merhaba arkadaşlar, bugün 13. günümdü. b-hcg tahlilli sonucum 0.0
akşam üzerine doğru da karın ağrılarım başladı. adet oluyorum. ilk aşılamam olumsuz sonuçlandı.
evet acı ama gerçek olmadı 2. aşılamda olmadı herşey hep iyi denildi ikisindede hatta mükemmel ama olmayınca olmuyo işte rabbim ol demiyo olmuyo boynumuz kıldan ince elden bişi gelmiyo yokmuş bişi doktorla konuştum biraz önce hep aynı cümle yok bişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ınsallah canım bnm hepımızın hakkında hayırlısı =)inş seninde marttaki olur ve tutar ebelkide dinlenme arasında bir bakmışın hamilesin
canım ne güzel yazmışın haksever arkadaşım çok üzüldüm sana yıpratma kendini bukadar hepimiz inançlıyız ve biliyoruz ki yaptığımız bu tedavilerin hepsi araç Rabbim ol deyince olacak belkide hiç olmayacak sınavımız bu Rabbim daha kötü sıkıntı ve dert vermesin şükredecek çok şeyimiz var en kötü ihtimalle evlatlık alırız ben yeğenlerimi seviyorum çocuk hasretimi böyle gideriyorum 5 yıllık evliyim etrafımdaki insanlar artık sorunluyum gibi bakıyo ama hiç umurumda bile değil kendini Allah'a teslim ediyorum kafama takmıyorum eşimi de üzmüyorum ne yapalım kaderimiz bu hiç bişey evliliğimizden ve sağlığımızdan önemli değil bebek yuvanın süsü Rabbim minik süslerimizi günün birinde gönderecek inş ben buna inanıyorum sizde inanın lütfen inanç olmazsa baştan kaybetmişiz demektir
dilara84'ün aracılığı ile seslenmek isterim. sevgili canlarım arkadaşlarım isyan etmek de ne demek? kimse isyan etmiyor tamam mı? duymayacağım ona göre. Neler var hayatta? her istediğimiz kolayca olsaydı şükürsüz mahluklar olurduk. bakın şimdi kendimize, buradaki dostlarımıza nasıl dua ediyoruz? bazı şeyler imtihandır bazıları da artık yazgıdır. bizim kesin sonuç belli olana kadar asla yılmamamız lazım.
ilgimdisi'nin desteğine bakin halbuki o da negatif sonuc aldı, yıkıldı. ama ben onunher yazdığını okudugumda alkış diyorum gercekten. çok pozitif bir arkadaşımız...sonuc olarak; hepinizi çok seviyorum. kimsenin üzülmesini istemiyorum.
NURTOPU gibi bir KİSTİM olduuuuuuuuuuuuuuuuu:)))
bu ay bana aşılama yapılamıcak kızlar. ama sizleyim hepinizi takip edeceğim..
Hepinizin şansı ve yolu açık olsun ,dualarınız kabul olsun...
sermuhcum inşallah güzel haberlerle yarın burda olursun
canım burada olumsuz haberleri alınca inan çok üzülüyorum ama burada şunu öğrendimki buradaki bütün bayanlar çok inançlı ,sabırlı ve güçlü.Sabrın sonu selamettir bekleyelim bakalım.
kızlar sonuç 868 gebelik devam ediyor ......dr dış gebelik değil artışların gayet güzel hatta ikiz olabilir dedi...mucizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee rabbime şükürler olsun.....bebeğim geliyor beni 8 yıl beklettiiii ama geliyor hemde tek tüple hemde aşılamayla bebeğim geliyor...................pzt kese görünmesi gerekirmiş.....pzt dr kontrolüm var......
heyecandan titriyorum.......
ben hamileyimmmmmm .......ben hamileyim............
bebeğim geliyor....
darısı hepinizin başına arkadaşlarım ...
sakın üzülmeyin bakın ben bile hamile hamile kaldım....sizde kalırsınız...bir hayaldi gözümde damla damla yaştı ama bakın yaşlar yüreğime damladı....bebeğim gelecek Allahın izniyle.....
hayırlı olsun inşallah güzel haberlerin gelir...leklenme bende aşılamanın 13.günü başladı 5 gün sürdü arkasından 5 gün şakır şakır adetimden bile fazla geldi şu anda bile damla geliyor ama hamileyimmm...hamileymişssin gibi yat istirahat et eşin doğru yapıyor....bol bol dua et...
kızlar sonuç 868 gebelik devam ediyor ......dr dış gebelik değil artışların gayet güzel hatta ikiz olabilir dedi...mucizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee rabbime şükürler olsun.....bebeğim geliyor beni 8 yıl beklettiiii ama geliyor hemde tek tüple hemde aşılamayla bebeğim geliyor...................pzt kese görünmesi gerekirmiş.....pzt dr kontrolüm var......
bebeğim geliyor....
sakın üzülmeyin bakın ben bile hamile hamile kaldım....sizde kalırsınız...bir hayaldi gözümde damla damla yaştı ama bakın yaşlar yüreğime damladı....bebeğim gelecek Allahın izniyle.....
canıııııııııııııııııım tebrik ederim inan gözlerim doldu biz hep umutluyduk zaten hissediyordum mucizenn seninle olduğunu topiğimizin nazar boncuğu :)hepimizi mutlu ettin.
bebeğim geliyor....
akşam üzerine doğru da karın ağrılarım başladı. adet oluyorum. ilk aşılamam olumsuz sonuçlandı.
bebeğim geliyor....
kızlar biz bugün hem benim doktoruma hem de üroloğa gittik.
bizde sorun spermlerdeydi, eşimde varikosel var.
varikoselden ameliyat olmadan önce aşılama deneyelim olmazsa ameliyat olur diye düşünmüştük, ama biliyorsunuzya aşılama tutmadı.
doktorum tekrar aşılama deneyebiliriz ama bunun sonu yok, ikinciyi düşündüğünüz zamanda aynı sorunları yaşicaksınız, kesinlikle ameliyat olmasını tavsiye ederiz dediler. ameliyattan sonra gene olmazsa aşılama ve tüp bebekte de şansınız yükselmiş olur dediler.
bizde tekrar aşılama yerine varikosel ameliyatı olmaya karar verdik.
doktor %70 ihtimalle spermler 5 ayda kendine gelir dedi.
ameliyattan sonra kendi haline bırakıcaz. bu sene içinde bebeğimiz gelmezse tekrar aşılama yada tüp bebek. ama bu defa şansımız daha yüksek olucak. yani ben epey bi bekleme odasındayım
kızlar aranızda eşi varikosel ameliyatı olan var mı???
benim de eşimde varikosel var ancak ameliyat olmadı. 2005 de sperm sayısı 8 milyondu 2010 da 12 milyon olmuş. özel bir diyet vs uygulamamıştık. şimdilerde keçiboynuzu pekmezi içiriyorum ve bol kuru kayısı ile kuru incir yiyoruz. bakalım kısmet. bu arada preseed siparişimin 5. günü ama hala gelmedi:84:
dilekcim üzme kendini bizim de ilk deneme hüsran. ikinci aşılamama morfin iğnesi vurulup girmeyi düşünüyorum madem gerginlik çok etkiliyormuşinşallah 2. denemede turnayı gözünden vuralım.
bilgecim ya benim eşimde varikosel yok ama hareketlilik düşük ileri hareket sadece %4 geçen sene %10 du bayağı düşmüşkeçiboynuzuna devam ama sigara kullanıyo dr hep bırak diyor ama eşim bırakmıyor sizde hareketlilik nasıl bizim sayıda problem yok 80 milyon ama hareketlilik te en az sayı kadar önemli varikosel varsa hemen olsun arkadaşımın eşi oldu ve 6 ay sonra normalle yolla hamile kaldı beklediğinize bile değmez
hareketlilik konusunda bilgim yok canım ama o raporu doktorum gördü ve aşılamayla şansımız yüksek ameliyata gerek yok dedi. zaten eşim de hiiiiç yanaşmıyor. benim doktor neden bu kadar optimist ben de onu çözemiyorum kızlar ya. kesin olur diye diye psikolojimi çökertti keltoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?