öyle cnm 7 haftadasın :) hayırlı uğurlu olsun inş :)))
kızlarr ben doktora ayın 3 de gitmeye karar verdim umarım herşey güzel olur
merhaba yeni anne adayları malum daha bebeklerimiz küçük ev temiliğini yaparken tedirgin oluyomusunuz gerçi ben ilk gebeliğimde bişi anlamadım ama bilemiyorum o zaman kaynanamla beraberdim mecbur yapıyodum şimdi ayrıyım şimdi daha çok yapmak zorundayım çokk yoruluyorummm
canm bende 6+4 hamileyim benimde ocak 14 gözüküyor bende mide bulantısı ve uykusuzluk var bide çalışıyorum o kadar zorlanıyorum ki halsizlik bitkinlik yorgunluk benim pek iyi geçmiyo yani allah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.....
inşlhh bişi olmazz herşey istediğin gibi olurrsln kızlar hepinizi tebrik ederim hayırlı olsun.bende şuanda 7haftalık hamileyim iki gün öncesine kadar bi sorun yoktu ama iki gündür ara ara kanamalarım oluyo çok deil ama ben yinede korkuyorum dt m düşük tehlikesi olabieciğini söyledi iğneler ilaçlar kullanıyorum dua edelim lütfn bi sorun olmaz ikinci hamileliğim ilkte düşük yapmışıtım..
sln kızlar hepinizi tebrik ederim hayırlı olsun.bende şuanda 7haftalık hamileyim iki gün öncesine kadar bi sorun yoktu ama iki gündür ara ara kanamalarım oluyo çok deil ama ben yinede korkuyorum dt m düşük tehlikesi olabieciğini söyledi iğneler ilaçlar kullanıyorum dua edelim lütfn bi sorun olmaz ikinci hamileliğim ilkte düşük yapmışıtım..
benimde düşük tehlikem var bende günde 3 kere progestan kullanıyorum acayip uyku yapıyomuş gerçektende öyle rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun allahım bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin cümlemizin
ilaçmıymış ya uyku yapan :) iyi bari... ben de hep böyle mi olacak diyodum :)
bu bel ağrısı rahatsız edecek düzeye çıktı[/Qcanımı sıkıyor dr ulaşamadım inşallah bi sorun olmaz
yat dinlen canım merak etme bişey olmaz inşallah...
bu bel ağrısı rahatsız edecek düzeye çıktı[/Qcanımı sıkıyor dr ulaşamadım inşallah bi sorun olmaz
yat dinlen canım merak etme bişey olmaz inşallah...
öyle yapıyorum ama geçmedi hala
evet canm ilacın yan etkisi direk uykuymuş 8 saatte bi tane alınıyomuş ben doktora çalıştığımı söyleyince bana gece yatarken 2 tane al sabah ta bi tane içersin dedi yoksa sabah öğle akşam alsam kafam klavyeden kalmaz herhalde hatta dün bi ara kafam düştü uykusuzluktan o derece yaniilk 3 4 ay böle gidicekmiş canm maleseff annelik kolay değil diyorlar ne kadarda haklı anneciklerimiz sen ne kadarlık hamilesin canm
bu bel ağrısı rahatsız edecek düzeye çıktıcanımı sıkıyor dr ulaşamadım inşallah bi sorun olmaz
arkadaşlar merhaba..bende 7+1 haftalık hamileyim,herkese sağlıklı hamilelik süreci diliyorum,inşallah sorunsuz kucagımıza almayı nasip etsin Allah..bende aranıza katılıp fikir alış verişinde bulunmak istiyorum....
benimde 12 nisandı. kan tahliline göre 5 haftalık hamileyim salı günü gittim keseyi bile göremedik acaba 5 haftalık değil mi? bilgisi olan varsa söylesin
canım ben sabah öğle akşam olarak alıyorum, cumartesi doktorumla konuşayım bari vallahi şef müdür falan konuşuyo ama ben hçbişe duymuyorum
peki progesteronun yükselip yükselmediğini görmek için ne kadar da bi test yapılacak ki acaba? içtiğimiz ilaçların işe yaradığını görseydik :)
benim SAT 5 Nisandı canım. 7. haftamdayım, sen ?
sen bi konuş bakalım doktorunla bende yarın gidicem kontrole alttan muayene etmez inşallah çok korkuyorum bilgisi olan varsa söylesin bide ben daha hiç test yaptırmadım bakalım yarın ne olcak benimde SAT 9 nisandı canm 6+5 haftalık benimkide
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum.öncelikkle herkese hayırlı olsun.bende 5+3 günlük hamileyim pazartesi dok. gittim ve kesemi gördük içindede yolk sac vardı ama bebiş görünmedi cumartesi tekrar gidicem bebek görünürmü aceba? birde benim ara ara çok canımı yakan kasık ve bel ağrım oluyor doktoruma söyledim normal dedi.birde hastanede çalıştığım için merak ettikçe gidiyorm dok. yanına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?