hayırlı olsun cnm sat kaç senin bende 2 hafta kadar önce öğrendim benim sat 15 nisan
cnm merhaba msjını yeni gördüm benim sat 22 nisan hemen hemen aramızda 1 hafta var o zaman benim doğumum 29 ocak gözüküyo
arkadaşlar o kadar negatif çıkan idrar testin kan testinden sonra bu cumartesi dr a gittim ultrasonda görünmedi hamile değilsin bir de kanda hcg bakalımm dedi ve 196 çıktı gözün aydın dedi hala endişeliyim SAT 13 nisan sizce de bu değer düşük değil mi?
slm arkdaşlar sat 21 nisan hamilelğim 7 hafatılığa yaklaştı bügün kahverengi ve pembemsi lekenmeler oldu 2 üç gün öncde olmuştu bi sıkıntımı var bilgisi olan var sa aydınlatırsa lütfen çok sevinirm acil doktora perşmebe gitcem ..... cevplarınız bekliyorum ...
arkadaşlar o kadar negatif çıkan idrar testin kan testinden sonra bu cumartesi dr a gittim ultrasonda görünmedi hamile değilsin bir de kanda hcg bakalımm dedi ve 196 çıktı gözün aydın dedi hala endişeliyim SAT 13 nisan sizce de bu değer düşük değil mi?
merhaba kızlar....benim de sat 8 nisan...hamileyim...ilk hamileliğim 24 haftaya iki gün kala sonlandırıldı...çok korkuyorum...dkkat ettikçe beni buluyo hersey...gecen gün grip oldum....burnumda yara çıktı...ucuk diye netten arastırdım....çok tehlikeli sonlanması lazım yazıyo...kan verdim...sonuç bekliyorum...kana mikrop bulaşmışmı diye....bayılıp kalıcam şimdi.......... yoruldum endişeden, kaygıdan, korkudan..... :-((((((((((
bende bugün doktorra gittim 7 haftalık dedi kese rahat göründü ama kalp atışlarını göremedi haftaya gel dedi yada istersen vajinadan bakıyım dedi bende iim rahat etsin die baktı ama yine göremedi hatta vajinadan keseyi zor ördü rahmi bile göremiyorum dedi neyse son anda gödü keseyi kalp atışları için haftaya gidicemmm herşeyy güzel olsunn
benim sat 22 nisandı ve tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. adet tarihimde yani 22 mayısta idrarda da kanda da pozitif sonuç almıştık. ilk hcg değerim 206 idi, sonra 2 günde bir terrarladık ve sürekli yükseldi. ama bazı kadınlarda yumurta geç atılıyor ve dolayısıyla geç döllenme oluyor. demek seninde geç döllenme olmuş. çünkü hcg değerin çok yüksek. bana doktorum 3. testin sonucunu görmeden hamilesin demedi. yükselmeler devam ediyormu diye 1 hafta bekledi. bende o bir hafta sürekli tereddütte kaldım. hala inanamıyorum. keseyi gördüm hala inanamadım. kalp atışını duyunca inancam diyorum. seninde önünde benimki gibi bir süreç var anlaşılan
merhaba cnm hoşgeldin bende gebzede oturuyorum pendik hospitale gitmeyi düşünüyordum ama belli deil ilk doğumumu orda yaptım ben... bölge hastanesi nasıl fiyatları falann
arkadaşlar yazdığım yorumlara gelen mesajları kısa yoıldan nasıl okuyabilirim
benim ilk gidişimdi dün 7 haftalıkken gördü rahat dediğim gibi işte kalp atışları içinde haftaya gidicem sat 15 nisan bende baktırmıycaktım ama içm rahat etsimn dedim baktırdım ama yine göremedi :))senin sat kaç ?
bende yarın gitcem benimde kese üstten görünmemişti 5 hfatlıkken benimde 7 hfatlık olcak yarın bende duyulmzsa diye korkuyorum altan aktımak istemiyorum ama mecburen bektırcaz artık üstten duyulur inşaallah...
Kusura bakma ancak yazabildim bölge hastanesi uygun normal doğum 400 sezeryan 600 ssklıyım...muayene ücretleri de 12 tl aslında çok ucuz ama ben acaba diyorum başka hastane mi olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?