ocak 2012 yılı anneleri burdayız...

sa t18 nisan idi, geçen hafta içinde çok az kahverengi leke olunca doktorumu aradım, gelmen gerekir dedi, gittim bebişin kalp atışlarına baktı bir problem yok dedi.. sonra da tekrar olmadı şimdiye kadar..kahverengi leke olursa gelmene gerek yok normal kanama olursa gel dedi. öyle leke falan görürseniz telaş yapmayın, sadece gidip kontrol ettirin klap atışlarını. selamlar herkese...

Hanımlar eşinize bbabalar günü hediyesi ne düşünüyosunuz ilk babalar günü kutlamaları sonuçta özel olmalı hatırlaması lazm hep hadi beraber fikir alışveriişi yapalım...

kızlar isim düşünüyomusunuz biliyorum vakit çok daha ama aklınızdanda geçen vardır tahminimce.. benim belli allah nasip ederse erkek olursa hamza daaha eşim nişanlıyken sölemişti kız ise kararsızım BUĞLEM ,RANA,YÜSRA,HİRANUR güzelmi isimler amaben buğlem ismini sevdim eğer eşimde onaylarsa BUĞLEM NİSA olarak verim kızım olursa manasıda cenneti müjdeleyen melek

cnm merhaba msjını yeni gördüm benim sat 22 nisan hemen hemen aramızda 1 hafta var o zaman benim doğumum 29 ocak gözüküyo

arkadaşlar o kadar negatif çıkan idrar testin kan testinden sonra bu cumartesi dr a gittim ultrasonda görünmedi hamile değilsin bir de kanda hcg bakalımm dedi ve 196 çıktı gözün aydın dedi hala endişeliyim SAT 13 nisan sizce de bu değer düşük değil mi?

cnm hcg değerinin 5 den yukarda olması hamilelik var demektir bildiğim kadarıyla bazen gebelik kesesi geç de oluşabiliyo karından bakılan ultrasonda rahim içi duvarında kalınlaşmalar meydana gelir kese net de gözükmemiş olabiliyo canını sıkma istersen başka bi doktora daha git muayene ol içinin rahat etmesi açısından o da bi baksın ultrasondan..

slm arkdaşlar sat 21 nisan hamilelğim 7 hafatılığa yaklaştı bügün kahverengi ve pembemsi lekenmeler oldu 2 üç gün öncde olmuştu bi sıkıntımı var bilgisi olan var sa aydınlatırsa lütfen çok sevinirm acil doktora perşmebe gitcem ..... cevplarınız bekliyorum ...

canım kesinlikle hemen bi dr a git ama hemen

benim sat 22 nisandı ve tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. adet tarihimde yani 22 mayısta idrarda da kanda da pozitif sonuç almıştık. ilk hcg değerim 206 idi, sonra 2 günde bir terrarladık ve sürekli yükseldi. ama bazı kadınlarda yumurta geç atılıyor ve dolayısıyla geç döllenme oluyor. demek seninde geç döllenme olmuş. çünkü hcg değerin çok yüksek. bana doktorum 3. testin sonucunu görmeden hamilesin demedi. yükselmeler devam ediyormu diye 1 hafta bekledi. bende o bir hafta sürekli tereddütte kaldım. hala inanamıyorum. keseyi gördüm hala inanamadım. kalp atışını duyunca inancam diyorum. seninde önünde benimki gibi bir süreç var anlaşılan

bende bugün doktorra gittim 7 haftalık dedi kese rahat göründü ama kalp atışlarını göremedi haftaya gel dedi yada istersen vajinadan bakıyım dedi bende iim rahat etsin die baktı ama yine göremedi hatta vajinadan keseyi zor ördü rahmi bile göremiyorum dedi neyse son anda gödü keseyi kalp atışları için haftaya gidicemmm herşeyy güzel olsunn

merhaba kızlar....benim de sat 8 nisan...hamileyim...ilk hamileliğim 24 haftaya iki gün kala sonlandırıldı...çok korkuyorum...dkkat ettikçe beni buluyo hersey...gecen gün grip oldum....burnumda yara çıktı...ucuk diye netten arastırdım....çok tehlikeli sonlanması lazım yazıyo...kan verdim...sonuç bekliyorum...kana mikrop bulaşmışmı diye....bayılıp kalıcam şimdi.......... yoruldum endişeden, kaygıdan, korkudan..... :-((((((((((

inşallah iyi sonu alırsın.sıkma canını .diğer gebelik niye sonlandırıldı?

senin sat kaç ?
bende yarın gitcem benimde kese üstten görünmemişti 5 hfatlıkken benimde 7 hfatlık olcak yarın bende duyulmzsa diye korkuyorum altan aktımak istemiyorum ama mecburen bektırcaz artık üstten duyulur inşaallah...

dün yeniden kanda baktırdım 1006 çıktı

arkadaşlar

testlerde gebelik çıkmayınca ben 1 tane migren hapı relpax,1 tane vermidon,1 tane de mide için gaz giderici içtim.inş sorun çıkmaz

merhaba cnm hoşgeldin bende gebzede oturuyorum pendik hospitale gitmeyi düşünüyordum ama belli deil ilk doğumumu orda yaptım ben... bölge hastanesi nasıl fiyatları falann

Kusura bakma ancak yazabildim bölge hastanesi uygun normal doğum 400 sezeryan 600 ssklıyım...muayene ücretleri de 12 tl aslında çok ucuz ama ben acaba diyorum başka hastane mi olsa

merhaba arkadaşlar. bende 7+6 haftalık hamileyim. topici bugün gördüm ve benimle beraber ilerleyen hamişleri görünce de pek bi mutlu oldum. benim üçüncü bebeğim olacak. 9 yaşında bir kızım, 6 yaşında bir oğlumdan sonra bende gelcem diyen miniş bebek. hepimiz heyecanla bekliyoruz. pazartesi kontrol var bakalım kalp atışları ne alemde..

benim ilk gidişimdi dün 7 haftalıkken gördü rahat dediğim gibi işte kalp atışları içinde haftaya gidicem sat 15 nisan bende baktırmıycaktım ama içm rahat etsimn dedim baktırdım ama yine göremedi :))
Kusura bakma ancak yazabildim bölge hastanesi uygun normal doğum 400 sezeryan 600 ssklıyım...muayene ücretleri de 12 tl aslında çok ucuz ama ben acaba diyorum başka hastane mi olsa

doktorun kim bana birisi burdan oya hanımı önerdi ama bilemiyorum şimdilk bi polinkinliğe gittim ilk muayene için belki darıca farrabi hastanesi var orayada gidebilirim kararsızım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…