Aşılama Ocak 2012 de aşılama yaptıracaklar burayaa...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

öncelikle sonucun için geçmiş olsun.bence bir iki ay ara ver.vücut kendini biraz toparlasın.hem eşinde gelmiş olur.galiba onunda spermleri hafif problemli bu şekilde tazeler bile sorunluyken dondurulmuşla başlama derim ben.ayrıca kendiliğinden ne kadar olduysa onu kullanalım gibi bişey demiş doktorun.herşey o kadar basitmi.karşısındakinin maddi manevi ne kadar yıprandığı umurunda değil galiba.

canım 2. aşılamamda lekelenmem olmadı ama tuttu hamile kaldım,her zaman olmayabiliyor,birde kullandığımız progestanlarda lekelenme yapabiliyor,ümitsiz olma hayırlısı de hep

amin canım inşallah hakkımızda hayırlısı olsun hep

Bugün aşılama yapıldı.Aşılamanın ardından biraz kanamam var ve kasıklarım ağtıyor.Bu normal mi acaba? kanamaya çok canım sıkıldı gerçekten,kanama gebeliğin oluşmasını engellermi?? Bilginiz varsa paylaşırmısınız...

öncelikle aşılşaman hayırlı olsun.bugün ve sonraki günlerde karın ve kasıklarda ağrı olabilir merak etme.kanamayı ise tam bilemiyorum ama bence ümitsizliğe kapılmana neden olmasın.sonuçta kişiden kişiye değişir.bende hiç olmamıştı ama

bende asilamaya baslicakdim ama almanyada yasiyorum yasim daha 24 oldugu icin devlet karsilamiyor 25 olmasini beklicez

doktorum bilgi vermisti yinede asilamayla ilgili ;asilama olunca 1 gün istirahat edeceksin aman kanama olmasin kanama olursa tutunmadiginin göstergesidir dedi
baya bir ürkürkmüstüm kanama gelirse direk belli olcak tutmadigi diye (((

canım seni korkutmuşlar bence...aşılamayla hamile kaldığımda benim kanamam olmuştu bu tutunma kanamasıymış doktorum öyle demişti...

canım seni korkutmuşlar bence...aşılamayla hamile kaldığımda benim kanamam olmuştu bu tutunma kanamasıymış doktorum öyle demişti...

yarın belli olacak benim sonucum ama nerdeyse eminim tutmadığına.ne leke ne kanama hiçbişey olmadı.aşılamada yalan oldu kesin.

yarın belli olacak benim sonucum ama nerdeyse eminim tutmadığına.ne leke ne kanama hiçbişey olmadı.aşılamada yalan oldu kesin.

Ne güzel bir gün kalmış sonucu öğrenmeye. Çok umutla beklememek lazım ama hamileysen büyük sürpriz olur ne güzel. Belirtiler herkeste farklı.en iyisi hiçbelirti aramamak ama insanın elinde değil biliyorum.Benim de bugün 3. günüm. Belirti falan aramak için çookk erken.Ben de yaptığım her hareketi sorguluyorum.Acaba şimdi bu hareket yüzünden tutunamazsa diye:) Böyle giderse hamile olamadan kafayı yiyecem:) Hayırlısı olsun Mcan84.İnş. yarın güzel haberlerini alırız.

aslinda allahtan baska kimse bilemez ama bazi doktorlar cok korkutuyor insani bunun hastalarinda hep öyle olmus adam simdiden ilkinde tutmayabilir ikinciyi bakalim diyor gicik sey

inşallah yarın güzel bir haber alabilirim.çok ihtiyacım var buna ama tabi herşey kısmet...

selam kızlarrr. bende 26 ocakta asılama oldum su an adet gunlerımdeyım bu sabah pembe lekelenmem oldu ayy nası uzuldm adet oluorum dıe ama gerısı gelmedı hala persembe gunude kan testı yaptırcam inşallah.. nedır bu lekelenme hamılelık belırtısı olabılırmı sızce

İnsallah canım hamılelık belırtındır.. Benımde 2 gecedır ınanılmaz bır sancıyla yataktan fırlıyorum.. benım yarın kan testım olucak ama lekelenmem olmadı acaba tutmadımı ( bendekı bu sancılar neden bu kadar fazlalaştı bılmıyorum ama ınsallah yarın guzel haberlerımızle gelırız buraya umut oluruz<...

bazı kişilerde böyle lekelenmeler kanamalar oluyor.bence doktorunu bir ara sor.bende hiç bişey olmadı ama.

zaten asılama oldugumdan berı kasıklarımda batma var alıstım artık :)
daha 2 gun var benım ogrenmeme ınsallah hepımızın tutarda sevıınırız ya paranoya oldum artık ay tuttumu yok yok tutmadı felan kendı kendıme konusup duruom

kızlar biraz önce geldim eve.sonuç maalesef negatif.hayallerim hayal oldu resmen.

Son düzenleme:
oof of bendende sabah lekelenme olmustu ya dayanamdım kan testı yaptrıdm 11. gun bugun ama sonuc negatıf(( klıınıgı arayıp ogrendıgımde mısafırlıkteydım ayy herkes gözume battı okadar sıktım kı kendımı eve geldım şişti gözlerım aglamaktan kendımı attım buraya...olmuyo olmuyo olmuyo...

istediğin kadar ağla sızla hiçbir şeyi değiştiremezsin.genede test günü mutlaka gidip tahlil yaptır.bana olmadı ama belki senin için bir mucize olur .emin ol bu gün bu halimde bile senin adına bunu tüm kalbimle diliyorum

kızlar biraz önce geldim eve.sonuç maalesef negatif.hayallerim hayal oldu resmen.
Üzülme arkadasım rabbım hayırlı evlatlar versın ınsallah... kısmet demekten baska yapabılcek bısıyımız yok.. Allaha emanet ol haberlerımızı ulaştıralım umut olmak adına ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…