canım bana da dr ferrevit pronatal verdi, ayrıca demir ilacı verdi bunun içinde de 0,35mg folikasit varmış ilacın adı MALTOFER FOL, bu ikisni kullanıyorum şu anda biri tok diğeri aç karnına...ense kalınlığı ölçümü normal dedi ben ikili test yaptırmadım dr sen bilirsin dedi öyle diyince yaptırmadım ben de ... ağustosın başında kontrole gidecez yine bakalım hayırlısı inşallah.. bu arada cinsiyet için erkek olabilir dedi ama kızlar şaşırtabilir dedi dr.... bakalım bizde gelişmeler böyle
kızlar ben çok fazla ilaç kullandığımı düşünüyorum ve korkuyorum folik asit,demir ilacı ,1 idrar yolları için antibiyotik,1 tane yine idrar yolları için antiseptik ilaç verdiçok fazla hepsi de sabah akşam genelde midemi de bozmaktan korkuyorum,kabızlık şikayetiniz var mı? birde kasıklarınızda bi sağ tarafta bi sol tarafta yer değiştiriyor sürekli bi sancı var sankibebek yer değiştiriyor öyle hissediyorum:))
kuzenim doktor ve memleketteyim şu anda, 15+0 dayız ve %80 erkek dedi cinsiyetine...:)) çok mutluyuz ama bir o kadar da şaşkınız biz öğrendiğimizden beri kız diye sayıkladık...:))) kesin olarak 2-3 hafta sonra dedi...herkese mutluluklar...
ilaçlar için bişi diyemicem ama kasık ağrısı bendede oluyor bu aralar.çok az ama.buda normalmiş zaten.çünkü karnımıız, bebeğimiz ve rahmimiz artık büyümeye başlıyor.bide benim yine azıcık belim ağrıyor.ama olcak o kadar
yok canım almadım ben daha hiç birşey cinsiyette belli olmayınca ama inan bende yeni duydum :)
Cinsiyetimiz belli olduuu%100 erkek hamile kaldığımdan beri içime erkek doğuyordu.hayırlısı bakalım.inş sağlıklı bi şekildede kucağımızza alırız. çok mutluyuz çok
merhabalar bende ıkız beklıyorum yarında ense kalınlıgı olcumumuz var ınsallah ıyı cıkar.bulantılarım fenamutfagımı tamamen kapadım dısarda yada basakasında yıyebılıyorum ne sut ne yumurta ıyı beslenemıyorum ve vıcdan azabı cekıyorum
herkese merhaba,2 li testin sonucunu öğrendim,allaha şükür temiz çıktı,11.haftada doktor cinsiyet için kıza benziyor 3 hafta sonra gel bakalım dedi:) idrar yolu enfeksiyonu var bende 1 yıldır geçmiyor idrar kültürü yaptırcam yakın zamanda umarım bu sondur!idrar kültürü nasıl yapılıyor,yaptıran var mı aranızda?
Aynı kaderi paylaşıyoruz.. Benimde ikizzzz Allah yardımcımız olsun... Senin kaç haftalıklar... Biz 12+6 yız.. Ense kalınlığına gittik biz.. Allaha şükür normal çıktı.darısı herkeseee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?