Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
4-5 gündür girememiştim misafirlerim vardı topik bayağı ilerlemiş 2 saatte zor okudum.
Sermuhcum senin adına çoook sevindim İnşallah ikizdirler.Güzel ve rahat bir hamilelik geçirirsin inşallah.Sağlıklada kucağına alırsın. Sen topimizin ilk hamilesisin hepimize umut oldun.Bize dua etmeyi unutma Allah'ım bize de nasip etsin.

Bazı arkadaşlarımızında sonuçları belli olmuş.Negatif diye üzülmek her ay aynı hüsranı yaşamak çok acı veriyor.Ama bu bizim sınavımız sabrediyoruz.Benim gibi bebek isteyen herkese tez zamanda Allah'ım göndersin.

Bu arada bende bekle odasındayım artık şubat ayına yeni umutlarla başlıyacağız.

merhaba arkadaşlar, bugün 13. günümdü. b-hcg tahlilli sonucum 0.0
akşam üzerine doğru da karın ağrılarım başladı. adet oluyorum. ilk aşılamam olumsuz sonuçlandı.

akşam üzerine doğru da karın ağrılarım başladı. adet oluyorum. ilk aşılamam olumsuz sonuçlandı.

geçmiş olsun canım üzme kendini bekleme odasındayız hep beraber inş 2.aşılamalarımız tutar.

canım burada olumsuz haberleri alınca inan çok üzülüyorum ama burada şunu öğrendimki buradaki bütün bayanlar çok inançlı ,sabırlı ve güçlü.Sabrın sonu selamettir bekleyelim bakalım.

inş seninde marttaki olur ve tutar ebelkide dinlenme arasında bir bakmışın hamilesin
ınsallah canım bnm hepımızın hakkında hayırlısı =)

evet arkadasım bızde napalım esımle yegenlerımızı arkadaslrımızın cocuklarını sevmeye basladık Rabbım verıcek ama kaderımızde sabırla sınanmak varmıs yınede sükür edıcez .. kesınlıkle katılıyorum once Allaha ınanıcaz sonra dr umuza guvenıcez sakın olucazz hayırlısıyla meleklerımız gelıcek kızlar...

tesekkur ederım canım benım.. evet yıkıldım cok cok uzuldum ama dustugumuz yerden kalkmak zorundayız cunku bebıs ıstıyoruzz... bnde senın gıbı kımsenın uzulmesını yıpranmasını ıstemıyorum okudukcada ıcım cızlıyor ... hepımız evlat ıstıyoruzz bırbırımızden baska anlayan yokkii... ıykı uye olmusum buraya kızlar ıykı konusuyoruz burdan ay bn bu ınternetın gözünü seveyim...

off... ıste adet gecıkınce bnmde kıstım olusmustuu bılmıyorum belkı anlatmıs olabılırım sana epey kalablıklastıkyaaa vallahı karıstırıyoruz artık yazdıklarımızıı... banada yapılmıcak bu ay arkadasım hepımız dınlenıyoruzz buay ınsallah Rabbım mart ta doldurur kucaklarımızıı.. hep malum mart ayıı dıyorum kızlarr kedıcıklerden bızede bulasırmıkii... ?

canım burada olumsuz haberleri alınca inan çok üzülüyorum ama burada şunu öğrendimki buradaki bütün bayanlar çok inançlı ,sabırlı ve güçlü.Sabrın sonu selamettir bekleyelim bakalım.

evet canım bnde takıp edıyorumda hıcbırımızın agzından Allahın adı eksık olmuyor...ne demısler sabreden dervıs muradına ermıss .... =))))

caannnııııııımmmmmmmmmmmm.......... işte bu hamileyiiiiiimmmmmmm............. yazmanı sabırsızlıkla beklıyodummm .... ınan bana cok cok sevındımm.... sukurlerının karsılıgını gonderdı Rabbım... ılk hamısımızzz nazar degmesın tatllııımm Rabbım kucagına almayı nasıp etsın... sakın yorma kendını gelısmelerden bızı haberdar et pztsıyı ıple cekıyorumm ... yaaaa tuylerım dıken dıken oldu cok cokk sevındım 8 yıl... smdı donup baksann soylemesı bıle zor gelıyoo ,, sermuhcumm bebısın annesıne gelıyo dıye teyzelerını sakın boslamayasın buradannn..

sermuh canım kanamamı geldi yoksa,kahverengi lekelenmemi,şimdi ben adetimin 29.günü yani aşılamında 13.günü idrar testi yaptım ilk 3 dk hiç çizgi çıkmadı 1.çizgi bile ama testi yapar yapmaz kutusuyla çantaya koymak zorunda kaldım,aradan 1-2 saat geçince 1.çizgi belirgin 2.çizgi hafifti biraz heyecanlanmıştım bile,mide bulantımda zaten vardı ama ben hep progestan hapına bağladım.hemen ertesi gün 1 test daha yaptım bu sefer 2.çizgi beyaz olarak görüldü tabi o kadar dibine girdimki herhalde içinde olması gereken bişeyi gördüm ve negatif kabul ettim 31.günün sabahıda adet oldum zaten.şimdi sen kanama deyince şaşırdım biraz karışık oldu galiba

Herneyse Rabbim meleğini kucağına almayı nasip etsin inşallah

Son düzenleme:

canıııııııııııııııııım tebrik ederim inan gözlerim doldu biz hep umutluyduk zaten hissediyordum mucizenn seninle olduğunu topiğimizin nazar boncuğu :)hepimizi mutlu ettin.

canıııııııııııııııııım tebrik ederim inan gözlerim doldu biz hep umutluyduk zaten hissediyordum mucizenn seninle olduğunu topiğimizin nazar boncuğu :)hepimizi mutlu ettin.

tebrik ederrim sermuh ne güzel ilk aşılamandı değilmi bende ilk aşılamamı pazertesi yaptıracağım inş benimkide tutar canım

işte buuuuuuuuu
canım çoook sevindim, Allah tamamına erdirsin, mutluluğunuzu daim etsin, sağlıkla kucağına al bebişlerini inşallah.

sen bize umut oldun, darısı başımıza. amiiiiiiiin

kızlar biz bugün hem benim doktoruma hem de üroloğa gittik.
bizde sorun spermlerdeydi, eşimde varikosel var.
varikoselden ameliyat olmadan önce aşılama deneyelim olmazsa ameliyat olur diye düşünmüştük, ama biliyorsunuzya aşılama tutmadı.

doktorum tekrar aşılama deneyebiliriz ama bunun sonu yok, ikinciyi düşündüğünüz zamanda aynı sorunları yaşicaksınız, kesinlikle ameliyat olmasını tavsiye ederiz dediler. ameliyattan sonra gene olmazsa aşılama ve tüp bebekte de şansınız yükselmiş olur dediler.

bizde tekrar aşılama yerine varikosel ameliyatı olmaya karar verdik.
doktor %70 ihtimalle spermler 5 ayda kendine gelir dedi.
ameliyattan sonra kendi haline bırakıcaz. bu sene içinde bebeğimiz gelmezse tekrar aşılama yada tüp bebek. ama bu defa şansımız daha yüksek olucak. yani ben epey bi bekleme odasındayım

kızlar aranızda eşi varikosel ameliyatı olan var mı???

Sevgili Dileksultan, umarim ikinci asilaman sana sans getirir hatta ona bile gerek kalmadan dinlenme surecinde sana bir supriz yapar:) Moralini yuksek tut!

allaha çok şükür o kadar mutlu oldum ki arkadaşım mucize gerçekten allahın izniyle keseyi de görüceksin kucağına da alıcaksın inş dualarım seninle

benim de eşimde varikosel var ancak ameliyat olmadı. 2005 de sperm sayısı 8 milyondu 2010 da 12 milyon olmuş. özel bir diyet vs uygulamamıştık. şimdilerde keçiboynuzu pekmezi içiriyorum ve bol kuru kayısı ile kuru incir yiyoruz. bakalım kısmet. bu arada preseed siparişimin 5. günü ama hala gelmedi:84:

dilekcim üzme kendini bizim de ilk deneme hüsran. ikinci aşılamama morfin iğnesi vurulup girmeyi düşünüyorum madem gerginlik çok etkiliyormuş inşallah 2. denemede turnayı gözünden vuralım.

kızlar ben aşılamanın 9. gün (23. gün adetin )test yaptırdım progestan 30 beta 1 çıktı
beta için erken dediler yumurtlamam iyi olmuş ama
ama hamiş değilim galiba artık negatif görmek istiyorum hiç çift çizgi görmedim bir kere yumurtlama testimde gördüm onda bile çokkkkk sevinmiştim çok güzel bir duyguymuş yaaa
keşke hamilelikte de pozitif çıkxsa

kızlar sonuçlar istediğimiz gibi değil ama olsun ümidimizi kaybetmeyelim. hakkımızda hayırlısı olsun. birbirimize dualarımızla destek olalım. sevgiler

bilgecim ya benim eşimde varikosel yok ama hareketlilik düşük ileri hareket sadece %4 geçen sene %10 du bayağı düşmüş keçiboynuzuna devam ama sigara kullanıyo dr hep bırak diyor ama eşim bırakmıyor sizde hareketlilik nasıl bizim sayıda problem yok 80 milyon ama hareketlilik te en az sayı kadar önemli varikosel varsa hemen olsun arkadaşımın eşi oldu ve 6 ay sonra normalle yolla hamile kaldı beklediğinize bile değmez

hareketlilik konusunda bilgim yok canım ama o raporu doktorum gördü ve aşılamayla şansımız yüksek ameliyata gerek yok dedi. zaten eşim de hiiiiç yanaşmıyor. benim doktor neden bu kadar optimist ben de onu çözemiyorum kızlar ya. kesin olur diye diye psikolojimi çökertti keltoş

bu arada kızlar ben aşılamamı özel bi kadın doğum hastanesinde yaptırmıştım dr mu değiştirip tüp bebek merkezine gitmeyi düşünüyordum dün bilgi için tüp bebek merkezini aradım tüp bebk raporu için sadece üniversitenin yaptığı aşılamayı kabul ediyorlarmış yani ilk aşılamam rapor için bi işe yaramayacak 2 aşılama daha yaptırmam gerekiyor pazartesiye randevu aldım yeni dr yeni hastane yeni umut...umarım hsg filmini yeniden istemezler gözümde büyüyor bütün tahliller sil baştan...

benim dr da bi okadar umutsuz vaka yaparken çok ümitlenmeyin başarı şansı %10-20 demişti hoş ddoğru söylemiş tutmadı adamcağızın 15 yıldır kendi çocuğu da olmuyormuş tam 6 kere tüp bebek yaptırmışlar sonunda evlatlık almışlar bizim gibi çocuğu olmayan bayanlarla çok ilgileniyo ama o hastanede tüp bebek yapmıyorlar o yüzden değiştirmek zorundayım yeni dr hiç tanımıyorum bu değiştirdiğim 5. dr 5 yılda 5 dr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…