ocak 2012 yılı anneleri burdayız...

desene avatarındaki gibi olcaksın ev hanımımısın

Merhaba arkadaşlar, bende 8 haftalık hamileyim .Kesşke daha güzel ve mutlu şeyler yazabilsem Dün doktora gittik ,bebekte bir sıkıntı olmadığını söyledi doktor,ama bana rahim ağzında lezyon var smear testini neden daha önce yaptırmadın dedi,1 yıl bile olmamıştı yaptıralı,örnek aldı,daha sonra hafif kahverengi akıntım oldu. Haftaya cumaya çıkacak sonuç ama ben çok korkuyorum. Umarım bebeğe birşey olmaz... Ben de iyi olurum,dua edin lütfen...

Kan ve idrar sonuçları normal çıktı, bebeğimi gördüm ve kalp atışını duydum. çok güzeldiii. 8 mm olmuş ve Dr tam 2 aylık olmuş dedi. Çok hızlı büyüyor. 4 haftaya kadar da daha büyümüş olucaz inşallah.Bir sonraki kontrolüm 9 temmuz. 2'li test de yapacakmış. Ben de senin sonuçlarını bekliyorum merakla.

Allah yardımcın olsun canım, sen güzel düşün sonucu da güzel olur inşaAllah.

Ayy ne güzel sonuçlarla döndün. bebişinle tanıştınız demek. çok mutlu oldum. darısı bizim başımıza. açıkçası moral oldun benim için. pazartesi sabahını iple çekiyorum. sonuçlardan haberdar ederim.

merhaba,2. ayda hangi testler yapılıyor? bir de 2li test ne demekkk??

canım 2.ayda kan sayımları, idrar testi, hebatit falan bakılıyor, 2li test de bebişin herhangi bir sakatlığı var mı yok mu diye yapılan test, ultrasonla ölçümler yapılıyor ve kan tahliliyle de birlikte değerlendiriliyor 2li test böyle bişey....

Merhaba kızlar bende hamişim ama doktoruma ne kadarlık olduğunu sormayı unuttum 23 nisan son adet tarihim internetten hesaplama var onunla hesapladım bugün 7 hafta 2 günlüğüm doğrumudur acaba geçen hafta doktora gittim ultrasonla alttan baktı kese görünüyordu ama kızlar bende sabahları koç ağrı oluyor kasık ağrıları sonradan geçiyor öğlene doğru bide yeni yeni sabah mide bulantılarım başladı çok zorlanıyorum napıcam yaaa....

merhaba cnm doğru olabilir eğer geç döllenme olamadıysa bende sat 15 nisandı geçen hafta 7 haftalıktı doktorum öle demişti ve netteki hesablarla doğruydu... kızlarr mide bulantılarınız nasıll ölüyorum bennnaşırı yoğunlaştı iki gündür

Merhaba kızlar bende 7+5 günlük hamileyim.Bebeğin kalp atışlarını gördük çok şükür ama idrar kültür testinde bakteri çıktı doktor antibiyotik verdi içmak istemiyorum ama içmezsen düşüğe yada erken doğuma neden olabilir dedi.Çok korkuyorum o yüzden daha çokküçük diye.Sizdende antibiyotik içen var mı?

Canım bende de var böle gelio gidiyorum ama kusamıyorum kussam rahatlicam sanki ama olmuyo çalışıyorumda bilgisayar başında çıldırmamak elde değil napcaz ne zamana kadar kusacağız kaçıncı haftada bitiyor acaba

selam,benim de son adet tarihim 23 nisan, 6 haftalık hamileyim geçen hafta gördük bebişi kalp atışını da gördük,ayın 27 sinde tekrar gideceğiz,benim kasık ağğrılarım azaldı ilk başlarda çok sızlıyordu,bu aralar midemde yanma oluyor,bulantım başlamadı umarım hiç olmaz

Son düzenleme:
slm kızlar bende inşallah 2012 ocak annesi olucam ikinci hamileliğim ilk i kalbi atmadığı için kürtajla sonuçlanmıştı. şu an tam 8 haftalık olduk 7+1 de kalp atışlarını hem dinledik hemde gördük rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah sağlıcakla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi

merhaba arkadaşlar. benimde sat 22 nisan bu hafta persembe dr a gidicem kalp atışları için umarım duyabiliriz ilk hamileliğim lduğu için endişeliyim

cnm benm sat 22nisandıı.sımdı 8 hafta 4 gunluk hamişimmmm...29 ocak dogum tarıhı inşaallah

cnm benm sat 22nisandıı.sımdı 8 hafta 4 gunluk hamişimmmm...29 ocak dogum tarıhı inşaallah

ayy ne güzel demek beraber doğum yapıcaz ben adetim geciktikten 1 gün sonra kan testi yaptırdım hcg değerim 782 çıktı.mayıs 31 de ultrasona girdim sadece kese belliydi bana 10 gün sonra kalp atışları için gel dedi ben biraz daha beklemek istedim bu persembe dr a gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…