arkadaslar ıstanbul anadolu yakasında ense kalınlıgı olcumu yaptıran varmı?
neresindesin canım ben gebzedeyim oğlumda kartal araştırmada yaptırmıştım bu gebeliğimde yaptırmıyorumm
merhabalar..bende mayıs da hamile kaldım.sat 15 mayıs.daha önce bi kaç kere burda yazmıştım,sorularım olmuştu sağolsun arkadaşlar hemen cevapladı.
araa ara takip ediyorum sizleri ama herzaman yazma fırsaı bulamıyorum.benim sorum şu:sat a göre 9 hafta 3 günlük hamileyim.(internet hesaplayıcıya göre)7 haftalıkken kalp atışlarını duyabildik çok şükür.internette sizde hafta hafta bebeğinizin gelişimini mutlaka takip ediyorsunuzdur.9+3 günlük gebelik gelişimini 10.hafta gebeliğemi bakıcaz,9.haftayamı??bazı sitelerde 9 haftayı 8+o-8+6 diye göstermiş,10.haftayıda 9+0-9+6 olarak...benim anlayamadığım bebeğimiz in gelişimi bu duruma göre hangi haftada.ve mesela ben 9 haftalıkmı 10 haftlıkmı hamileyim dicem?çok basit bi soru biliyorum ama nedense ama bir türlü netleştiremedim!
arkadaslar ıstanbul anadolu yakasında ense kalınlıgı olcumu yaptıran varmı?
sat imız aynı mı kendini nasıl hissediyosun bu günlerdebuyur canım sor:)
hayırlı olsun canım çok sevindim ALLAHım bize de nasip etsin o günleri inşallah
benimde kontrolüm 5 ağustosta sabırsızlıkla bekliyorum meleğimi...
benimde normal kontrol 11 ağustos dün dayanamadım 4 boyutluya gittim.Rabbim senin meleğinide korusun inşallah
evetbenım 11.hafta sanırım cok sevındım sonucunuza ınsallah bızımkıde normal cıkar.sızın acaba normalmı ıkız tedavımı yoksa?nerde yaptırdınız ölçümü acaba ben ıstanbuldayım.
Canım ben Ankaradayım. Özel Nükleer Tıp Uzmanına yaptırdık. Eyüp Ekici...İnşallah herşey yolunda gider. Birde sende vajinadan sıvı geliyor mu.. Benim sanki geliyor gibi yada ter mi anlayamadım doktoru bir arayıp sormayı düşünüyorum. Bacak aram ıslak oluyor. sanki altıma kaçırmışım gibi. Çok tedirgin olmayya başladım...İnşallah önemli birşey değildir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?