Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aşılama yaptıracak ve yeni foruma gelen arkadaşlar RABBİM gönlünüze göre versin benim dualarım sizlerle sizde dua edin mutlaka teheccüte kalkın...ALLAH cc emanet olunsonrada hamişşş oluuuuuuuuuuun

sermuh canım cevap için teşekkürler,okudumda baya zorlu süreçlerden geçmişşin,ne yalan söyleyim ben bu 2.aşılamadan sonra sanki yorgun hissettim kendimi ama senin azmini görünce utandım ümidimi kaybedecek gibi olmuştum...ama tam gaz devam
yarın keseyi görecekmişşin ne mutlu sana Allah nazardan korusun seni ve melek yada meleklerini

hosgeldın canımm benımmm... cok uzuldum oncekı hamılelıgın ıcın ama dedıgın gıbı hakkımızda hayırlısı Rabbım ol derse olucak .. burdan bırbırımıze destek oluyorz canım burası bana cok cok ıyı geldı sanada ıyı gelıcegıne emınım ınsallah hepımız hamıs olucaz bnmde bu ay ılk asılamam olmustu tutmadı subatta dınlenmedeyım burdakı bıkac arkadas gıbı mart ayında ınsallah....

ilgimdisi canım kaç milyon verdiler aşılamada

aşılama yaptıracak ve yeni foruma gelen arkadaşlar RABBİM gönlünüze göre versin benim dualarım sizlerle sizde dua edin mutlaka teheccüte kalkın...ALLAH cc emanet olunsonrada hamişşş oluuuuuuuuuuun

amınn canım bnmde dualarım asılama yaptırcak arkadaslarla bu ay bana anne olmak kısmet olmadı umarım sıze umut olucak bıseyler paylasıyoruzdur kızlarr Rabbım zamanı geldıgınde ol derse olucak

ilgimdisi canım kaç milyon verdiler aşılamada

% 85 hareketlı 141 mılyondu canım yıkamadan sonra .. kısmetımde yokmus ınsallah bıdahakı sefere.. Rabbım kımseyı evlat hasretıyle sınamasınn evlat kokusu duyamamak cok zomus kızlarr ama sabretmekten sukretmekten baska bısey gelmıyor elımızdenn

öyle canım bende bu ay aşılama oldum yıkamadan sonra 10 milyon dediler sen şimdi 141 milyon diyosun arada dağlar kadar fark var e benim şansım çok düşük değilmi o zaman zaten bendede pco var:18:
benim de tutmadı aşılama bu bekleyecekmişiz,haplar kullanmaya devam belki süpriz yapar bu bize bebişler

Son düzenleme:
arkadaşlar herkese merhaba aşılaması bugün olan arkadaşlar varmış hadi hayırlısı inş hamilelik haberlerini de alırız biz de rahim filminden sonra dinlenme aşamasındayız bu son ayımız mart ayında da aşılama düşünüyoruz çalışıyorum ve aşılama haftasındfa yıllık izine çıkmak istiyorum merak ettiğim aşılama ilaçlarına adetin kaçıncı günü başlanıyor ve kaçıncı günde aşılama oluyor tarihi belirlemem gerek aşağı yukarı ben daha önce klomen kullandım yumurtalarım çabuk gelişti 12.günümde oldum çatlatma iğnemi bunda da böylemiş olur biraz bilgi verebilirmisiniz

arkadaşlar yarın aşılamam var ne olur bana çok dua edin ilk aşılamam

hayırlısı olsun arkadasım... bnmde bu ay ılk asılamam oldu ocakta ama sonuc negatıf halbukı hıc yerımden ble kalkmadım wc dısında dınlendım hep bu yuzden kafam hıc raht etmedı aman bısey olmasın dıye dıye yedım kendımı rahat ol yarın sakın stres yapma ztn dogumhanede olucak asılama bnm ole oldu tup bebk merkezınde yaptırdıgım ıcın ınan bana hıc bısey hıssetmıyorsun rahım ın sonuna dokundugunda bıraz canın yanıo ama o da muayenede kı kadar bız kadınlaın alısmıs oldugu seyler ... 5 dk kdr suruyoo ınsallahh sorunsuz gecer ıyı haberlerını beklıyoruz canım dualarımız senınle

merhba canım.. ınsallah senınde hamıs haberlerını alırız burdan .. bnmde ılk asılamm bu ay olmustu tutmadı canım maalesef bn serophene kullandım ıkı kutu yanı 20 tane adetımın 5.gunu baslamıstım 15.gun yanı ıkı kutudan sonra yumurtam 18.5 mm olmustu 16.gun ovıtrelle catlatma ıgnemı oldum 17.gun asılamam oldu .. sen 12.gunde olmussun demekkı senın normal mıs gelısmesı umrtanın bnm bıraz gec gelısıyordu .. bu ay bn dınlenmedeyım rahım fılmım cekılcek mart ayında ınsallah asılamam olucak senın ıcınde hakkında hayırlısı arkadasım

medusa yerleşme aşılamadan sonraki 7 ile 10.gün arasında olur dolayısıyla yerleşme kanaması da bu günlerde olur.Aşılamadan sonraki kanamanın rahime yapılan müdahale nedeniyle olduğunu biliyorum.

hayırlıs bakalım bugünlerim allah nasip ederse tutunma günlerim o zman

arkadaşlar yarın aşılamam var ne olur bana çok dua edin ilk aşılamam

geriljek hiçbişey yok rahat ol.aşlama zaten 2 dk.lık bi işlem anlamıyosun bile.o kalan yarım saatte yatıyosun.ben canım sıkılmasın die tel.la oyun oynadım.hatta eşimde dışarda beni bekliyodu.msjlar attı moral oldu :) hayırlısı olsun canımcm.

Ben ilk aşılamada klomen kullanmıştım 5. gün başlamıştım günde 2 tane 16. gün aşılama olmuştu. Aşılamadan sonraki 14. gün hasta oldum. 2. aşımada gonal f iğne kullandım göbekten 4. gün başladım 13. gün aşılama oldum.Aşılamadan sonra 12. gün hasta oldum. İkiside tumadı. Yani ilacın o ayki hormonların hepsi etki ediyor.Doktorun seni yönlendirecektir hapla mı iğneyle mi yada kaç gün kullanman gerektiğini söyler.

benim ilk aşılamam şuan sonucu 7 şubatta öğreneceğiz. ben ocak 9da akşam mens oldum.mensin 4.günü dr.a gittimaşılamaya karar verdik. hemen heyete girdik.13 ocakta göbekten iğnelerim başldı.5ün 1111150 doz iğne.17 ocakta kontrole gittim.17,18,19 ocakta 150 iğne. perşembe E2 HORMON TESTİ istedive akşmaına onuçla utrasona gittik..21ine 75 iğne oldum.23ünde ultrasona gittik ve 24ünde aşılamaya karar verildi.
ama herkesin bünyesi farklı,kişiden kişiye değişir.senin yumurtlaman normal sanırım benim biraz geç oluyordu.:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…