yarın sabah gidicem..yani 9.00 gibi sonucu 11.00 gibi veriyorlar benim dr bu testleri yaptırdığım hastaneden 1 saat uzakta sarıyerde..dr gel bakalım derse eve gelmem 16.00 -17.00 bulur..bir ara internet bulursam hemen yazacam söz...
biraz önce banyo yaptım abdest aldım...şükür namazı kıldım ve hepiniz için dua ettim.....inşallah tez zamanda bebişlerimiz bize gelir...
hakseverin durumuna çok üzüldüm ruh hali beni çok üzdü..ilgimdisi nin ve diğer arkadaşların yazdıklarına katılıyorum...benimde başım açık...kotda mini etekte askılıda giyiyorum...bende elimden geldiğince o kadar çok hayır yapmaya çalıştım o kadar çok şeye göğüs gerdimkiii...anlatsammm inanın roman olur...her zaman hayırlısı dedim hep hayırlısı için dua ettim olsada olmasada hayırlısı dedim...inşallah rabbim dualarımı kabul eder ama etmezse yaptıklarımdan dolayı pişman olacak değilim..Allah'a şart koşmak gibi bir şey bu arkadaşın yaptığı ben sana bunları bunları yapıyorum sende bana çocuk vermen lazım...yok böyle bir şey...kucağı boş kalmayan doğurduğu çocuğu keşke doğurmasaydım dedirtecek boyutta neler yaşıyor insanlar...amcamın kızı var 40 yaşında bebekken havale geçiriyor özürlü kalıyor yengem yıllardır sadece onunla ilgileniyor başka çocuklarıda var ama kendisi nerdeyse 65 yaşında hala o çocuğunun peşinde dönüyor...haddimizi bilelim şükredelim...bir ara bir arakadaş paylaşmıştı rabbim ne ne güzel dua ediyorlar daha fazla dua etsinler diye beklermiş...
sermuhcumm.. kader arkadasım beraber gun sayıyorduk bak gordunmuu sen devam edıyosun hadı artıkk sıkma kendını yoluna devam edıyosun Rabbım meleklerını gonderdı ne mutlu sana .... hadı ınsallah bu gece duamda sende olucaksın yarın ınsallah guzel haberlerını alalım sabırsızlıkla beklıyorum canım bnmm....
biliyormusun dış gebelik bile olsa şu anda bebeğim var diye mutluyum...yani oluyor mucize gibi bir şey...nasıl bir şey anlatamam...bu ruh hali çok başka bir şey....geçen seferde iç kanama geçirmemem rağmen çok mutluydum çünkü bir şey var orda oracıkta...bir şey var....şimdi yarın sabah inşallah yarın sabahki sınavıda veririz...darısı cümlemizin başına....
arkadaşlar bende pazertesi günü ilk aşılamamı yaptırcağım ne olur dualarınızdan unutmayın inş rabbim hepimizie bebk sahibi olmayı nasip eder bende 2.5 yıllık evliyim çok istiyorum inş tutar diye dua ediyorum inş hepimizin olur
arkadaşlar bende pazertesi günü ilk aşılamamı yaptırcağım ne olur dualarınızdan unutmayın inş rabbim hepimizie bebk sahibi olmayı nasip eder bende 2.5 yıllık evliyim çok istiyorum inş tutar diye dua ediyorum inş hepimizin olur
allah yardımcın olsun. rahat olmaya çalış. allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.
amin canım inş rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli kendi yolunda yetiştirebileceğimiz evlatlar nasip eder inş
sımdıden hayırlıs olsun canım.. Allahım kımseyı evlat hasretıyle sınamasınn.. bnde 6 ocakta ılk asılamamı olmustum ama sonuc negatıf adet gordum bu ay dınlenıcem martta ınsallah bıdaha denıycem stres yapma cok rahat gır asılamana dua et asılama sırasında ve sonra bol bol dınlen uzat ayakalrını... hayallerımız gercek olucak ınsallahh
sen kendını cok yıpratmıssın arkadasım sakın ol hayat bızler ıcın bırer ımtıhan ... hem cocugu olanlarda sınavdalar onlarda hayırlı evlat olsun dıye dua etmıyorlarmı..??? yanlıs anlama bnı ama bn yazdıklarına cok uzuldm ve cok cok panık oldm bı dr nda psıkolojık destek alsan daha cok sansın artar cocuk konusunda yanı gordugum kadarıyla cok stres yapıosun ve buda cocugun sana tutunmasını zorlastırıyorr o yuzden bnce esınlede konus ve dr dan yardım al... kendıne neden bu kdr kızıyorsun hersey Allahtan... cocugumuz olmuyor olabılır elbet bır zamanı vr Rabbım ol dedıgı an olucak belkıde bu kdr tedavının ustune kendılıgınden hamıs olucazz yıpratma kendınıı hem olmasada hayatın sonu degıl napalım en azındann bızlerı cok seven eslerımız var..
bn senın yazdıklarına gercekten katılmıyorum .... yanı yıne soyluyorum yanlıs anlama bnı hepımız Allaha sukur ınanclı ınsanlarız burdan hep bırbırımız ıcın dular edıyoruz ama ıste bn evlenemden kapandım hıc kot gıymedım namazımı kıldm dıyorsun Allah kabul etsın ıbadetlerını ama bn yadırgadım bu yadıklarını bası acık olanların oluyor cocukları anlatabıldmmı ne demek ıstedıgımı.. yada soyle dusunsene canım bn kapandım neden bnm cocugum olmuyor bn namaz kıldım neden bnm cocugum olmuyor dıye ıcını curuttugun ıcın belkıde Rabbım daha zamanı gelmedı dıye vermıyor evlat.. bnce bu vesveselerı kafandan at tatlımm tabıkı elhamdülillah hepımız muslumanızz basımız acık olabılır ama mesela namazımızı kılıyoruz anlıyormusun canımm Rabbım sanada mutlaka nasıp edıcek annelıgı ıcını curutme sakın ve stres yapmadan yasamayı ogen bak ne mutlu sanakı etrafında cıvılcıvıl cocuklar var onlaraın bı basını oksaman bıle senın ıcın en buyuk sadaka.. gonlunu ferah tutt bak dedım ya belkıde kendılıgınden bebegın sana gelır annesii..
çok teşekkür ederim sermuh ve ilgimdisi tavsiyeleriniz için inş rabbim hepimizi güldürür en önemliside imtihanı kazananlardan etsin isyan ettirmesin
yarın sabah gidicem..yani 9.00 gibi sonucu 11.00 gibi veriyorlar benim dr bu testleri yaptırdığım hastaneden 1 saat uzakta sarıyerde..dr gel bakalım derse eve gelmem 16.00 -17.00 bulur..bir ara internet bulursam hemen yazacam söz...
biraz önce banyo yaptım abdest aldım...şükür namazı kıldım ve hepiniz için dua ettim.....inşallah tez zamanda bebişlerimiz bize gelir...
kusura bakmayın yanlış anlattım kendimi ben açık yada başkalarını kasdetmedim canlarım nasıl anlatsam ya anlatamıyorum ben daha liseden çıktım hemen söz nişan düğün gözümü kendi evimde açtım 2tl harçlık alırken pazar ev eş sorumluluğunun içine düştüm kayın validem eşim çok anlayışlı bi tanısanız bu kız niye böle kafayı yemiş dersiniz ama onlarada anlatamıyorum niye üz<üyosun takıyosun biz senden çocuk istemiyoruz diolar ama onlar öle dedikçe daha çok eziliyorum psikolojim bozuk bencede ama sadece size dökebiliyorum içimi başka bunu anlatacağım kimse yok ne annem ne arkadaşım kalabalığın içinde yanlız başımayım nolur kızmayın kimseyi kırmak değildi niyetim zaten anladığınız gb bişi demek istemedim kendimde de böle saçma düşünüyorum die anlattım size kendimi saçma sapan şeylerle yiyorum demek istedim taaaa içimdekileri anlatım size eşime bile demediklerimi duysa zaten bu kadar derin saçmaladığımı çok kızar önceki doktoreum da çok kızıyodu senin yaşındakiler elinde kitap sokak sokak gezio bi atsan kafandan olucak diodu kendi yaptıklarımı söyledim yaşam tarzıma göre kendime böle saçmalıklarla sorular soruyorum şunu yapsaydım daha çok mu dua etseydim öle olsaydı böle olsaydı diyorum kendi kendimi yiyorum normal değil biliyorum acaba erkek doktora gidiyorum ondan mı die bile diyorum anlıcanız ben kendi kendime düşünüyorum bu kapalı açık namaz kılma konusu değil bu kendi içimdeki bi kaus sizde düşünürsünüz bazen belki dua etsemiydim daha çok,yada şunu yapmasaydım die neyse bilmem anlatabildim mi tekrar kusura bakmayın yanlış anladınız daha doğrusu yanlış anlattım kendimi neyse ben içimdekileri kimseye söylememeliyim belkide bu saçmalıklara benden başkası katlanamaz çünkü
bu arada hala adet olmadım perşembe sabah gelmişti hala gelmedi of yarın belli olcak işte bu gerginlik beni kastı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?