sevgili ergitess adet belirtileriyle bebiş belirtileri çok benziyor. Burada da cok farklı reaksiyonlar oldu. Ben mesela emindim gebe oldugumdan -doktorum yüzde yüz gibi atmasyon konuşunca- ama teste bile gidemedim. Bir ay içinde 2 kere regl olunur mu ben oldum. O yuzden kendini rahat bırak hatta be gebeyim de. Ağır kaldırma x rayden geçme. Dikkat et. çağır bebeğini.
canım bende gonalf kullandım 75 ile başladık 150ye çıkardı olmadı sen toplamda kaç gün vurdun iğneyi ben tüp bebekde hiç sorun yaşamamıştım bende pko var bundan dolayı yumurta sayım çok olmalıydı şimdi kiste çevirecek kötü olmasından korkuyorum
çok kötüyüm yaaaaaaaaaaa sabah kalktığımda kahve rengi bi akıntı gelmiş çok az öldüm bittim ağlamaktan maf oldum hala kırmızılar gelmedi kahrolası ümit hala benimle olmadı işte ama beni rahat bırakmıyo bırakmıyo yemin ederim inançsız olsam çoktan öldürürdüm kendimi intihar edenleri çok iyi anlıyorum çekip gitmek istiyorum eşimden kurtulmak daha doğrusu kendimden kurtarmak istiyorum bir iki gün ay belki sonra unutur onnda çocuğu olur olmuyo işte tıp çare b ulamıyo allahım beni böle sınıyo olmuyo dicam artık bittim ölümümü beklicam bu hayat sadece imtihan benim için dua eden arkadaşlarıma teşekkür ederim çaresizlilk ne zor ne kadar acizim bu dünyada allh tek gerçek herşey yalan çocuğum olsa nolcak göz açıp kapayana kadar büyücek ve ben yada ölücek ne istiyorum bu kadar anlamıyorum şeytanın işi bu ben hiç cenneti istemedim bu kadar içten bu kadar ağlayarak kahrolmadım allah affetsin diye ölmüşüm sankide cesedimi gezdiriyorum adet olayım geçer gene başlarız baştan ondan bundan meded umarım yazarım buraya ballandıra ballandıra sonrada bu sefer olucak yazarım herkeze dua et derim ve gene olmaz olmaz olmaz hamileyim diyemicam ben hiç olsun nabayım elimden hiç bişi gelmiyo içimde hiç bişi kalmadı kalmadı tükendim doktorumu aradım söyledim abah akşama kadar bekle gene ara beni dedi aradım geldimi dedi yok dedim o zaman beklicaz cumartesi tekrar ara ama o zamana kadar olursan gene ara dedi ama yarın yapıcam testi poliklinikte sonrada ümit etmicam allahım tek yardımcım sensin aklıma mukayet ol beni yanlız bırakma senden başka herşey yalan bana bunu unutturma
canım ben toplamda 7gün iğne vuruldum fazla vurdurmadı takıldığım nokta bu daha fazla vurulamazsın dedi 7günü aşmayacakmış ve olan yumurtalar küçüktü birkaç günde olgunlaşır belki dedim yok dedi tüp bebekden biliyorum önce oluyo sonra olgunlaşıyo bu doktor bi anda kesti ve bana seni laparoskopi yapayım dedi bir sene önce olmuştum zaten gel olmazsa birşeyler deneriz diyo valla beni deneme tahtası yaptılar yaadetin 3.günü başladım..karından iğne yaptım menagon ampül iğne 4 gün kullandım menoral ampül 4 gün kullandım...sonrada 1 gün boşluk sonra çatlatma iğnesi ertesi günü 6 ocak aşılama
adetin
01.günü 25 aralık idi
03.günü 27 aralık menagon
04.günü 28 aralık menagon
05.günü 29 aralık menagon
06.günü 30 aralık menagon
07.günü 31 aralık menoral 75 lik
08.günü 01 ocak menoral 75 lik
09.günü 02 ocak menoral 75 lik
10.günü 03 ocak menoral 75 lik
12.günü 05 ocak gece 12.00 de çatlatma iğnesi olivett olması lazım..
13.günü 06 ocak aşılama yapıldı..
çok kötüyüm yaaaaaaaaaaa sabah kalktığımda kahve rengi bi akıntı gelmiş çok az öldüm bittim ağlamaktan maf oldum hala kırmızılar gelmedi kahrolası ümit hala benimle olmadı işte ama beni rahat bırakmıyo bırakmıyo yemin ederim inançsız olsam çoktan öldürürdüm kendimi intihar edenleri çok iyi anlıyorum çekip gitmek istiyorum eşimden kurtulmak daha doğrusu kendimden kurtarmak istiyorum bir iki gün ay belki sonra unutur onnda çocuğu olur olmuyo işte tıp çare b ulamıyo allahım beni böle sınıyo olmuyo dicam artık bittim ölümümü beklicam bu hayat sadece imtihan benim için dua eden arkadaşlarıma teşekkür ederim çaresizlilk ne zor ne kadar acizim bu dünyada allh tek gerçek herşey yalan çocuğum olsa nolcak göz açıp kapayana kadar büyücek ve ben yada ölücek ne istiyorum bu kadar anlamıyorum şeytanın işi bu ben hiç cenneti istemedim bu kadar içten bu kadar ağlayarak kahrolmadım allah affetsin diye ölmüşüm sankide cesedimi gezdiriyorum adet olayım geçer gene başlarız baştan ondan bundan meded umarım yazarım buraya ballandıra ballandıra sonrada bu sefer olucak yazarım herkeze dua et derim ve gene olmaz olmaz olmaz hamileyim diyemicam ben hiç olsun nabayım elimden hiç bişi gelmiyo içimde hiç bişi kalmadı kalmadı tükendim doktorumu aradım söyledim abah akşama kadar bekle gene ara beni dedi aradım geldimi dedi yok dedim o zaman beklicaz cumartesi tekrar ara ama o zamana kadar olursan gene ara dedi ama yarın yapıcam testi poliklinikte sonrada ümit etmicam allahım tek yardımcım sensin aklıma mukayet ol beni yanlız bırakma senden başka herşey yalan bana bunu unutturma
sermuhcum yanlış anlama ben darılır mıyım hiç size? hepiniz çok özelsiniz. sen bu ara ben bir yana herseyi bosver kendine bak su an en cok sen önemlisin. bizim umut mesalemizi tasıyorsun misyonun büyük. ikizleri ben zor görürüm cunku asılamayla ikiz ihtimali düsük diye biliyorum. bir de taaaaa marta kaldım ya işim gücüm preseed :26:
canım seni gerçekten çok iyi anlıorum ama yapıcak hiç bişeyimiz yok bu dönemler de geçicek sonra bi bakmişın kucanda bebegin allaha sıgın ondan başka kimseden medet yok dr aracı sadece teselli etmek için söylemiorum rabbim herseyin hayırlısını nasip etsin kafanı boş bırak abdest al namaz kıl rabbim büyüktür kendini sakın bırakma bak hepimiz aynı derttenniz birbirimize dualar edelim çok ihtiyacımız var hem belki gelmicek adettin sermuhunda öle olmustu bırakma kendiniçok kötüyüm yaaaaaaaaaaa sabah kalktığımda kahve rengi bi akıntı gelmiş çok az öldüm bittim ağlamaktan maf oldum hala kırmızılar gelmedi kahrolası ümit hala benimle olmadı işte ama beni rahat bırakmıyo bırakmıyo yemin ederim inançsız olsam çoktan öldürürdüm kendimi intihar edenleri çok iyi anlıyorum çekip gitmek istiyorum eşimden kurtulmak daha doğrusu kendimden kurtarmak istiyorum bir iki gün ay belki sonra unutur onnda çocuğu olur olmuyo işte tıp çare b ulamıyo allahım beni böle sınıyo olmuyo dicam artık bittim ölümümü beklicam bu hayat sadece imtihan benim için dua eden arkadaşlarıma teşekkür ederim çaresizlilk ne zor ne kadar acizim bu dünyada allh tek gerçek herşey yalan çocuğum olsa nolcak göz açıp kapayana kadar büyücek ve ben yada ölücek ne istiyorum bu kadar anlamıyorum şeytanın işi bu ben hiç cenneti istemedim bu kadar içten bu kadar ağlayarak kahrolmadım allah affetsin diye ölmüşüm sankide cesedimi gezdiriyorum adet olayım geçer gene başlarız baştan ondan bundan meded umarım yazarım buraya ballandıra ballandıra sonrada bu sefer olucak yazarım herkeze dua et derim ve gene olmaz olmaz olmaz hamileyim diyemicam ben hiç olsun nabayım elimden hiç bişi gelmiyo içimde hiç bişi kalmadı kalmadı tükendim doktorumu aradım söyledim abah akşama kadar bekle gene ara beni dedi aradım geldimi dedi yok dedim o zaman beklicaz cumartesi tekrar ara ama o zamana kadar olursan gene ara dedi ama yarın yapıcam testi poliklinikte sonrada ümit etmicam allahım tek yardımcım sensin aklıma mukayet ol beni yanlız bırakma senden başka herşey yalan bana bunu unutturma
çatlatma iğnemde dolapta duruyor öylece ne kadar güzel değilmi boş yere aldırdı bana
sermuhcum çok sevindim senin adına, inşallah kuacğına almak da nasip olur.
benim de kasıklarıma ve rahmime( bazen de alttan) çok şiddetli kramplar giriyor. 3-4 gündür böyle. adet olurum diye bekliyorum o da yok. normal mi bu ağrılar onu da bilmiyorum.
haksever evet hepimiz yaşıyoruz yaşadık aramızda yaşamayan yok nerdeyse ama kahverengi akıntıyı dikkate alma..benim şakır şakır kanamam oldu..ama gebelik çıktı gibi...yani geç döllenebiliyor...23 gün sigara içeddim lekelenme geldi haydaaa hasta oluyorum dedim kalktım evi temizle ütüleri yap herşeyi yaptım gelen yok giden yok....test yapıldı kan testi negatif...ama aradan 3 gün sonra test yapıldı sonuç 15...hem olsada hayırlısı olmasada hayırlısı biz sadece elimizden geleni yapıcaz başka ne yapabilirsin sakin olur sakin dur ..bundan daha kötü şeyler gelmedimi başına illaki gelmiştir...o zaman ayakta durduğun gibi yine durmalısın..dualırımız seninle asla isyan etme sabret...çok kötüyüm yaaaaaaaaaaa sabah kalktığımda kahve rengi bi akıntı gelmiş çok az öldüm bittim ağlamaktan maf oldum hala kırmızılar gelmedi kahrolası ümit hala benimle olmadı işte ama beni rahat bırakmıyo bırakmıyo yemin ederim inançsız olsam çoktan öldürürdüm kendimi intihar edenleri çok iyi anlıyorum çekip gitmek istiyorum eşimden kurtulmak daha doğrusu kendimden kurtarmak istiyorum bir iki gün ay belki sonra unutur onnda çocuğu olur olmuyo işte tıp çare b ulamıyo allahım beni böle sınıyo olmuyo dicam artık bittim ölümümü beklicam bu hayat sadece imtihan benim için dua eden arkadaşlarıma teşekkür ederim çaresizlilk ne zor ne kadar acizim bu dünyada allh tek gerçek herşey yalan çocuğum olsa nolcak göz açıp kapayana kadar büyücek ve ben yada ölücek ne istiyorum bu kadar anlamıyorum şeytanın işi bu ben hiç cenneti istemedim bu kadar içten bu kadar ağlayarak kahrolmadım allah affetsin diye ölmüşüm sankide cesedimi gezdiriyorum adet olayım geçer gene başlarız baştan ondan bundan meded umarım yazarım buraya ballandıra ballandıra sonrada bu sefer olucak yazarım herkeze dua et derim ve gene olmaz olmaz olmaz hamileyim diyemicam ben hiç olsun nabayım elimden hiç bişi gelmiyo içimde hiç bişi kalmadı kalmadı tükendim doktorumu aradım söyledim abah akşama kadar bekle gene ara beni dedi aradım geldimi dedi yok dedim o zaman beklicaz cumartesi tekrar ara ama o zamana kadar olursan gene ara dedi ama yarın yapıcam testi poliklinikte sonrada ümit etmicam allahım tek yardımcım sensin aklıma mukayet ol beni yanlız bırakma senden başka herşey yalan bana bunu unutturma
çatlatma iğnen OVITRELLE olmasın sermuh?
bence iyi gibiyani iyi yöndemi bu ağrılar
saolun kızlar sanki herkez anne herkez hamile ne kadar çok çocuk var fazlalık bu dünya imtihan insan bi bakışta anlıyo ölüyorum kafayı yicam düşünmekten siz olşmasanız tekim sanıyorum çoğu zaman allahm ne yanlışım var diyorum beni tanısanız sölemek gb olmasın ama 5-6 senedir namazımı bırakmam evlenmeden kapanmıştım daha yeni pantolon falan giyerdim hep düzelttim kendimi tesettürümüde hep yeni şeyler öğrendim boşa doldurmadım dinimi öğrendim ibadetlerimi düzelttim yapabildiklerimi yaptım bi cemaatin kreşindeyim şimdi maaaş la değil allah rızası için hizmet veriyorm normal bi öğretmen gb 20 çocuğa bakmıyorum 30 dakkadan 10 sınıfa giriyorum 180 çocuklşa hergün uğraşıyorum ne için sadece allah affetsin yardım etsin bana die içimde isyan olmasın aklım dolsun die şu çocuk işini düşünmeyeyim die ehliyete gittim akşamlarıda kafam durmuyodu genede düşünmeyeyim diye neyse anlıcanızn hep eksiğimi bulmaya çalışıyorum bu yıpratıyo beni klendime yapamıcam şeyleri bile yüklüyorum çok yoruldum ama hala şu çocuk i şi içimi kaplıyo dayanamıyorum sonra bakıyorum bundan deil hiç olmucak insanlarında çocuğu oluyo neyse çıkıyorum eşim gelicek birazdan görüşürüz
benim bi teorim var kızlar; bu dünya iyi olanların çoçuğu olsun istemiyor. oyüzden ortalık kötülerle dolu.yaw etrafımda çoçuğu olmayanların hepsi sanki melek ( biz dahil). çoçuğu olanlar kötü demiyorum tabi ama sanki salt iyilerin olmuyomuş gibi. soyumuz hızla tükenmekte
kafayı sıyırınca böyle salak saçma şeyler düşünür oldum işteAllah hepimize yardım etsin, aklımıza mukayyet olsun valla
arkadaşlar herkese iyi geceler
Bilge_79 ve sermuh'a ayrıca öpücüklerimi gönderiyorum
sermuh haberini sabırsızlıkla bekliyoruz.bugünkü gelişmeler çok güzel bu arada hadi bakalım.Allah hepimizin yüzünü güldürecek inşallah bir gün.herkesin bir sırası var.sabır sabır sabır.....
sermuh kanamanın bitmek üzere olması beni çok sevindirdi arkadaşım sabırla koruk helva olurmuş darısı başıma canım ve burda isteyen herkese versin
bilgecim birbirimize denk gelmiyoruz nete girdiğimizde sen beni çok mutlu ediyosun yazılarınla son 1 güne girdim hasta olmaktan korkar durumdayım hasta olmadım ama heran kan gelicek gibi felaket kasıklarımda ağrı var acaba normalmi aslında bu soruya sermuhun cevap vermesi lazım bugün şuan itibariyle 16.günüme girdim mösyö kırmızı yok şimdilik ama kafayı yiycem hamişmiyim değilmiyim diye cumartesi bi gelseydi diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?