kızlar benım sonucumda negatıf malesef. 8 subatta tekrar gıdıcem yumurta buyudumu dıye. bu sefer ılacsız ısatıyorum dedım. yumurtalıklarımın cok yorulmasını ıstemıyorum dedım. gel bı bakalım yumurtan olursa yaparız dedıler. kafama takılan soru su. varıkosel amelıyatı oldu esım 2010 eylül ayında. sperm sayısı 42 mılyon morfolojı %6 hızlı hareketlı yok. esım kaptan ve suan seferde. 3 kere sperm ornegı verdı ve dondurduk. hızlı hareketlı sperm olmayınca ve ustelık dondurulmuslar cozuluyo. bosuna kurek mı cekıyorum acaba dıye dusunmekten kendımı alamıyorum? esım sıgarayı bıraktı ve e vıtamını kullanıyor. gelınce kendımız mı denesek belkı degerler yukselır. bana akıl verın kızlar yaaa...
canım 2. aşılamamda lekelenmem olmadı ama tuttu hamile kaldım,her zaman olmayabiliyor,birde kullandığımız progestanlarda lekelenme yapabiliyor,ümitsiz olma hayırlısı de hep
Bugün aşılama yapıldı.Aşılamanın ardından biraz kanamam var ve kasıklarım ağtıyor.Bu normal mi acaba? kanamaya çok canım sıkıldı gerçekten,kanama gebeliğin oluşmasını engellermi?? Bilginiz varsa paylaşırmısınız...
bende asilamaya baslicakdim ama almanyada yasiyorum yasim daha 24 oldugu icin devlet karsilamiyor 25 olmasini beklicez
doktorum bilgi vermisti yinede asilamayla ilgili ;asilama olunca 1 gün istirahat edeceksin aman kanama olmasin kanama olursa tutunmadiginin göstergesidir dedi
baya bir ürkürkmüstüm kanama gelirse direk belli olcak tutmadigi diye(((
canım seni korkutmuşlar bence...aşılamayla hamile kaldığımda benim kanamam olmuştu bu tutunma kanamasıymış doktorum öyle demişti...
yarın belli olacak benim sonucum ama nerdeyse eminim tutmadığına.ne leke ne kanama hiçbişey olmadı.aşılamada yalan oldu kesin.
canım seni korkutmuşlar bence...aşılamayla hamile kaldığımda benim kanamam olmuştu bu tutunma kanamasıymış doktorum öyle demişti...
Ne güzel bir gün kalmış sonucu öğrenmeye. Çok umutla beklememek lazım ama hamileysen büyük sürpriz olur ne güzel. Belirtiler herkeste farklı.en iyisi hiçbelirti aramamak ama insanın elinde değil biliyorum.Benim de bugün 3. günüm. Belirti falan aramak için çookk erken.Ben de yaptığım her hareketi sorguluyorum.Acaba şimdi bu hareket yüzünden tutunamazsa diye:) Böyle giderse hamile olamadan kafayı yiyecem:) Hayırlısı olsun Mcan84.İnş. yarın güzel haberlerini alırız.
inşallah yarın güzel bir haber alabilirim.çok ihtiyacım var buna ama tabi herşey kısmet...
arkadasım benden 1 gun once aşılama olmussun ınsallah bugun sen sevınırsın yarında ben :)) rabbım yar ve yardımcımız olsun ınsalllah dua edıyorum senın ıcın
selam kızlarrr. bende 26 ocakta asılama oldum su an adet gunlerımdeyım bu sabah pembe lekelenmem oldu ayy nası uzuldm adet oluorum dıe ama gerısı gelmedı hala persembe gunude kan testı yaptırcam inşallah.. nedır bu lekelenme hamılelık belırtısı olabılırmı sızce
selam kızlarrr. bende 26 ocakta asılama oldum su an adet gunlerımdeyım bu sabah pembe lekelenmem oldu ayy nası uzuldm adet oluorum dıe ama gerısı gelmedı hala persembe gunude kan testı yaptırcam inşallah.. nedır bu lekelenme hamılelık belırtısı olabılırmı sızce
oof of bendende sabah lekelenme olmustu ya dayanamdım kan testı yaptrıdm 11. gun bugun ama sonuc negatıf(( klıınıgı arayıp ogrendıgımde mısafırlıkteydım ayy herkes gözume battı okadar sıktım kı kendımı eve geldım şişti gözlerım aglamaktan kendımı attım buraya...olmuyo olmuyo olmuyo...
Üzülme arkadasım rabbım hayırlı evlatlar versın ınsallah... kısmet demekten baska yapabılcek bısıyımız yok.. Allaha emanet ol haberlerımızı ulaştıralım umut olmak adına ..kızlar biraz önce geldim eve.sonuç maalesef negatif.hayallerim hayal oldu resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?