benim cuma baktık baktık göremedik
ocak 2013 anneleri topigi var. neden oraya gelmiyorsunuz? linki: \http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/515853-2013-ocak-anneleri-54.html
Benimde bir onceki gebeligim 7+2 de sonlandi kalbi durdu cok kotu olum simdide ayni korkular
7+2 olmama 1 hafta var ve cok korkuyorum 8+0 dada randevum var umarim halal kalbi atiyordur.
bulantilar basladi bende feci bulanma hissi var ne yapsam gecmiyor umarim bebek sagliklidir gunlerimiz cok yakin
ins cumlesiyle bizde kucagimiza aliriz bebislerimizi
ocak 2013 anneleri topigi var. neden oraya gelmiyorsunuz? linki: \http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/515853-2013-ocak-anneleri-54.html
Canım benim tebrikler, benimde sat 8 nisan, kan değerim 1204 çıkmıştı. Benimde ara sıra kasık batmalatım oluyor ve ben de çok korkuyorum. Aynen dediğin gibi ayaklarımı uzatıp oturunca geçiyor. Şimdi iş yerindeyim ayağımın altına kutu koydum yüksekçe, öle oturuyorum, kasık ağrısı normalmi acaba, bayaaa batıyo yani ara sırai korkuyorum çok
Rabbim hepimize hayırlı hamilelikler ve doğumlar nasib etsin.
Slm kiZlar nasılsiniz benide aranıza alirmisiniz ben 6+4 um bugun meleğimin kalp atışlarını duyduk çok şükür gelişimine göre 03.01.2013 doğumlu olcak bakalım hayırlısı :))
Arkadaslar bende ocakta nasipse anne olacagim doktorum iki tane kese gorunuyor dedi ama biri cok kucuk dedi 2 hafta sonra tekrar gidicem kalp atislarina ve iki bebegimde buyumus mu ona bakacak ikiz tamamen supriz oldu ve cok mutlu oldum ama kucuk olan kese buyumeyebilir ve tek gebelik devam edebilir dedi.acaba bu donemde ne yapmam gerekiyor ikiz olmasi beni cok mutlu etti benim gibi olan varmi yardimci olabilirmisiniz.
slm kızlar bende30 aralık ya da1 ocak dedi meleğimyılbaşında gelebilir valla şu bulantılar beni deeşimi de bıktırdı her yolu denedim başk önerisi olan var mı?
Merhaba ben de dün aldım haberi ama daha doktor bulamadığım için gitmedim. Ankara'da düzgün bir doktor/hastane tavsiyesi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?