Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba eliz 81 sana birşey sormak isterim benimde eşimde hareket ve morfoloji sorunu var ama doktor ameliyat falan demedi ameliyatlar genelde sayı problemlerinde yapılmıyormu acaba?

benimde eşimin sayı ve morfoloji sorunu var ama bunun nedeni herkeste farklı olabiliyor canım. benim eşimin prolaktin hormonu çok yüksek, oda spermleri olumsuz yönde etkiliyor mesala. ameliyat varikosel durumu çok ileri seviyede ise yapılıyor. eşiminde varikoseli var ama ameliyat edilecek seviyede değil. eşin muayene olduysa ona mutlaka bakılmıştır. gerekli görülürse hemen ameliyat diyorlar zaten.

garip ama artık ben de eskisi kadar üzülmüyorum sanki. ilk yıllarda harab ediyordum kendimi her adet olduğumda.ama aşılamadan sonra bile öyle çok kahrolmadım. sadece emeklerim boşa gitti dedim. olursa nimet der baş üstüne koyarım olmazsa da çok üzülürüm tabii ki ama hayat bir şekilde devam ediyor. yıllar bana bunu öğretti.

sermuhcumm nasıl meraklardayım anlatamamm ısyerındekı ınternetımde sorun vr gıremıyorum bı kac gundur aklım hep sende yanii naptın hemen yaz baktımı dr un asagıdan .. ınsallah gorunmustur canımm ama bıldıgım kadarıyla gobekten gorunmeyebılırmıs kucuk oldugunda hem artısın masllahh ıkı katı hemen hemen ıkı gundee nolur rahat ol bk dr unda normal gebelık dıyomuss hadı hemen yazzz nerde kaldınnn??

Sermuhum hepimizin aklı sende. inşallah kesen veya keselerin görünür de rahat bir nefes alırız hepimiz. bizi de haberdar et. çok merak ediyoruz seni. dualarımız seninle. az daha sabret, bekle.

kızlarr... bu aksam fazla kalamıyorum sızınle acaıp streslı bı gundu ısyerınde.. mıgrenım tuttuu yıne ama olakı belkı kendılıgınden hamıs olurum dıye mıgren ılaclarımıda alamıyorumm.... hemen bı tülbent sıkıyorum basıma dgru yatak odama yatmayaa yarına guzel haberlerınızı beklıyorum cok cok basım agrıyo kızlarr..

merhaba eliz 81 sana birşey sormak isterim benimde eşimde hareket ve morfoloji sorunu var ama doktor ameliyat falan demedi ameliyatlar genelde sayı problemlerinde yapılmıyormu acaba?

benim eşimde varikosel var canım, varikosel sayı, hareket, morfoloji hepsini bozuyor ama bunlar bozuk diye illa varikosel olacak diye bir şart yok, başka sebeplerden de bozulabilir. ürolog eşini muayene ettiyse varikoseli varsa söylerdi zaten.

diyorum kiiiiben,mde 24 ocak ilk aşılamam.günler geçmiyotr.bugün belim çok ağrıdı,karnımın içi bi garip :96: eşim olmasa halim perişan çok yardmcı oluyor saolsun. inş. bu aşılamamız tutar sermuh gibi haberler veririz...

kızlar merhaba
bugun ılk ıgnemı vurundum bende. sizde de çok agrı yaptı mı yumurta geliştirici iğneler karnım belim fena durumda.

kızlar merhaba...
hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum herkese tek yazmak istiyorum ama kusura bakmayın ruhum çok yoruldu...sabah test yaptırdık değer 868den 1642 ye yani 2 katına çıktı gayet güzel ..meraktan hemen o hastanede muane oldum dr kese yok cumartesiyi bekleyelim cumartesi üstten görünmezse alttan bakıcam yine görünmezse dış gebeliktir dedi....akşam üzeri benim kendi dr uma gittik...alttan baktı baya uzun uzun..ama kese yok dedii..eğer çocuğun olsaydı hemen bitirmek için işleme başlardım ama çarşamba tekrar test yaptır son bir umut kese için bekleyelim görünmezse metrotax ile düşürelim yoksa sana zarar verebilir dedi.......ruhum çok yorgunnn....hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum...benim dr un dediğine göre dış gebelik ama normal gebelik gibi değerlerin gayet güzel artıyor..bebek nerede tutundu bilmiyorum ama gayet güzel gelişiyor dedi..rahim kalınlığı 11 di kanamadan 7 ye düşmüş bu kalınlık bebek için iyi değilmiş..diğer yandan bende tüm gebelik belirtileri aşermeler göğüsler her şey tam gaz devam ediyor...çarşamba test yaptırıp iyi ultrosan aleti doppler gibi olan bir merkezde sanırım alman hastanesi yada bahçeci kliniğinde alttan baktırıp kendi dr um yanına öyle gidicez...
bir bebek var ama nerde...olması gerektiği yerde değil...ama var....
yinede mutluyumm...bizim bebeğimiz oluyorr bu tüpüde kaybetsem yinede ümit var tüp bebek yapılırsa belki bu sefer tutacak...daha çok dua etmem lazımm..
bir taraftan okuyorum forumlardan bazılarında kese geç görünürmüş7.hafta filan..bunları okuyup bu gebeliği erken bitirmekde bir taraftan vicdanımı zorluyor...yani acaba geç gelicekte biz onu öldürüyormuyuz...bu yüzden bir şekilde işlem yapılması için cumartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum...
gelen Allahtan olsada hayırlısı olmasada hayırlısı dedim bol bol dua etmek lazım...elimizden geleni yapıp rabbimden istemek...

allah yardımcınız olsun. inşallah olumsuz ihtimallerin hiç bir gerçek olmaz da sen de bebeğini kucağına alırsın.inşallah bunlar çektiğin son sıkıntılardır...

meraba arkadaslar bende 24 ocakta asılamaoldum bugun 8. gunumm kasıklarım ve belım cok agırıyr normalmı

canım duacınızız...inşallah bebeğinle senin...

çok düşünmeden sabırla bekle cumartesiyi....çok kafana takma....Rabbim "ol" dediyse saklandığı yerden de çıkar elbet....

senin için hayırlı olanı diliyorum...Allah yardımcın olsun....sabır versin....

Merhaba sermuh,
İnşallah kese görünür. Senin ve bebeğin için hayırlısı neyse o olsun. İyi haberlerini almak ümidi ile.

Sermuh sana 1 kere daha hayran kaldım. teslimiyetine ve inancına yani. doktorun dediklerinin üzerine ne desem boş şu an. yazdıklarını kaç kere okudum. umarım mucizen çarşamba görünür de sen de eşin de rahat nefes alırsınız. Allahım yüzünüzü güldürsün. lütfen bırakma kendini. 8 yılın yorgunluğunu tahmin bile edemiyorum çok yıprandın bundan eminim ama lütfen bırakma kendini. bizler buradayız. olmazsa tekrar deneyeceğiz hepimiz, yılmak yok. sevgiler arkadaşım.

valla öyle canım nerdeyse benim de eşim herşeye koşturuyo hele bugün sanki adet sancısı çektim ağrıdan sürekli bacaklarımı çekip oturoyurum belim kasığım fena anamadım gitti
rabbim yardım etsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…