Arkadaşlar sizde de uyku halleri çokmu. Çalışıyorum bşr de ben dayanamıyorum akşamları 1 den önce yatmayan ben 21,30 da sızıyorum resmen. Birde bir acıkma ki sanki hiç yemiyorum dayanamıyorum.
merhaba arkadaşlar. bende 7+6 haftalık hamileyim. topici bugün gördüm ve benimle beraber ilerleyen hamişleri görünce de pek bi mutlu oldum. benim üçüncü bebeğim olacak. 9 yaşında bir kızım, 6 yaşında bir oğlumdan sonra bende gelcem diyen miniş bebek. hepimiz heyecanla bekliyoruz. pazartesi kontrol var bakalım kalp atışları ne alemde..
hemen hemen aynı gibiyiz snırım sat kaç senin
slm arkdaşlar geçen gün hafif kahverengi lekelenme olmuştu bugün doktora gittim bi soun yokmuş kanmayla ilgili bebeğim internete göre 7 hfatalık doktora göre 6 hfat 3 günlükmüş 4günlük sapma var dedi önemli değil dedi benim gibi durmda olan var mı acaba????? doktor normal dedi ama sizden de bişy duymak istiyorum .....
değişiklik normalmiş bu haftalarda,sizden test falan istediler mi??
arkadaşlar 2li testi yaptıran var mı?
benimki 14 nisan. ilk bebeğinmi?
Benim de SAT 14 nisan berrish. Bugün kontrolüm var. 5. haftada bebeği görememiştik. Keseyi görebildik sadece. Bugün 8+1 oldu. Sanırım artık kendini gösterir. Sen görebildin mi?
açıkçası çok sevindim,benimle beraber ilerleyen hamiş biriyle tanıştım.evet bugün 8+1 oldu ben 7+1 de gittiğimde bebişimi görememiştim. kesemiz normal boyutlarda yolc sac oluşmuş ama bebişimin kalp atışları henüz başlamamıştı. doktorum geç döllenme olabilir şu ana kadar tahlillerin de dahil herşeyin normal demişti. pazartesi kontrolüm var. bakalım ne olacak... bu arada senin sonuçlarını merakla bekliyorum. akşam mı kontrolün?
benimki 14 nisan. ilk bebeğinmi?
hayır canım benim ikinci bebeğim gelcek inşlhhh :)) sat 15 nisan
Benimde üçüncü olacak inşaAllah. Allah hayırlısıyla görmeyi kucağımıza almayı da nasip etsin. Senin kontrollaerin ne alem?
günaydın kızlar....
kontoller haftaya gidecem tahliller ve kalp atışını görmek için gecen görememişti ama dediki eğer bulantın varsa bu iyiye işarettir dediiiben bu hata ilk gittim hamile olduğumu öğreneli senden ne alem
ben ilk 5 doktora haftalıkken gittim. spiralim vardı ve hamile kalacağım aklıma gelmiyordu. günüm geçince de kendimdeki belirtileri de düşünerek evde test yaptım. ana!!sonuç pozitif.bizde bir şaşkınlık tabi, birde sevindik. bir sene kadar sonra zaten düşünüyorduk. tabi biz panik olduk spiral yerinde, acil bir doktor bulup hemen ultrasona. acaba dış gebelik mi. spiralle en çok dış gebelik oluşabiliyormuş. Allah'a şükür rahime yerleşmiş ama spirali doktor çıkaramadı. düşük önleyici ilaçlar verdi. iki gün sonrasına kendi doktoruma ara randevu alabildim. gittim spiralimi kendisi takmıştı zaten, çıkarttı. muayane etti. keseyi gördük. kalp atışı için 10 gün sonrasına randevu verdi. tam kan sayımı sitedi,troidlere baktı. 10 gün sonra kalp atışını yine göremedik ama kese orantılı büyümüş, yolc sac oluşmuş, tahlil sonuçları normal. kalp atışları için tekrar 10 gün sonrasına randevu verdi. randevum pazartesi günü. bakalım ne olacak. meraktan günler geçmiyor. Evdekiler gerçi benim kendi kendime kalmama müsade etmiyor, oyalanıyorum ama, diğer gebeliklerime nazaran bulantım çok az, hafif kahverengi akıntılarım ara ara az bişi kanama, tabi tedirgin oluyorum. doktor olabilir diyor ama bakalım pazartesi sabahı belli olur artık. çok uzun sürdü yazdıklarım sıktım biraz ama dertleşesim geldi...:)
bende de vardı spiral aldırdım bebek için ama 9 ay bekledik anca geldi...benimde bulantım ilkine göre az bi gün varsa diğer gün yok şimdilk sen iki doğumu nasıl yaptın benim sezeryan buda sezeryan tabi bende 3. cüyü düşünüyorum ama eşime bağlı o biraz geri duruyo bundada öle olmuştu benim zorumla idi geçen ay dediki bana artık zamanı geldi 2. nin meğer zaten göbüşümdeymiş meleğim...benim kafam karışıyo tahliller meselesine gelince 2 li 3lü derken off can sıkıcı insan korkuyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?