sermuh ve ilgimsi inş canlarım 21 ocak bizim için dönüm noktası olur benim bel ağrılarım geçmedi arada bi kasıklarıma sancı giriyo uzun süre ayakta kalınca ve üşüyünce oluyo bende bi iş yapmamaya çalışıyorum stresten uzak durmak gerekiyor düşünmemeye çalışın dr bize ilişkiye girebilirsiniz dedi ama benim ağrılarım çok olduğu için olmadı yarın dinlenmem sona eriyor dersaneye gitmek zorundayım
Şuanda benimde gögüslerim şişlik ve acıma var karnım şiş değil ama gaz sıkışması gibi birşeyler var.Bide psikolojik mi bilmiyorum ama sürekli aç gibiyim.Yedikçe yiyesim var.Kanama aşılamadan sonra 2 gün oldu şimdi birşey yok.Dr ilişki içinde gün aşırı demişti.Yani 1gün ara vererek.Hiç iş yapmıyorum sağolsun eşim hallediyor.Artık hayırlısı hepimiz için beklemekten başka çare yok.
Merhaba arkadaşlar...kızlarr ben de 3. aşılalm için dün itibariyle iğnelerime başladım adetimin 4. günü bugün 12 ya da 13. gün aşılalam oluyor genelde
bu sonuncu Allahın hakkı 3 tür
sonra serbest bırakmayı düşünüyorurm hayılrlıs bkaalım
Merhaba arkadaşlar...
Ben de 4 yıllık evliyim ve son 2 yıldır bebek icin ugrasıyoruz esimle...
esimde de cift taraflı varikosel vardı ve bundan 9 ay once ameliyat oldu.test sonuclarına gore bayagı duzelme var.esimin doktorunun dedigine gore bu sekilde normal yolla hamilelik olabilirmis.ama benim doktoruma gore ileri hızlı hareketliligin en az% 40 olması gerekiyormus.esiminki % 15 su anda...
gectigimiz ay ilk asılamamızı yaptırdık..maalesef adet gunumden 7 gun once adet oldum.tam 1 gun surdu ve 2. gun kahverengı seklınde geldi.
suphelendim ve hem idrar hem de sonra kan testi yaptım.fakat negatif cıktı ikisi de..bu sırada tabi psikolojik oldugunu dusundugum tum belırtıleri yasadım.kan testinden sonra inandım olmadıgına ...
ama henuz doktoruma gıtmedım...
adetimin bitiminde 1 hafta sonra ara ara kahverengi lekenmeler yasadım..kullandıgım klomen ve catlatma ıgnesinin etkileri diye dusunuyorum..bayagı bi dengemi bozdu bu asılama
su anda ne yapmam gerektigine karar veremiyorum.2 .asılamayı mı yaptırmalıyım yoksa direkt tup bebek olayına mı gırmeliyim bilemiyorum...
ya da en iyisi gidişatına bırakmak...
yapılabilecek her türlü şeyi yapıyoruz ama olmayınca olmuyor iste..
benimle benzer durumu yaşayan arkadaşlar varsa paylasabilirler mi?
bende her turlu hormon tahlili rahim filmi yapıldı hersey normal gozukuyor ..her ne kadar asılamada kendımı cok umutlandırmak ıstemesem de umutlanmısım 1 hafta kadar kendıme gelemedim...en kotusu insan zamanla umudunu kaybetmeye başlıyor ...hayırlısı boyleymiş diyerek kendimizi rahatlamaya calısıyoruz...
bir de asılama yaptıran arkadaslar varsa eger yumurtanın catlayıp catlamadıgını gorerek mı asılama yapıyor doktorlar ..benim doktorum ultrasonda bakacagımız aletin ucundaki jel spermleri oldurur o yüzden catlayıp catlamadıgına bakamıyoruz dedi...biraz garip geldi bana...,,
merhaba canım... hakkında hayrlısı olsun sıkma canını... bn ılk asılamamı persmbe yaptrdım bgn 4.gunum ınsallah tutar dıye dua edıyorum bn senın yerınde olsam 3 kere olan asılama hakkımı kullanırım oncelıkle yanı sansın daha cokgıbı sanki... ama dr unun dedıgı garıp gelmesnevet bnde ole duydum olduruyo spermlerı dıye..umudunu kaybetme Allahın hazınesınde coktur bızımde meleklerımızkıucagımızı doldurucak sadece Allahtan ıstemeye devam edıcez.. hayırlısı ccanımm..
ya su gogus sıslıgı nasıl bıse kızlar bn anlayamıyorumki... sadece gaz sıkısmam cok ceylın4306,galıba psıkolojık cunku bnde ınan bana hep bıseler yıyorum peynır ve cıklotayı arka arkaya mesala ama cnm oyle ıstıyorr... ınsallah su 11 gunun gecmesını beklerken sıkıntıdan duba gıbı olmam bıde sıgarada ıcmedıgım hıc agzım hıc bos dursun ıstemıyorum... ya kızlarrrrr nası geccek bu gunlerrr???
Merhaba arkadaşlar...
esimde de cift taraflı varikosel vardı ve bundan 9 ay once ameliyat oldu.test sonuclarına gore bayagı duzelme var.esimin doktorunun dedigine gore bu sekilde normal yolla hamilelik olabilirmis.ama benim doktoruma gore ileri hızlı hareketliligin en az% 40 olması gerekiyormus.esiminki % 15 su anda...
gectigimiz ay ilk asılamamızı yaptırdık..maalesef adet gunumden 7 gun once adet oldum.tam 1 gun surdu ve 2. gun kahverengı seklınde geldi.
suphelendim ve hem idrar hem de sonra kan testi yaptım.fakat negatif cıktı ikisi de..bu sırada tabi psikolojik oldugunu dusundugum tum belırtıleri yasadım.kan testinden sonra inandım olmadıgına ...
adetimin bitiminde 1 hafta sonra ara ara kahverengi lekenmeler yasadım..kullandıgım klomen ve catlatma ıgnesinin etkileri diye dusunuyorum..bayagı bi dengemi bozdu bu asılama
su anda ne yapmam gerektigine karar veremiyorum.2 .asılamayı mı yaptırmalıyım yoksa direkt tup bebek olayına mı gırmeliyim bilemiyorum...
bende her turlu hormon tahlili rahim filmi yapıldı hersey normal gozukuyor ..her ne kadar asılamada kendımı cok umutlandırmak ıstemesem de umutlanmısım 1 hafta kadar kendıme gelemedim...en kotusu insan zamanla umudunu kaybetmeye başlıyor ...hayırlısı boyleymiş diyerek kendimizi rahatlamaya calısıyoruz...
bir de asılama yaptıran arkadaslar varsa eger yumurtanın catlayıp catlamadıgını gorerek mı asılama yapıyor doktorlar ..benim doktorum ultrasonda bakacagımız aletin ucundaki jel spermleri oldurur o yüzden catlayıp catlamadıgına bakamıyoruz dedi...biraz garip geldi bana...,,
Arkadaşım benim eşimde varikosel ameliyatı oldu 4. aydayız.Ameliyattan önce 1 kez aşılama yaptırmıştık tutmadı.Ameliyattan sonra 3 ay ara verdik bu aya tekrar aşılama yaptırdık.Sonucunu bekliyoruz.Karamsarlığa kapılma Allah ol dedikten sonra mutlaka olur.Doktorun normal yollardan olur diyorsa bir kez daha aşılamayı deneyin.Çünkü bidiğim kadarıyla tüp bebekte özelde yaptırmayacaksan devletin karşılaması için bir sürü prosedür varmış.
insallah canım seninki tutar guzel haberini alırız bize de umut olur ilerisi için...
biraz daha dusunup belki bir dahaki aya asılamayı tekrar denerim...sen de icini ferah tut ..bugunler gercekten zor geciyor insan hep kendini dinliyor..iste kasıgım agrıo acaba oldu mu miden bulanıo acaba diyosun...
kafanı baska seylerle mesgul et..olacagı varsa oluyo zaten...nekadar dikkat etsen de etmesen de:)),
Canım benim göğüslerim şiş derken gergin ve sert dokunduğunda yada yürürken çok acıyo yani daha dolgun oluyo nasıl anlatayım bilemedim :) tabi herkeste farklı belirtiler olabiliyor.Belirtilere fazla takılmamak lazım çünkü adet olmaya yakında aynı belirtiler oluyor.
bncede denemelısın ıkıncı asılamayı dınlen brz.. ınsalllhh verıcez hep beraber guzel haberlerımızı..ozellkle aksamları agrılarm artıo..Allahm herkese versın..
Merhaba arkadaşlar...
Yarın sabah 10'da aşılamam var, ilk defa yaptırıyoruz, inşallah son olur. Lütfen benim içinde dua edin.
amin ...
gündüzleri cok yoruldugumuz için aksamları benim de cok agrım oluyodu...bol bol dinlen canım...
yormamaya calıs kendini
arkadaşlar mrh ben 7 yıllık evliyim 5yaşında bir kızım var. ikinciyi istiyoruz bir yıldır tedavi görüyoruz.en son aşılamaya karar verdik iğneye başladık ama çok stresliym eşim rahat ol diyor ama elimde değil günler geçmek bilmiyor
arkadaşlar umarım hepiniz güzel haberler verirsiniz buradan heyecanla takip ediyorum dualarımız sizlerle
canım benimki de ultrasonda bakmadan hatta idrara sıkışık olmadan yapıyor aşılamayı :)
adam profesyonelLEŞmiş artık bakıp napsın zaten 36 saat sonra çatlıyor sonra çatlasa bile 2 gün yaşıyor sperm
önce çatlasada aynı 36 nın yarısı 18 . satte bile çatlasa aşılama sasatinde yumurta ile buluşmuş oluyor
yani zamanlama doğru ama ALLAH OL DESE OLUYOR TAKMA ama değerlere göre tüp bebebğe geçenbilirsin istersen eşinin değerelei kötüyse araştır bence sor doktora birkaç doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?