Ocak 2013 'te Anne Olacaklar Burada Toplanalım..

bebeğiniz kız mı erkek mi olucak

• Ankete Katılan
    159
  • Anket Kapalı .
canım bu değeri öğrendiğinde bebeğin kaç haftalık dendi yada adetin ne kadar geçmişti..

canım daha iki yada 3 haftalık kese henüz gözükmüyor.1500 den öncede gözükmez dediler.sabırsızlıkla bekliyorum inşallah.10 gün sonra kalp atışı bebek,kese gözükür dediler

Tüm anne ve anne adaylaarının anneler günü kutlu olsun.. Hepimize, bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah.. 6. haftamın içindeyim ama içimde bi korku var yine de.. önceki gebeliğim de 6 haftalıkken düşmüştü.. ( dua edin benim için, hepimiz için..

canım daha iki yada 3 haftalık kese henüz gözükmüyor.1500 den öncede gözükmez dediler.sabırsızlıkla bekliyorum inşallah.10 gün sonra kalp atışı bebek,kese gözükür dediler

seninle doğum tarihlerimiz aynı.ben 2gün önce keseyi gördüm alttan.sen ne zaman gitmiştin dr.a .

seninle doğum tarihlerimiz aynı.ben 2gün önce keseyi gördüm alttan.sen ne zaman gitmiştin dr.a .

merhaba;
cuma günü gittim alttan bakmadı.üstten baktı.daha gözükmüyor dedi.şu faktör olabilir ben 28 gün değil 30 günde bir adet görüyorum.2 gün geriden takip ediyor olabilirim.bebek tarihidde ona göre gerçi sat 10 nisandı benim.senin?

bu arada günaydın tüm anneler nasıl durumlar bulantı varmı?
benim hiç yok.sürekli yiyor ve uyuyorum

12 nisan benim sat.benimki sanırım erken döllenme.:44:

Merhaba kizlar :)

Allahim kismet ederse benim de ocak 13 gibi gorunuyor yani son adetim 13 nisandi. İdrar testi pozitif cikinca ertesi gun saglik ocagina gittim yakin diye. Kan alindiktan sonra demezler mi p.tesi cikar sonuc diye. Halbuki once ertesi gin demislerdi. 4 gun bekleyemezdim. Esime dahi soylemeden hemen ozel bir hastaneye gittim. Onlar da 10 dakikada cikar dediler once. Sonradan 5 saat sonra dediler. Sonucta ben telefonda ogrendim pozitif oldugunu. Degerimi bilemiyorum. Bugun de saglik ocagindakini aldim aglamaktan degerimi soramadim ama 800 kusurlu bir rakam vardi sanki. Hemsire 1 aylik falan dedi bilemiyorum.

Carsamba gunune randevu aldim memorial banu hanim cok iyi bir doktormus ama sanirim ultrason degil de vaginal muayene yapiliyormus 4 haftalikken.

Cok korkuyorum kizlar. İnsallah hersey yolunda gider. Kasiklarimda batma var ve azicik yorulsam sanci giriyor kasigima. Koltuga oturup ayaklarimi uzattigimda hic sorun yok.

Size de boyle oluyor mu?

benim sat 11 nisan. adetim geçtikten 4 gün sonra yani perşembe günü gittim doktora 3.3 mm kesemizi gördük:) 2 hafta sonra kalp atışları için gidicez.

benim sat 11 nisan. adetim geçtikten 4 gün sonra yani perşembe günü gittim doktora 3.3 mm kesemizi gördük:) 2 hafta sonra kalp atışları için gidicez.

canım vajinal ultasonmu yoksa karından mı baktı dr yani bu kadar zamanda kese görünüyormubenimde 3 gün oldu günüm geçeli dr cuma dedi bana

Benimde bir onceki gebeligim 7+2 de sonlandi kalbi durdu cok kotu olum simdide ayni korkular
7+2 olmama 1 hafta var ve cok korkuyorum 8+0 dada randevum var umarim halal kalbi atiyordur.
bulantilar basladi bende feci bulanma hissi var ne yapsam gecmiyor umarim bebek sagliklidir gunlerimiz cok yakin
ins cumlesiyle bizde kucagimiza aliriz bebislerimizi

merhaba kızlar bende cumartesi günü hamile olduğumu öğrendim pazar günü hemen kan testi yaptırdım 32 çıktı çok yeni daha bugün tekrar kan verdim doktora haftaya gidicem inşallah biraz büyüsün kese gelişsin diye bu arada bu benim ikinci bebişim 3 yaşında dünya yakışıklısı bi oğluşum var :)) RABBİM inşallah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder

benimde perşembe günümdü.cuma doktordaydım.karından baktı göremedi.ama rahim duvarı kalın herşey yolunda dedi.umarım öyledir.ben iki hafta sonra gidicem.bu cuma değil birdahaki cuma ama nasıl dayanıcam bilemiyorum

merhaba ben geçen sağlıklı ve planlı gebelik için gerekli testlerin yapılması için doktora ve bana yaptığı muane sonucu temiz bir yumurta gördüğünü belirtti? ve ilginç dedi çok temiz bir yumurta dedi. acaba hamilemiyim? yardımcı olun. adet olmama 1 hafta var ve benim belimde kasıklarımda ufak ağrılarım var. gebelik başlangıcı olabilir mi doktorun belirttiği temiz yumurta döllenmiş bir yumurta mı demek acaba? öyle ise bu dönemde nelere dikkat etmeliyim

Canım benim tebrikler, benimde sat 8 nisan, kan değerim 1204 çıkmıştı. Benimde ara sıra kasık batmalatım oluyor ve ben de çok korkuyorum. Aynen dediğin gibi ayaklarımı uzatıp oturunca geçiyor. Şimdi iş yerindeyim ayağımın altına kutu koydum yüksekçe, öle oturuyorum, kasık ağrısı normalmi acaba, bayaaa batıyo yani ara sırai korkuyorum çok

merhaba arkadaşlar benimde sat 2nisan 24günde bir oluyorum 2gün gecikice 30 nisanda kan testi yaptırdım.değerim 89 çıktı.çalıştığım için izin alıp henüz doktora gidemedim.allah izin verirse 2.bebeğim olacak.sizler keseyi ne zaman gördünüz

canım vajinal ultasonmu yoksa karından mı baktı dr yani bu kadar zamanda kese görünüyormubenimde 3 gün oldu günüm geçeli dr cuma dedi bana

vajinal değil karından baktı. görünmez çok erken daha dedi ama gördük:) ben 25 günde 1 adet oluyordum ovulasyon testlerinde yumurtlamam da erken çıktı. erken döllenme diye tahmin ediyorum ben

vajinal değil karından baktı. görünmez çok erken daha dedi ama gördük:) ben 25 günde 1 adet oluyordum ovulasyon testlerinde yumurtlamam da erken çıktı. erken döllenme diye tahmin ediyorum ben

benim cuma baktık baktık göremedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…