Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

benzer zamanlarda olmuş aşılamamız.benim 24ünde oldu.ben o 2 çizgiyi hiç görmedim inş. hepimiz bigün göreceğiz.sen erken test yapmışsın ama 15 gün geçmden yapma.

mucize bekliyorum...
Selam kızlar.
3.5 yıllık evliyim.yaklaşık 2 yıldır bebek istiyoruz.6 aydırda tedavi görüyoruz çünkü dr. 1 yıldan sonra olmazsa gelin demişti.bizim 1 yılı biraz geçti. serophene ve pregnl kullandım 3ay.değişik dozlarda. sonra rahim filmi çekilsin dedi.bu gebelik şansını arttırıyormuş.rahim filminde kanallar açık çıktı çok şükür.dr.m 3ay ilaç ws tedavi ara verelim kendi haline bırakalım dedi 3 ay sonra tekrar görüşelim dedi.

3 ay geçti 13 ocak 2011de mens dönemimde gittik dr.a. aşılama kararı aldık.göbekten iğne verdi.yumurtlamamı kontrol etti, belirli aralıklarla.24 ocakta aşılmamam oldu allahın izniyle.ama26sından beri kanamam var.önce kahrengi lekelenme tarzında oldu.bikaç saat sonra kırmızı kanamaya dönüştü.dr.umu aradım normal dedi.28inde progestan kullanmaya başla dedi.bende ilacın kaçlık olduğunu unuttum yanına uğradım.uğramşken dedimki adet gibi kanamam oluyo normal dedi.

şuanki belirtilere gelince,ben bu zmana kadar hiç göğüslerimde ağrı hissetmedim.uçları acıyor.bi hassasyet var.gaz sorunum oluyor.benim canımı sıkan bu kanama ne zaman olur e tutarmı?

canım öncelikle aşılaman hayırlı olsun kanamanın olması tuhaf geldi benim hiç kanamam olmadı ama dr normal demiş aşılama sonrası göğüslerde hassasiyet ve gaz sancısı oluyor bende anı sıkıntıları çekmiştim iğnelerin etkisi 6 ocakta yaptırdım aşılamamı ama tutmadı ödem oluştu vücudumda şişlikler hala var bol su iç sende kanaman inş yerleşme kanamasıdır çünkü adet için çok erken şimdiden bol şans.

Sevgili Dileksultan, umarim ikinci asilaman sana sans getirir hatta ona bile gerek kalmadan dinlenme surecinde sana bir supriz yapar:) Moralini yuksek tut!

nekropsi duana çok içten bir amin diyorum. moralimi bozmamaya çalışıyorum. zaten kendimi az çok hazırlamıştımbu sonuca insan kendi bedenini az çok tanır, olmadığını biliyordum ama ne demişler umut fakirin ekmeğidir.

bilgecim eğer gerginlik gerçekten etkiliyse, ben neden tutmadığını anladım. çünkü aşılama esnasında feci gergindim. çok canım yandı ve hatta ağlamamak için mücadele ettim, doktorun yanında nemrut suratlı bir hemşire vardı ondan korktum da ağlayamadım.

inş.aylin.ama yerleşme kanaması 2.gün mü başlar.bazışarının 3 ay sürüyomuş kanama gebe olsalar bile.aslında hiç umudum yok.

Merhaba kızlar
oncelıkle Sermuh hamılelıgın kesınlesmıs arkadasım tebrık ederım cok.Rabbım kucagına almayı nasıp etsın ınsallah.
ASılaması tutmayan arkadaslar lutfen ümidinizi kesmeyin.hakkımızda herseyım hayırlısı olsun.
Kızlar bugun benım asılamam var.uyudum bıraz uyandım.saat 8de evden cıkıcaz.ınsallah kolay gecer.benım ıcınde zorlu bır bekleme surecı baslıcak bugun ınsallah.hayırlısı olur ınsallah.Allahım kımsenın kucagını bos bırakmasın ınsallah.herzamankınden cok duaya ıhtıyacım var.saat 11 de yapılacakmıs.uzun sure dınlenmeyı dusunuyorum.ınsallah basarılı olur asılamam.

bnde canım bu ay bekleme odasındayımm Rabbım mart ayında guldursun yuzumuzuuu...

merhaba arkadaşlar, bugün 13. günümdü. b-hcg tahlilli sonucum 0.0
akşam üzerine doğru da karın ağrılarım başladı. adet oluyorum. ilk aşılamam olumsuz sonuçlandı.

uzuldum canım ya ... bnmde3 ılk asılamm tutmaı bu ay sakın canını sıkmaa hersey olacagına varır sabretmek zorundayızz..

inş.aylin.ama yerleşme kanaması 2.gün mü başlar.bazışarının 3 ay sürüyomuş kanama gebe olsalar bile.aslında hiç umudum yok.

medusa yerleşme aşılamadan sonraki 7 ile 10.gün arasında olur dolayısıyla yerleşme kanaması da bu günlerde olur.Aşılamadan sonraki kanamanın rahime yapılan müdahale nedeniyle olduğunu biliyorum.

haksever yinede üzülme isyan etme arkadaşım bizim için en kötü şey stresss...stres olacak ama onu mümkün olduğunda vucudumuza zarar vermeyecek şekilde tutmalıyız... inan dualarımdasınız rabbim bir an evvel meleklerine kavuştursun....
hamile değilim canım şimdi ali fuat beyin yanından geliyoruz malesef negatif
canım benim yaaa geçmiş olsun üzülme...en azından tecrüba olmuş oldu...sabrederek yola devammm....
arkadaşım dualarımdasınız hala yaşadıklarıma inanamıyorum...darısı başınıza rabbim tez zamanda sizede versin..inançla duayla elinden geleni yapmakla emin ol olacaktır....olmasada hayırlısı...
merhaba arkadaşlar, bugün 13. günümdü. b-hcg tahlilli sonucum 0.0
akşam üzerine doğru da karın ağrılarım başladı. adet oluyorum. ilk aşılamam olumsuz sonuçlandı.
offfff demek boşuna biliyorum ama sabret...dua et bak tecrübe oldu bir dahakinde daha bilinçli daha rahat olacaksın....vardır bir zamanı..
lekenlenme devam ediyor...daha doğrusu hiç durmadı:)çok şükür ağır kanama bitti ama leke leke gelmeye devam ediyor...yarın bakalım hayırlısı kese görünürse ohhhh be diyecemm....bu beklemeler tuttumu tutmadımı beklenesinden daha zorrr....ah birde sigara bile içemiyorum....benim yerime arkadaşım bir kahve yappp otur yak bir sigara ...yapacağına eminimmm kendim yapmış gibi ohhh dedim bile:)
sağol arkadaşımmm benim aşılamanın 13.günü leke başladı test yaptım negatif 0.5 çıktı 5 gün leke sürdü kahverengi sıvıyla karışık akıntı gibi bir şeydi sonra 5 gün şakır şakır kanama geldi sonrada lekenlenme devam ediyor....benim kanımda hamilelik aşılamanın 16.günü 15 olarak çıktı...
canıııııııııııııııııım tebrik ederim inan gözlerim doldu biz hep umutluyduk zaten hissediyordum mucizenn seninle olduğunu topiğimizin nazar boncuğu :)hepimizi mutlu ettin.

tebrik ederrim sermuh ne güzel ilk aşılamandı değilmi bende ilk aşılamamı pazertesi yaptıracağım inş benimkide tutar canım
keşke ilk aşılama olsaydıdaha önce 2 kere aşılama 2 kere tüp bebek yapıldı en son bir dış gebelik ve tüpümün biri ameliyatla alındı ...şimdi ilk aşılama oldu bunca şeyden sonra....:)
işte buuuuuuuuu
canım çoook sevindim, Allah tamamına erdirsin, mutluluğunuzu daim etsin, sağlıkla kucağına al bebişlerini inşallah.

sen bize umut oldun, darısı başımıza. amiiiiiiiin

inşallah canım çok sağoll umudun bittiği yerde bile ümit azda olsa varmış ben bunu yaşıyorum...banada çok söyleyen olmuştu böyle hep derdimki demesi kolay nerde mucize bana denk gelecek...hatta şöyle bir şey olduu bu sene rahim kanserine karşı simir testi için bir hastaneye gittim dr geçmişi sordu örnek aldı ve bir yandan konuşuyoruz bana dediki ne kadar şanşsızsınızz...ya adama şöyşe bir baktım ....ne münasabet dedimmm iyi bir evliliğim var iyi bir işim var güzel bir yaşantım var ailem sağlıklı istediğim herşey oluyor...başarılıyım...tek olmayan çocuksa bu benim şanssız olduğumu göstermez dedim adam söylediklerime dondu kaldı ve bravoo dedi...bu halde bunları söylüyorsan bravo dedi...kendimizi kötü hissetmemeliyiz...inşallah tez zamanda rabbim sizede nasip eder...bol bol dua edinn...

allaha çok şükür o kadar mutlu oldum ki arkadaşım mucize gerçekten allahın izniyle keseyi de görüceksin kucağına da alıcaksın inş dualarım seninle
allaha şükürrrrr kii bunları bile yaşamak güzelll...darısıs eninde başına arkadaşım...
aşılama yapılmadan önce 3 ay ovülasyan ve ısı takibi yapmıştım dedğin gibiçift çizgi görünce ooooooooo diyip heycanlanıyordummm eşimde aynı şekilde...yumurtladım yumurtladım yaşasın diyordumm...bir gün baktım çift çizgi kalbimden Allahım bir gün bunu gebelik testindede görecekmiyim diye içimden geçti...ama şimdi hiç idrar gebelik tesli yapılamadı hep kan testi yapılıyor...o kağıtlaıda özenle saklıyorumm.....darısı cümlemizin başına...
o keltoşun kafasına bir tane geçir şappp diye ses çıksın....bunu haketti....benim dr hala bekle %10 gebelik var diyor....benimkide kelde bende pzt kese görünürse keltoşa bir tane şaplatacam bu kadar zamandır niye canımı sıktın diye:))))

aylin bilgeye yazdım benim dr hala %70 dış gebelik %20 boş gebelik %10 hamilesin diyor...evet şans çok düşük ama hep demiyormuyuz her şey 1 sperm 1 yumurtaya ve rabbim iznine bakıyor....

lekenlenme devam ediyor...daha doğrusu hiç durmadı:)çok şükür ağır kanama bitti ama leke leke gelmeye devam ediyor...yarın bakalım hayırlısı kese görünürse ohhhh be diyecemm....bu beklemeler tuttumu tutmadımı beklenesinden daha zorrr....ah birde sigara bile içemiyorum....benim yerime arkadaşım bir kahve yappp otur yak bir sigara ...yapacağına eminimmm kendim yapmış gibi ohhh dedim bile:)

canımm bnm sermuhcum..... zaten bırbırmıze sozumuz vardı degılmı yakıcaz bı tane dıye bn adet gordugum gun bıle yakmadım sıgara evet canım cok ıstıyor ama ıcmıyorum ama az once sabah sabah pazar kahvemle yaktım komsumla bıtane.. tabı hepsını ıcemedım ıcım kaldırmadı ama senın adına aldım bı fırt komsumada anlatıyorum sermuh sole sermuh bole hala beklıyoru dıye bn hıc tanısmadım dımı o arkadasınla dedıı guldum kendı kendıme daha bn tanımıyorum ama 40 yıllık arkadasım gıbı konusyoruz dıye.. gozunu seveyım ınternetınn hadı bakalım az kaldı pztsı ye sabah ola hayrola ama bn ısten acamıyorm artık o yuzden eve gelınce ogrenebılcem artk meraklardayım aman annesı tama kafaya hıbıseyı oldumu?

sağol arkadaşım darısı başınıza...inşallah pzt kese görünür ve normal bir gebelik denilebilr...son dk kadar dış gebelik ihtimali üzerindede duruluyor hayırlısı....inşallah aşılaman başarı olur....inşallah rabbim yardımcı olur...bol dol dua oku...herşeyi Allah'tan iste...

slm kızlar benide aranıza alın lütfen.bende tedaviye başladım aşılama için .iğne kullanıyorum ..salı günü tekrar gitcem sonra beklmee süreci büyük ihtimallae çarşamba perşembe aşılama işlemi gerçekleşecek.daha önce aşılma yaptırdım ve hamile kalmıştım ama maalesef bebeğin kalp atımı olmadığı için alında.üzüldüm ama yüce rabbim böyle emretmiş ne yapalım.kısdmet.inşalla bu sefer herşey yolunda gider yüce rabbim bana ve beklkeyen herkese güzel günler yaşatır.dualrım sizinle.duaya şihtiycım var kılzar.lütfen.bende bu foruma takılmak isitoyrum.

Canım benim eşim oldu varikosel ameliyatı ameliyatttan önce 3 hastane gezdik hepsi ameliyat dedi.Ameliyattan önce 22 milyondu ameliyattan 3 ay sonra test yaptırdık 19 milyona düşmüş.Doktor 5. ayda tekrar test yapalım dedi bu arada içmesi için 2 tane vitamin hapı verdi.Bakalım 5. ayı bekliyoruz.Ben ameliyattan önce 1 kez ve ameliyattan sonra da 1 kez aşılama oldum tutmadı.Herşeyin hayırlısı tabi.Bu ay dinleniyoruz artık öbür ay tekrar aşılama olacak.
Ama varikosel ameliyatından sonra 1 seneye kadar sürer diyorlar iyileşme süresini, diğer topiklerde okumuştum ameliyattan sonra 6. yada 8. ayında kendiliğinden hamile kalanları bende inşallah böyle olur diyorum.Ameliyat çok kısa sürüyor bu arada 45 dk sürmüştü sonra eşim yürüyerek hastaneden çıktı.

Amin arkadaşım Allah isteyen özenen herkese versin inşallah iyi geçmiştir aşılaman inşallah bebeğin sana tutunur güzel haberlerini burdan verirsin.

yarın aşılamam var saat 1 de lütfen benm için dua edin.

Anunaki dua edeceğim senin için inşallah aşılaman iyi geçer bu ay hamiş kalırsın.Allah yardımcın olsun.

Hoşgeldin aramıza inşallah bu aşılamanda olur bak daha önce en azından hamile kalmışsın bende 2 kez yaptırdım olmadı acaba diyorum oluyorda düşüyor mu farkedemiyor muyum Allah hepimiz hakkında hayırlısını versin.Sende üzülüp stres yapma iyi düşün iyi olsun.

Hoşgeldin aramıza canım tedavinin şimdiden hayırlı olsun inş bu sefer tutar sen biraz daha şanslısın en azından gebe kalabiliyosun bizim de ilk denemeler negatif bu ay dinleniyoruz inş burada mutlu haberlerini alırız canım.

arkadaşım aşılaman hayırlı olsun inş güzel sonuçlar alırsın dualarımız seninle ve yeni aşılama yaptıran herkesle bol bol dinlen stres yapma işle güçle uğraşma inş tutar canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…