Canım benim eşim oldu varikosel ameliyatı ameliyatttan önce 3 hastane gezdik hepsi ameliyat dedi.Ameliyattan önce 22 milyondu ameliyattan 3 ay sonra test yaptırdık 19 milyona düşmüş.Doktor 5. ayda tekrar test yapalım dedi bu arada içmesi için 2 tane vitamin hapı verdi.Bakalım 5. ayı bekliyoruz.Ben ameliyattan önce 1 kez ve ameliyattan sonra da 1 kez aşılama oldum tutmadı.Herşeyin hayırlısı tabi.Bu ay dinleniyoruz artık öbür ay tekrar aşılama olacak.
Ama varikosel ameliyatından sonra 1 seneye kadar sürer diyorlar iyileşme süresini, diğer topiklerde okumuştum ameliyattan sonra 6. yada 8. ayında kendiliğinden hamile kalanları bende inşallah böyle olur diyorum.Ameliyat çok kısa sürüyor bu arada 45 dk sürmüştü sonra eşim yürüyerek hastaneden çıktı.
kızlar sonuç 868 gebelik devam ediyor ......dr dış gebelik değil artışların gayet güzel hatta ikiz olabilir dedi...mucizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee rabbime şükürler olsun.....bebeğim geliyor beni 8 yıl beklettiiii ama geliyor hemde tek tüple hemde aşılamayla bebeğim geliyor...................pzt kese görünmesi gerekirmiş.....pzt dr kontrolüm var......
heyecandan titriyorum.......
ben hamileyimmmmmm .......ben hamileyim............
bebeğim geliyor....
darısı hepinizin başına arkadaşlarım ...
sakın üzülmeyin bakın ben bile hamile hamile kaldım....sizde kalırsınız...bir hayaldi gözümde damla damla yaştı ama bakın yaşlar yüreğime damladı....bebeğim gelecek Allahın izniyle.....
feryad hoşgeldin. hayırlısı ne ise o olsun. en zor kısımdasın su anda. başka seyler düşünemeyeceğin için tavsiye vermiyorum boş yere. olumlu düşün, ağır kaldırma, ayaklarını sıcak tut ve karamsarlığa kapılma.
bilge tekrar merhaba. cok tşk ederim ilgin için. çok uzunnn zamandır sadece okuyordum yazılanları :)
bende pco olunca sanırım temkınlı gıtmek ıstıyor doktorum. neyse ıns 12-13 gun gıbı bır surede bende aşılama yaptırmıs olacagım. umarım herkesın guzel haberlerını en kısa surede alırız....herkese kolaylıklar ve bol sabır dılıyorum
arkadaşlar bişey danışmak istiyorum size. ilk aşılamam tutmadı bildiğiniz gibi. şimdi dr. ne diyecek daha bilmiyorum ama ikinci kez aşılama derse ara vermeli miyim yoksa hemen peşisıra yapılsa daha mı iyi olur.
eğer ara vermek sonucu etkilemiyorsa ara verip biraz zayıflamaya çalışayımdiyorum. oldukça fazla kilom var ve pko da zayıflamak olumlu sonuç verebilen bişey.
ne dersiniz.?
inşallah maşallah olur..:yarın pek kesin değil pzt daha ılımlı bakıyorlar ..aslında 2 dr gittim biri tamam problem yok dedi diğeri kandi dr um beklemek lazım dış gebelik olabilir diyor...
bende de eşimde de problem yok 8 yıl oldu hiç korunmadık 33 yaşındayım eşimde 36 yaşında daha önce 2 aşılama 2 tüp bebek yaptım hiç olmadı işlemler bittikten 2 sene sonra hamile kaldım kendiliğinden oda dış gebelik çıktı...ve iç kanamayla tüpümü aldılar tek tüple kaldım ve yeni bir dr la bşladım tedaviye o aşılama ile baladı ve ilk aşılamada tuttu sanırım...yalnız çok kanamam oldu baya adet kanaması gibi ..düşük ve dış gebelik riski var kese görünene kadar...Sermuh seni ve eşini gerçekten tebrik ederim sabrınızdan dolayı 8 yıl dile kolay ama nasıl zor geçmiştir tahmin edebiliyorum... bizimde 4,5 yıl oldu evleneli ben 28 eşim 29 yaşında 2 yıl boyunca istemedik şimdi istiyoruz olmuyor herkes artık bana kısır gözüyle bakıyo ve sanki acıyorlar bana(özellikle kayınvalidem ve eşimin sülalesi) ben his ediyorum olacak ama nezaman bilmiyorum Allah nezaman isterse ozaman olur...bizde bekliyoruz ... sabretmeye çalışıyoruz... Allah herkesin gönlünden geçeni nasip etsin inşallah... Bu gün umarım müjdeli haberini alırız ...dualarım seninle...:97:sevgiyle ve umutla kal....
hepinize hayırlı akşamlar kızlar 25 ocakta benimde ilk aşılamam oldu ...zaman geçmiyor sanki zaman geçsin ve sonuç ne ise öğreneyim istiyorum
arkadaşlar bişey danışmak istiyorum size. ilk aşılamam tutmadı bildiğiniz gibi. şimdi dr. ne diyecek daha bilmiyorum ama ikinci kez aşılama derse ara vermeli miyim yoksa hemen peşisıra yapılsa daha mı iyi olur.
eğer ara vermek sonucu etkilemiyorsa ara verip biraz zayıflamaya çalışayımdiyorum. oldukça fazla kilom var ve pko da zayıflamak olumlu sonuç verebilen bişey.
ne dersiniz.?
kızlar günaydınnn....
sabah kan testi yapıldı beta hcg cumartesi 868 idi şu anda 1642 olmuş hastanenin dr idrarım sıkışık halde iken karnımdan baktı kese görünmedi...akşam üzeri kendi dr um muane edecek alttan bakalım ne çıkacak akşam 4,5 tan sonra gidicemmm çatlayacammmmm yaaaaaa...sabır sabırr ....benim dr um artış normal gebelik gibi diyorr ama yinede kese görünene kadar herşey boşşşş....bakalım olsada hayırlısı olmasada hayırlısı....
merhaba feryad ben de 24 Ocak pazartesi günü aşılama yaptırdım.Ben de öğretmenim evet zaman geçmiyor ama yine de şu an tatilde olmaktan dolayı mutluyum çünkü 1.sınıf okutuyorum ve okulda çok yoruluyorum.Aşılamadan sonraki günler okulda çok zorlandım.YAŞASIN TATİL! Sen de arkadaşım keyfine bak evi de temizlettim gel keyfim gel yapıyorum
merhaba ben aralın son gününde aşılama yaprırdım ama malesef tutmadı bidaha aynı hayel kırıklını yaşamak isteme cünkü cok üzüldüm bu ay tekrar yapalım diyor doktorum ama ben ne yapıcamı bilmiyorum
ne dersiniz.?
yumurta gelişecek bekle ...çatlayacak bekle....sperm sonucu gelecek bekle....aşılama yapılacak vekle...tuttumu tumadımı bekle.....lekelenme geld bekle.....kanama geldiii bekle...kanama bittiii bekle..lekelenme geldi bekle...beta hcg artış 2 güne bir bekle....yine bekle kese görünecekmiiii offff amma bekledim yaaa.yinedde sabır...rabbime sığınıyorum...
yumurta gelişecek bekle ...çatlayacak bekle....sperm sonucu gelecek bekle....aşılama yapılacak vekle...tuttumu tumadımı bekle.....lekelenme geld bekle.....kanama geldiii bekle...kanama bittiii bekle..lekelenme geldi bekle...beta hcg artış 2 güne bir bekle....yine bekle kese görünecekmiiii offff amma bekledim yaaa.yinedde sabır...rabbime sığınıyorum...
bize de doktor her ay yavaş yavaş düzelme olur, tamamen iyileşme 5 ay bulur dedi. bizde sayı iyi ama morfoloji ve harekette sorun var canım. doktor muhakkak olması gerekir, ameliyattan sonra gene olmazsa en azından aşılama da şansınızı arttırmış olursunuz dedi.
bizde ameliyatı olup, 5 ayın geçmesini beklicez, bu arada olmazsa zaman aşılama denicez.
inşallah sende bu bekleme ayında hamile kalırsın canım.
hemen hemen aynı tarih sayılır :) rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş. haklısın işte ayakta kalmak çok yoruyor evde de şuan çok çabuk yoruluyorum bişi yaptığımda yok evi eşim temizliyo ben sadece yaparsam yemek yapıyorum ama belim ve kasıklarımda ağrı var sende de böyle bişi var mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?