ocak 2012 yılı anneleri burdayız...

merhabalar..bende mayıs da hamile kaldım.sat 15 mayıs.daha önce bi kaç kere burda yazmıştım,sorularım olmuştu sağolsun arkadaşlar hemen cevapladı.
araa ara takip ediyorum sizleri ama herzaman yazma fırsaı bulamıyorum.benim sorum şu:sat a göre 9 hafta 3 günlük hamileyim.(internet hesaplayıcıya göre)7 haftalıkken kalp atışlarını duyabildik çok şükür.internette sizde hafta hafta bebeğinizin gelişimini mutlaka takip ediyorsunuzdur.9+3 günlük gebelik gelişimini 10.hafta gebeliğemi bakıcaz,9.haftayamı??bazı sitelerde 9 haftayı 8+o-8+6 diye göstermiş,10.haftayıda 9+0-9+6 olarak...benim anlayamadığım bebeğimiz in gelişimi bu duruma göre hangi haftada.ve mesela ben 9 haftalıkmı 10 haftlıkmı hamileyim dicem?çok basit bi soru biliyorum ama nedense ama bir türlü netleştiremedim!

merhaba arkadaşlar bende 15+3 üm Allah izin verirse ocağın ilk haftası gibi bebeğim bizimle olacak,herkese sağlıklı hayırlı evlatlar veeee kolay doğumlar dilerim...

canım bu durumda sen 9 haftayı doldurmuş 10.haftadan gün almış oluyorsun....

mrhb bende sıkı bir takipçinizim... sat 8 nisan bugün 14+6 günlük...hayırlısını nsip etsin ALLAHım inşallah

arkadaşlar mrb.bende kısmetse ocak annesi olucam ocak başı gibi görünüyor doğumum.dün minik mucizemin cinsiyetini de öğrrendim minik erkekim geliyormuş sağlıklı olsunda kız erkek farketmezdi zaten

hayırlı olsun canım çok sevindim ALLAHım bize de nasip etsin o günleri inşallah
benimde kontrolüm 5 ağustosta sabırsızlıkla bekliyorum meleğimi...

hayırlı olsun canım çok sevindim ALLAHım bize de nasip etsin o günleri inşallah
benimde kontrolüm 5 ağustosta sabırsızlıkla bekliyorum meleğimi...

benimde normal kontrol 11 ağustos dün dayanamadım 4 boyutluya gittim.Rabbim senin meleğinide korusun inşallah

evetbenım 11.hafta sanırımcok sevındım sonucunuza ınsallah bızımkıde normal cıkar.sızın acaba normalmı ıkız tedavımı yoksa?nerde yaptırdınız ölçümü acaba ben ıstanbuldayım.

Canım ben Ankaradayım. Özel Nükleer Tıp Uzmanına yaptırdık. Eyüp Ekici...İnşallah herşey yolunda gider. Birde sende vajinadan sıvı geliyor mu.. Benim sanki geliyor gibi yada ter mi anlayamadım doktoru bir arayıp sormayı düşünüyorum. Bacak aram ıslak oluyor. sanki altıma kaçırmışım gibi. Çok tedirgin olmayya başladım...İnşallah önemli birşey değildir..

progestan fıtıl kullanıyorum ondan dolayı var akıntım sureklı.sen kullanıyomusun?

sımdı yenı doktorumdan geldım.ense kalınlıgı ıcın hersey yolundaymıs ıkısınınde degerlerı olcumlerı yerındeymıs.aklımı toplayamadım hala tam ılaclar verdı ferrum fort,decavit,osteocare,omega 3 ve progestana devam dedı hatta 35.haftaya kadar kullandırıyorum dedı.cogunda 3 aylıga kadar bılıorum ben ama anlamadımbu kadar ılac bulantımdan bıse yıyemedıgımden sanırım verdı.bıde 3lu tarama yapıcaz sana dedı ıllakı gerekıyo ıkızlerde dıye.bu konularda yardımcı olursanız sevınırım.11+5 ım bu arada

kızlar hepinizi tebrik ederim...bende hamileyim kısmetse 13 ocak doğum. benim ilk bebeğim 6 aylıkken sonlandırıldı...şimdi öyle korkuyorumki....sizin sevinçlerinizi okumak beni mutlu etti....insallah hep beraber bu sefer güzel günler yasarız....nolur dua edin benim için...çok zor çok....ya tekrar olursa korkusu........ :=(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…