heh işte bunu demek istedim ben kaç satır yazdım sen bi cümleyle özetledin işte yani başıma kötü bişi geldiğinde hep ne günah işledim ne eksiğim var die yiyip bitiriyorum kendimi yarın belli olcak canım yazarım burayada
arkadaşlar bende pazertesi günü ilk aşılamamı yaptırcağım ne olur dualarınızdan unutmayın inş rabbim hepimizie bebk sahibi olmayı nasip eder bende 2.5 yıllık evliyim çok istiyorum inş tutar diye dua ediyorum inş hepimizin olur
NURTOPU gibi bir KİSTİM olduuuuuuuuuuuuuuuuu:)))
bu ay bana aşılama yapılamıcak kızlar. ama sizleyim hepinizi takip edeceğim..
Hepinizin şansı ve yolu açık olsun ,dualarınız kabul olsun...
sermuhcum inşallah güzel haberlerle yarın burda olursun
öle gerginim ki bütün gün yattım 4buçukta işten geldim namaz ları kıldım 7gb bi yattım 11buçukta kalktım uyuşmuş gibiyim bişi hissdemiyorum canım hissetmek istemediğim için belkide olma olma die kımıldamıyorum bile çıkmam lazım eşim geldi canım i. geceler
heh işte bunu demek istedim ben kaç satır yazdım sen bi cümleyle özetledin işte yani başıma kötü bişi geldiğinde hep ne günah işledim ne eksiğim var die yiyip bitiriyorum kendimi yarın belli olcak canım yazarım burayada
kızlar sonuç 868 gebelik devam ediyor ......dr dış gebelik değil artışların gayet güzel hatta ikiz olabilir dedi...mucizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee rabbime şükürler olsun.....bebeğim geliyor beni 8 yıl beklettiiii ama geliyor hemde tek tüple hemde aşılamayla bebeğim geliyor...................pzt kese görünmesi gerekirmiş.....pzt dr kontrolüm var......
heyecandan titriyorum.......
ben hamileyimmmmmm .......ben hamileyim............
bebeğim geliyor....
darısı hepinizin başına arkadaşlarım ...
sakın üzülmeyin bakın ben bile hamile hamile kaldım....sizde kalırsınız...bir hayaldi gözümde damla damla yaştı ama bakın yaşlar yüreğime damladı....bebeğim gelecek Allahın izniyle.....
Çoook sevindimTEBRİKLER Belki bir umut gelmişsindir diye foruma girdim ve iyi ki de girmişim ilk tebrik eden olacağım.Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah tamamına erdirsin.Artık içini rahat tut olumlu düşün çünkü artık yalnız değilsin.Bu arada sen üstüne görmüş mü oldun
evet üstüne görmüş oldum...adet olmam gereken günün ertesi günü başaldı 5 gün sürdü...baya ciddi ciddi kanama oldu..başlamadan öncede 5 gün kahverengi lekelenmeler oldu...şimdi hala günde 1-2 damla devam ediyor..
çok mutluyummmmmm
kızlar sonuç 868 gebelik devam ediyor ......dr dış gebelik değil artışların gayet güzel hatta ikiz olabilir dedi...mucizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee rabbime şükürler olsun.....bebeğim geliyor beni 8 yıl beklettiiii ama geliyor hemde tek tüple hemde aşılamayla bebeğim geliyor...................pzt kese görünmesi gerekirmiş.....pzt dr kontrolüm var......
bebeğim geliyor....
sakın üzülmeyin bakın ben bile hamile hamile kaldım....sizde kalırsınız...bir hayaldi gözümde damla damla yaştı ama bakın yaşlar yüreğime damladı....bebeğim gelecek Allahın izniyle.....
[sıze="2"]kızlar sonuç 868 gebelik devam ediyor ......dr dış gebelik değil artışların gayet güzel hatta ikiz olabilir dedi...mucizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee rabbime şükürler olsun.....bebeğim geliyor beni 8 yıl beklettiiii ama geliyor hemde tek tüple hemde aşılamayla bebeğim geliyor...................pzt kese görünmesi gerekirmiş.....pzt dr kontrolüm var......
Heyecandan titriyorum.......
Ben hamileyimmmmmm .......ben hamileyim............
Bebeğim geliyor....
Darısı hepinizin başına arkadaşlarım ...[/sıze]
sakın üzülmeyin bakın ben bile hamile hamile kaldım....sizde kalırsınız...bir hayaldi gözümde damla damla yaştı ama bakın yaşlar yüreğime damladı....bebeğim gelecek allahın izniyle.....
bebeğim geliyor....
arkadaşlar sonucum 0.28 daha dr uma gitmedim ama hamile değilim dimi
Kacinci gununde yaptirdin testi canim? Benim 11. gun 1.00 15. gun yine 1.00 cikmisti. Yani negatifti... ama erken yapilan testlerde nadir de olsa gec dollenmelerden dolayi negatif cikabiliyo. Sen nasil hissediyosun?
17.gün canım benim dr uma daha gitmedik gitcez ama sanırım negatif
tebrikler hayırlı olsun inan okurken çok heyecanlandım.gözlerim doldu çok sevindim.9 ayinşallah seni hiç bırakmaz kızlar haydi halayaaaaaaa:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
hamilelerin duası kabul olurmuş bizim içinde dua et arkadaşım çok sevindim.saglıklaa kucagına alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?