Yarın sabah 10'da aşılamam var, ilk defa yaptırıyoruz, inşallah son olur. Lütfen benim içinde dua edin.
arkadaşlar mrh ben 7 yıllık evliyim 5yaşında bir kızım var. ikinciyi istiyoruz bir yıldır tedavi görüyoruz.en son aşılamaya karar verdik iğneye başladık ama çok stresliym eşim rahat ol diyor ama elimde değil günler geçmek bilmiyor
ne guzel en azından bı kızın var cocuk ozlemını gıderdıgın kokladıgın... neden stres yapıyosun olursa olur olmazsa Allah kızıma omur versın dersın.. ama haklısın gunler gecmıyo herseyın hayırlsı sıkma canını
kızlar ben 3ocakta aşılama yaptırdım.doktorum 21inde kan testi yaptır dedi.acaba aşılamadan kaç gün sonra yaptırsam çıkar bilginiz var mı?
Merhaba arkadaşlar...
Ben de 4 yıllık evliyim ve son 2 yıldır bebek icin ugrasıyoruz esimle...
esimde de cift taraflı varikosel vardı ve bundan 9 ay once ameliyat oldu.test sonuclarına gore bayagı duzelme var.esimin doktorunun dedigine gore bu sekilde normal yolla hamilelik olabilirmis.ama benim doktoruma gore ileri hızlı hareketliligin en az% 40 olması gerekiyormus.esiminki % 15 su anda...
gectigimiz ay ilk asılamamızı yaptırdık..maalesef adet gunumden 7 gun once adet oldum.tam 1 gun surdu ve 2. gun kahverengı seklınde geldi.
suphelendim ve hem idrar hem de sonra kan testi yaptım.fakat negatif cıktı ikisi de..bu sırada tabi psikolojik oldugunu dusundugum tum belırtıleri yasadım.kan testinden sonra inandım olmadıgına ...
ama henuz doktoruma gıtmedım...
adetimin bitiminde 1 hafta sonra ara ara kahverengi lekenmeler yasadım..kullandıgım klomen ve catlatma ıgnesinin etkileri diye dusunuyorum..bayagı bi dengemi bozdu bu asılama
su anda ne yapmam gerektigine karar veremiyorum.2 .asılamayı mı yaptırmalıyım yoksa direkt tup bebek olayına mı gırmeliyim bilemiyorum...
ya da en iyisi gidişatına bırakmak...
yapılabilecek her türlü şeyi yapıyoruz ama olmayınca olmuyor iste..
benimle benzer durumu yaşayan arkadaşlar varsa paylasabilirler mi?
bende her turlu hormon tahlili rahim filmi yapıldı hersey normal gozukuyor ..her ne kadar asılamada kendımı cok umutlandırmak ıstemesem de umutlanmısım 1 hafta kadar kendıme gelemedim...en kotusu insan zamanla umudunu kaybetmeye başlıyor ...hayırlısı boyleymiş diyerek kendimizi rahatlamaya calısıyoruz...
bir de asılama yaptıran arkadaslar varsa eger yumurtanın catlayıp catlamadıgını gorerek mı asılama yapıyor doktorlar ..benim doktorum ultrasonda bakacagımız aletin ucundaki jel spermleri oldurur o yüzden catlayıp catlamadıgına bakamıyoruz dedi...biraz garip geldi bana...,,
evet Allaha şükürler olsun kızım var çok güzel evlat sahibi olmak inşallah bu duyguyu sizde tadarsınız.kızım öyle çok kardeş istiyorki . bu arada aşılamanı yaptırdınmı kaçıncı günündesin
bu arada umarım 3 tane 21 ocak annesi oluruz
slm canim, bence sperm sayisi okadar düsük degil, burda neler ögrendik, yani 5% le bile hamile kalan var, yani birde ameliyat olmus zaten ona hic kafayi takma, ve kesinlikle asilama yaptir, ve yumurtan catlamis mi diye ovulasyon testleri var eczanelerden sorabilirsin, evde kendin yaparsin ona göre, iliskiye de girebilirsiniz, cok faydasi var, ve ilaclar dengeni bozduysa doktorunla birdaha konus, baska hap veya igne versin, haaa birde, ultrasyona bakamam demeside cok sacma geldi, benim doktorum asilamadan bir gün önce beni cagirdi yumurta tam gelismis mi diye ona göre asilama yapmasi lazim, gelismemisse neye yarar degilmi?
birde sogan kürünü tavsiye ederim....
mrhba canım bn 6 ocakta oldm asılamamıı 14 gun snra dedı kan ıcın gel bakalım dıye sen 17sınde gtsen cıkar guzelım
siz ne zaman aşılama yaptırdınız ben 3ocakta yaptırdım doktor bana 21 ocakta baktır dedi çok uzun geldi bananasıl beklicem o zamana kadar:)
mrh bizim görünen bir sorun yok herşey normal diyor dktor kafana takma diyor salı günü ymurta kontrol iğne pazartsi bitiyor , aşılama gününü söylemedi.sizin sotrun ne.merhaba canim, benimde oglum 7 yasina girecek ve allah izin verirse ikinci cocugumuzu istiyoruz, oglum her zaman soruyor "anne kardesim neden olmuyor diye" gel de anlat iste, tek cocuk kalmasini istemiyorum... 5 senedir korunmuyoruz, daha yeni tedaviye basladim bende, yinede allahima sükürler olsun diyorum...
asilaman ne zaman? probleminiz ne?
canım bende öyle düşünüyorum 17sinde bi de 21 inde baktırıcam...bu arada nasılsın hiç bir belirti yaşıyo musun?ben dikkat etmeye çalışıyorum kendime allah hepimize hayırlı zamanda nasip eder inşallah...yanlıs hatırlamıyosam bız ucumuzde 6 ocak persembe yaptırdık 20 sıne kdr adet olmazsak 21 ınde 15.gun ogrenıcez evet canım senın cook uzun geldı banada 17sını bekleyıp 18ınde ogrenebılısın sen yanı 15.gununde ama bılıyorm gunler gecmıyoo dr unun bı bıldıgı vrdır ben olsam hem 18 ınde hem 21 ınde yaptırırdım adet olmasaydımm hayırlı olsun ınsallah bebısın senınledır
slm canim, bence sperm sayisi okadar düsük degil, burda neler ögrendik, yani 5% le bile hamile kalan var, yani birde ameliyat olmus zaten ona hic kafayi takma, ve kesinlikle asilama yaptir, ve yumurtan catlamis mi diye ovulasyon testleri var eczanelerden sorabilirsin, evde kendin yaparsin ona göre, iliskiye de girebilirsiniz, cok fayasi var, ve ilaclar dengeni bozduysa doktorunla birdaha konus, baska hap veya igne versin, haaa birde, ultrasyona bakamam demeside cok sacma geldi, benim doktorum asilamadan bir gün önce beni cagirdi yumurta tam gelismis mi diye ona göre asilama yapmasi lazim, gelismemisse neye yarar degilmi?
birde sogan kürünü tavsiye ederim....
kızlar burda bi liste yok mu?oluştursak ii olurdu aslında...
sen ne zaman test yaptırıcaksın canım?bende araniza katilayim simdiden ozaman, 30 aralik asilamam olacak, artik devamini buraya yazarim :)
insallah hepimiz muradimiza ereriz
canım bende öyle düşünüyorum 17sinde bi de 21 inde baktırıcam...bu arada nasılsın hiç bir belirti yaşıyo musun?ben dikkat etmeye çalışıyorum kendime allah hepimize hayırlı zamanda nasip eder inşallah...
baktır baktır haberleselım canım... valla bılmıyorumki ıyce kafam arıstı aynı adet olcagımdakı gıbı goguslerım sertlestı ve ucları kasınıyoo bu sabah kahvaltıdan snra cıkardm bıraz ama grıbım sanırım oksurukten cıkarıyorum... kasıklarmda gaz sancım vr ve karnım cok sert ve sıs ama dedgım gıbı bunlar adet olmadan yasadıklarıma cok bnzıyorr sol kasımda wc ye gttıgımde bı acı oluyo ama ıgneden dıyorum bn... bnde bol bol dınlenmeye calısıyorumm... amiinnnnn ınsallahh hepımız hamıs oluruzz
arkadaşlar önce sizin(aşılama yaptıranların)hamiş haberlerinizi alırız inşllah daha sonrada biz güzel haberler veririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?