Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba, sizde de aşılama öncesi E2 bakıldı mı acaba? doktorum 50 pgr dan kucukse iğnelere başlayalım dedi ve sizde de aynı tahlil yapıldı mı merak ediyorum....

arkadaşlar yarın aşılamam var ne olur bana çok dua edin ilk aşılamam

Allahım inşallah nasip eder bütün isteyenlere,benim de aşılamam var yarın şimdiye kadar heyecan yoktu ama heyecanlanmaya başladım uyuyamamda ben şimdi.

canım ben menegon iğne kullandım adetin 3. gününden 13. gününe kadar aslında aşılamamın bu gün yapılması gerekiyordu fakat doktorum tatil olduğu için yarına erteledi aşılamadan 24 ila 40 saat öncede çatlatma iğnesi vurulman gerekiyor ben orgametril kullandım. yumurtalarım bu gün 20mm ulaştı çatladı yarın aşılama olucam.

seninde yarınmış benimki gibi inş canım rabbim aşılamamızı olumlu eyler hamile kalırız inş

çok ama çok teşekkür ederim canım inş güzel geçer sonucum olumlu olur inş tecrübelerin hakkında bilgilendirdiğin için çok ama çok teşekkkür ederim pes etmek yok arkadaşım yine aşılama yaptır belki bu sefer tutar

inş iyi geçer dualarınızı bekliyorum arkadaşlarım ne olur inş tutar benim ve hepimizin

canım yarın aşılaman olacakmış....
benden tavsiye rahat ol...
can yakan bişey değil...5 dakikalık bir iş...

bir saat kadar da dinlendiriyorlar...dün oldum ben de...relax ol canım....dinlenirken bol bol dua et....sabır dile çok rahatlatıyor....

Allahtan son aşılaman olmasını diliyorum...

merhaba, sizde de aşılama öncesi E2 bakıldı mı acaba? doktorum 50 pgr dan kucukse iğnelere başlayalım dedi ve sizde de aynı tahlil yapıldı mı merak ediyorum....

merhaba, aramıza hoşgeldin. benden bu test istenmedi. ne oldugunu bilmiyorum doğrusu.

merhaba, aramıza hoşgeldin. inşallah senden de güzel haberler alırız. ben adetimin 5. günü klomen hapına başladım. adetimin 12. gününde aşılamam yapıldı. ben klomeni günde 1 tane içtim. 2 yumurtam oluşmuştu biri 20 mm idi. eşimde varikosel var ama sebep bu mu bilemiyorum aşılamam tutmadı. şubatta dinleniyoruz martta inşallah tekrar deneyeceğiz.

iyiki varsınız iyiki siz gibi iyi insanlarla arkadaş oldum beni çok rahatlatıyor bu sözleriniz rabbim hepinizden razı olsun inş inş hepimiz anne oluruz ve aşılamalarımız tutar inş inş

dilaracığım ben de sana başarılar diliyorum. buradan günleri sayarız birlikte. sermuh yaprak dökümü dizisinden daha heyecanlı bekleyişlere sebep oldu solladı diyebiliriz veee sonunda arkadaşımız bir HAMİŞŞŞŞŞŞŞ bu kelime de bu siteyle hayatıma girdi ama çok sevdim. herkese sevgiler

inş canım bende hamiş olurum sizlere hamileyim diye burdan seslenirim dualarınızı bekliyorum yalnız değilim sayenizde bunu biliyoum

hepinize hayırlı akşamlar kızlar 25 ocakta benimde ilk aşılamam oldu ...zaman geçmiyor sanki zaman geçsin ve sonuç ne ise öğreneyim istiyorum

Yarın aşılaması olacak arkadaşlar varmış rabbim yardımcınız olsun inş.

hepinize hayırlı akşamlar kızlar 25 ocakta benimde ilk aşılamam oldu ...zaman geçmiyor sanki zaman geçsin ve sonuç ne ise öğreneyim istiyorum

feryad hoşgeldin. hayırlısı ne ise o olsun. en zor kısımdasın su anda. başka seyler düşünemeyeceğin için tavsiye vermiyorum boş yere. olumlu düşün, ağır kaldırma, ayaklarını sıcak tut ve karamsarlığa kapılma.

bilge tekrar merhaba. cok tşk ederim ilgin için. çok uzunnn zamandır sadece okuyordum yazılanları :)

bende pco olunca sanırım temkınlı gıtmek ıstıyor doktorum. neyse ıns 12-13 gun gıbı bır surede bende aşılama yaptırmıs olacagım. umarım herkesın guzel haberlerını en kısa surede alırız....herkese kolaylıklar ve bol sabır dılıyorum[/QUOTE]

canım takma kafana. neler oluyor da inanamıyoruz. işlem 5 dakikacık sürecek lütfen gerilme, gerginlik çok büyük dezavantaj sağlıyor. onun dışında feryad arkadaşıma dediklerim senin için de geçerli. sakın kendinizi zorlamayın. bırakın ev bu hafta kirli kalsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…