Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cnm allah yardımcın olsun inş herşey yolunda gider bu son sıkıntın olur rabbim seni korusun hayırlısını versin

nedir senin bu çilen yaaa :85: biz okurken yoruluyoruz valla. inşallah hayırlısı olur canım, elden birşey gelmiyor ne yazıkki. yinede sonuna kadar umudunu kaybetme.

meraba arkadaslar bende 24 ocakta asılamaoldum bugun 8. gunumm kasıklarım ve belım cok agırıyr normalmı

sanırım normal genelde bu günlerde bel ağrısı kasık ağrısı olur.sanki bugün olmuş gibi hissettim kendimi.benim 26sı akşamından beride kanamam var.hani bebek tutundğnda lekelenme oluyomşya olsa ben onuda anlamıcam.

Allah yardımcın olsun canım.hiç belli olmaz bu işler lütfen moralini bozma.belki geç gözükecektir.

Sermuh... butun gun seni merak ettim ve kac kere birsey yazdinmi diye kontrol ettim. Suan kelimeler cidden yetersiz kaliyo birsuru sey soylemek istiyorum ama nerden baslasam bilemiyorum... sabrina ve bu guclu durusuna bende hayran kaldim. Rabbim sana guzel sonuclar gostersin insallah cok dua ediyorum, seninde dedigin gibi hayirlisi Allahtan!

canım ya hayırlısı hep beklemekle geçio ömrümüz sınavımız böyleymiş rabbim sınıyo bizleri dogru söylüosun elimizden geleni yapıp takdiri rabbime bırakalım ondan baska hiç kimsemiz yok herşeyin hayırlısı inş.güzel haberlerini alalım hep beraber allahın izniyle seni merakla takip ediorum sabrına da hayranım her zaman teslim tevekkül........

Canım dualarımız seninle Rabbim ol dediyse zaten olur ama bebişin kendini gizliyordur.Umarım cumartesi kendini gösterir.Hepimiz rahatlar bir oh çekeriz.Allah yardımcın olsun.

canım bunu sana nasip eden rabbim kucağınada almayı nasip etcek emin ol öncelikle buna kendin emin ol dualrım senle yolcunun duasını allah kabul edermiş derler yarın başta sen olmak üzere bu topikteki herkese dua edicem biliyosun bahsetmiştim babam ameliyat olmuştu ve ben gidememiştim aşılama olduğu için şimdi tutmadı en azından ben memleketime gideyim dedim 2hafta kadar nette olmuycam ama aklım hep sende olcak bi yerlerden girmeye çalışıcam ve durumunu okumaya çalışıcam okuyamasamda döndüğümde mutlaka yazıcam sen ve bebişlerin allaha emanet olun canım arkadaşım i geceler

Arkdaşlarım 2 hafta kadar ailemin yanına memlekete gidiyorum babam ameliyat olmuştu ve ben aşılamadan dolayı yolculuk yasak olduğu için gidememiştim bebişim olmayınca bu karda kışta kıyamette memleket yoluna düştük boş otururken gideyim dedim sonrası yine dr randevularıyla geçicek yine gidemiycem derlerki yolcunun duasını allah kabul edermiş hepiniz için bol bol dua edicem döndüğümde umarım bi çok kişi hamile olur bilgecim antalya2011 eliz81 dilara sermuh ilgimdisi elfida benimmeleğim ceren ceymi ceylin yeda ve adını daha yazamadım benimle aynı olan bi çok kişi kalbimde ve dualrımdasınız kendinize iyi bakın allaha emanet olun geldiğimde görüşmek üzere hepinizi yüreğimden öpüyorum i geceler

29 ocakta ilk aşılamamı oldum ve kasıklarım cok agrıyor.bugün dördüncü günüm biraz daha rahatım şimdi.benim 5 yaşında bir kızım var.2004 yılında evlendim ve hemen hamile kaldım normal bir hamilelikti.simdi 1,5 senedir beri cocuk istiyoruz ama bir türlü olmadı bizde aşılama yaptırmaya karar verdik.12 şubatda sonuç belli olur inşallah!ben 2 kutu klomen kullandım ardından 5 tane ignem oldu kalçadan daha sonra çatlatma ignesi ve 16 saat sonrada aşılamam gerçekleşti artık sonucu umutla bekliyoruz umarım allah epimize saglıklı bebişler nasip etsin herkes özlem duydugu bebişlerine kavuşsun umarım.

aşılama olanlar lütfen yazsınlar klomenle kalanlar kalmayanlar???

merhaba bende klomenle kalmaya çalışanlardanım benimde ilk hamileliğim de normal oldu yani kendiliğinden oldu kürtaj olmak zorunda kalmıştım...aradan 1 yıl geçtikten sonra tekrar deneyelim dedik ama 2 yıl oldu... Geçti bile halen yok birşey... Bende 21.01.2011 de klomen+çatlatma+aşılama yaptım bekliyoruz ...allahtan hayırlısı ... Umarım seninde güzel haberlerini alırız burdan... Benim için büyük gün 6-7 şubat !!!...

İmtihan dünyasındayız Sermuhcuğum bebişin olmaması imtihan,bebiş oldu kese yok imtihan.Rabbim bu imtihanları teslimiyetle başarıyla geçmeyi nasip etsin.Allah yardımcın olsun sabır versin inşallah.Hep olumlu düşünmeye devam et inşallah kese görünür bunu da atlatırsın.

slm kızlar 31 ocakta ilk aşılamamı yaptırdım.aşılama işlemi gerçekten çok kısa sürdü ve çok fazla canım yanmadı.ama idrara sıkışık halde yapıldığı için aşılamanın hemen sonrasında sonda takıp idrarımı boşalttılar ve sondayı geri çıkardılar.sonrasında 20 dk uzandım.aşılama diil de sonda beni mahfetti.hala acısını çekiyorum.aranızda benim durumumda olan var mı?

canıım aşılamanın tutmadıgını şimdi ögrendim.Allah büyüktür.herşeyin hayırlısını versin.diyecek söz bulamıyorum........
baban için geçmiş olsun belki annenlerin yanına gitmen senin için iyi olur kafan dagılır.iyi yoloculuklar Allah dualarını kabul etsin inşallah.

ecebrucum sen de üzülme. inşallah hepimiz nasibimize kavusacağız. hayırlı yolculuklar. bil ki seni bekliyoruz burada.

teşekkür ederim canım cevapladığın için bakalım yarın gideceğiz asıl herşey o zaman belli olacak sebepsiz infertiliteden nerelere geldik allah hepimizin hakkında hayırlısını versin

allah hepimize en kısa zamanda şifalar versin yarın gideceğiz bizde doktora bakalım ne diyecek bize

kızlar hoşgeldiniz. hasimed ben sonda taktırmadım. neden gerek gördü bilmiyorum ama vardır doktorunun bir bildiği. inşallah hamilelikle sonuçlanır aşılaman da fazla beklemek zorunda kalmazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…