 1gün ara vererek.Hiç iş yapmıyorum sağolsun eşim hallediyor.Artık hayırlısı hepimiz için beklemekten başka çare yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…