Aşılama Ocak 2012 de aşılama yaptıracaklar burayaa...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar son adet tarihim 31 aralık aşılamam 12 ocakta yapıldı ne zaman belli olur acaba şimdi test yapsam çıkarmı acabaa lütfen yardımcı olunn ve bu belitiler progesterondan mı acaba?

meraba bende yeniyim burada,benimde ocak 18de 3.aşılamam yapıldı ama 3gündür hafif kahverengi lekelr geliyo yine tutmadı sanırım böyle olması normalmi acaba bilgisi olan varmı yazarsanız sevinirim.

arkadaşlar mrhb...6 yaşında bi oğlum var ve 2.bebek için 2,5 yıldır ara ara yumurta takibiyle tedavi süreci yaşadım ama olmadı nasip bende bi sorun görünmediğini söyledi dr.eşimin harekt sayısı azmış bide morfoloji % 1 bende 19 ocakta aşılama yaptırdım yani bugün 3.günüm.ilk gün ve dün belim karnım kasıklarım çok ağrıdı ama bugün ara ara gidip geliyo ağrılar.dr.bana 16.gün adet görmezsen gel dedi.bu arada 2 tane yumurtam oldu ve yaklaşık 24 mm de ikiside çatladı(pregnly iğneyle).eşimin sonuçlarını yazsam bana fikir verir misiniz?

HAZIRLIK ÖNCESİ ANALİZ
volüm(ml):3.2
konsantrasyon(x milyon/ml):93
toplam sayı(x milyon/ml):297.6
total motilite(%):38

HAZIRLIK SONRASI ANALİZ
volüm(ml):1.0
konsantrasyon(x milyon/ml):44
total sayı (x milyon/ml):44
total motilite(%):96
*ileri hareketli (progressif): %94
*yerinde hareketli (nonprog.):%2
*hareketsiz:%4

TPMSS(xmilyon):41.3 (BU SAYI AŞILAMAYLA BANA VERİLEN SPERM SAYISIYMIŞ ÖYLE DEDİ)

kızlar son adet tarihim 31 aralık aşılamam 12 ocakta yapıldı ne zaman belli olur acaba şimdi test yapsam çıkarmı acabaa lütfen yardımcı olunn ve bu belitiler progesterondan mı acaba?

Pazartesi belli olur. Garanti olsun dersen salı git kan testini yaptır. Benim 13. günde belli olmuştu.

benimde ilk aşılamamda çok ağrıyodu karnım belim bende korkmuştum adet olcam tutmadı diye ama tuttu çok şaşırmıştım bebek tutununcada olabiliyomuş böyle şeyler inşallah öyledir seninde

meraba bende yeniyim burada,benimde ocak 18de 3.aşılamam yapıldı ama 3gündür hafif kahverengi lekelr geliyo yine tutmadı sanırım böyle olması normalmi acaba bilgisi olan varmı yazarsanız sevinirim.

normal canım benım ılk asılamm tutmustu kahverengı akıntım, gögüslerde sıskınlık, kasıklarıma hafıf kasılmalar gırıyodu..test yaptım pozıtıf cıktı 1 ay hamılelık yasadm ve dusuk oldu sımdı bende osak 18 de 2. asılamamı oldum hadı bakalım hayırlısı ınş ikimizde güzel haberlerle gelırız :)

maşallah ozaman size Rabbim hayırlısıyla kucagınıza almayı nasıp eder inş. bizim içinde dua et nolur...

benimde ilk aşılamamda çok ağrıyodu karnım belim bende korkmuştum adet olcam tutmadı diye ama tuttu çok şaşırmıştım bebek tutununcada olabiliyomuş böyle şeyler inşallah öyledir seninde

ay ne güzel ya.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.bende ilk aşılamamı yarın öğlen yaptıracağım.korkuyorum birazda.lütfen banada dua edin.

kızlar hepinizden Allah razı olsun yaa içime su serptiniz inş tutunmuştur bebeğim annesi artık onu çok özledi gelsin artık Allahım benim gibi nerde varsa iateyen herkeze nasipetsin rabbim

kızlar hepinizden Allah razı olsun yaa içime su serptiniz inş tutunmuştur bebeğim annesi artık onu çok özledi gelsin artık Allahım benim gibi nerde varsa iateyen herkeze nasipetsin rabbim

inşallah canım tutar.bende dün aşılama yaptırdım sonucu öğrenmek için nasıl bekleyeceğim inan bilmiyorum...

merhabalar,

bizde 2. aşılamamızı yaptırdık Bugün 8. günüm. Beklemek o kadar zor ki. Doktor 30 Ocakta kan testi yaptır dedi. Rabbim inşaallah bu sefer hepimizin yüzünü güldürür...

11.gün sonucum 0,270.hemde 37 milyon sperm ve %76 hareketli ile.hiçbir işe yaramıyor aşılama,çektiğimiz acılara yazık

arkadaşlar ben aşılama için iğne kullanıyorum ama yumurtalar yavaş büyüyomuş bunun için herhangi bişey kullananızın oldumu bitkisel veya meyve sebze ne iyi gelir biliyomusunuz

arkadaşlar ben aşılama için iğne kullanıyorum ama yumurtalar yavaş büyüyomuş bunun için herhangi bişey kullananızın oldumu bitkisel veya meyve sebze ne iyi gelir biliyomusunuz

bende yumurta büyümesi ni desteklemek için menogon iğne kullandım.sana tavsiyem bol bol süt ve süt ürünleri tüket aşılamaya kadar

11.gün sonucum 0,270.hemde 37 milyon sperm ve %76 hareketli ile.hiçbir işe yaramıyor aşılama,çektiğimiz acılara yazık

üzülme diyecem ama biliyorum bi işe yaramayacak.kendini toparlamaya bak.inşallah bi dahaki, sefere tutar

merhaba arkadaşım benimde 20 ocak da ege üniversitesinde yapıldı aşılamam.aşılamadan sonra doktor 3 saate kadar yatmamı söyledi.eve geldigimde operasyonda rahme yerleştirilen metalden olsa gerek çok hafif kan geldi.şuan 4.gün ve beyaz akıntı ve aşırı gaz var sürekli gaz çıkarıyorum ve karnım iyce şişti.ara ara çok afif ağrılarım oluyor.günde 2 defa progestan kullanıyorumm .sendeki belirtiler nedir rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürecekk.

merhabalar,

bizde 2. aşılamamızı yaptırdık Bugün 8. günüm. Beklemek o kadar zor ki. Doktor 30 Ocakta kan testi yaptır dedi. Rabbim inşaallah bu sefer hepimizin yüzünü güldürür...

insallah allahın izniyle guzel haberler alırsın 30 unda :)
bende insallah subatta asılama yapcam illkez olacak. biraz tedirginlik var ama kalbımı ferah tutmaya bakıyorum... heyecanla bekliyorum anne olmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…