ne yaptın tahlil işini.inşallah pozitif çıkar sonucun.sonucu yazarmısın bize[/QU]
olmadı be canım az önce adet oldum((((((( nasipten öte köy yok !!! umarım diğer beklemede olan arkadaşlardan güel haberler alırız...
hayırlısı olsun canım ne diyeyim.zaten vakti saati gelmeden değil aşılama tüp bebek bile işe yaramıyor...
merhaba arkadaşlar ben 3. aşılamamı yaptırdım pazar günü 2. aşılamam tutmuştu ama bebğimin kalbi durdu,kürtajla alındı,ALLAH kimseye yaşatmasın,şimdi hep hayırlısı diye dua ediyorum.
Bu aşılamada 2 yumurta gelişti ayın 9-10 u gibi tahlil yaptırıcam Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.
sen hiçç merak etme canım benim doğuştan sol tüpüm yok ayrıca yarım rahimliyim.ama 3. aşılamada hamile kaldım fakat 10 haftalıkken kalbi durdu aldılar...
allah vermek isterse veriyor.sen dualarını eksik etme yeterki....
evet kızlar...
4 tane yumurta 21mm 20mm 20mm 19mm çatlatıldı eşimin 87milyon spermleri verildi ama malesef olmayınca olmuyor
kan testi yaptırdım ve sonuç 1.20
hayırlısı diyorum...
şubat ayına tekrar denicem asla yılmıcam 4. aşılamamdı tutmadı...
merhaba arkadaşlar ben 3. aşılamamı yaptırdım pazar günü 2. aşılamam tutmuştu ama bebğimin kalbi durdu,kürtajla alındı,ALLAH kimseye yaşatmasın,şimdi hep hayırlısı diye dua ediyorum.
Bu aşılamada 2 yumurta gelişti ayın 9-10 u gibi tahlil yaptırıcam Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.
canım benimde ilki tuttu kalp atışı olmadı alındı bugün 2. aşılama yaptırdım sizdeki sorun neydi eşindemi sendemi birde niye böyle oluyomuş doktor bişey dedimi bize bişey demediler sebebini bilemeyiz herşeyden olabilir dediler zaten 2 kere üstüste böyle olmadan neden kaynaklandığı araştırılmazmış
canım ya Allah hepimize bol sabır versin.inşallah en kısa zamanda hepimizin kucakları dolar.bu arada kan testi sonucu eğer pozitifse en az kaç çıkmalı biliyormusun.
canım 20 nin üzerinde oluyor 12. günden sonra yaptırırsan
CAnım bende pko var yumurta çok ama büyümüyo,aynen bebğinin kalbinin durmasına bişi diyemediler,kesemiz geç oluştu zaten,kese düzeldi ama kalp atışı durdu,bu aşılama tutarsa pıhtılaşma iğnelerinden vurucam doktorum öyle deneyelim ded,
ama aşılamalarda kalp durmasını çok duyuyorum,zoraki işte arkadaşım progestanlarla bebeği tutuyoruz,belkide o olmasa vücut atacak,büyük ihtimalle genetik dedi doktor,
hep hayırlısıysa olsun diye dua ediyorum,çünkü orda kalp atışını görüpte onu kaybetmek,bu kadar çok isterken çok zor,insanın canı yanıyor(
haklısın canım aşılamalarda çok oluyor böyle bizdede eşimde varikosel var nerde yaptırdın aşılamanı sonuç nezaman çıkıcak bende dün yaptırdım ama kahverengi lekeler eldi sence normalmi ilkinde böyle olmamıştı
çok üzgünüm dün aşılama yapıldı,eve geldiğimden beri hapşırıyorum.grip oldum.hapşırmanın iyi gelmiceni duymuştum.
ayyy içimiz karardı valla
yok mu ocak ayında aşılama yaptırıpta hamile olanlar lütfen biraz umutlarımızı yeşertinnnn.
sevinelim azıcık
canım 20 nin üzerinde oluyor 12. günden sonra yaptırırsan
CANIM yerleşme kanaması diye bişi var 5-6-7 ç günlerde(aşılamadan sonra) oluyor deniyor.inşallah öyledir gerçi benim ilk aşılamamda olmuştu ama sonuç negatif oldu ,2. de hiç bişi gelmedi ama tuttu,çooook ümitenipte olumsuz olursa üzülmemek için metanetle beklemek lazım ne çok ümitlenmek ne de ümitsiz olmamak gerekiyor ,
inşallah tutar sağ salim kucağımıza alırız hepimiz
ya benimde 10. günüm bugün.en ufak kan leke vs gelmedi.acaba tutmadımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?