arkadaşlar yarın aşılamam var ne olur bana çok dua edin ilk aşılamam
arkadaşlar herkese merhaba aşılaması bugün olan arkadaşlar varmış hadi hayırlısı inş hamilelik haberlerini de alırız biz de rahim filminden sonra dinlenme aşamasındayız bu son ayımız mart ayında da aşılama düşünüyoruz çalışıyorum ve aşılama haftasındfa yıllık izine çıkmak istiyorum merak ettiğim aşılama ilaçlarına adetin kaçıncı günü başlanıyor ve kaçıncı günde aşılama oluyor tarihi belirlemem gerek aşağı yukarı ben daha önce klomen kullandım yumurtalarım çabuk gelişti 12.günümde oldum çatlatma iğnemi bunda da böylemiş olur biraz bilgi verebilirmisiniz
seninde yarınmış benimki gibi inş canım rabbim aşılamamızı olumlu eyler hamile kalırız inşcanım ben menegon iğne kullandım adetin 3. gününden 13. gününe kadar aslında aşılamamın bu gün yapılması gerekiyordu fakat doktorum tatil olduğu için yarına erteledi aşılamadan 24 ila 40 saat öncede çatlatma iğnesi vurulman gerekiyor ben orgametril kullandım. yumurtalarım bu gün 20mm ulaştı çatladı yarın aşılama olucam.
Allahım inşallah nasip eder bütün isteyenlere,benim de aşılamam var yarın şimdiye kadar heyecan yoktu ama heyecanlanmaya başladım uyuyamamda ben şimdi.
canım inşallahhh tutar dualarımız senle
Hamiş dilaraaa
hayırlısı olsun arkadasım... bnmde bu ay ılk asılamam oldu ocakta ama sonuc negatıf halbukı hıc yerımden ble kalkmadım wc dısında dınlendım hep bu yuzden kafam hıc raht etmedı aman bısey olmasın dıye dıye yedım kendımı rahat ol yarın sakın stres yapma ztn dogumhanede olucak asılama bnm ole oldu tup bebk merkezınde yaptırdıgım ıcın ınan bana hıc bısey hıssetmıyorsun rahım ın sonuna dokundugunda bıraz canın yanıo ama o da muayenede kı kadar bız kadınlaın alısmıs oldugu seyler ... 5 dk kdr suruyoo ınsallahh sorunsuz gecer ıyı haberlerını beklıyoruz canım dualarımız senınle
geriljek hiçbişey yok rahat ol.aşlama zaten 2 dk.lık bi işlem anlamıyosun bile.o kalan yarım saatte yatıyosun.ben canım sıkılmasın die tel.la oyun oynadım.hatta eşimde dışarda beni bekliyodu.msjlar attı moral oldu :) hayırlısı olsun canımcm.
merhaba, sizde de aşılama öncesi E2 bakıldı mı acaba? doktorum 50 pgr dan kucukse iğnelere başlayalım dedi ve sizde de aynı tahlil yapıldı mı merak ediyorum....
arkadaşlar herkese merhaba aşılaması bugün olan arkadaşlar varmış hadi hayırlısı inş hamilelik haberlerini de alırız biz de rahim filminden sonra dinlenme aşamasındayız bu son ayımız mart ayında da aşılama düşünüyoruz çalışıyorum ve aşılama haftasındfa yıllık izine çıkmak istiyorum merak ettiğim aşılama ilaçlarına adetin kaçıncı günü başlanıyor ve kaçıncı günde aşılama oluyor tarihi belirlemem gerek aşağı yukarı ben daha önce klomen kullandım yumurtalarım çabuk gelişti 12.günümde oldum çatlatma iğnemi bunda da böylemiş olur biraz bilgi verebilirmisiniz
selam dilara...
burda mısın hala??
iyiki varsınız iyiki siz gibi iyi insanlarla arkadaş oldum beni çok rahatlatıyor bu sözleriniz rabbim hepinizden razı olsun inş inş hepimiz anne oluruz ve aşılamalarımız tutar inş inşcanım yarın aşılaman olacakmış....
benden tavsiye rahat ol...
can yakan bişey değil...5 dakikalık bir iş...
bir saat kadar da dinlendiriyorlar...dün oldum ben de...relax ol canım....dinlenirken bol bol dua et....sabır dile çok rahatlatıyor....
Allahtan son aşılaman olmasını diliyorum...
dilaracığım ben de sana başarılar diliyorum. buradan günleri sayarız birlikte. sermuh yaprak dökümü dizisinden daha heyecanlı bekleyişlere sebep oldusolladı diyebiliriz veee sonunda arkadaşımız bir HAMİŞŞŞŞŞŞŞ bu kelime de bu siteyle hayatıma girdi ama çok sevdim. herkese sevgiler
merhaba, aramıza hoşgeldin. benden bu test istenmedi. ne oldugunu bilmiyorum doğrusu.
bilge tekrar merhaba. cok tşk ederim ilgin için. çok uzunnn zamandır sadece okuyordum yazılanları :)
bende pco olunca sanırım temkınlı gıtmek ıstıyor doktorum. neyse ıns 12-13 gun gıbı bır surede bende aşılama yaptırmıs olacagım. umarım herkesın guzel haberlerını en kısa surede alırız....herkese kolaylıklar ve bol sabır dılıyorum
hepinize hayırlı akşamlar kızlar 25 ocakta benimde ilk aşılamam oldu ...zaman geçmiyor sanki zaman geçsin ve sonuç ne ise öğreneyim istiyorum
benim de eşimde varikosel var ancak ameliyat olmadı. 2005 de sperm sayısı 8 milyondu 2010 da 12 milyon olmuş. özel bir diyet vs uygulamamıştık. şimdilerde keçiboynuzu pekmezi içiriyorum ve bol kuru kayısı ile kuru incir yiyoruz. bakalım kısmet. bu arada preseed siparişimin 5. günü ama hala gelmedi:84:
canım biz keçiboynuzunu denedik, hemde kür süresinin tamamını 3 ayı tamamladık, sperm sayısıda harekette daha da düştü. aıntık ne kendime ne eşime hiçbir kür uygulamamaya karar verdik. bende yarın eczaneden alıcam preseed'i, hadi hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?