kızlar son adet tarihim 31 aralık aşılamam 12 ocakta yapıldı ne zaman belli olur acaba şimdi test yapsam çıkarmı acabaa lütfen yardımcı olunn ve bu belitiler progesterondan mı acaba?
Pazartesi belli olur. Garanti olsun dersen salı git kan testini yaptır. Benim 13. günde belli olmuştu.
kızlar bende burda yeniyim bende 12 ocakta aşılma yaptırdım ve şuanda progesteron jel kullanıyorum son bir haftam kaldı bekleyişteyim çok sabırsızım belim çok ağrıyor sanki kütlücekmiş gibi gögüslarimde çok ağrıyor ama onlar adet olucam zamanda ağrıyorr ne bilim yaaa Allah hepimiz yardımcısı olsunnn bizede nasip etsinnn inşşş
yüzde 5 ile 20 arası.ama sizin ilk aşılamada tuttuysa 2.de de tutar büyük ihtimal
meraba bende yeniyim burada,benimde ocak 18de 3.aşılamam yapıldı ama 3gündür hafif kahverengi lekelr geliyo yine tutmadı sanırım böyle olması normalmi acaba bilgisi olan varmı yazarsanız sevinirim.
Merhaba hanımlar. Ben de aralık aşılamacısıyım. 8 aralıkta ilk aşılamam Zeynep Kamilde yapıldı ve tuttu çok şükür. İnşallah sizler de en kısa zamanda sağlıkla bebeklerinize kavuşursunuz.
benimde ilk aşılamamda çok ağrıyodu karnım belim bende korkmuştum adet olcam tutmadı diye ama tuttu çok şaşırmıştım bebek tutununcada olabiliyomuş böyle şeyler inşallah öyledir seninde
kızlar hepinizden Allah razı olsun yaa içime su serptiniz inş tutunmuştur bebeğim annesi artık onu çok özledi gelsin artık Allahım benim gibi nerde varsa iateyen herkeze nasipetsin rabbim
arkadaşlar ben aşılama için iğne kullanıyorum ama yumurtalar yavaş büyüyomuş bunun için herhangi bişey kullananızın oldumu bitkisel veya meyve sebze ne iyi gelir biliyomusunuz
11.gün sonucum 0,270.hemde 37 milyon sperm ve %76 hareketli ile.hiçbir işe yaramıyor aşılama,çektiğimiz acılara yazık
merhabalar,
bizde 2. aşılamamızı yaptırdık Bugün 8. günüm. Beklemek o kadar zor ki. Doktor 30 Ocakta kan testi yaptır dedi. Rabbim inşaallah bu sefer hepimizin yüzünü güldürür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?