Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

yorumların için teşekkür ederim inşallah hayırlısı olur.olimpiyat şehrinden slmlar

valla yanlış hatırlamıosam ben 14gün 75 sonraki 5 6 günde 112.5kullandım olmustu yumurtalarım ama saymadım çünkü stres oluodum ya aslında tarih atmak gerek sonra ki tecrübeler için

bursa'lı arkadaşım aynı şehirdeyiz...
sakın canını sıkma.umutsuz olma.istersen ben de seninle geleyim setbaşı köprüsünden beraber atlayalım şaka tabii yaşın 22 bu kadar umutsuz olmak sana yakışmıyor.dur bakalım gün doğmadan neler doğar daha.

canım ben toplamda 7gün iğne vuruldum fazla vurdurmadı takıldığım nokta bu daha fazla vurulamazsın dedi 7günü aşmayacakmış ve olan yumurtalar küçüktü birkaç günde olgunlaşır belki dedim yok dedi tüp bebekden biliyorum önce oluyo sonra olgunlaşıyo bu doktor bi anda kesti ve bana seni laparoskopi yapayım dedi bir sene önce olmuştum zaten gel olmazsa birşeyler deneriz diyo valla beni deneme tahtası yaptılar ya

ah be canım naptın sen yaa yani evet durumumuz biraz kötü ama olayı bu kadar trajikleştirmeninde bi anlamı yok yani. çoçuk çok önemli hayatın tadı tuzu ama olmadığı içinde hayata küsülmezki. emin ol geçecek, alışıcaksın, düzeliceksin... hepimiz başta kabullenmekte güçlük çekiyoruz biraz, zamanla alışıyor insan. bende bi dönem inancımı kaybetmiştim. yavaş yavaş kabullendim işte. ümidimide kestim artık, napalım elden birşey gelmez

canım benim onun yanında birde ısı takibi ve ovulasyon takibide yap..ben daha önceki aylarda yaptım..
dijital ateş ölçer alıyorsun her sabah kalkar kalmaz hiçbir şey yemeden içmedden dil altından vucut ısını ölç bir yere yaz..defterin olsun adetin 1.2.3.günü diye yaz her gün vucunda neler oluyorsa kısa kısa notlar yaz örneğin akıntı vardı -ağrım var solda -ilişki oldu vb gibi..ateşin artınca yumurtlama başlamış oluyor..gün aşırı ilişkiye giriyorsun...birde eczaneden ovulasyon testi al çok pahalı değill ben 28 tl ye almıştım..1 aylık bu şekilde yaptığın ısı takibini atma sakla dr ların işine yarıyor ben dr eline al bu ısı ve ovulasyon takibim şu günler artıyor diye vermiştim çok güzel dedi..birde en azından vucudunu tanıyorsun sonraki ay bir şey olunca hemen bakıyorsun deftere haaa evet geçen ayda olmuş bu diyor rahatlıyorsun..bu benim kendi geliştirdiğim bir yöntem...beni rahatlatmıştı çok..birde eşime ilişki günlerinde gel yapalım deyince zor bir psikoloji oluyordu...onada şöyle bir çözüm buldum..bana biblo küçük bir melek hediye almıştı...ona dedimki bak bu melek yatak odasına girdiğinde bilki yumurtluyorum yani birlikte olacağız...bu çözümde bu işi daha az stressiz yapmmaızı sağladı....

arkadaşlar herkese iyi geceler

Bilge_79 ve sermuh'a ayrıca öpücüklerimi gönderiyorum
sermuh haberini sabırsızlıkla bekliyoruz.bugünkü gelişmeler çok güzel bu arada hadi bakalım.Allah hepimizin yüzünü güldürecek inşallah bir gün.herkesin bir sırası var.sabır sabır sabır.....

canım seni gerçekten çok iyi anlıorum ama yapıcak hiç bişeyimiz yok bu dönemler de geçicek sonra bi bakmişın kucanda bebegin allaha sıgın ondan başka kimseden medet yok dr aracı sadece teselli etmek için söylemiorum rabbim herseyin hayırlısını nasip etsin kafanı boş bırak abdest al namaz kıl rabbim büyüktür kendini sakın bırakma bak hepimiz aynı derttenniz birbirimize dualar edelim çok ihtiyacımız var hem belki gelmicek adettin sermuhunda öle olmustu bırakma kendini

çatlatma iğnemde dolapta duruyor öylece ne kadar güzel değilmi boş yere aldırdı bana

boş yere değil, ilerde mutlaka lazım oluyor. benimde bi kere yumurtam kendiliğinden çatlamıştı, o ay kullanmamıştım. ama bir dahaki ay daha az ilaç parası verdiğim için çok sevinmiştim. yani durumumuz stabil bu ay olmazsa bi dahaki ay illa kullanılıyor o ilaçlar nasıl olsa.

sermuh kanamanın bitmek üzere olması beni çok sevindirdi arkadaşım sabırla koruk helva olurmuş darısı başıma canım ve burda isteyen herkese versin
bilgecim birbirimize denk gelmiyoruz nete girdiğimizde sen beni çok mutlu ediyosun yazılarınla son 1 güne girdim hasta olmaktan korkar durumdayım hasta olmadım ama heran kan gelicek gibi felaket kasıklarımda ağrı var acaba normalmi aslında bu soruya sermuhun cevap vermesi lazım bugün şuan itibariyle 16.günüme girdim mösyö kırmızı yok şimdilik ama kafayı yiycem hamişmiyim değilmiyim diye cumartesi bi gelseydi diyorum

arkadaşlar bir hafta önce akrabam üçüz bebek dünyaya getirdi.sıkı durun normal değil.AŞILAMA İLE...lütfen umutlarınızı yitirmeyin..

saolun kızlar sanki herkez anne herkez hamile ne kadar çok çocuk var fazlalık bu dünya imtihan insan bi bakışta anlıyo ölüyorum kafayı yicam düşünmekten siz olşmasanız tekim sanıyorum çoğu zaman allahm ne yanlışım var diyorum beni tanısanız sölemek gb olmasın ama 5-6 senedir namazımı bırakmam evlenmeden kapanmıştım daha yeni pantolon falan giyerdim hep düzelttim kendimi tesettürümüde hep yeni şeyler öğrendim boşa doldurmadım dinimi öğrendim ibadetlerimi düzelttim yapabildiklerimi yaptım bi cemaatin kreşindeyim şimdi maaaş la değil allah rızası için hizmet veriyorm normal bi öğretmen gb 20 çocuğa bakmıyorum 30 dakkadan 10 sınıfa giriyorum 180 çocuklşa hergün uğraşıyorum ne için sadece allah affetsin yardım etsin bana die içimde isyan olmasın aklım dolsun die şu çocuk işini düşünmeyeyim die ehliyete gittim akşamlarıda kafam durmuyodu genede düşünmeyeyim diye neyse anlıcanızn hep eksiğimi bulmaya çalışıyorum bu yıpratıyo beni klendime yapamıcam şeyleri bile yüklüyorum çok yoruldum ama hala şu çocuk i şi içimi kaplıyo dayanamıyorum sonra bakıyorum bundan deil hiç olmucak insanlarında çocuğu oluyo neyse çıkıyorum eşim gelicek birazdan görüşürüz

amin inşallah cümlemize...bende öncesinde ağrı olmamıştı ...ama bıçak gibi saplanmalar bebektir inşallah...

haksever evet hepimiz yaşıyoruz yaşadık aramızda yaşamayan yok nerdeyse ama kahverengi akıntıyı dikkate alma..benim şakır şakır kanamam oldu..ama gebelik çıktı gibi...yani geç döllenebiliyor...23 gün sigara içeddim lekelenme geldi haydaaa hasta oluyorum dedim kalktım evi temizle ütüleri yap herşeyi yaptım gelen yok giden yok....test yapıldı kan testi negatif...ama aradan 3 gün sonra test yapıldı sonuç 15...hem olsada hayırlısı olmasada hayırlısı biz sadece elimizden geleni yapıcaz başka ne yapabilirsin sakin olur sakin dur ..bundan daha kötü şeyler gelmedimi başına illaki gelmiştir...o zaman ayakta durduğun gibi yine durmalısın..dualırımız seninle asla isyan etme sabret...

çatlatma iğnen OVITRELLE olmasın sermuh?

evet doğru onun reçetisini bulamadım yanlışl yazmışım..:)
yani iyi yöndemi bu ağrılar
bence iyi gibi

benim bi teorim var kızlar; bu dünya iyi olanların çoçuğu olsun istemiyor. oyüzden ortalık kötülerle dolu. yaw etrafımda çoçuğu olmayanların hepsi sanki melek ( biz dahil). çoçuğu olanlar kötü demiyorum tabi ama sanki salt iyilerin olmuyomuş gibi. soyumuz hızla tükenmekte
kafayı sıyırınca böyle salak saçma şeyler düşünür oldum işte Allah hepimize yardım etsin, aklımıza mukayyet olsun valla

:) benim de buna benzer bir gözlemim var.hayatımda gördüğüm çocuğu olmayan kadınların hepsi tam da süper anne olabilecek kişilerdi. bence içimizdeki şefkat, harcanmayan bir para gibi birikip duruyor da böyle yumuşacık, duygusal,iyi insanlar oluyoruz.

benden sana gelsin...:79::79::79::79::79::79::79::80::80::80::80:

tabiki cevaplarım canım benim ama benimki karışık resmen adet gördüm ama son 1 hafta hiç det belirtisi olmadı bende..adet gününden 1 sonraki gün başladı kanama daha bu gün bitti gibi..yani aralıksı z5 gün sürdü...ben normalde 3 gün adet olurum 4.ve 5.günü az akıntı gelirdi..birde son bir hafta akıntı arttı hatta benim akıntıyla birlikte lekelenmemde geliyordu...ama akıntı ile karşıktı sanırım yerleşme lekelenmesiydi...normalde adetim benim çok şiddetli ağrı olurdu...

kızlar ben testleri hep aşılamadan sonra 12. günde yada en geç 14. günde yapardım. ve bildiğiniz üzre hep negatifti :2: ama siz daha geç yapıyosunuz. benim yarın 12. günüm ama 15 gün olsun diye bekliyorum p.tesi yapıcam testi. benim bildiğim kadarıyla idrarda bile 12. günden sonra belli oluyor, semruh gibi özel bi durum yoksa tabi, ki o binde bir olur herhalde adet tarihime daha var lakin yined yapayım diyorum

merhaba arkadaslar
topicde yazılanları okuyordum ve arkadasım sana yorum yazmadan gecemedım.
oncelıkle Rabbım ınsallah en kısa zmanda hepımıze bır bebek nasıp eder.ben kendımı cok olumsuz zannederdım ama benden de olumsuz dusunenler varmıs dıyorum yazını okuduktan sonra.bende senın gıbı cok ınanclı bır ınsanım ve bende bursada oturuyorum bu arada:)) ben birde kurtaj oldum bebegım karnımda öldü ve onla vedalasmak zorunda kaldım.sımdıde 1 yıldır hamıle kalamıyorum asılamam olcan ınsallah en kısa zmanda.ama ben senın yazını okuyunca arkadasım henuz hazır olmadıgını dusundum bebek ıcın.cok ozur dılerım ama bu benım fıkrım.neden dıceksın? ben suna ınanıyorum Rabbım bızı hazır gorunce bebegımızı gonderecek.bızım ımtıhanımızda bu yolla.sabretmek zorundayız ama asla kendımıze zarar vermek gıbı bır dusunce aklımızdan gecmemelı.soyle bır dusun ıstersen ıstedıgın gıbı hamıle kaldın bebegın oldu ama saglıklı deıl.Allahım kımseye vermesın.o zmn ne yapıcaksın.o bence daha zor bır durum.o zmnda mı kendı canına kıymak aklından gececek. Alah korusun daha beter durumlarda bıle güçlü oldugumuzu once kendımıze kanıtlamalıyızkı mınıcık bır bebegın sorumlulugunu alabılecegımızı hem kendımıze hemde Rabbımıze hıssettırelım.
arkadasım demek ıstedıgm sadece sabır ama guclu dımdık ayakta durarak.Rabbım ne ederse guzel eyler dıyıp sabretmek herseye ragmen sukretmek gerekıyor bence.ben hıc ısyan etmedım bebegım oldugunde.tabıı kı cok uzuldum cok uzun zaman kendıme gelemedım ama hıcbır zman aklımdan kendıme zarar vermek gıbı yada dayanamıcam gıbı seyler gecmedı.aksıne hayırlısı boyleymıs dedım esıme de destek oldum.sımdıde yıen elımden gelenı yapıyorum.ben sırtımı dayadım Rabbıme.o nasıl isterse oyle olacak.Rabbım kımseye dayanamıyacagı agırlıgı yuklemezmıs.ılk olarak kalbını ferah tut.bol duaya devam arkadasım.Allahım gonlune gore verır en kısa zmanda hepımız ıcın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…