MERHABA;
yeni öğrendim ki hamileyim.ocaktta doğucak eğer olursa ki şuanda daha göremedik bile çok küçük dün kan değerim 369du.benimle birlikte bebeğini kucağına alıcak arkadaşlarımı bu topikte birlikte ilerlemeye davet ediyorummmm
MERHABA;
yeni öğrendim ki hamileyim.ocaktta doğucak eğer olursa ki şuanda daha göremedik bile çok küçük dün kan değerim 369du.benimle birlikte bebeğini kucağına alıcak arkadaşlarımı bu topikte birlikte ilerlemeye davet ediyorummmm
canım bende dokuzunda öğrendim.. değerim 105,10 du.. tabi görünmüyor 18ine randevu verdi o zaman görünmesi gerekirmiş kesesinin.. takvimi Sat tarihime göre yaptım 3 Ocak oluyor benimde doğum günüm... Ama sanırım bebek daha küçük.. Çünkü 6 haftalık olsa görünürdü.. Yinede inşallah 3 ünde doğar :))
benimde randevim 17sinde, bakalım hem kesemizi hem de kalp atışımızı dumak istiyorum bir an önce, Allah sağlıklısını nasip etsin canım hepimize. Nasılsın var mı bir belirti. Ben bişi hissetmiyorum henüz. Sadece kasık ağrılarım var ara ara, bir de sanki bir an tansiyonum düşer gibi oluyo :)
Amin canım inşallah benimde salı 105 ti.. çok yakın yani ne kadarlık dedi o değere ben bi türlü bulamıyorum kaç haftalık olduğunu.. benimde bir düşüğüm var.. 18n inde randevum.. bende daha keseyi göreceğim..ben de geçen cuma öğrendim kızlar ilk değer 104 tü. salı tekrar gittim 820 olmuş pazartesi gel keseyi görürürz dedi. 2 düşüğüm var çok heyecanlıyım. düşüklerden sonra kan pıhtılşması olduğu tespit edildi. her gün karnımdan iğne oluyorum. allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi
canım salı günü 105 se şu an 4 haftalık falan olması lazım benim 104ken 3 haftalık dedi dr. hatta ilk randevum 16 mayıstı ben dayanamayıp erken gttim:)Amin canım inşallah benimde salı 105 ti.. çok yakın yani ne kadarlık dedi o değere ben bi türlü bulamıyorum kaç haftalık olduğunu.. benimde bir düşüğüm var.. 18n inde randevum.. bende daha keseyi göreceğim..
Canım benimde 21 inden beri kasık ağrım var özellikle sol tarafda dizimi yukarı çekince felan batıyor orada bişey varda sıkışıyor gibi oluyor.. bide bugün yiğenimi okuldan almaya gidecektim elim ayağım titremeye başladı ama arada oluyordu önceden de kan şekerim düşüyor herhalde.. herkesin dediği gibi göğüslerde birşey hissetmiyorum zaten çok büyük değiller benim bi düşüğüm var o zaman biraz dolgunlaşmıştı sadece şimdi de belki biraz. ama çok hassasiyet yok bulantımda yok şimdilik.. bence benim bebek daha küçük doktora sordum 1 aylık felan dedi.. tahminimce anca 4 haftalıktır.çünkü ötekinde keseyi görmüştü ve 5 haftalık demişti.. neyse işte sana ne kadarlık dendi ve değerin kaçtı.. ayrıca ulrasona soktumu yada gideceğin zaman alttan mı bakacak..
Seninki ikiz sanırım.. değerin çok yüksek o kadar erken zamanda maşallah.. öyle birşey bekliyor musunuz..Canım ben tüp bebekle hamile kaldım, ilk değerim 1204 çıktı. transferden 12 gün sonraydı. daha ultrasona girmedim ama 5 haftalık haile gözüküyorum şu anda. 17sinde gittiğimde nasipse keseyi görücez. Benim muayenelerim alttan olacak canım ilk 3 ay.
Seninki ikiz sanırım.. değerin çok yüksek o kadar erken zamanda maşallah.. öyle birşey bekliyor musunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?