Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

demekki anlamak için yaşamak lazım bişeyler hissetmiyormusun mide bulantısı falan

öle gerginim ki bütün gün yattım 4buçukta işten geldim namaz ları kıldım 7gb bi yattım 11buçukta kalktım uyuşmuş gibiyim bişi hissdemiyorum canım hissetmek istemediğim için belkide olma olma die kımıldamıyorum bile çıkmam lazım eşim geldi canım i. geceler

amin canım inşallah hepimizin olur dularım senle sadece rabbine sığın yat o masaya allah büyük de ben öyle yaptım allahümme salli ala seyyidina muhammed mustafa dedim bismilllah dedim çıktım o masa gibi yattığımız çatala sadece artık allaha kalıyo dr elinden geleni yapıyo sen yapıyosun allah ol derse olcak moralin çok güzel git moral çok önemli bunu unutma ve sonrasında hepimiz burdayız aklına takılan falan olursada cevaplarız

NURTOPU gibi bir KİSTİM olduuuuuuuuuuuuuuuuu:)))
bu ay bana aşılama yapılamıcak kızlar. ama sizleyim hepinizi takip edeceğim..
Hepinizin şansı ve yolu açık olsun ,dualarınız kabul olsun...
sermuhcum inşallah güzel haberlerle yarın burda olursun

Desica herşeyin hayırlısı. Allah'tan ümit kesilmez. Bize de yapılmıcak bu ay en azından aylin25 ben ve ilgimdisi o durumdayız. yalnız değilsin. sevgiler

haksever arkadaşım biraz daha iyi gördüm seni. ama yine de depresyona davet cıkarır gibisin. bak ne anlayışlı eşin ve ailesi. çok şanslısın. hayat olgunlaştırıyor insanları. sen de zaman içinde şu an böyle hırpaladığın için kendini pişman olacaksın. kafana takarsan da gelmiyor bu bebişler. o nedenle rahat ol, tevekkül et. senden güzel ve umutlu cümleler bekliyoruz.

Hakkinda en hayirlisini diliyorum canim insallah guzel haberler alicaksin. Bu yazdigin sey ilk anlattiklarindan farkli simdi daha iyi anliyorum seni... Aslinda bence bu bir cok insanin dusundugu bisey sanirim. Bu acidan bakarsan isin icinden cikamazsin. Hem neden sadece bayanlar bu sorumlulugu uzerlerine aliyolar... yani eger yapilan bir hatadan dolayi bir ceza ise bu, erkeklerdende kaynaklaniyo olamazmi? Yani teori yalnizca:) Boyle seyler dusunme haksever arkadasim... Rabbim yardimcin olsun...Hepimizin de!

kızlar sonuç 868 gebelik devam ediyor ......dr dış gebelik değil artışların gayet güzel hatta ikiz olabilir dedi...mucizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee rabbime şükürler olsun.....bebeğim geliyor beni 8 yıl beklettiiii ama geliyor hemde tek tüple hemde aşılamayla bebeğim geliyor...................pzt kese görünmesi gerekirmiş.....pzt dr kontrolüm var......
heyecandan titriyorum.......
ben hamileyimmmmmm .......ben hamileyim............
bebeğim geliyor....
darısı hepinizin başına arkadaşlarım ...

sakın üzülmeyin bakın ben bile hamile hamile kaldım....sizde kalırsınız...bir hayaldi gözümde damla damla yaştı ama bakın yaşlar yüreğime damladı....bebeğim gelecek Allahın izniyle.....

Çoook sevindimTEBRİKLER Belki bir umut gelmişsindir diye foruma girdim ve iyi ki de girmişim ilk tebrik eden olacağım.Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah tamamına erdirsin.Artık içini rahat tut olumlu düşün çünkü artık yalnız değilsin.Bu arada sen üstüne görmüş mü oldun

evet üstüne görmüş oldum...adet olmam gereken günün ertesi günü başaldı 5 gün sürdü...baya ciddi ciddi kanama oldu..başlamadan öncede 5 gün kahverengi lekelenmeler oldu...şimdi hala günde 1-2 damla devam ediyor..
çok mutluyummmmmm

gözünaydınnnnnn çok sevindimmm canım allahım hep böyle seni mutlu etsin

tebrikler hayırlı olsun inan okurken çok heyecanlandım.gözlerim doldu çok sevindim.9 ayinşallah seni hiç bırakmaz kızlar haydi halayaaaaaaa:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
hamilelerin duası kabul olurmuş bizim içinde dua et arkadaşım çok sevindim.saglıklaa kucagına alırsın inşallah

sermuhcum takip edyorum seni bebeğine sonunda kavuşman beni çok mutlu etti :)umut oldu baNA DA
hayılrı olsunnnn
Alalh yardımcın olsun

Son düzenleme:

maşallah süphanallah rabbim mutluluğunu daim etsin çok sevindim şimdi sen hamilesinya duaların daha bir makbul lütfen bizede dua et sevgilerimle çok çok mutlu oldum

Canim yaaa ne kadar sevindim anlatamam. Cok duygulandim hem agladim hem guldum... nasil bisey bu boyle:) Rabbim hayirli saglikli nur topu gibi evlatlat nasip etsin sana. Cokta rahat bir hamilelik donemi yasarsin insallah.

arkadaşlar sonucum 0.28 daha dr uma gitmedim ama hamile değilim dimi

Kacinci gununde yaptirdin testi canim? Benim 11. gun 1.00 15. gun yine 1.00 cikmisti. Yani negatifti... ama erken yapilan testlerde nadir de olsa gec dollenmelerden dolayi negatif cikabiliyo. Sen nasil hissediyosun?

Kacinci gununde yaptirdin testi canim? Benim 11. gun 1.00 15. gun yine 1.00 cikmisti. Yani negatifti... ama erken yapilan testlerde nadir de olsa gec dollenmelerden dolayi negatif cikabiliyo. Sen nasil hissediyosun?

17.gün canım benim dr uma daha gitmedik gitcez ama sanırım negatif

17.gün canım benim dr uma daha gitmedik gitcez ama sanırım negatif

Evet oyle gibi gorunuyo ama uzulme sakin cunku o en olmasi gereken zamanda gelicektir zaten. Moralini yuksek tut ben oyle yapmaya calisiyorum. Hatta burda arkadaslarla yazisirken kendi durumumu bile unutuyorum bazen.

ALLAH cc devamını nasip etsin inşallah canım benim nasıl sevindim nasıl duygulandım anlatamam,üzüntüme sevinç ve umut oldu,ben bu ay aşılama yaptırmıştım 2.aşılamamdı olmadı,dua et bu sevinci bizde yaşayalım.
RABBİM meleğinin yada meleklerinin kokusunu duymayıda nasip etsin inşallahkucağına alıp sağlıklı büyütmeyide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…