kızlar merabalar arkadaşınız tek tüpe aşılamayla hamile kalmış testini kaçıncı günü yaptırmış çok merk ettim ne güzel mutlulukları daim olsun sizlerinde en yakın zamanda bebeklerinize kavuşmanızı umuyorum
benimde 19 ocakta 2.aşılamam yapıldı. bu gün 11. günüm henüz beklemedeyim tabi biraz umutsuzum diğeri negetifle sonuçlanınca birde aşılamanın şansının çok düşük olduğunu biliyoruz rabbime teslim ettim kendimi du etmekten ve beklemekten başka çaremiz yok yaradan isterse bizde en yakın zamanda bebişimizi kucağımıza alırız[/QUOTE
Merhaba gulimus... Insallah olumlu sonuc alirsin canim ama 14. gunden once test yaptirma olurmu cunku yanlis sonuclar cikabilir buda moralini etkiler. Benimde ilk asilamam olumsuz sonuclandi malesef tekrar martta deniycem.epimiz icin hayirlisi insallah.
kızlar merabalar arkadaşınız tek tüpe aşılamayla hamile kalmış testini kaçıncı günü yaptırmış çok merk ettim ne güzel mutlulukları daim olsun sizlerinde en yakın zamanda bebeklerinize kavuşmanızı umuyorum
Merhaba gulimus... Insallah olumlu sonuc alirsin canim ama 14. gunden once test yaptirma olurmu cunku yanlis sonuclar cikabilir buda moralini etkiler. Benimde ilk asilamam olumsuz sonuclandi malesef tekrar martta deniycem.epimiz icin hayirlisi insallah.
tamam canım yaptırmyı düşünmüyorum moralim bozuluyor canım
hayırlısı olsun senin içinde canım
arkadaşlar sonucum 0.28 daha dr uma gitmedim ama hamile değilim dimi
sermuh çok sevindim canım bide ikiz olabilir demiş hayırlısı olsun sağlıklı olacaksa ikiz olmuksa tek olsun hayırlısıyla doğsun büyüsün inşalllah en azından birimizin tutsun dimi ama
bugün sabah bişi gelmemişti 11 gb doktoru aradım gelelim mi teste dedim bugün 15inci gün pazartesiye kadar bekle kesin olsun dedi leke gelmişti demiştin adet olmazsan gelirsin dedi bende bugün belli olmazmı dedim olur dedi o zaman bugün yapalım yoksada yok olduğunu bileyim dedim gel o zaman dedi gittim testi yaptırdım 1 gb 2 saat sonra sonuç için arıcaz dediler geldik bakalım haber bekliyorum ne olucak ama olmadı büyük bi ihtimal çünkü yürüdük biraz doktordan eve gelince gene gelmiş ama kırmızı değil kahve rengi su gb akıntı aman kırmızı görsemde ümitlenicam sermuh arkadaşımızdan sonra testi yaptırdım da rahatlarım yokm derlerse hazmederim nabayım ilk adet olunca 1-2 gün ölcam dayanamıcam sanıyorum sonmra devam ediyorum hayatıma gene yeni ayın heycanı umudu sarıyo dört bi anımı neyse canlar haber gelice yazarım
ergites canım sen erzurumdanmı katlıyorsun bende erz.luyum ailem orada ben evlenince geldim buraya
ergites canım sen erzurumdanmı katlıyorsun bende erz.luyum ailem orada ben evlenince geldim buraya
kızlar sonuç 868 gebelik devam ediyor ......dr dış gebelik değil artışların gayet güzel hatta ikiz olabilir dedi...mucizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee rabbime şükürler olsun.....bebeğim geliyor beni 8 yıl beklettiiii ama geliyor hemde tek tüple hemde aşılamayla bebeğim geliyor...................pzt kese görünmesi gerekirmiş.....pzt dr kontrolüm var......
heyecandan titriyorum.......
ben hamileyimmmmmm .......ben hamileyim............
bebeğim geliyor....
darısı hepinizin başına arkadaşlarım ...
sakın üzülmeyin bakın ben bile hamile hamile kaldım....sizde kalırsınız...bir hayaldi gözümde damla damla yaştı ama bakın yaşlar yüreğime damladı....bebeğim gelecek Allahın izniyle.....
benimde 19 ocakta 2.aşılamam yapıldı. bu gün 11. günüm henüz beklemedeyim tabi biraz umutsuzum diğeri negetifle sonuçlanınca birde aşılamanın şansının çok düşük olduğunu biliyoruz rabbime teslim ettim kendimi du etmekten ve beklemekten başka çaremiz yok yaradan isterse bizde en yakın zamanda bebişimizi kucağımıza alırız
Bende aşılama yaptırdım bugün 9 gün çok kafaya takmamaya çalışıyorum ama merak ediyorum acaba sonuç ne olacak umutsuz düşünmüyorum hayırlısı olsun
kızlar sonuç 868 gebelik devam ediyor ......dr dış gebelik değil artışların gayet güzel hatta ikiz olabilir dedi...mucizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee rabbime şükürler olsun.....bebeğim geliyor beni 8 yıl beklettiiii ama geliyor hemde tek tüple hemde aşılamayla bebeğim geliyor...................pzt kese görünmesi gerekirmiş.....pzt dr kontrolüm var......
heyecandan titriyorum.......
ben hamileyimmmmmm .......ben hamileyim............
bebeğim geliyor....
darısı hepinizin başına arkadaşlarım ...
sakın üzülmeyin bakın ben bile hamile hamile kaldım....sizde kalırsınız...bir hayaldi gözümde damla damla yaştı ama bakın yaşlar yüreğime damladı....bebeğim gelecek Allahın izniyle.....
aminnnn artık yırttm galiba darısı başınza...dua ediyorum hepiniz için...gözünaydınnnnnn çok sevindimmm canım allahım hep böyle seni mutlu etsin
aşkolsun 9 ay dualarım bizim gibilere...hamile kalıp unuturmuyum hiç sizleri...8 yıl çocuğum yoktu 9 ay hamilelik unutmak kolaymı....tebrikler hayırlı olsun inan okurken çok heyecanlandım.gözlerim doldu çok sevindim.9 ayinşallah seni hiç bırakmaz kızlar haydi halayaaaaaaa:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
hamilelerin duası kabul olurmuş bizim içinde dua et arkadaşım çok sevindim.saglıklaa kucagına alırsın inşallah
sağol canım benim darısı başınıza......inşallah hepiniz mutlu olursunuz....sermuhcum takip edyorum seni bebeğine sonunda kavuşman beni çok mutlu etti :)umut oldu baNA DA
hayılrı olsunnnn
Alalh yardımcın olsun
dualarım sizinleeeee darısı başınıza....maşallah süphanallah rabbim mutluluğunu daim etsin çok sevindim şimdi sen hamilesinya duaların daha bir makbul lütfen bizede dua et sevgilerimle çok çok mutlu oldum
cümlemizeeeeee....Canim yaaa ne kadar sevindim anlatamam. Cok duygulandim hem agladim hem guldum... nasil bisey bu boyle:) Rabbim hayirli saglikli nur topu gibi evlatlat nasip etsin sana. Cokta rahat bir hamilelik donemi yasarsin insallah.
inanın ki hep dua ediyorum ara ara kanama devam ediyor abdestim bozuluyor...ama adest alır almaz hemen dua ediyorum hepinize...ALLAH cc devamını nasip etsin inşallah canım benim nasıl sevindim nasıl duygulandım anlatamam,üzüntüme sevinç ve umut oldu,ben bu ay aşılama yaptırmıştım 2.aşılamamdı olmadı,dua et bu sevinci bizde yaşayalım.
RABBİM meleğinin yada meleklerinin kokusunu duymayıda nasip etsin inşallahkucağına alıp sağlıklı büyütmeyide
evet tek tüple hemde aşılamayla....mucize rabbim izin verdi inşallah tamamınada izin verir....darısı tüm kucağı boş annelik hasretiyle yanan gönlü güzel anne adaylarına....kızlar merabalar arkadaşınız tek tüpe aşılamayla hamile kalmış testini kaçıncı günü yaptırmış çok merk ettim ne güzel mutlulukları daim olsun sizlerinde en yakın zamanda bebeklerinize kavuşmanızı umuyorum
benimde 19 ocakta 2.aşılamam yapıldı. bu gün 11. günüm henüz beklemedeyim tabi biraz umutsuzum diğeri negetifle sonuçlanınca birde aşılamanın şansının çok düşük olduğunu biliyoruz rabbime teslim ettim kendimi du etmekten ve beklemekten başka çaremiz yok yaradan isterse bizde en yakın zamanda bebişimizi kucağımıza alırız
hepimize bir gün sıra geliyor..bana çok geç geldi rabbim size erken versin benim kadar bekletmesin...sermuh çok sevindim canım bide ikiz olabilir demiş hayırlısı olsun sağlıklı olacaksa ikiz olmuksa tek olsun hayırlısıyla doğsun büyüsün inşalllah en azından birimizin tutsun dimi ama
bugün sabah bişi gelmemişti 11 gb doktoru aradım gelelim mi teste dedim bugün 15inci gün pazartesiye kadar bekle kesin olsun dedi leke gelmişti demiştin adet olmazsan gelirsin dedi bende bugün belli olmazmı dedim olur dedi o zaman bugün yapalım yoksada yok olduğunu bileyim dedim gel o zaman dedi gittim testi yaptırdım 1 gb 2 saat sonra sonuç için arıcaz dediler geldik bakalım haber bekliyorum ne olucak ama olmadı büyük bi ihtimal çünkü yürüdük biraz doktordan eve gelince gene gelmiş ama kırmızı değil kahve rengi su gb akıntı aman kırmızı görsemde ümitlenicam sermuh arkadaşımızdan sonra testi yaptırdım da rahatlarım yokm derlerse hazmederim nabayım ilk adet olunca 1-2 gün ölcam dayanamıcam sanıyorum sonmra devam ediyorum hayatıma gene yeni ayın heycanı umudu sarıyo dört bi anımı neyse canlar haber gelice yazarım
rabbim bu kadar uzun vermesin tez zamanda kavuştursun....Hayirlisi canim insallah olumlu olur sonucun ama olmazsada lutfen uzme kendini cok hatta hic dusunmemeye calis. Baksana Sermuh a 8 yil beklemis kolaymi. Allahtan senin icin sabir diliyorum canim.
evet neler oluyor...bende kendimi merakla izliyorum...neler olduğunu hala anlayamadım yeni yeni algılıyorumm...inşallah pzt de geçer ve problem çıkmaz...darısı hepinizin başına...Canım haberine çok sevindim hayırlı olsun.Büyüksün Yarabbim.1belki de 2 tane bebe inşallah inşallah...Allah tamamına erdirsin inşallah.
Sen bu kanalın merakla ve ilgiyle izlenen dizi filmi gibi oldun.Canım benim Pzt de sevindir bizi emi.
merhaba gulimus beni hatırladın mı canım????genelde bu gruba takılıyorum burası benim kader arkadaşlarımla dolup taşmakta. sen de hoşgeldin. sermuh sanırım 14. gün test yaptırdı 0.50 idi sonra 15 diye diye bu günlere geldi. resmen şakır şakır üstüne gördü ama sonunda muradına eriyor ve ben de diğer arkadaşlar gibi çok mutlu oldum.darısı hepimizin başına.
benim aşılamanın 13.günü 0,5 çıktı 16.günü 15,36 çıktı(sermuh)
umudunu sakın kaybetme ergitess inşallah mutlu sona sen de kavusursun da bebiş seni üzmeden bekletmeden gelmiş olur.
SERMUH CANIM ÇOK SEVİNDİM. SANA UMUDUMUZSUN DEMİŞTİM. İNŞALLAH BU BEBİŞ YA DA BEBİŞLERİN SANA BEREKET, KAT KAT MUTLULUK VE HUZUR GETİRİR. EVİNİZDE BAYRAM HAVASI VAR NE GÜZEL. MAŞALLAH NAZAR DEĞMESİN. SEN BUGUNLERE KOLAY GELMEDİN EMİNİM ŞİMDİ TADINI ÇIKARMAYA BAK.
TEKRAR TEBRİK EDERİM CANIMIN İÇİ. SEVGİLER SANA
slm arkadaşlar...
ben 24 ocakta ilk aşılamamı oldum.eşim çok hassas yat yorulma diyo.sanki hamileymişim gibi hissettiriyor.inş ilk aşılamada hamile kalırım.bide 26sından beri adet gibi kanamam geliyo.ilk kahwe lekelenme gibiydi şimdi adet gibi.dr.la görüştüm.normal dedi
.7 şubat bizim söz yıldönümümüz.inş. güsel bi haber alırım.hepinizin duaları kabul olsun.sağlıklı sıhhatli bebeklerimiz olsun.
galiba degilsin canım.hayırlısı neyse o olsun .belki sana süpriz yapar ve normal yollardan geliverir.bu durumda ne desek boş.üzülüceksin ama çabuk toparlanki yola devam edesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?