ocak 2012 yılı anneleri burdayız...

öyle cnm 7 haftadasın :) hayırlı uğurlu olsun inş :)))

Çok teşekkür ederim Hasret :) hepimizin hayırlı uğurlu olsun inşallah...
kızlarr ben doktora ayın 3 de gitmeye karar verdim umarım herşey güzel olur

İnşallah ki bence öyle olacaktır :)

ben pek bişe yapmadım vala, doktor düşük tehlikesi var dedi, pregesteronum oldukça düşükmüş. eşim ve annem hiçbişe yaptırmıyolar saolsunlar. ama bana da sanki elektrik süpürgesi sıkıntı yaratırmış gibi geliyor. ağır zaten.

canım umarım sıkıntıların bi an önce geçer. benim mide bulantım pek olmuyor aslında.çok nadir... ama uykudan başımı kaldıramıyorum. memurum ben de çalışıyorum sabahları uyanmak bana ölüm geliyor resmen... atüm gün baş ağrısı çekiyorum ve bitkinlikten kafamı koyacak yer arıyorum. ama bitkinlik ve baş ağrısı geçermiş bi süre sonra.

sln kızlar hepinizi tebrik ederim hayırlı olsun.bende şuanda 7haftalık hamileyim iki gün öncesine kadar bi sorun yoktu ama iki gündür ara ara kanamalarım oluyo çok deil ama ben yinede korkuyorum dt m düşük tehlikesi olabieciğini söyledi iğneler ilaçlar kullanıyorum dua edelim lütfn bi sorun olmaz ikinci hamileliğim ilkte düşük yapmışıtım..

inşlhh bişi olmazz herşey istediğin gibi olurr

Birsencim kötü şeyler getirme aklına lütfen... hiçbişe olmayacak Allahın izniyle. meleklerimiz sımsıkı tutunacak bize...
benim de progesteronum çok düşük. düşük tehditi var dedi doktorum. günde 3 kez progestan alıyorum bi de benim planlı bi hamilelik deildi ve benim de sürekli kullandığım 2 tane ilaç vardı, gebelikte kullanılmaması gereken, bilmeden 14gün kadar maruz kalmış bebek ilaca, eğer bi zarar vermişse bebeğe, düşük yaparsın dedi doktorum. ama öyle bişe olmayacak biliyorum ben...

patiska saol canm inşallah geçer çünkü çalışırken çok zor oluyor şuandada midem bulanıyo 6 da çıkcaz biran önce çıkıp evime gidip dinlenmek istiyorumm ama bebğim için herşeye değer harika bi duygu bu allah isteyen herkese nasip eylesin yüce rabbim

benimde düşük tehlikem var bende günde 3 kere progestan kullanıyorum acayip uyku yapıyomuş gerçektende öyle rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun allahım bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin cümlemizin

ilaçmıymış ya uyku yapan :) iyi bari... ben de hep böyle mi olacak diyodum :)

ilaçmıymış ya uyku yapan :) iyi bari... ben de hep böyle mi olacak diyodum :)

evet canm ilacın yan etkisi direk uykuymuş 8 saatte bi tane alınıyomuş ben doktora çalıştığımı söyleyince bana gece yatarken 2 tane al sabah ta bi tane içersin dedi yoksa sabah öğle akşam alsam kafam klavyeden kalmaz herhalde hatta dün bi ara kafam düştü uykusuzluktan o derece yani ilk 3 4 ay böle gidicekmiş canm maleseff annelik kolay değil diyorlar ne kadarda haklı anneciklerimiz sen ne kadarlık hamilesin canm

arkadaşlar merhaba..bende 7+1 haftalık hamileyim,herkese sağlıklı hamilelik süreci diliyorum,inşallah sorunsuz kucagımıza almayı nasip etsin Allah..bende aranıza katılıp fikir alış verişinde bulunmak istiyorum....

canım ben sabah öğle akşam olarak alıyorum, cumartesi doktorumla konuşayım bari vallahi şef müdür falan konuşuyo ama ben hçbişe duymuyorum
peki progesteronun yükselip yükselmediğini görmek için ne kadar da bi test yapılacak ki acaba? içtiğimiz ilaçların işe yaradığını görseydik :)
benim SAT 5 Nisandı canım. 7. haftamdayım, sen ?

bu bel ağrısı rahatsız edecek düzeye çıktı canımı sıkıyor dr ulaşamadım inşallah bi sorun olmaz

sen bol bol dinlen canım, inşallah bi sıkıntı olmayacaktır. üzme kendini...

o halde aramıza hoşgeldiin

benimde 12 nisandı. kan tahliline göre 5 haftalık hamileyim salı günü gittim keseyi bile göremedik acaba 5 haftalık değil mi? bilgisi olan varsa söylesin

kızlar tekrardan herkese iyigeceler:) hoşgeldin alp_44 wallahi benimde sat 11 nisan bende adetim 4 gün geçtikten sonra kan testi yaptırmıştım 278 felan çıkmıştı.3-4 haftalık demişlerdi 16 mayısta.bu hesap işini pek anlamıyorum ben.hesaplamalara göre 6+2 görünüyor.cmt gidicem doktora bakalım hayırlı haberler alırım ,hepimizin bebişleri sağlıklı bi şekilde gelişir ve inşallah hayırlısıyla kucaklarımıza alırız:)

Günaydın kızlar bende bugün itibariyle 4+5 günlük hamileyim.Regl günümden 1 gün önce kan tahlili yaptırdım 217 çıktı doktor 10 gün sonra gelirsen karından görürürz keseyi dedi ama ben çok merak ediyorum aranızda vajinal ultrasonla keseyi gören var mı? bende akıntı varda düşük tehlikesi o yüzden endişeleniyorum..

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum.öncelikkle herkese hayırlı olsun.bende 5+3 günlük hamileyim pazartesi dok. gittim ve kesemi gördük içindede yolk sac vardı ama bebiş görünmedi cumartesi tekrar gidicem bebek görünürmü aceba? birde benim ara ara çok canımı yakan kasık ve bel ağrım oluyor doktoruma söyledim normal dedi.birde hastanede çalıştığım için merak ettikçe gidiyorm dok. yanına.

aynı gün ve aynı şikayetlerdeyiz:) şekerim benimde görünemz dedi alttan muayene yapmadığı için haftaya tekrar gideceğima am uamrım ekse görünür senin ilk kan testi değerin kaç dı

canım benim sat 13 nisan ama geç döllenme olmuş. adetim 3 gün geçti hcg 44 çıktı dok. çok düşük adet olursun demişti yinede 2 gün sonra tekrar ettim 69 oldu.4 gün sonunda bidaha yaptık 411 çıktı şimdi kesesi görünüyo.ama ben vajinal muayene oldum ondan göründü erken heralde.cumartesi birdaha vajinal muayene olack.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…