canım bu değeri öğrendiğinde bebeğin kaç haftalık dendi yada adetin ne kadar geçmişti..
canım daha iki yada 3 haftalık kese henüz gözükmüyor.1500 den öncede gözükmez dediler.sabırsızlıkla bekliyorum inşallah.10 gün sonra kalp atışı bebek,kese gözükür dediler
seninle doğum tarihlerimiz aynı.ben 2gün önce keseyi gördüm alttan.sen ne zaman gitmiştin dr.a .
merhaba;
cuma günü gittim alttan bakmadı.üstten baktı.daha gözükmüyor dedi.şu faktör olabilir ben 28 gün değil 30 günde bir adet görüyorum.2 gün geriden takip ediyor olabilirim.bebek tarihidde ona göre gerçi sat 10 nisandı benim.senin?
benim sat 11 nisan. adetim geçtikten 4 gün sonra yani perşembe günü gittim doktora 3.3 mm kesemizi gördük:) 2 hafta sonra kalp atışları için gidicez.
Tüm anne ve anne adaylaarının anneler günü kutlu olsun.. Hepimize, bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah.. 6. haftamın içindeyim ama içimde bi korku var yine de.. önceki gebeliğim de 6 haftalıkken düşmüştü..( dua edin benim için, hepimiz için..
Merhaba kizlar :)
Allahim kismet ederse benim de ocak 13 gibi gorunuyor yani son adetim 13 nisandi. İdrar testi pozitif cikinca ertesi gun saglik ocagina gittim yakin diye. Kan alindiktan sonra demezler mi p.tesi cikar sonuc diye. Halbuki once ertesi gin demislerdi. 4 gun bekleyemezdim. Esime dahi soylemeden hemen ozel bir hastaneye gittim. Onlar da 10 dakikada cikar dediler once. Sonradan 5 saat sonra dediler. Sonucta ben telefonda ogrendim pozitif oldugunu. Degerimi bilemiyorum. Bugun de saglik ocagindakini aldim aglamaktan degerimi soramadim ama 800 kusurlu bir rakam vardi sanki. Hemsire 1 aylik falan dedi bilemiyorum.
Carsamba gunune randevu aldim memorial banu hanim cok iyi bir doktormus ama sanirim ultrason degil de vaginal muayene yapiliyormus 4 haftalikken.
Cok korkuyorum kizlar. İnsallah hersey yolunda gider. Kasiklarimda batma var ve azicik yorulsam sanci giriyor kasigima. Koltuga oturup ayaklarimi uzattigimda hic sorun yok.
Size de boyle oluyor mu?
canım vajinal ultasonmu yoksa karından mı baktı dr yani bu kadar zamanda kese görünüyormubenimde 3 gün oldu günüm geçeli dr cuma dedi bana
vajinal değil karından baktı. görünmez çok erken daha dedi ama gördük:) ben 25 günde 1 adet oluyordum ovulasyon testlerinde yumurtlamam da erken çıktı. erken döllenme diye tahmin ediyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?