Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
Slm kiZlar nasılsiniz benide aranıza alirmisiniz ben 6+4 um bugun meleğimin kalp atışlarını duyduk çok şükür gelişimine göre 03.01.2013 doğumlu olcak bakalım hayırlısı :))

İnşallah canım.. bugün tam 6 haftalık.. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

Canim sagol ama doktora gideyim de icim rahatlasin. Henuz rahatlayamiyorum :)

Kasik agrisi normalmis yani bak gunler ilerledikce azaliyor. Benimki 4 haftalik galiba. O batmalar falan yorulunca cikiyor ortaya.
Benim sat 13 nisan. Seninki benimkinden buyuk annesi :)

Slm kiZlar nasılsiniz benide aranıza alirmisiniz ben 6+4 um bugun meleğimin kalp atışlarını duyduk çok şükür gelişimine göre 03.01.2013 doğumlu olcak bakalım hayırlısı :))

tATLIM MUHTEMELEN BENİMKİDE O TARİHTE OLACAK YAZIŞALIM SENİNLE YARDIMCI OLURUZ BİRBİRİMİZE

slm kızlar bende30 aralık ya da1 ocak dedi meleğimyılbaşında gelebilir valla şu bulantılar beni deeşimi de bıktırdı her yolu denedim başk önerisi olan var mı?

Arkadaslar bende ocakta nasipse anne olacagim doktorum iki tane kese gorunuyor dedi ama biri cok kucuk dedi 2 hafta sonra tekrar gidicem kalp atislarina ve iki bebegimde buyumus mu ona bakacak ikiz tamamen supriz oldu ve cok mutlu oldum ama kucuk olan kese buyumeyebilir ve tek gebelik devam edebilir dedi.acaba bu donemde ne yapmam gerekiyor ikiz olmasi beni cok mutlu etti benim gibi olan varmi yardimci olabilirmisiniz.

ay maşallah maşallah keşke benimde ikiz olsa o kadar sevinirim ki:)

slm kızlar bende30 aralık ya da1 ocak dedi meleğimyılbaşında gelebilir valla şu bulantılar beni deeşimi de bıktırdı her yolu denedim başk önerisi olan var mı?

ay canım hiç bulantım yok benim.senin bulantıların başlamış.bende istiyorum aslında bunlar güzel belirtiler

benim de ocak 7 görünüyo.. henüz doktora gitmedim, yarın ya da haftaya gideceğim.. Hepimize hayırlı hamilelikler ve doğumlar nasip etsin Allah'ım..
bulantı çok fazla yok ama özellikle sabahları, bazen de gün boyu mide ağrılarım çok oluyo.. dün okuldan gelince sürekli yattım, kalkamadım ayağa..

bende bu cuma tekrardan kontrole gidicem keseye bu sefer karından görücez inşallah.sonraki haftada kalp atışları inşallah.bi aksilik olmaz umarım.gelişmleremizi paylaşalım bilgilenelim.kaçıncı haftada kese göründü nekadar mm?kalp atışları ne zaman duyulacak falan filannn.bu arada benim hiç mide bulantım yok.ilk bebeğimdede hiç olmamıştı.sadece göğüs hassaiyetim var.

Son düzenleme:
Merhaba ben de dün aldım haberi ama daha doktor bulamadığım için gitmedim. Ankara'da düzgün bir doktor/hastane tavsiyesi olan var mı?

Merhaba ben de dün aldım haberi ama daha doktor bulamadığım için gitmedim. Ankara'da düzgün bir doktor/hastane tavsiyesi olan var mı?

Pazartesi günü kan testi sonucum 158 çıktı, doktor daha görünmez dedi. Birde değerin biraz düşük dedi, ama olacak olacak dedi. Cuma günü tekrar gel dedi, cuma günü gidicem, ozaman gözükür inşallah kese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…