slm kızlar benide aranıza alın lütfen.bende tedaviye başladım aşılama için .iğne kullanıyorum ..salı günü tekrar gitcem sonra beklmee süreci büyük ihtimallae çarşamba perşembe aşılama işlemi gerçekleşecek.daha önce aşılma yaptırdım ve hamile kalmıştım ama maalesef bebeğin kalp atımı olmadığı için alında.üzüldüm ama yüce rabbim böyle emretmiş ne yapalım.kısdmet.inşalla bu sefer herşey yolunda gider yüce rabbim bana ve beklkeyen herkese güzel günler yaşatır.dualrım sizinle.duaya şihtiycım var kılzar.lütfen.bende bu foruma takılmak isitoyrum.
hosgeldın canımm benımmm... cok uzuldum oncekı hamılelıgın ıcın ama dedıgın gıbı hakkımızda hayırlısı Rabbım ol derse olucak .. burdan bırbırımıze destek oluyorz canım burası bana cok cok ıyı geldı sanada ıyı gelıcegıne emınımınsallah hepımız hamıs olucaz bnmde bu ay ılk asılamam olmustu tutmadı subatta dınlenmedeyım burdakı bıkac arkadas gıbı mart ayında ınsallah....
aşılama yaptıracak ve yeni foruma gelen arkadaşlar RABBİM gönlünüze göre versin benim dualarım sizlerle sizde dua edin mutlaka teheccüte kalkın...ALLAH cc emanet olunsonrada hamişşş oluuuuuuuuuuun
ilgimdisi canım kaç milyon verdiler aşılamada
% 85 hareketlı 141 mılyondu canım yıkamadan sonra .. kısmetımde yokmus ınsallah bıdahakı sefere.. Rabbım kımseyı evlat hasretıyle sınamasınn evlat kokusu duyamamak cok zomus kızlarr ama sabretmekten sukretmekten baska bısey gelmıyor elımızdenn
arkadaşlar yarın aşılamam var ne olur bana çok dua edin ilk aşılamam
allah yardımcın olsun. inşallah rahat geçer, ve iyi sonuç alırsın.
sağol canım çok teşekkür ederim inş tutar rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder
öyle canım bende bu ay aşılama oldum yıkamadan sonra 10 milyon dediler sen şimdi 141 milyon diyosun arada dağlar kadar fark var e benim şansım çok düşük değilmi o zaman zaten bendede pco var:18:
benim de tutmadı aşılama bu bekleyecekmişiz,haplar kullanmaya devam belki süpriz yapar bu bize bebişler[/QUOTE
bnde pcoluyum canım adetlerım hep duzensız ama sayısı onemlı oldugu kdr tıp artık ılerledı bılıyosun tek bır yumurta ve tek bır spermın pesıne dusuyorlar ve Rabbım ol dedıkten snra o bır spermle bıle olur merak etme canım ıcını curutme sakın stres en buyuk dusmanımz sansım dusuk deme canım bnmm orasını Rabbım bılır bnm coktuda noldu kısmet degılmıs tutmadı bak sermuh arkadasımıla aynı gun oldu bnm asılamam tek tuple hamıle kaldı okumussundur mutlka hayırlısı canım bnm
arkadaşlar herkese merhaba aşılaması bugün olan arkadaşlar varmış hadi hayırlısı inş hamilelik haberlerini de alırız biz de rahim filminden sonra dinlenme aşamasındayız bu son ayımız mart ayında da aşılama düşünüyoruz çalışıyorum ve aşılama haftasındfa yıllık izine çıkmak istiyorum merak ettiğim aşılama ilaçlarına adetin kaçıncı günü başlanıyor ve kaçıncı günde aşılama oluyor tarihi belirlemem gerek aşağı yukarı ben daha önce klomen kullandım yumurtalarım çabuk gelişti 12.günümde oldum çatlatma iğnemi bunda da böylemiş olur biraz bilgi verebilirmisiniz
medusa yerleşme aşılamadan sonraki 7 ile 10.gün arasında olur dolayısıyla yerleşme kanaması da bu günlerde olur.Aşılamadan sonraki kanamanın rahime yapılan müdahale nedeniyle olduğunu biliyorum.
arkadaşlar herkese merhaba aşılaması bugün olan arkadaşlar varmış hadi hayırlısı inş hamilelik haberlerini de alırız biz de rahim filminden sonra dinlenme aşamasındayız bu son ayımız mart ayında da aşılama düşünüyoruz çalışıyorum ve aşılama haftasındfa yıllık izine çıkmak istiyorum merak ettiğim aşılama ilaçlarına adetin kaçıncı günü başlanıyor ve kaçıncı günde aşılama oluyor tarihi belirlemem gerek aşağı yukarı ben daha önce klomen kullandım yumurtalarım çabuk gelişti 12.günümde oldum çatlatma iğnemi bunda da böylemiş olur biraz bilgi verebilirmisiniz
öyle canım bende bu ay aşılama oldum yıkamadan sonra 10 milyon dediler sen şimdi 141 milyon diyosun arada dağlar kadar fark var e benim şansım çok düşük değilmi o zaman zaten bendede pco var:18:
benim de tutmadı aşılama bu bekleyecekmişiz,haplar kullanmaya devam belki süpriz yapar bu bize bebişler[/QUOTE
bnde pcoluyum canım adetlerım hep duzensız ama sayısı onemlı oldugu kdr tıp artık ılerledı bılıyosun tek bır yumurta ve tek bır spermın pesıne dusuyorlar ve Rabbım ol dedıkten snra o bır spermle bıle olur merak etme canım ıcını curutme sakın stres en buyuk dusmanımz sansım dusuk deme canım bnmm orasını Rabbım bılır bnm coktuda noldu kısmet degılmıs tutmadı bak sermuh arkadasımıla aynı gun oldu bnm asılamam tek tuple hamıle kaldı okumussundur mutlka hayırlısı canım bnm
ben 2003 yılında pko dan ameliyat oldum abdominal polikistk overdi. tahlilerm ws temiz çıktı.bebek istediğimdn beri dr.a gidiyrz.hiç bi sorunla karşılaşmadım allah,a şükür.sizin pko nerde karın boşluğundamı yumurtalkltamı.
benm aşılamman bugün7,günü.inş tutmştr aslında umudum yok.eşimin sprem sayısı yıkamadan sonra 10000di.dr. olmaz diil ama eğer bu sefer olmazsa eşim ilaç kullanacak.varikosel denmişti ama ameliyatlk bi durum yok demişlerdi.aaaaaay çok karmaşk oldu yazım yaa:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?