kızlar ben aşılamanın 9. gün (23. gün adetin )test yaptırdım progestan 30 beta 1 çıktı
beta için erken dediler yumurtlamam iyi olmuş ama
ama hamiş değilim galiba artık negatif görmek istiyorum hiç çift çizgi görmedim bir kere yumurtlama testimde gördüm onda bile çokkkkk sevinmiştim çok güzel bir duyguymuş yaaa
keşke hamilelikte de pozitif çıkxsa
mucize bekliyorum...
Selam kızlar.
3.5 yıllık evliyim.yaklaşık 2 yıldır bebek istiyoruz.6 aydırda tedavi görüyoruz çünkü dr. 1 yıldan sonra olmazsa gelin demişti.bizim 1 yılı biraz geçti. serophene ve pregnl kullandım 3ay.değişik dozlarda. sonra rahim filmi çekilsin dedi.bu gebelik şansını arttırıyormuş.rahim filminde kanallar açık çıktı çok şükür.dr.m 3ay ilaç ws tedavi ara verelim kendi haline bırakalım dedi 3 ay sonra tekrar görüşelim dedi.
3 ay geçti 13 ocak 2011de mens dönemimde gittik dr.a. aşılama kararı aldık.göbekten iğne verdi.yumurtlamamı kontrol etti, belirli aralıklarla.24 ocakta aşılmamam oldu allahın izniyle.ama26sından beri kanamam var.önce kahrengi lekelenme tarzında oldu.bikaç saat sonra kırmızı kanamaya dönüştü.dr.umu aradım normal dedi.28inde progestan kullanmaya başla dedi.bende ilacın kaçlık olduğunu unuttum yanına uğradım.uğramşken dedimki adet gibi kanamam oluyo normal dedi.
şuanki belirtilere gelince,ben bu zmana kadar hiç göğüslerimde ağrı hissetmedim.uçları acıyor.bi hassasyet var.gaz sorunum oluyor.benim canımı sıkan bu kanama ne zaman olur e tutarmı?
Sevgili Dileksultan, umarim ikinci asilaman sana sans getirir hatta ona bile gerek kalmadan dinlenme surecinde sana bir supriz yapar:) Moralini yuksek tut!
benim de eşimde varikosel var ancak ameliyat olmadı. 2005 de sperm sayısı 8 milyondu 2010 da 12 milyon olmuş. özel bir diyet vs uygulamamıştık. şimdilerde keçiboynuzu pekmezi içiriyorum ve bol kuru kayısı ile kuru incir yiyoruz. bakalım kısmet. bu arada preseed siparişimin 5. günü ama hala gelmedi:84:
dilekcim üzme kendini bizim de ilk deneme hüsran. ikinci aşılamama morfin iğnesi vurulup girmeyi düşünüyorum madem gerginlik çok etkiliyormuşinşallah 2. denemede turnayı gözünden vuralım.
4-5 gündür girememiştim misafirlerim vardı topik bayağı ilerlemiş 2 saatte zor okudum.
Sermuhcum senin adına çoook sevindim İnşallah ikizdirler.Güzel ve rahat bir hamilelik geçirirsin inşallah.Sağlıklada kucağına alırsın. Sen topimizin ilk hamilesisin hepimize umut oldun.Bize dua etmeyi unutma Allah'ım bize de nasip etsin.
Bazı arkadaşlarımızında sonuçları belli olmuş.Negatif diye üzülmek her ay aynı hüsranı yaşamak çok acı veriyor.Ama bu bizim sınavımız sabrediyoruz.Benim gibi bebek isteyen herkese tez zamanda Allah'ım göndersin.
Bu arada bende bekle odasındayımartık şubat ayına yeni umutlarla başlıyacağız.
merhaba arkadaşlar, bugün 13. günümdü. b-hcg tahlilli sonucum 0.0
akşam üzerine doğru da karın ağrılarım başladı. adet oluyorum. ilk aşılamam olumsuz sonuçlandı.
inş.aylin.ama yerleşme kanaması 2.gün mü başlar.bazışarının 3 ay sürüyomuş kanama gebe olsalar bile.aslında hiç umudum yok.
haksever yinede üzülme isyan etme arkadaşım bizim için en kötü şey stresss...stres olacak ama onu mümkün olduğunda vucudumuza zarar vermeyecek şekilde tutmalıyız... inan dualarımdasınız rabbim bir an evvel meleklerine kavuştursun....evet acı ama gerçek olmadı 2. aşılamda olmadı herşey hep iyi denildi ikisindede hatta mükemmel ama olmayınca olmuyo işte rabbim ol demiyo olmuyo boynumuz kıldan ince elden bişi gelmiyo yokmuş bişi doktorla konuştum biraz önce hep aynı cümle yok bişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
canım benim yaaa geçmiş olsun üzülme...en azından tecrüba olmuş oldu...sabrederek yola devammm....hamile değilim canım şimdi ali fuat beyin yanından geliyoruz malesef negatif
arkadaşım dualarımdasınız hala yaşadıklarıma inanamıyorum...darısı başınıza rabbim tez zamanda sizede versin..inançla duayla elinden geleni yapmakla emin ol olacaktır....olmasada hayırlısı...4-5 gündür girememiştim misafirlerim vardı topik bayağı ilerlemiş 2 saatte zor okudum.
Sermuhcum senin adına çoook sevindim İnşallah ikizdirler.Güzel ve rahat bir hamilelik geçirirsin inşallah.Sağlıklada kucağına alırsın. Sen topimizin ilk hamilesisin hepimize umut oldun.Bize dua etmeyi unutma Allah'ım bize de nasip etsin.
Bazı arkadaşlarımızında sonuçları belli olmuş.Negatif diye üzülmek her ay aynı hüsranı yaşamak çok acı veriyor.Ama bu bizim sınavımız sabrediyoruz.Benim gibi bebek isteyen herkese tez zamanda Allah'ım göndersin.
Bu arada bende bekle odasındayımartık şubat ayına yeni umutlarla başlıyacağız.
offfff demek boşuna biliyorum ama sabret...dua et bak tecrübe oldu bir dahakinde daha bilinçli daha rahat olacaksın....vardır bir zamanı..merhaba arkadaşlar, bugün 13. günümdü. b-hcg tahlilli sonucum 0.0
akşam üzerine doğru da karın ağrılarım başladı. adet oluyorum. ilk aşılamam olumsuz sonuçlandı.
lekenlenme devam ediyor...daha doğrusu hiç durmadı:)çok şükür ağır kanama bitti ama leke leke gelmeye devam ediyor...yarın bakalım hayırlısı kese görünürse ohhhh be diyecemm....bu beklemeler tuttumu tutmadımı beklenesinden daha zorrr....ah birde sigara bile içemiyorum....benim yerime arkadaşım bir kahve yappp otur yak bir sigara ...yapacağına eminimmm kendim yapmış gibi ohhh dedim bile:)caannnııııııımmmmmmmmmmmm.......... işte bu hamileyiiiiiimmmmmmm............. yazmanı sabırsızlıkla beklıyodummm .... ınan bana cok cok sevındımm.... sukurlerının karsılıgını gonderdı Rabbım... ılk hamısımızzznazar degmesın tatllııımm Rabbım kucagına almayı nasıp etsın... sakın yorma kendını gelısmelerden bızı haberdar et pztsıyı ıple cekıyorumm ... yaaaa tuylerım dıken dıken oldu cok cokk sevındım 8 yıl... smdı donup baksann soylemesı bıle zor gelıyoo ,, sermuhcumm bebısın annesıne gelıyo dıye teyzelerını sakın boslamayasın buradannn..
sağol arkadaşımmm benim aşılamanın 13.günü leke başladı test yaptım negatif 0.5 çıktı 5 gün leke sürdü kahverengi sıvıyla karışık akıntı gibi bir şeydi sonra 5 gün şakır şakır kanama geldi sonrada lekenlenme devam ediyor....benim kanımda hamilelik aşılamanın 16.günü 15 olarak çıktı...sermuh canım kanamamı geldi yoksa,kahverengi lekelenmemi,şimdi ben adetimin 29.günü yani aşılamında 13.günü idrar testi yaptım ilk 3 dk hiç çizgi çıkmadı 1.çizgi bile ama testi yapar yapmaz kutusuyla çantaya koymak zorunda kaldım,aradan 1-2 saat geçince 1.çizgi belirgin 2.çizgi hafifti biraz heyecanlanmıştım bile,mide bulantımda zaten vardı ama ben hep progestan hapına bağladım.hemen ertesi gün 1 test daha yaptım bu sefer 2.çizgi beyaz olarak görüldü tabi o kadar dibine girdimki herhalde içinde olması gereken bişeyi gördüm ve negatif kabul ettim 31.günün sabahıda adet oldum zaten.şimdi sen kanama deyince şaşırdım biraz karışık oldu galiba
Herneyse Rabbim meleğini kucağına almayı nasip etsin inşallah
canıııııııııııııııııım tebrik ederim inan gözlerim doldu biz hep umutluyduk zaten hissediyordum mucizenn seninle olduğunu topiğimizin nazar boncuğu :)hepimizi mutlu ettin.
keşke ilk aşılama olsaydıtebrik ederrim sermuh ne güzel ilk aşılamandı değilmi bende ilk aşılamamı pazertesi yaptıracağım inş benimkide tutar canım
işte buuuuuuuuu
canım çoook sevindim, Allah tamamına erdirsin, mutluluğunuzu daim etsin, sağlıkla kucağına al bebişlerini inşallah.
sen bize umut oldun, darısı başımıza. amiiiiiiiin
allaha şükürrrrr kii bunları bile yaşamak güzelll...darısıs eninde başına arkadaşım...allaha çok şükür o kadar mutlu oldum ki arkadaşım mucize gerçekten allahın izniyle keseyi de görüceksin kucağına da alıcaksın inş dualarım seninle
aşılama yapılmadan önce 3 ay ovülasyan ve ısı takibi yapmıştım dedğin gibiçift çizgi görünce ooooooooo diyip heycanlanıyordummm eşimde aynı şekilde...yumurtladım yumurtladım yaşasın diyordumm...bir gün baktım çift çizgi kalbimden Allahım bir gün bunu gebelik testindede görecekmiyim diye içimden geçti...ama şimdi hiç idrar gebelik tesli yapılamadı hep kan testi yapılıyor...o kağıtlaıda özenle saklıyorumm.....darısı cümlemizin başına...kızlar ben aşılamanın 9. gün (23. gün adetin )test yaptırdım progestan 30 beta 1 çıktı
beta için erken dediler yumurtlamam iyi olmuş ama
ama hamiş değilim galiba artık negatif görmek istiyorum hiç çift çizgi görmedim bir kere yumurtlama testimde gördüm onda bile çokkkkk sevinmiştim çok güzel bir duyguymuş yaaa
keşke hamilelikte de pozitif çıkxsa
o keltoşun kafasına bir tane geçir şappp diye ses çıksın....bunu haketti....benim dr hala bekle %10 gebelik var diyor....benimkide kelde bende pzt kese görünürse keltoşa bir tane şaplatacam bu kadar zamandır niye canımı sıktın diye:))))hareketlilik konusunda bilgim yok canım ama o raporu doktorum gördü ve aşılamayla şansımız yüksek ameliyata gerek yok dedi. zaten eşim de hiiiiç yanaşmıyor. benim doktor neden bu kadar optimist ben de onu çözemiyorum kızlar ya. kesin olur diye diye psikolojimi çökertti keltoş
benim dr da bi okadar umutsuz vaka yaparken çok ümitlenmeyin başarı şansı %10-20 demişti hoş ddoğru söylemiş tutmadı adamcağızın 15 yıldır kendi çocuğu da olmuyormuş tam 6 kere tüp bebek yaptırmışlar sonunda evlatlık almışlar bizim gibi çocuğu olmayan bayanlarla çok ilgileniyo ama o hastanede tüp bebek yapmıyorlar o yüzden değiştirmek zorundayım yeni dr hiç tanımıyorum bu değiştirdiğim 5. dr 5 yılda 5 dr:)
Merhaba kızlar
oncelıkle Sermuh hamılelıgın kesınlesmıs arkadasım tebrık ederım cok.Rabbım kucagına almayı nasıp etsın ınsallah.
ASılaması tutmayan arkadaslar lutfen ümidinizi kesmeyin.hakkımızda herseyım hayırlısı olsun.
Kızlar bugun benım asılamam var.uyudum bıraz uyandım.saat 8de evden cıkıcaz.ınsallah kolay gecer.benım ıcınde zorlu bır bekleme surecı baslıcak bugun ınsallah.hayırlısı olur ınsallah.Allahım kımsenın kucagını bos bırakmasın ınsallah.herzamankınden cok duaya ıhtıyacım var.saat 11 de yapılacakmıs.uzun sure dınlenmeyı dusunuyorum.ınsallah basarılı olur asılamam.
kızlar biz bugün hem benim doktoruma hem de üroloğa gittik.
bizde sorun spermlerdeydi, eşimde varikosel var.
varikoselden ameliyat olmadan önce aşılama deneyelim olmazsa ameliyat olur diye düşünmüştük, ama biliyorsunuzya aşılama tutmadı.
doktorum tekrar aşılama deneyebiliriz ama bunun sonu yok, ikinciyi düşündüğünüz zamanda aynı sorunları yaşicaksınız, kesinlikle ameliyat olmasını tavsiye ederiz dediler. ameliyattan sonra gene olmazsa aşılama ve tüp bebekte de şansınız yükselmiş olur dediler.
bizde tekrar aşılama yerine varikosel ameliyatı olmaya karar verdik.
doktor %70 ihtimalle spermler 5 ayda kendine gelir dedi.
ameliyattan sonra kendi haline bırakıcaz. bu sene içinde bebeğimiz gelmezse tekrar aşılama yada tüp bebek. ama bu defa şansımız daha yüksek olucak. yani ben epey bi bekleme odasındayım
kızlar aranızda eşi varikosel ameliyatı olan var mı???
Merhaba kızlar
oncelıkle Sermuh hamılelıgın kesınlesmıs arkadasım tebrık ederım cok.Rabbım kucagına almayı nasıp etsın ınsallah.
ASılaması tutmayan arkadaslar lutfen ümidinizi kesmeyin.hakkımızda herseyım hayırlısı olsun.
Kızlar bugun benım asılamam var.uyudum bıraz uyandım.saat 8de evden cıkıcaz.ınsallah kolay gecer.benım ıcınde zorlu bır bekleme surecı baslıcak bugun ınsallah.hayırlısı olur ınsallah.Allahım kımsenın kucagını bos bırakmasın ınsallah.herzamankınden cok duaya ıhtıyacım var.saat 11 de yapılacakmıs.uzun sure dınlenmeyı dusunuyorum.ınsallah basarılı olur asılamam.
yarın aşılamam var saat 1 de lütfen benm için dua edin.
slm kızlar benide aranıza alın lütfen.bende tedaviye başladım aşılama için .iğne kullanıyorum ..salı günü tekrar gitcem sonra beklmee süreci büyük ihtimallae çarşamba perşembe aşılama işlemi gerçekleşecek.daha önce aşılma yaptırdım ve hamile kalmıştım ama maalesef bebeğin kalp atımı olmadığı için alında.üzüldüm ama yüce rabbim böyle emretmiş ne yapalım.kısdmet.inşalla bu sefer herşey yolunda gider yüce rabbim bana ve beklkeyen herkese güzel günler yaşatır.dualrım sizinle.duaya şihtiycım var kılzar.lütfen.bende bu foruma takılmak isitoyrum.
slm kızlar benide aranıza alın lütfen.bende tedaviye başladım aşılama için .iğne kullanıyorum ..salı günü tekrar gitcem sonra beklmee süreci büyük ihtimallae çarşamba perşembe aşılama işlemi gerçekleşecek.daha önce aşılma yaptırdım ve hamile kalmıştım ama maalesef bebeğin kalp atımı olmadığı için alında.üzüldüm ama yüce rabbim böyle emretmiş ne yapalım.kısdmet.inşalla bu sefer herşey yolunda gider yüce rabbim bana ve beklkeyen herkese güzel günler yaşatır.dualrım sizinle.duaya şihtiycım var kılzar.lütfen.bende bu foruma takılmak isitoyrum.
inş.aylin.ama yerleşme kanaması 2.gün mü başlar.bazışarının 3 ay sürüyomuş kanama gebe olsalar bile.aslında hiç umudum yok.
Merhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?