Aşılama Ocak 2011 de aşılama yaptıracaklar ve sonuç alacaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yarın sabah 10'da aşılamam var, ilk defa yaptırıyoruz, inşallah son olur. Lütfen benim içinde dua edin.

eliz81 merhba bnmde ılk asılamam bnde persembe gunu oldum dedıgın gıbı ınsallah hepımızın ılkınde tutar Rabbım emeklerımızın karsılıgını verır.. dualarımız senınle stres yapma kafan rahat olsun farzetkı muyenedesın.. 5 dklık bı ıslem ztn.. hayırlısı olsun canım benım..

merhaba canim, benimde oglum 7 yasina girecek ve allah izin verirse ikinci cocugumuzu istiyoruz, oglum her zaman soruyor "anne kardesim neden olmuyor diye" gel de anlat iste, tek cocuk kalmasini istemiyorum... 5 senedir korunmuyoruz, daha yeni tedaviye basladim bende, yinede allahima sükürler olsun diyorum...

asilaman ne zaman? probleminiz ne?

kızlar ben 3ocakta aşılama yaptırdım.doktorum 21inde kan testi yaptır dedi.acaba aşılamadan kaç gün sonra yaptırsam çıkar bilginiz var mı?

evet Allaha şükürler olsun kızım var çok güzel evlat sahibi olmak inşallah bu duyguyu sizde tadarsınız.kızım öyle çok kardeş istiyorki . bu arada aşılamanı yaptırdınmı kaçıncı günündesin

kızlar ben 3ocakta aşılama yaptırdım.doktorum 21inde kan testi yaptır dedi.acaba aşılamadan kaç gün sonra yaptırsam çıkar bilginiz var mı?

mrhba canım bn 6 ocakta oldm asılamamıı 14 gun snra dedı kan ıcın gel bakalım dıye sen 17sınde gtsen cıkar guzelım

slm canim, bence sperm sayisi okadar düsük degil, burda neler ögrendik, yani 5% le bile hamile kalan var, yani birde ameliyat olmus zaten ona hic kafayi takma, ve kesinlikle asilama yaptir, ve yumurtan catlamis mi diye ovulasyon testleri var eczanelerden sorabilirsin, evde kendin yaparsin ona göre, iliskiye de girebilirsiniz, cok faydasi var, ve ilaclar dengeni bozduysa doktorunla birdaha konus, baska hap veya igne versin, haaa birde, ultrasyona bakamam demeside cok sacma geldi, benim doktorum asilamadan bir gün önce beni cagirdi yumurta tam gelismis mi diye ona göre asilama yapmasi lazim, gelismemisse neye yarar degilmi?

birde sogan kürünü tavsiye ederim....

amınnnn ınsallah tadarızz.... persmbe yaptırdım asılamamı 4.gunumdu bgn 10 gun snra ogrenıcem hayırlısıyla..Rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın ınsallah senınde hayırlısıyla kızınn bı kardesı olur

bnde 5 gunde yumıslerımı 3 mm den 11 mm e daha snra 11 mm den 20 mm e pekmez tarcın yıyerek getırdım askılınızda bulunsun kızlar

siz ne zaman aşılama yaptırdınız ben 3ocakta yaptırdım doktor bana 21 ocakta baktır dedi çok uzun geldi bana nasıl beklicem o zamana kadar:)

yanlıs hatırlamıyosam bız ucumuzde 6 ocak persembe yaptırdık 20 sıne kdr adet olmazsak 21 ınde 15.gun ogrenıcez evet canım senın cook uzun geldı banada 17sını bekleyıp 18ınde ogrenebılısın sen yanı 15.gununde ama bılıyorm gunler gecmıyoo dr unun bı bıldıgı vrdır ben olsam hem 18 ınde hem 21 ınde yaptırırdım adet olmasaydımm hayırlı olsun ınsallah bebısın senınledır

mrh bizim görünen bir sorun yok herşey normal diyor dktor kafana takma diyor salı günü ymurta kontrol iğne pazartsi bitiyor , aşılama gününü söylemedi.sizin sotrun ne.
tabiki çok şükür

canım bende öyle düşünüyorum 17sinde bi de 21 inde baktırıcam...bu arada nasılsın hiç bir belirti yaşıyo musun?ben dikkat etmeye çalışıyorum kendime allah hepimize hayırlı zamanda nasip eder inşallah...

kızlar burda bi liste yok mu?oluştursak ii olurdu aslında...

ceylo31 su sogan urunu yazabılırmısın bı arkadasım suan tedavıde ona solerım bnde...
albılda az once bnde ceymı ye sordm bn bılmıyorum sen vaktın vrsa lıste yapabılırmısın dıye... kızlarrr hadı bı lıste yapalımm??? kım yapıcakkk

baktır baktır haberleselım canım... valla bılmıyorumki ıyce kafam arıstı aynı adet olcagımdakı gıbı goguslerım sertlestı ve ucları kasınıyoo bu sabah kahvaltıdan snra cıkardm bıraz ama grıbım sanırım oksurukten cıkarıyorum... kasıklarmda gaz sancım vr ve karnım cok sert ve sıs ama dedgım gıbı bunlar adet olmadan yasadıklarıma cok bnzıyorr sol kasımda wc ye gttıgımde bı acı oluyo ama ıgneden dıyorum bn... bnde bol bol dınlenmeye calısıyorumm... amiinnnnn ınsallahh hepımız hamıs oluruzz

benimde kasığımda sancı oluyo ve göğüslerim şiş ama ümitlenmemeye çalışıyorum daha önce de benze belirtiler oldu...bi de o kadar iğne vurulduk hormon aldık normaldir bu belirtiler diye düşünüyorum...ama hastalığımın geçmesini bekleyemicem valla o kadarda değil:)

arkadaşlar önce sizin(aşılama yaptıranların)hamiş haberlerinizi alırız inşllah daha sonrada biz güzel haberler veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…