tedavi bu ayda sonuç vermedi sanırım 12. gün ama pembe akıntı gördüm devamı gelmedi ama hasta olcam sanki sabrım azalıyo umut azalıyo yeniden başlamaya gücüm kalmadı
hoşgeldin...gözün aydın 1 hafta bitmiş...:)1 hafta kalmış hadi hayırlısı umarım bebeiğin seninledir...
çok teşekkür ederim Sermuh...gebeliğinin devam etmesine çok çok sevindim bizlere de umut oluyor vallahi..ben bebeğinin kesinlikle seninle olduğunu düşünüyorum yarın kesin sonuç çıkacak ama demişti dersin belkiAllah yardımcımız olsun herkesin gönlünden geçeni versin... ya senin sorunun neydi ....benim yumurtlma bozukluğu vardı şimdi düzeldi ilk aşılamamı oldum ve bekliyorum umarım 7 şubatta bende burdan haykırım hamileyim diye....dikkat et kendine SEVGİYLE KAL....
hoşgeldin...gözün aydın 1 hafta bitmiş...:)1 hafta kalmış hadi hayırlısı umarım bebeiğin seninledir...
çok teşekkür ederim Sermuh...gebeliğinin devam etmesine çok çok sevindim bizlere de umut oluyor vallahi..ben bebeğinin kesinlikle seninle olduğunu düşünüyorum yarın kesin sonuç çıkacak ama demişti dersin belkiAllah yardımcımız olsun herkesin gönlünden geçeni versin... ya senin sorunun neydi ....benim yumurtlma bozukluğu vardı şimdi düzeldi ilk aşılamamı oldum ve bekliyorum umarım 7 şubatta bende burdan haykırım hamileyim diye....dikkat et kendine SEVGİYLE KAL....
inşallah maşallah olur..:yarın pek kesin değil pzt daha ılımlı bakıyorlar ..aslında 2 dr gittim biri tamam problem yok dedi diğeri kandi dr um beklemek lazım dış gebelik olabilir diyor...
bende de eşimde de problem yok 8 yıl oldu hiç korunmadık 33 yaşındayım eşimde 36 yaşında daha önce 2 aşılama 2 tüp bebek yaptım hiç olmadı işlemler bittikten 2 sene sonra hamile kaldım kendiliğinden oda dış gebelik çıktı...ve iç kanamayla tüpümü aldılar tek tüple kaldım ve yeni bir dr la bşladım tedaviye o aşılama ile baladı ve ilk aşılamada tuttu sanırım...yalnız çok kanamam oldu baya adet kanaması gibi ..düşük ve dış gebelik riski var kese görünene kadar...
cerenm Allah yardımcın olsun bnmde kendı annem ve en nyakın bır arkadasım dısında kımse bılmıyor ve ınankı gercekten cok cok zor oluyor cocuk ıcın ugrasırken gızlı gızlı testlerı vs.. halletmekbu dr cok ıyı canım ıstersen nettende sen bı bak hakkında cok guzel seyler yazıyor bnce bırkezde olsa bı muayeneye gt ne kaybedersınkı hem bundada beklemıyosun en gec 10 da ısın bıtıyor dusun tepecık gbı bı yerde.. haber ver canım bana olurmu meraklanırım bn smdıı
dun esim sperm tahlili yaptirdi, ancak hocaya gosterememis. yarin gidip doktora gosterecegim. hareketli orani % 90 , anomali 0 , gayet iyi. yalniz sıvılasma suresi 90+ demisler; normalde 20 dakikadan kucuk olmasi gerekiyormus. yani bizimki 90 dakika beklenmesine ragmen sıvılasmamıs. netten arastirdigim kadariyla ve anlayabildigim kadariyla spermler hareketli olmasina ragmen spermin icinde bulundugu sıvının yogunlugu yuksek ve spermler o sıvıdan kacamiyor. herhalde benim vucudumda bir sure kalip dha sonra blok halinde disari atiliyorlar.
tabi dogru anladiysam :)
arkadaşlar herkese iyi geceler
Bilge_79 ve sermuh'a ayrıca öpücüklerimi gönderiyorum
sermuh haberini sabırsızlıkla bekliyoruz.bugünkü gelişmeler çok güzel bu arada hadi bakalım.Allah hepimizin yüzünü güldürecek inşallah bir gün.herkesin bir sırası var.sabır sabır sabır.....
sermuh kanamanın bitmek üzere olması beni çok sevindirdi arkadaşım sabırla koruk helva olurmuş darısı başıma canım ve burda isteyen herkese versin
bilgecim birbirimize denk gelmiyoruz nete girdiğimizde sen beni çok mutlu ediyosun yazılarınla son 1 güne girdim hasta olmaktan korkar durumdayım hasta olmadım ama heran kan gelicek gibi felaket kasıklarımda ağrı var acaba normalmi aslında bu soruya sermuhun cevap vermesi lazım bugün şuan itibariyle 16.günüme girdim mösyö kırmızı yok şimdilik ama kafayı yiycem hamişmiyim değilmiyim diye cumartesi bi gelseydi diyorum
arkadaşlar bir hafta önce akrabam üçüz bebek dünyaya getirdi.sıkı durun normal değil.AŞILAMA İLE...lütfen umutlarınızı yitirmeyin..
dun esim sperm tahlili yaptirdi, ancak hocaya gosterememis. yarin gidip doktora gosterecegim. hareketli orani % 90 , anomali 0 , gayet iyi. yalniz sıvılasma suresi 90+ demisler; normalde 20 dakikadan kucuk olmasi gerekiyormus. yani bizimki 90 dakika beklenmesine ragmen sıvılasmamıs. netten arastirdigim kadariyla ve anlayabildigim kadariyla spermler hareketli olmasina ragmen spermin icinde bulundugu sıvının yogunlugu yuksek ve spermler o sıvıdan kacamiyor. herhalde benim vucudumda bir sure kalip dha sonra blok halinde disari atiliyorlar.
tabi dogru anladiysam :)
arkadaslar sormak ıstedıgım bırsey var .acaba asılamada kullanılan klomen ve ıgneler kılo aldırıyormu ?
doktorum eger bu ay tutmazsa subatta asılamaya baslayacagız dedı ... ınsallahh tutmustur :) suan bır hafta gectı yumurtlama donemının uzerınden .. ınsan umutla yasar
ben 13 gün önce aşılama yaptırdım. o zamandan beri evdeyim hep. kilo da aldımbiraz ama ilaçlardan mı yoksa hareketsizlikten mi bilmiyorm.
3 ay once catlatmayla hamıle kalmıstım ve o donemde kılo almıstım hersey yolunda gıderken 6 hafta 3 gunlukken alınması gerektı kesesı bozuldugu ıcın
suan kendımı tamamen toparladım aslında kılo almakta umrumda degıl yeterkı saglıklı bır sekılde bebegımı kucagıma alayım ıkı senede ıkı kez bebegımı kaybettım bırıncısı mol gebelıktı ...
bu ay kendımız denıyecegız yıne < bakalım subat 22 yı beklıyorum bende :) hayırlısıı olsun senın ıcınde PEKI NEZAMAN BELLI OLACAK BI ARKADASIM DA YAPTIRDI SUAN 10 GUN GECTI 14 gun sonra bellı olcak demıss doktoru ? sen yarın mı ogrenceksın arkadasım :)
Dr.AliHatay'in Uroloji Sayfasi canım burdan eşinin sonucunu yazarsan oda bi fikir veriyo belki kafan biraz daha rahat eder şimdi biz ne desek yalan olcak rabbim kucağımızı boş bırakmasın
peki o sperm sıvılaştırılamıyormu birde onu araştırmak lazım...ama iyi bir dr mutlaka görsün bence kritik konularda 2 farklı dr la görüşün...alman hastanesinde tüp bebek yaptırırken eşimin sperleri benim yumurtalarımla çok yavaş büyüyordu...spermleri başka bir kadından alınan yumurtalarla test ettiler gayet güzel büyüme gösteriyordu..bence uzunca bir zaman vucudumun spermi düşman gördüğünü düşünmüştüm...hatta endometruis diye bir şey var adet kanamasının bir kısmı karın içerisine akıyor buda bir savunma mekanizması oluşturuyor gelen spermden düşman kabul edilerek atılıyor ama bu konuda bana net bir şey çıkarmadılar..
Yarın kaç gibi gelirsin hastaneden?Gelir gelmez yaz emi ne oldu ne bitti?Hayırlısı olsun inşallah.Bu arada bugün 5.günüm hiç mi geçmez bu günler
çok kötüyüm yaaaaaaaaaaa sabah kalktığımda kahve rengi bi akıntı gelmiş çok az öldüm bittim ağlamaktan maf oldum hala kırmızılar gelmedi kahrolası ümit hala benimle olmadı işte ama beni rahat bırakmıyo bırakmıyo yemin ederim inançsız olsam çoktan öldürürdüm kendimi intihar edenleri çok iyi anlıyorum çekip gitmek istiyorum eşimden kurtulmak daha doğrusu kendimden kurtarmak istiyorum bir iki gün ay belki sonra unutur onnda çocuğu olur olmuyo işte tıp çare b ulamıyo allahım beni böle sınıyo olmuyo dicam artık bittim ölümümü beklicam bu hayat sadece imtihan benim için dua eden arkadaşlarıma teşekkür ederim çaresizlilk ne zor ne kadar acizim bu dünyada allh tek gerçek herşey yalan çocuğum olsa nolcak göz açıp kapayana kadar büyücek ve ben yada ölücek ne istiyorum bu kadar anlamıyorum şeytanın işi bu ben hiç cenneti istemedim bu kadar içten bu kadar ağlayarak kahrolmadım allah affetsin diye ölmüşüm sankide cesedimi gezdiriyorum adet olayım geçer gene başlarız baştan ondan bundan meded umarım yazarım buraya ballandıra ballandıra sonrada bu sefer olucak yazarım herkeze dua et derim ve gene olmaz olmaz olmaz hamileyim diyemicam ben hiç olsun nabayım elimden hiç bişi gelmiyo içimde hiç bişi kalmadı kalmadı tükendim doktorumu aradım söyledim abah akşama kadar bekle gene ara beni dedi aradım geldimi dedi yok dedim o zaman beklicaz cumartesi tekrar ara ama o zamana kadar olursan gene ara dedi ama yarın yapıcam testi poliklinikte sonrada ümit etmicam allahım tek yardımcım sensin aklıma mukayet ol beni yanlız bırakma senden başka herşey yalan bana bunu unutturma
saolun kızlar sanki herkez anne herkez hamile ne kadar çok çocuk var fazlalık bu dünya imtihan insan bi bakışta anlıyo ölüyorum kafayı yicam düşünmekten siz olşmasanız tekim sanıyorum çoğu zaman allahm ne yanlışım var diyorum beni tanısanız sölemek gb olmasın ama 5-6 senedir namazımı bırakmam evlenmeden kapanmıştım daha yeni pantolon falan giyerdim hep düzelttim kendimi tesettürümüde hep yeni şeyler öğrendim boşa doldurmadım dinimi öğrendim ibadetlerimi düzelttim yapabildiklerimi yaptım bi cemaatin kreşindeyim şimdi maaaş la değil allah rızası için hizmet veriyorm normal bi öğretmen gb 20 çocuğa bakmıyorum 30 dakkadan 10 sınıfa giriyorum 180 çocuklşa hergün uğraşıyorum ne için sadece allah affetsin yardım etsin bana die içimde isyan olmasın aklım dolsun die şu çocuk işini düşünmeyeyim die ehliyete gittim akşamlarıda kafam durmuyodu genede düşünmeyeyim diye neyse anlıcanızn hep eksiğimi bulmaya çalışıyorum bu yıpratıyo beni klendime yapamıcam şeyleri bile yüklüyorum çok yoruldum ama hala şu çocuk i şi içimi kaplıyo dayanamıyorum sonra bakıyorum bundan deil hiç olmucak insanlarında çocuğu oluyo neyse çıkıyorum eşim gelicek birazdan görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?