Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tedavi bu ayda sonuç vermedi sanırım 12. gün ama pembe akıntı gördüm devamı gelmedi ama hasta olcam sanki sabrım azalıyo umut azalıyo yeniden başlamaya gücüm kalmadı

Arkadaşım seni okadar iyi anlıyorum ki... çünkü bende aşağı yukarı 2 yıldan beri hep hüsranla sonuçlanan anlar yaşıyorum üzüntü sıkıntı stres ve en önemlisi mahçup olma durumu(aileme karşı) ...Stres yapma diyicem ama insanın elinde değil maaleseff... senin nekadar oldu tedavi sürecin....umut azalıyor demişsin ... benim doktorum bana hep şunu der ""Umudun olmazsa boş duvar gibisin umudun olursa bahçe gibi dolu olursun"" oyüzden bence asla umutların tükendiğini düşünme pozitif düşünmeye çalış... benimde senden farkım yok ama umudumu yitirmemeye çalışıyorum..Kendine iyi bak ve güçlü olmaya çalış sen elinden geleni yap gerisini Allaha bırak.... ben öyle yapıyorum... ve umutla 7 şubatı bekliyorum... sevgiyle ve umutla kal arkadaşım....

dun esim sperm tahlili yaptirdi, ancak hocaya gosterememis. yarin gidip doktora gosterecegim. hareketli orani % 90 , anomali 0 , gayet iyi. yalniz sıvılasma suresi 90+ demisler; normalde 20 dakikadan kucuk olmasi gerekiyormus. yani bizimki 90 dakika beklenmesine ragmen sıvılasmamıs. netten arastirdigim kadariyla ve anlayabildigim kadariyla spermler hareketli olmasina ragmen spermin icinde bulundugu sıvının yogunlugu yuksek ve spermler o sıvıdan kacamiyor. herhalde benim vucudumda bir sure kalip dha sonra blok halinde disari atiliyorlar.
tabi dogru anladiysam :)

canım sana bi site linki ataıcam ordan dr asor hemen akşam cevaplıyor ben eşiminkini ona sormuştum dr un adı ali hatay bide ordan fikir al linkini hemen atıcam sana

öpücüğü aldım teşekkür ederim, ben de öpüyorum kocaman. burası sıcacık bir sohbet odası oldu kızlar ben çok memnunum. böyle böyle gececek zaman ve herkes bebişli olup onlardan bahsedecek, görürsünüz. ve ben yine "ben demiştim" diyeceğim.

ecebru ben sana diyorum ama anlatamıyorum güzelim sen benim en güçlü adaylarımdan birisin şu anda. umutlandırmak istemem ama klomen işareti çakıyor mösyö kırmızıya bebek yoksa geliveriyor. sende gelmiş olması lazımdı, eğer tutmasaydı. seni zaten online bi görsem, hemen irtibat kurmaya çalışacağım da denk gelmiyoruz.

arkadaşlar bir hafta önce akrabam üçüz bebek dünyaya getirdi.sıkı durun normal değil.AŞILAMA İLE...lütfen umutlarınızı yitirmeyin..

1 kelime 3 işlem hahaha süper. isteyen varsa üçüz darısı başına dostlar. bakın olmaz olmaz demeye gelmiyor

peki o sperm sıvılaştırılamıyormu birde onu araştırmak lazım...ama iyi bir dr mutlaka görsün bence kritik konularda 2 farklı dr la görüşün...alman hastanesinde tüp bebek yaptırırken eşimin sperleri benim yumurtalarımla çok yavaş büyüyordu...spermleri başka bir kadından alınan yumurtalarla test ettiler gayet güzel büyüme gösteriyordu..bence uzunca bir zaman vucudumun spermi düşman gördüğünü düşünmüştüm...hatta endometruis diye bir şey var adet kanamasının bir kısmı karın içerisine akıyor buda bir savunma mekanizması oluşturuyor gelen spermden düşman kabul edilerek atılıyor ama bu konuda bana net bir şey çıkarmadılar..

arkadaslar sormak ıstedıgım bırsey var .acaba asılamada kullanılan klomen ve ıgneler kılo aldırıyormu ?
doktorum eger bu ay tutmazsa subatta asılamaya baslayacagız dedı ... ınsallahh tutmustur :) suan bır hafta gectı yumurtlama donemının uzerınden .. ınsan umutla yasar

ben 13 gün önce aşılama yaptırdım. o zamandan beri evdeyim hep. kilo da aldımbiraz ama ilaçlardan mı yoksa hareketsizlikten mi bilmiyorm.

ben 13 gün önce aşılama yaptırdım. o zamandan beri evdeyim hep. kilo da aldımbiraz ama ilaçlardan mı yoksa hareketsizlikten mi bilmiyorm.

3 ay once catlatmayla hamıle kalmıstım ve o donemde kılo almıstım hersey yolunda gıderken 6 hafta 3 gunlukken alınması gerektı kesesı bozuldugu ıcın

suan kendımı tamamen toparladım aslında kılo almakta umrumda degıl yeterkı saglıklı bır sekılde bebegımı kucagıma alayım ıkı senede ıkı kez bebegımı kaybettım bırıncısı mol gebelıktı ...

bu ay kendımız denıyecegız yıne < bakalım subat 22 yı beklıyorum bende :) hayırlısıı olsun senın ıcınde PEKI NEZAMAN BELLI OLACAK BI ARKADASIM DA YAPTIRDI SUAN 10 GUN GECTI 14 gun sonra bellı olcak demıss doktoru ? sen yarın mı ogrenceksın arkadasım :)

evet yarın tahlil yaptırıcam inş. ama belli olma günü geldikçe gerildim biraz. stresliyim.

tesekkur ederim, ne kadar enteresan degil mi baska yumurtayla denemeleri ve sonuc almaları. benim moralim bozuk degil hic. sonucta hareketlilik, anomali vb. sorun yok, belki belli takviyeler, tedaviler ya da yardimci ureme teknikleriyle hallolur sorunumuz bu kadarliksa. ben aciklanamayan lafindan cok korkuyorum acikcasi, eger spermin yumurtaya ulasmasinda sikinti varsa cozulur, zor bir problem gibi gorunmuyor. olumlu bakiyorum yani. sevinilecek birsey degil ama, esimi biraz zorla gonderdim, en azindan dogal yolla olmayacaksa onumuz aydinlanmis olur, bu nedenle seviniyorum bile.
hayirlisi olsun hepimiz icin.
kanamanin bitmesine cok sevindik.

Yarın kaç gibi gelirsin hastaneden?Gelir gelmez yaz emi ne oldu ne bitti?Hayırlısı olsun inşallah.Bu arada bugün 5.günüm hiç mi geçmez bu günler

Yarın kaç gibi gelirsin hastaneden?Gelir gelmez yaz emi ne oldu ne bitti?Hayırlısı olsun inşallah.Bu arada bugün 5.günüm hiç mi geçmez bu günler

yarın sabah gidicem..yani 9.00 gibi sonucu 11.00 gibi veriyorlar benim dr bu testleri yaptırdığım hastaneden 1 saat uzakta sarıyerde..dr gel bakalım derse eve gelmem 16.00 -17.00 bulur..bir ara internet bulursam hemen yazacam söz...
biraz önce banyo yaptım abdest aldım...şükür namazı kıldım ve hepiniz için dua ettim.....inşallah tez zamanda bebişlerimiz bize gelir...

sen kendını cok yıpratmıssın arkadasım sakın ol hayat bızler ıcın bırer ımtıhan ... hem cocugu olanlarda sınavdalar onlarda hayırlı evlat olsun dıye dua etmıyorlarmı..??? yanlıs anlama bnı ama bn yazdıklarına cok uzuldm ve cok cok panık oldm bı dr nda psıkolojık destek alsan daha cok sansın artar cocuk konusunda yanı gordugum kadarıyla cok stres yapıosun ve buda cocugun sana tutunmasını zorlastırıyorr o yuzden bnce esınlede konus ve dr dan yardım al... kendıne neden bu kdr kızıyorsun hersey Allahtan... cocugumuz olmuyor olabılır elbet bır zamanı vr Rabbım ol dedıgı an olucak belkıde bu kdr tedavının ustune kendılıgınden hamıs olucazz yıpratma kendınıı hem olmasada hayatın sonu degıl napalım en azındann bızlerı cok seven eslerımız var..

bn senın yazdıklarına gercekten katılmıyorum .... yanı yıne soyluyorum yanlıs anlama bnı hepımız Allaha sukur ınanclı ınsanlarız burdan hep bırbırımız ıcın dular edıyoruz ama ıste bn evlenemden kapandım hıc kot gıymedım namazımı kıldm dıyorsun Allah kabul etsın ıbadetlerını ama bn yadırgadım bu yadıklarını bası acık olanların oluyor cocukları anlatabıldmmı ne demek ıstedıgımı.. yada soyle dusunsene canım bn kapandım neden bnm cocugum olmuyor bn namaz kıldım neden bnm cocugum olmuyor dıye ıcını curuttugun ıcın belkıde Rabbım daha zamanı gelmedı dıye vermıyor evlat.. bnce bu vesveselerı kafandan at tatlımm tabıkı elhamdülillah hepımız muslumanızz basımız acık olabılır ama mesela namazımızı kılıyoruz anlıyormusun canımm Rabbım sanada mutlaka nasıp edıcek annelıgı ıcını curutme sakın ve stres yapmadan yasamayı ogen bak ne mutlu sanakı etrafında cıvılcıvıl cocuklar var onlaraın bı basını oksaman bıle senın ıcın en buyuk sadaka.. gonlunu ferah tutt bak dedım ya belkıde kendılıgınden bebegın sana gelır annesii..

sermuhcumm.. kader arkadasım beraber gun sayıyorduk bak gordunmuu sen devam edıyosun hadı artıkk sıkma kendını yoluna devam edıyosun Rabbım meleklerını gonderdı ne mutlu sana .... hadı ınsallah bu gece duamda sende olucaksın yarın ınsallah guzel haberlerını alalım sabırsızlıkla beklıyorum canım bnmm....

bn senın yazdıklarına gercekten katılmıyorum .... yanı yıne soyluyorum yanlıs anlama bnı hepımız Allaha sukur ınanclı ınsanlarız burdan hep bırbırımız ıcın dular edıyoruz ama ıste bn evlenemden kapandım hıc kot gıymedım namazımı kıldm dıyorsun Allah kabul etsın ıbadetlerını ama bn yadırgadım bu yadıklarını bası acık olanların oluyor cocukları anlatabıldmmı ne demek ıstedıgımı.. yada soyle dusunsene canım bn kapandım neden bnm cocugum olmuyor bn namaz kıldım neden bnm cocugum olmuyor dıye ıcını curuttugun ıcın belkıde Rabbım daha zamanı gelmedı dıye vermıyor evlat.. bnce bu vesveselerı kafandan at tatlımm tabıkı elhamdülillah hepımız muslumanızz basımız acık olabılır ama mesela namazımızı kılıyoruz anlıyormusun canımm Rabbım sanada mutlaka nasıp edıcek annelıgı ıcını curutme sakın ve stres yapmadan yasamayı ogen bak ne mutlu sanakı etrafında cıvılcıvıl cocuklar var onlaraın bı basını oksaman bıle senın ıcın en buyuk sadaka.. gonlunu ferah tutt bak dedım ya belkıde kendılıgınden bebegın sana gelır annesii..[/QUOTE]

Ilgimdisi... bu yazdiklarina kesinlikle katiliyorum, herseyin oldugu gibi cocuk sahibi olmaninda bir zamani var ve bunu yalnizca Rabbim bilir. O ol dediginde olur hersey. Ben haksever arkadasin bu cocuk konusunun disinda da psikolojik bir destege ihtiyaci oldugunu dusunuyorum bu profesyonelde olabilir bir arkadas destegide. Oncelikle hayata bakisimiz olumlu olmali ve hayatimizdaki olumsuz bir seye odaklanmak yerine elimizdeki guzelliklerin sukrunu yapmaliyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…