Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .

wen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2012
682
23
33
Edirne
MERHABA;
yeni öğrendim ki hamileyim.ocaktta doğucak eğer olursa ki şuanda daha göremedik bile çok küçük dün kan değerim 369du.benimle birlikte bebeğini kucağına alıcak arkadaşlarımı bu topikte birlikte ilerlemeye davet ediyorummmm

Canım ben de hamileyim, nasipse ocak doğumlu olacak meleğim :) ben de 2 gün önce öğrendim. Değerim 1204 :) tüp bebek ile hamile kaldım Allahıma şükür. Hadi gün ve gün gelişmeleri paylaşalım kızlar.

canım bende dokuzunda öğrendim.. değerim 105,10 du.. tabi görünmüyor 18ine randevu verdi o zaman görünmesi gerekirmiş kesesinin.. takvimi Sat tarihime göre yaptım 3 Ocak oluyor benimde doğum günüm... Ama sanırım bebek daha küçük.. Çünkü 6 haftalık olsa görünürdü.. Yinede inşallah 3 ünde doğar :))

Canım bu değeri öğrendiğinde bebeğin kaç haftalık dendi yada adetin ne kadar geçmişti..

benimde randevim 17sinde, bakalım hem kesemizi hem de kalp atışımızı dumak istiyorum bir an önce, Allah sağlıklısını nasip etsin canım hepimize. Nasılsın var mı bir belirti. Ben bişi hissetmiyorum henüz. Sadece kasık ağrılarım var ara ara, bir de sanki bir an tansiyonum düşer gibi oluyo :)

Canım benimde 21 inden beri kasık ağrım var özellikle sol tarafda dizimi yukarı çekince felan batıyor orada bişey varda sıkışıyor gibi oluyor.. bide bugün yiğenimi okuldan almaya gidecektim elim ayağım titremeye başladı ama arada oluyordu önceden de kan şekerim düşüyor herhalde.. herkesin dediği gibi göğüslerde birşey hissetmiyorum zaten çok büyük değiller benim bi düşüğüm var o zaman biraz dolgunlaşmıştı sadece şimdi de belki biraz. ama çok hassasiyet yok bulantımda yok şimdilik.. bence benim bebek daha küçük doktora sordum 1 aylık felan dedi.. tahminimce anca 4 haftalıktır.çünkü ötekinde keseyi görmüştü ve 5 haftalık demişti.. neyse işte sana ne kadarlık dendi ve değerin kaçtı.. ayrıca ulrasona soktumu yada gideceğin zaman alttan mı bakacak..

[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD] [/TD]
[TD="colspan: 3"]Dikkat: Aşağıdaki yazının tüm hakları basılı yayın olarak saklıdır (© 9 Ay 10 Gün - 2002). Yazıyı veya yazının herhangi bir kısmını herhangi bir iletişim ortamında (internet, basın veya yerel ortamlar) kullanmadan önce Dr. Kağan Kocatepe'den izin almanız önerilir. Aksi durumlar 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na muhalefet anlamına gelir.
Oğlak Burcu Bebeği: 22 Aralık-20 Ocak
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
En sevdiği cümle: "ben artık büyüdüm."İyi yönleri: güvenilir, zeki, disiplinli, hırslıOlumsuz yönleri: kurallara aşırı bağlı, bazen tutucu, eleştirel, aşırı dikkatli, sinirli
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="colspan: 2"]Oğlak burcu bebeği sizi daha en ufak dönemlerinde sergilediği olgun davranışlarıyla şaşkınlık içinde bırakır.Size zeki gözleriyle ciddi ciddi baktığında bir anda kimin anne ya da baba ve kimin çocuk olduğuna şaşırabilirsiniz. En kısa zamanda çocukça konuşmaların yerini bir erişkinle karşılaştırılabilecek olgunlukta konuşma cümleleri alacaktır. Oğlak burcu çocukları hemen büyümek isterler. Sorumluluk duyguları iyi gelişmiştir ve disiplinlidirler. Yaşıtlarına göre olayların üzerine daha olgunluk ve ciddiyetle giderler. Çok hızlı ve kolay öğrenirler ve akıllarına giren birşey bir daha kolay kolay çıkmaz. Okulda en çok ödül alan çocuklar oğlak burcundan olanlardır. Oğlak burcu çocuğu sadece yaşı küçük olduğu için bazı şeyleri bilemediğini kabul etmek istemez ve böyle bir cümle onu öfkelendirir.
[TR]
[TD="colspan: 2"]Diğer burçlara göre biraz daha çekingendir ve dikkatlerin kendi üzerinde toplanmasından hoşlanmaz. Topluluk içinde bu yüzden "tutukluk" yapabilir. Oğlak burcu çocukları çok sadıktırlar ve kurdukları arkadaşlıkları yıllarboyu sürdürebilirler. Birine güvenmezlerse de dostlukları çok kısa sürer.

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ben de geçen cuma öğrendim kızlar ilk değer 104 tü. salı tekrar gittim 820 olmuş pazartesi gel keseyi görürürz dedi. 2 düşüğüm var çok heyecanlıyım. düşüklerden sonra kan pıhtılşması olduğu tespit edildi. her gün karnımdan iğne oluyorum. allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi

Amin canım inşallah benimde salı 105 ti.. çok yakın yani ne kadarlık dedi o değere ben bi türlü bulamıyorum kaç haftalık olduğunu.. benimde bir düşüğüm var.. 18n inde randevum.. bende daha keseyi göreceğim..

canım salı günü 105 se şu an 4 haftalık falan olması lazım benim 104ken 3 haftalık dedi dr. hatta ilk randevum 16 mayıstı ben dayanamayıp erken gttim:)

kızlar benm de oğlak olucak inş:) 12 ocak dedi doktor dün keseyi gördük ama kalp atışlarını duyana kadar rahat etmicem galiba..:/ çok ilginç ama benm adetten 1 gün sonra kese göründü ve adetten 4 gün önce beta hcg 271 cıktı..doktor erken döllenmedir diyor,ben de öyle tahmn ediyorum ama artış günlük iki kat arttı galiba..ikiz olabilir demişti doktor ama tek kese gördük dün..Allah sağ salim kavuştursun güzel bebeklerimize inş..

bende varımmmmm..
bugün vajinal ultrasonda keseyi gördüm 5mm.

herkese merhaba;

ben de gecen cmtsi oğrendim .bugün keseyi gördük 2 hafta sonra kalp atışı ve tahliller için çağırdı

selam kızlar ben de ayın 10 unda ögrendim ve değerim 649 du..su an bilmiyorum benim de 13 ocak dogum ınsallah saglıkla gelsin bebişlerimiz...

Canım ben tüp bebekle hamile kaldım, ilk değerim 1204 çıktı. transferden 12 gün sonraydı. daha ultrasona girmedim ama 5 haftalık haile gözüküyorum şu anda. 17sinde gittiğimde nasipse keseyi görücez. Benim muayenelerim alttan olacak canım ilk 3 ay.

Seninki ikiz sanırım.. değerin çok yüksek o kadar erken zamanda maşallah.. öyle birşey bekliyor musunuz..

Seninki ikiz sanırım.. değerin çok yüksek o kadar erken zamanda maşallah.. öyle birşey bekliyor musunuz..

Aslında tek embriyo transferi oldu, ailede de hiç ikiz yok ama, belki tek yumurta ikizi olabilir :) haftaya keseyi gördüğümüzde belli olacak inşallah :)

bende ocak annesi olucam inşallah meleğimi şimdiden özledim hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…