ocak 2012 yılı anneleri burdayız...

canım sen tam olarak kaç haftalıkken doktor cinsiyetinden ipucu verdi.bide beni doktor 15 günde bir kontrole çağırıyor.siz ne kadar sürede gidiyorsunuz doktora

kızlar ben çok fazla ilaç kullandığımı düşünüyorum ve korkuyorum folik asit,demir ilacı ,1 idrar yolları için antibiyotik,1 tane yine idrar yolları için antiseptik ilaç verdi çok fazla hepsi de sabah akşam genelde midemi de bozmaktan korkuyorum,kabızlık şikayetiniz var mı? birde kasıklarınızda bi sağ tarafta bi sol tarafta yer değiştiriyor sürekli bi sancı var sankibebek yer değiştiriyor öyle hissediyorum:))

ilaçlar için bişi diyemicem ama kasık ağrısı bendede oluyor bu aralar.çok az ama.buda normalmiş zaten.çünkü karnımıız, bebeğimiz ve rahmimiz artık büyümeye başlıyor.bide benim yine azıcık belim ağrıyor.ama olcak o kadar

kuzenim doktor ve memleketteyim şu anda, 15+0 dayız ve %80 erkek dedi cinsiyetine...:)) çok mutluyuz ama bir o kadar da şaşkınız biz öğrendiğimizden beri kız diye sayıkladık...:))) kesin olarak 2-3 hafta sonra dedi...herkese mutluluklar...

Canım hayırlı olsun.benim yarın kontrolüm var.inş benimkininde cinsiyeti belli olur.14+2 deyim.çok merak ediyorum.çin takvimine ve başka bi yönteme göre erkek çıkıo.bakalım hayırlısı. sağlıklı olsunlarda

Kasık ağrısı bende de oluyor. Sanırım normal şeyler bunlar arkadaşlar.. Ya kendimi ne kadar çok dinler oldum... Bebişlerimin hareketini hissedebilirmiyim diye o kadar sakin duruyorum ki anlatamam. bazen kendime gülüyorum.... Sizde de var mı böylee:))))))))))))

bende dün gittim dr 'a tarama için kan verdm bir de ayrıntılı ultrasona girdim . hatta 4 kere girdim çünkü bebiş uyuyordu:) uyandırmak için baya uğraştık sonunda uyandı ve kontroller temiz çıktı umarım kan da temiz çıkar..

Cinsiyetimiz belli olduuu %100 erkek hamile kaldığımdan beri içime erkek doğuyordu.hayırlısı bakalım.inş sağlıklı bi şekildede kucağımızza alırız. çok mutluyuz çok

merhabalar bende ıkız beklıyorum yarında ense kalınlıgı olcumumuz var ınsallah ıyı cıkar.bulantılarım fenamutfagımı tamamen kapadım dısarda yada basakasında yıyebılıyorumne sut ne yumurta ıyı beslenemıyorum ve vıcdan azabı cekıyorum

Cinsiyetimiz belli olduuu %100 erkek hamile kaldığımdan beri içime erkek doğuyordu.hayırlısı bakalım.inş sağlıklı bi şekildede kucağımızza alırız. çok mutluyuz çok

Senin adına çok sevindim. sağlıklı olsunlarda önemli olan o.. Allahım oğluşuna sağlıklı bir şekilde kavuşmayı nasip etsin:)))))))))))))

Aynı kaderi paylaşıyoruz.. Benimde ikizzzz Allah yardımcımız olsun... Senin kaç haftalıklar... Biz 12+6 yız.. Ense kalınlığına gittik biz.. Allaha şükür normal çıktı.darısı herkeseee...

slm arkdaşlarbende 13.hfatya gircem mide bulantıları kusma cok fazla sabah gece sürekli midem bulanıyor ve kusmalar ama kilo falanda vermedim..3-4 kilo aldım geçmesi lazım değil mi?????? doktor 2 li test ister yaptır ister yaptırma dedi bizde eşimle yaptırmama kararı aldık.... bebişimiz kıza benziyor dedi ama bir ay sonra daha net olur dedi... inş bebilerimi sağlık bi şekilde kucağımıza alrız...

idil cim tarama yaptırmama kararın bana kalırsa yanlış ztaen çok zor bi durum değil bana kalırsa yaptırmalısın

herkese merhaba,2 li testin sonucunu öğrendim,allaha şükür temiz çıktı,11.haftada doktor cinsiyet için kıza benziyor 3 hafta sonra gel bakalım dedi:) idrar yolu enfeksiyonu var bende 1 yıldır geçmiyor idrar kültürü yaptırcam yakın zamanda umarım bu sondur! idrar kültürü nasıl yapılıyor,yaptıran var mı aranızda?

teker teker hrkes cinsiyetini öğreniyorr bende haftaya bakalım gitcem o zmana söliyecekmi artık bebişimi hissediyorum kıpırdılarını herşey güzel olsun bi oğlum var allahaşükür olsun farketmez kız oğlan alllahım hayırlısını versin ama benim ilk baştan beri oğlan oğuyo içime

teker teker hrkes cinsiyetini öğreniyorr bende haftaya bakalım gitcem o zmana söliyecekmi artık bebişimi hissediyorum kıpırdılarını herşey güzel olsun bi oğlum var allaha şükür farketmez kız oğlan alllahım hayırlısını versin ama benim ilk baştan beri oğlan doğuyo içime

idrar verılıyo 3 gun sonra alınıyo sonuc aynı ıdrar testi gb yanı.bu arada ben yenı yaptırdım sonuc:cilt florası bakterileri üredi yazıo bılgısı olan varmı?doktora gıtmedım henuzde

Aynı kaderi paylaşıyoruz.. Benimde ikizzzz Allah yardımcımız olsun... Senin kaç haftalıklar... Biz 12+6 yız.. Ense kalınlığına gittik biz.. Allaha şükür normal çıktı.darısı herkeseee...

evetbenım 11.hafta sanırımcok sevındım sonucunuza ınsallah bızımkıde normal cıkar.sızın acaba normalmı ıkız tedavımı yoksa?nerde yaptırdınız ölçümü acaba ben ıstanbuldayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…