Aşılama Ocak 2012 de aşılama yaptıracaklar burayaa...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet kızlar...
4 tane yumurta 21mm 20mm 20mm 19mm çatlatıldı eşimin 87milyon spermleri verildi ama malesef olmayınca olmuyor
kan testi yaptırdım ve sonuç 1.20
hayırlısı diyorum...
şubat ayına tekrar denicem asla yılmıcam 4. aşılamamdı tutmadı...

merhaba arkadaşlar ben 3. aşılamamı yaptırdım pazar günü 2. aşılamam tutmuştu ama bebğimin kalbi durdu,kürtajla alındı,ALLAH kimseye yaşatmasın,şimdi hep hayırlısı diye dua ediyorum.

Bu aşılamada 2 yumurta gelişti ayın 9-10 u gibi tahlil yaptırıcam Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.

canım benimde ilki tuttu kalp atışı olmadı alındı bugün 2. aşılama yaptırdım sizdeki sorun neydi eşindemi sendemi birde niye böyle oluyomuş doktor bişey dedimi bize bişey demediler sebebini bilemeyiz herşeyden olabilir dediler zaten 2 kere üstüste böyle olmadan neden kaynaklandığı araştırılmazmış

sagol canim yazdin..allah yardimcimiz olsun hepimizin nasip eylediklerin etsin bizide
gecmis olsun sanada banada biran önce bu duyguyu yasatir insallah

canım ya Allah hepimize bol sabır versin.inşallah en kısa zamanda hepimizin kucakları dolar.bu arada kan testi sonucu eğer pozitifse en az kaç çıkmalı biliyormusun.

çok çok geçmiş olsun.çok korkunç bir şey.zaten herşey tutup tutmamasıylada bitmiyor.Allah hepimize en kısa zamanda başı bütün,sağlıklı hamilelikler nasip etsin.

CAnım bende pko var yumurta çok ama büyümüyo,aynen bebğinin kalbinin durmasına bişi diyemediler,kesemiz geç oluştu zaten,kese düzeldi ama kalp atışı durdu,bu aşılama tutarsa pıhtılaşma iğnelerinden vurucam doktorum öyle deneyelim ded,

ama aşılamalarda kalp durmasını çok duyuyorum,zoraki işte arkadaşım progestanlarla bebeği tutuyoruz,belkide o olmasa vücut atacak,büyük ihtimalle genetik dedi doktor,
hep hayırlısıysa olsun diye dua ediyorum,çünkü orda kalp atışını görüpte onu kaybetmek,bu kadar çok isterken çok zor,insanın canı yanıyor (

canım ya Allah hepimize bol sabır versin.inşallah en kısa zamanda hepimizin kucakları dolar.bu arada kan testi sonucu eğer pozitifse en az kaç çıkmalı biliyormusun.

canım 20 nin üzerinde oluyor 12. günden sonra yaptırırsan

ayyy içimiz karardı valla
yok mu ocak ayında aşılama yaptırıpta hamile olanlar lütfen biraz umutlarımızı yeşertinnnn.
sevinelim azıcık

haklısın canım aşılamalarda çok oluyor böyle bizdede eşimde varikosel var nerde yaptırdın aşılamanı sonuç nezaman çıkıcak bende dün yaptırdım ama kahverengi lekeler eldi sence normalmi ilkinde böyle olmamıştı

CANIM yerleşme kanaması diye bişi var 5-6-7 ç günlerde(aşılamadan sonra) oluyor deniyor.inşallah öyledir gerçi benim ilk aşılamamda olmuştu ama sonuç negatif oldu ,2. de hiç bişi gelmedi ama tuttu,çooook ümitenipte olumsuz olursa üzülmemek için metanetle beklemek lazım ne çok ümitlenmek ne de ümitsiz olmamak gerekiyor ,
inşallah tutar sağ salim kucağımıza alırız hepimiz

çok üzgünüm dün aşılama yapıldı,eve geldiğimden beri hapşırıyorum.grip oldum.hapşırmanın iyi gelmiceni duymuştum.

çok üzgünüm dün aşılama yapıldı,eve geldiğimden beri hapşırıyorum.grip oldum.hapşırmanın iyi gelmiceni duymuştum.

canım hiiiç takma kafana ben tutan aşılamamda deli gibi denize girmiştim atladım zıpladım,nasipse olur

ya benimde 10. günüm bugün.en ufak kan leke vs gelmedi.acaba tutmadımı

ya benimde 10. günüm bugün.en ufak kan leke vs gelmedi.acaba tutmadımı

canım 2. aşılamamda lekelenmem olmadı ama tuttu hamile kaldım,her zaman olmayabiliyor,birde kullandığımız progestanlarda lekelenme yapabiliyor,ümitsiz olma hayırlısı de hep

kızlar benım sonucumda negatıf malesef. 8 subatta tekrar gıdıcem yumurta buyudumu dıye. bu sefer ılacsız ısatıyorum dedım. yumurtalıklarımın cok yorulmasını ıstemıyorum dedım. gel bı bakalım yumurtan olursa yaparız dedıler. kafama takılan soru su. varıkosel amelıyatı oldu esım 2010 eylül ayında. sperm sayısı 42 mılyon morfolojı %6 hızlı hareketlı yok. esım kaptan ve suan seferde. 3 kere sperm ornegı verdı ve dondurduk. hızlı hareketlı sperm olmayınca ve ustelık dondurulmuslar cozuluyo. bosuna kurek mı cekıyorum acaba dıye dusunmekten kendımı alamıyorum? esım sıgarayı bıraktı ve e vıtamını kullanıyor. gelınce kendımız mı denesek belkı degerler yukselır. bana akıl verın kızlar yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…