evet tahliller can sıkıcı, bekle, sonuçlar,yorumlar vs. neyseki üçüncü olunca daha sakin ve sabırlı olabiliyorum gibime geliyor. Birde kalp atışlarını görebilseydik. canım normal doğum yaptım ikiside de..bu da öyle olur umarım. gerçi bunda epidural yaptırabilirim gibime geliyor, 6 sene aradan sonra bunları düşünür oldum. :93:
desene avatarındaki gibi olcaksın ev hanımımısın
açıkçası çok sevindim,benimle beraber ilerleyen hamiş biriyle tanıştım.evet bugün 8+1 oldu ben 7+1 de gittiğimde bebişimi görememiştim. kesemiz normal boyutlarda yolc sac oluşmuş ama bebişimin kalp atışları henüz başlamamıştı. doktorum geç döllenme olabilir şu ana kadar tahlillerin de dahil herşeyin normal demişti. pazartesi kontrolüm var. bakalım ne olacak... bu arada senin sonuçlarını merakla bekliyorum. akşam mı kontrolün?
Merhaba arkadaşlar, bende 8 haftalık hamileyim .Kesşke daha güzel ve mutlu şeyler yazabilsemDün doktora gittik ,bebekte bir sıkıntı olmadığını söyledi doktor,ama bana rahim ağzında lezyon var smear testini neden daha önce yaptırmadın dedi,1 yıl bile olmamıştı yaptıralı,örnek aldı,daha sonra hafif kahverengi akıntım oldu. Haftaya cumaya çıkacak sonuç ama ben çok korkuyorum. Umarım bebeğe birşey olmaz... Ben de iyi olurum,dua edin lütfen...
Kan ve idrar sonuçları normal çıktı, bebeğimi gördüm ve kalp atışını duydum. çok güzeldiii. 8 mm olmuş ve Dr tam 2 aylık olmuş dedi. Çok hızlı büyüyor. 4 haftaya kadar da daha büyümüş olucaz inşallah.Bir sonraki kontrolüm 9 temmuz. 2'li test de yapacakmış. Ben de senin sonuçlarını bekliyorum merakla.
merhaba,2. ayda hangi testler yapılıyor? bir de 2li test ne demekkk??
Merhaba kızlar bende hamişim ama doktoruma ne kadarlık olduğunu sormayı unuttum23 nisan son adet tarihim internetten hesaplama var onunla hesapladım bugün 7 hafta 2 günlüğüm doğrumudur acaba geçen hafta doktora gittim ultrasonla alttan baktı kese görünüyordu ama kızlar bende sabahları koç ağrı oluyor kasık ağrıları sonradan geçiyor öğlene doğru bide yeni yeni sabah mide bulantılarım başladı çok zorlanıyorum napıcam yaaa....
merhaba cnm doğru olabilir eğer geç döllenme olamadıysa bende sat 15 nisandı geçen hafta 7 haftalıktı doktorum öle demiştive netteki hesablarla doğruydu... kızlarr mide bulantılarınız nasıll ölüyorum bennnaşırı yoğunlaştı iki gündür
Merhaba kızlar bende hamişim ama doktoruma ne kadarlık olduğunu sormayı unuttum23 nisan son adet tarihim internetten hesaplama var onunla hesapladım bugün 7 hafta 2 günlüğüm doğrumudur acaba geçen hafta doktora gittim ultrasonla alttan baktı kese görünüyordu ama kızlar bende sabahları koç ağrı oluyor kasık ağrıları sonradan geçiyor öğlene doğru bide yeni yeni sabah mide bulantılarım başladı çok zorlanıyorum napıcam yaaa....
merhaba arkadaşlar. benimde sat 22 nisan bu hafta persembe dr a gidicem kalp atışları için umarım duyabiliriz ilk hamileliğim lduğu için endişeliyim
cnm benm sat 22nisandıı.sımdı 8 hafta 4 gunluk hamişimmmm...29 ocak dogum tarıhı inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?