merhaba eliz 81 sana birşey sormak isterim benimde eşimde hareket ve morfoloji sorunu var ama doktor ameliyat falan demedi ameliyatlar genelde sayı problemlerinde yapılmıyormu acaba?
en zor olanı ilk olanı zaten, sonra alışıyor insan valla. ben şu anda 4. aşılamamın 15. günündeyim. evde test var ama yapmayı bile düşünmüyorum. ilk aşılamamda sonucu görünce yıkılmıştım, ağlamaktan telef olmuştum. ya ben artık olayı çok doğal kabul ediyorum. hatta artık çoçuğumun olmasını istiyomuyum onu bile bilmiyorum. en azından eskisi kadar çok istemiyorum yada eskisi kadar çok üzülmüyorum. tuhaf işte, insan herşeye alışıyor. geçen gün eşime ' ben artık çoçuk istemiyorum galiba ' dedim, sonrada 'şimdi istemiyorum ya kesin olur, hep istemediğim şeyler oluyor çünkü ' dedim baya bi gülüştük. emin olun böyle olmak çok daha iyi kızlar, size tavsiyem bunu hayatın amacı durumuna getirmeyin. benim çoçuk problemi yüzünden kafayı yememe ramak kalmıştı artık ama sonra hayatıma başka şeyler girdi ve biraz olsun kafamı dağıttım. şimdi başka bi açıdan bakıyorum. rahat olun ve çoçuğunuz olduğunda yapamıyacağınız şeyleri yapın. şimdi olmasa bile bigün mutlaka hepimiz anne olucaz
ben 2003 yılında pko dan ameliyat oldum abdominal polikistk overdi. tahlilerm ws temiz çıktı.bebek istediğimdn beri dr.a gidiyrz.hiç bi sorunla karşılaşmadım allah,a şükür.sizin pko nerde karın boşluğundamı yumurtalkltamı.
benm aşılamman bugün7,günü.inş tutmştr aslında umudum yok.eşimin sprem sayısı yıkamadan sonra 10000di.dr. olmaz diil ama eğer bu sefer olmazsa eşim ilaç kullanacak.varikosel denmişti ama ameliyatlk bi durum yok demişlerdi.aaaaaay çok karmaşk oldu yazım yaa:18:
bn pkolu oldugumu 3 ay once ogrendım canım ki evlılıgım basınadan berı 4 ayda bır ortalama kadın doguma gıdıyordum demekkı cok yenı bu pko durumum olsa soylerlerdı herhalde.. bnm pko yumurtalıklarımda canım ama hamıle kalmayı cok cok engelleyıcı bı durum degılmıs bakalımm bu sekılde bpkolu olup hamıs olanları cok duydum burdan ınsallah bızde kalırızzz.. canım hem bk 7.gununmus ne vr ne yok belortıleırnde zatn tuttuysa bebısın senınledır
çok ama çok teşekkür ederim canım inş güzel geçer sonucum olumlu olur inş tecrübelerin hakkında bilgilendirdiğin için çok ama çok teşekkkür ederim pes etmek yok arkadaşım yine aşılama yaptır belki bu sefer tutar
burası terapı gıbı gelıyor bıızm gıbı bekleyenlere.. sende sık sık yaz rahatlarsın canım.. ınsallah tesekkur ederm cnm umarm ıkıncı asılamam tutar..
arkadaşlar bişey danışmak istiyorum size. ilk aşılamam tutmadı bildiğiniz gibi. şimdi dr. ne diyecek daha bilmiyorum ama ikinci kez aşılama derse ara vermeli miyim yoksa hemen peşisıra yapılsa daha mı iyi olur.
valla bılemedımki canım ara verılsemı daha ıyı yoksa hemen mı yapılsa.. ama bnm dr um bana asılamamı yapan bu ay dınlenelım demıstı bn bıraktm gercı o dr umu baska dr a basladım o da tahlıl verdı bu ay ztn bos gecıcek ama aylın 25 ıle bn aynı gun asılama olmustuk onunda negatıf bnm gıbı sonucu o da bu ay beklemede ara verdı bu ay bnce sende dınlenemlısın
eğer ara vermek sonucu etkilemiyorsa ara verip biraz zayıflamaya çalışayımdiyorum. oldukça fazla kilom var ve pko da zayıflamak olumlu sonuç verebilen bişey.
ne dersiniz.?
kılo konusuna gelınce bnde baya bı topluca bi bayanım dedım ya dr umu dgeıstrdm dıye ıste bu yenı dr um bana dıyet yapmamı soledı en az 15 kılo dedıı bakalım 1 hafta oldu dıyetteyım ama daha tık yokk dıyet demesının sebebı de kılo verdıggımız surece yumurtalarımız daha hızlı ve saglıklı gelısıyormuss ayrıca bn sıgarayı bıraktm asılamadan once sende ıcıyosun ılk basta dıyetten once onu bırakmalısın
yumurta gelişecek bekle ...çatlayacak bekle....sperm sonucu gelecek bekle....aşılama yapılacak vekle...tuttumu tumadımı bekle.....lekelenme geld bekle.....kanama geldiii bekle...kanama bittiii bekle..lekelenme geldi bekle...beta hcg artış 2 güne bir bekle....yine bekle kese görünecekmiiii offff amma bekledim yaaa.yinedde sabır...rabbime sığınıyorum...
kızlar günaydınnn....
sabah kan testi yapıldı beta hcg cumartesi 868 idi şu anda 1642 olmuş hastanenin dr idrarım sıkışık halde iken karnımdan baktı kese görünmedi...akşam üzeri kendi dr um muane edecek alttan bakalım ne çıkacak akşam 4,5 tan sonra gidicemmm çatlayacammmmm yaaaaaa...sabır sabırr ....benim dr um artış normal gebelik gibi diyorr ama yinede kese görünene kadar herşey boşşşş....bakalım olsada hayırlısı olmasada hayırlısı....
ınsallah cnm ztn tuttuysa suan bebgın senınledır...
merhaba eliz 81 sana birşey sormak isterim benimde eşimde hareket ve morfoloji sorunu var ama doktor ameliyat falan demedi ameliyatlar genelde sayı problemlerinde yapılmıyormu acaba?
hemen hemen aynı tarih sayılır :) rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş. haklısın işte ayakta kalmak çok yoruyor evde de şuan çok çabuk yoruluyorum bişi yaptığımda yok evi eşim temizliyo ben sadece yaparsam yemek yapıyorum ama belim ve kasıklarımda ağrı var sende de böyle bişi var mı???
kızlar merhaba...
hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum herkese tek yazmak istiyorum ama kusura bakmayın ruhum çok yoruldu...sabah test yaptırdık değer 868den 1642 ye yani 2 katına çıktı gayet güzel ..meraktan hemen o hastanede muane oldum dr kese yok cumartesiyi bekleyelim cumartesi üstten görünmezse alttan bakıcam yine görünmezse dış gebeliktir dedi....akşam üzeri benim kendi dr uma gittik...alttan baktı baya uzun uzun..ama kese yok dedii..eğer çocuğun olsaydı hemen bitirmek için işleme başlardım ama çarşamba tekrar test yaptır son bir umut kese için bekleyelim görünmezse metrotax ile düşürelim yoksa sana zarar verebilir dedi.......ruhum çok yorgunnn....hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum...benim dr un dediğine göre dış gebelik ama normal gebelik gibi değerlerin gayet güzel artıyor..bebek nerede tutundu bilmiyorum ama gayet güzel gelişiyor dedi..rahim kalınlığı 11 di kanamadan 7 ye düşmüş bu kalınlık bebek için iyi değilmiş..diğer yandan bende tüm gebelik belirtileri aşermeler göğüsler her şey tam gaz devam ediyor...çarşamba test yaptırıp iyi ultrosan aleti doppler gibi olan bir merkezde sanırım alman hastanesi yada bahçeci kliniğinde alttan baktırıp kendi dr um yanına öyle gidicez...
bir bebek var ama nerde...olması gerektiği yerde değil...ama var....
yinede mutluyumm...bizim bebeğimiz oluyorr bu tüpüde kaybetsem yinede ümit var tüp bebek yapılırsa belki bu sefer tutacak...daha çok dua etmem lazımm..
bir taraftan okuyorum forumlardan bazılarında kese geç görünürmüş7.hafta filan..bunları okuyup bu gebeliği erken bitirmekde bir taraftan vicdanımı zorluyor...yani acaba geç gelicekte biz onu öldürüyormuyuz...bu yüzden bir şekilde işlem yapılması için cumartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum...
gelen Allahtan olsada hayırlısı olmasada hayırlısı dedim bol bol dua etmek lazım...elimizden geleni yapıp rabbimden istemek...
kızlar merhaba...
hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum herkese tek yazmak istiyorum ama kusura bakmayın ruhum çok yoruldu...sabah test yaptırdık değer 868den 1642 ye yani 2 katına çıktı gayet güzel ..meraktan hemen o hastanede muane oldum dr kese yok cumartesiyi bekleyelim cumartesi üstten görünmezse alttan bakıcam yine görünmezse dış gebeliktir dedi....akşam üzeri benim kendi dr uma gittik...alttan baktı baya uzun uzun..ama kese yok dedii..eğer çocuğun olsaydı hemen bitirmek için işleme başlardım ama çarşamba tekrar test yaptır son bir umut kese için bekleyelim görünmezse metrotax ile düşürelim yoksa sana zarar verebilir dedi.......ruhum çok yorgunnn....hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum...benim dr un dediğine göre dış gebelik ama normal gebelik gibi değerlerin gayet güzel artıyor..bebek nerede tutundu bilmiyorum ama gayet güzel gelişiyor dedi..rahim kalınlığı 11 di kanamadan 7 ye düşmüş bu kalınlık bebek için iyi değilmiş..diğer yandan bende tüm gebelik belirtileri aşermeler göğüsler her şey tam gaz devam ediyor...çarşamba test yaptırıp iyi ultrosan aleti doppler gibi olan bir merkezde sanırım alman hastanesi yada bahçeci kliniğinde alttan baktırıp kendi dr um yanına öyle gidicez...
yinede mutluyumm...bizim bebeğimiz oluyorr bu tüpüde kaybetsem yinede ümit var tüp bebek yapılırsa belki bu sefer tutacak...daha çok dua etmem lazımm..
bir taraftan okuyorum forumlardan bazılarında kese geç görünürmüş7.hafta filan..bunları okuyup bu gebeliği erken bitirmekde bir taraftan vicdanımı zorluyor...yani acaba geç gelicekte biz onu öldürüyormuyuz...bu yüzden bir şekilde işlem yapılması için cumartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum...
gelen Allahtan olsada hayırlısı olmasada hayırlısı dedim bol bol dua etmek lazım...elimizden geleni yapıp rabbimden istemek...
kızlar merhaba...
diyorum kiiiiben,mde 24 ocak ilk aşılamam.günler geçmiyotr.bugün belim çok ağrıdı,karnımın içi bi garip :96: eşim olmasa halim perişan çok yardmcı oluyor saolsun. inş. bu aşılamamız tutar sermuh gibi haberler veririz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?